Колегата - той е това, което моят приятел не е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Колегата - той е това, което моят приятел не е
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 6951 пъти
Историята ми е кратка, но въпросите са много.
Аз съм на 21 години и съм от София. Имам сериозна връзка от 4 години, много обичам приятеля си,живея с него, той е мъжът с когото смятам да преживея живота си, той е мъжът на когото искам да родя дете, но.... винаги има но, нали?

Изпитвам адски силно привличане към мой колега, виждаме се рядко и още нищо притеснително не се е случило между нас, но той е това което моят приятел не е! Той ме слуша когато му говоря, помни какво му разказвам, кара ме да се смея, той е просто прекрасен! Да поясня, че е на 32 години.

Привлича ме силно знам, че и аз него, той също има приятелка,предполагам за него също е сложно, но по дяволите толкова много искам, искам нещо между нас да се случи!
Моля ви кажете ми дали ви се е случвало подобно нещо с колега и какъв е бил резултатът?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: ec460a1a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ммм, интересна ситуация. Виж, ти си на 21. Прецени наистина ли искаш да и с момчето, с което си от 4 години. Незнам дали една изневиара ще е добро решение. Възможно е да ти провали връзката след това. Незнам сама знаеш, че е сложно. Ако не искаш да си усложняваш живота-просто отбягвай колегата ти, иначе ще става все по-зле.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d2c9738ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей и аз преди около година бях в същата ситуация. Имам си приятел от по-вече от 5 г. но това не ми попречи да направя това за което се чудиш в момента ти. Трудно е, наистина е много трудно, но когато човек иска нещо винаги го постига. С колегата може би ще ти е хубаво но след известно време човек се замисля дали това е грешка, дали изобщо е трябвало да се случи и т.н. За това сама си прецени, а и само да подчертая и на мен ми е готино с колегата и до ден днешен, но няма никакво бъдеще, това не го забравяй!!!!! Успех!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 92aaefc52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще можеш ли да скриеш изневярата? Да не провалиш нещо което си градила 4 години заради една седмица приятни емоции?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0fb69340e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Независимо от колко време човек има връзка в живота винаги се появява някакво такова изпитание. Ти сама трябва да си наясно какво искаш от живота и дали си готова евентуално да загубиш това което имаш сега. Щом вече живееш с приятеля си значи знаеш, че е едно да ходите, а е съвсем друго когато заживеете заедно. В началото на всяка връзка има онова гаделичкане в корема, но с времето нещата се променят. Ако предприемеш нещо с колегата и приятелят ти разбере, колко време мислиш че ще го има товя яко привличане между вас. И то ще си отмине. Помисли добре. Успех.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 10a23ebdc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хаха аз в момента съм в същата ситуация,само че с колега от университета и нямам идея какво да правя... ще се оставя на течението, пък каквото стане. Но в никакъв случай недей да си погубваш връзката (ясно е че тя е много ценна за теб) :) изживей си авантюрата и дотам. Поздрави!

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: ad9505d8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намирам се в абсолютно същата ситуация

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d0e11d6982
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колежки, действайте по-смело. Аз може да съм колегата и също искам да стане, ама в такива ситуации жената трябва да покаже, че иска :-)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 48b2eeff55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е моята история с малки поправки,но иначе копирана 1:1!За съжаление не зная коя е авторката,затова се обръщам към нея тук пред всички : Мила,вярно,че историята ти е подобна на моята,но е грозно така да копираш,дори и в сайт с анонимни разкази!В подкрепа на думите се ви показвам моята историа публикувана в rozali.com,вижда се на коя дата!

http://story.rozali.com/vliubih_se/p6408.html

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 416b5e7d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами извинявай, че ще ти го кава, но ти си на 21 , той е на 32 ... По мое мнение(базирано на опит, бях от губещата страна, същата ситуация провали връзката ми) , той е с доста повече житейски опит ... знае много добре във всеки един момент какво да ти каже и да те прикотка .. имай го това на предвид. По-голям е , повече е видял, ти си на 21 и си видяла една връзка(ако това ти е първата), нормално е да търсиш различното, по-хубавото , нещото , което е в твоята глава , но не и реалността ... нещата никога не са перфектни ... освен в началото

Успех.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 61eb71ed81
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ако просто иска да си говорите, паресва те, приятно му е да общува, но не иска връзка с теб и не иска да проваля нито своята, нито твоятя връзка. Работя със стотици мъже такава ми е работата, поне 10 са привлечени от мен има искри, пламъци - аз си говоря с тях, общувам, пия кафе, вечерям, но никога няма да имам връзка с тях и няма да правя секс с тях. Ако са тъжни може да ги успокоя и прегърна, може да им хвана ръката, да ги потупам по рамото, но това са приятелски жестове, а не сексуални. Не е задължително общуването да приключва в леглото. Не е задължително ако говориш с някой танцуваш с него, та дори и да правиш секс с него после да се получи връзка. Забавно ми е с каква лекота гледате на човешките отношения, захвърляте изграденото, за нещо дори, което го няма на практика това си е химера.......

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 81023d70de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз също преживях подобна ситуация!Докато не го вкарах в леглото си не се спрях от флиртове и намеци.
Даже като се замисля в дадени моменти съм се унижавала с прекалените си откровения колко много го харесвам и го искам.

Естествено накрая получих само едно голямо разочарование-в сексуалните ми представи беше много по-добър,отколкото се оказа вдействителност.
Сега се разминаваме по коридорите с наведени глави и даже гледаме ако е възможно въобще да не се засичаме.

Тъпо е много,дано повече не ми се случва никога!
Ако ти се отдаде възможност бъди с него,а после само ще си покаже дали ще ви бъде или не!Нищо в живота не е случайно,а и няма какво да губиш в твоя случай!Пробвай,не се отказвай!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f4f70bf6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз в подобна ситуация заложих на новото. И не сбърках.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8a489294ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Направете си ясна предварително уговорка за отношенията-само удоволствие и приятно изкарване заедно отвреме на време. Така е малко вероятно да си ги развалите. Никакви претенции един към друг, дискретност и ще се получат нещата. Естествено половинките ви не бива да бъдат наранени. И така-докато си омръзнете:)

 
  ...
преди: 13 години, 26 дни
hash: 66a6dbfd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   В същата ситуация съм. Само че аз съм омъжена, той - не. Относно мнението на номер 14: ние направихме уговорката в самото начало - само секс, дискретност и никакви претенции. Просто да опитаме. Сексът се оказа страхотен и за двама ни, паснахме си просто идеално. Сега, почти 6 месеца по-късно, равносметката е следната: сексът вече не е само секс, и от моя, и от негова страна, макар че не сме си признавали за чувства, то просто се усеща; уж сме дискретни, но вече няколко човека знаят за връзката ни; появиха се и претенции, известна доза ревност, засега състояща се в бодващи намеци. Прави ми номера, предизвиква ме нарочно, за да види дали ревнувам, дори директно ме пита. Общо взето, картинката не е никак добра. Хубавичко трябва да се помисли, преди да се впусне човек в подобна авантюра.

 
  ...
преди: 13 години, 22 дни
hash: 619a7a1040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   аз не бих рискувала! Това е едно увлечение, след което ще се чувстваш като парцал. Още повече, че ти е колега и ще сте заедно всеки ден и нищо чудно да започне да ти куца и работата. Не бих се отдала, по-скоро това го бих споделила с моя приятел, честно! Поне той е много готин и ако му кажа, леле ако знаеш моя колега как ме слуша, а ти все си зает и нещо такова с шеговит тон, разбира се. И да накарам моя приятел да е това което ми липсва... С този колега ще имаш един секс, най-много 2 и толкоз. А тези неща който ти се случват сега, са само за да те примами! и не съм съгласна с 3, ще можеш ли да скриеш, абе и да можеш, то съвестта ще те изяде!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 13 дни
hash: 8a489294ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Към номер 15 - аз съм 14, ами значи от вас двамата мъжът дъни нещата. И аз имам опит с такива връзки, и то два пъти вече и досега проблеми не е имало. Едната връзка трая 3 години, но колегата напусна, връзката приключи, защото замина в чужбина, а новата продължава вече месеци, но няма промяна в поведението и на двама ни. В никакъв случай не казвам, че това трябва да се прави, напротив, не е желателно, но при мен така се случи и то не веднъж, което е още по-странното. И в двата случая абсолютно никой не успя да разбере за тези отношения и дори не се усъмни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker