Сексуален тормоз на работното място - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Сексуален тормоз на работното място
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 10121 пъти
Здравейте на всички, в този хубав сайт!
Пише едно момиче, на 21 год., което не знае какво да направи.
Повече от година работя в институция, на която хората гледат с добро око, а също така мен ме харесват като човек и професионалист.

Всички ми казваха колко съм добра, как отлично се справям със задълженията, включително и моят шеф. Да, обаче преди няколко дни останахме насаме и той ми каза "днес изглеждаш доста добре". Доста се притесних, защото не очаквах да ми го каже, все пак е на годините на моят баща и се възмутих. Тогава той ме попита "колко ще струва една вечер с мен". Аз се питесних ужасно тръшнах врата и излязох. Не знам как ще го погледна този човек в утрешния ден.

Работата ни изисква постоянно да сме заедно.
Объркана съм, още повече, защото в следващите месеци ще ходим заедно на една командировка, а мен ме е страх с подобен човек в далечен град.
Не знам как да постъпя, кое би било най-правилното решение. Ще се радвам на Вашите коментари мили приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: f1c4d92a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди и поговори с него.Кажи му,че не си очаквала това от него,не си момиче което продава или отдава тялото си под наем...щом е сериозна институция следователно не ти плаща от джоба си,а най-вероятно е дар.бюджет и не си зависима въобще от него,така,че обясни му че е в негов интерес да приключи историята преди да се разчуло,защото и за него няма да е добре.Дай му да разбере,че и каквото и да се случи нещата няма да се потулят,а и да останеш без работа и той ще остане и ще та претърпи и резултат.
БЪДИ СИЛНА И НЕПОКЛАТИМА И ДАНО НЯМАШ И ДРУГИ ПОДОБНИ СИТУАЦИИ,НО ЖИВОТА ВСЕ НЯКАКВИ ПРЕПЯСТВИЯ НИ СЕРВИРА ЗА ДА КАЛИ ВОЛЯТА ИМ.УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c2a09dcb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Напускай, работа колкото искаш, никой няма право да се държи по такъв начин, и най вече шефът ти-НЕДОПУСТИМО!!! Ако заминеш в командировка, повярвай ми няма да се върнеш същата, щом си е позволил направо да си плати за услуга, значи може да стигне и до по големи крайности. Не си заслужава да работиш при такъв идиот.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 10560539bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му че цената е един милион долара-това е единствения начин да охладиш страстите му а и в крайна сметка ще дадеш точен отговор на въпроса му-по този начин ще излезнеш суха от положението защото първо той няма да плати тази цена и второ ще му дадеш да разбере че не може да те купи!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8a2476f960
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А може и още по - добрe. :)
Когато другия път ти каже нещо от сорта на "Колко ще струва една вечер с мен?" - Ти му отговори - "Толкова, колкото човек като теб не може да си позволи"... И след това нещо такова "Как може да се унижаваш така? Да искаш да спиш с момиче, което спокойно може да ти е дъщеря? За толкова глупава ли ме имаш, че да се вържа? Отвръщаваш ме!" - Ако бях на твое място точно така щях да го наредя... и щях да го кажа с презрение, така че да го е срам да ме погледне...
Покажи му, че той не е достаен за теб, че ти си недостъпна за отрепки като него. И в случая той трябва да се чуди как да те погледне утре, а не ти. Може би ще е добре да се държиш малко по - дистанцирано от тук нататък... той ще го усети и ще се откаже.

Можеш да го злепоставиш по много начини, стига да имаш тази решителност.

Докато сте на командировка се постарай, да не оставаш насаме с него. А ако това се случи не се притеснявай, защото той ще усети страха ти. А ако той отново ти намекне нещо ти му кажи "Засрами се, точно от теб не го очаквах. Моли се да не разчуе, защото ще ти излезне слава... при това, никак добра" - после се засмей иронично и се отдалечи от него.
[Цаката е да го накараш да се почувства боклук (какъвто вероятно е) в твоите очи]

След всичко това, когато те види в следващите пъти няма и да си помисля за секс с теб, а ще гледа как да се измъкне от погледа ти...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 958ec38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Била съм хубаво момиче, сега съм хубава жена, била съм подложена на сексуален тормоз още в гимназията от учител, в унивеситета от поне 5 преподаватели, после на работните си места, също достатъчно много пъти. Опитвали са се да ме изнасилват 3 пъти единия път за съжаление успяха. Възпитана съм като в девически манастир винаги съм се обличала и държала строго и въздържано, с държанието си не съм провокирала такова поведение. Не съм закъснявала, не съм излизала до късно по заведения, държала съм се много предпазливо.

Единият опит за изнасилване беше в 10.00 ч. сутринта във входа на блока, бях на 13 години, от избягал затворник. Винаги съм споделяла с родителите си, в повечето случаи съм ходила и в полицията. В интерес на истината никой не ме подкрепи. Сега съм силен и борбен човек, но знам, че и най-силния понякога е слаб. Вярвай си и постъпи, както би било най-добре за теб. Имало е случаи в които съм се борила и такива, в които съм си тръгвала. Не съжалявам и за борбите и за отстъпленията, защото в дадения момент ми се е струвало правилно.

Сега вече аз мога да помагам и го правя, защото на мен никой не ми е помагал, а имах нужда от такава, особено когато бях малка и уплашена. Говори с приятелите си и с близките си за проблема, не се страхувай, защитавай позицията си, имаш право.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 958ec38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искаше ми се и да ти кажа, че ако споделиш, някой хора няма да те разберат, защото за тях такова предложение, би било едва ли не комплимент, други ще те обвинят явно или зад гърба ти, че сама си си го търсила и само една по-малка интелигента част или патила ще те разбере. Трудно е за доказване, защото такива неща обикновенно се случват на четири очи и е неговата дума срещу твоята. Абе ГАДНА РАБОТА!!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 958ec38ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Има още една глупава част, ако ти се случи повече от веднъж, ще чуеш и - "защо все на теб се случва?", - все едно ти си умираш от кеф да те тормозят и преследват.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2371d9d0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не ходи на командировката измисли някакво управдани успех

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 328df77297
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За съжаление, до колкото разбрах от познати повечето мъже си мислят, за да уважават колежките си трябва непременно да "преспат" с тях.

На твое място аз бих казала, че такива въпроси те обиждат и не смяташ да правиш кариера и по алтернативни начини. Ако смята че не си вършиш професионалните задължения, то да си търсиш алтернатива. Ако не, го се оплачи на по-висшестоящия шеф или напускай.

Имах колега който си мислеше, че е нормално колежките да отблъскват някой и като проявят грубост повече ще им хареса - селски изпълнения. Не знаеш какво си мисли шефа ти така, че си заклейми позицията веднъж за винаги.

А за командировката, ако все още не си размислила за оставката, може би ще е добре да си вземеш компания, дори и на собствени разноски.

Друг вариант е да изценираш оставка заради сексуалния тормоз и ако толкова си ценена да те задържат и да не те пипат повече. Действай и успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 895a534cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   А има и мобилни телефони, които са малки, компактни и ...записващи! Аз с такъв си послужих! Пуснах му записа от поредната му "атака", предупредих го, че ще изпратя копие на жена му и на по-високопоставената част на БД.. От тогава избягва контакт с мен, работя без страх и с удоволствие! Пробвай!

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1cd00d1a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 6: Може ли само да кажеш името на университета, в който си била подложена на тормоз, нищо повече, просто да си знам?

Към авторката: Би ли казала какво е станало с шефа ти и дали си е променил държанието след твоите действия?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5db4c3559b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Първия ти въпрос ми се вижда малко подозрителен номер 12...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1cd00d1a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Добре номер 13 какво е подозрителното във въпроса ми, питам само за едно име на университет и града евентуално, ако не се знае от по - голямата част от българското общество. Какво мога да направя аз, знаейки само едно име и нито специалност, нито нещо имена на преподаватели??? А и не ме интересуват изобщо последните две неща! А аз сега да те питам 13 ти това въпрос от редактора ли беше???!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 51eca24b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Смени работата.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 497d6d2514
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Кквото и да направиш-файда няма. Единствено може да напуснеш. За номер 1. ще кажа: пълна глупост! Мислиш ли, че ако аз съм шеф ще оставя някой да ми се обяснява как бил принципен ?! Не ходи на командировката !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker