Лош късмет ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Лош късмет ли е това?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3545 пъти
Не знам защо се случва така, но в последните 2 години и половина не мога да се задържа на работа за повече от шест месеца. По професия съм счетоводител. Очевидно причината е у мен, казват ми че правя твърде много грешки, че съм муден. Може би нещо в характера ми създава проблеми, не съм най-общителния човек на света, моге би изглеждам безотговорен и беззащитен или некадърен. Не знам. Може би имам някакъв комплекс за малоценност, който ми пречи. Нямам друг избор освен да продължа да се боря.

Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: f7f33cefcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами друг начин нямаш, трябва да се пребориш. А грешките при счетоводителите не са нещо което може да се преглътне лесно. Така, че съсредоточавай се повече когато работиш.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8e040ec5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако наистина си такъв по-добре се насочи към друга професия. Моята също счетоводство, но работя като одитор по качеството и да ти кажа не съжалявам за избора си. Не, че съм застрахована от грешки, но една грешка при мен не като една грешка при теб. Усоех ти желая.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 97da922f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нормално е, и при мене така се случва. Не си вменявай някаква вина, че си такъв или онакъв. И те не са по-добри от тебе, реално. Всеки прави грешки, но на някои им е простено, а на други - не. Наистина както ти казва 1, съсредоточавай се повече. А да си мислиш че си муден и некадърен, това не си го мисли.И, не се вкопчвай за някоя работа като удавник за сламка, че на всяка цена трябва да останеш там.

Мисли и се чувствай по-свободно - че дори и да не е тази работа, има къде да отидеш, дори и да няма.Но е важно да си го мислиш, да не бъдеш с нагласата, че е само това което е в момента. Ако усетят, че си несигурен и изцяло зависиш от тях, ще те довършат. Това не е да те плаша, искам да ти помогна. Преживяла съм го и го преживявам. Не се чувствам виновна заради нищо...Ако се държа и мисля като че "не ми пука много за вас и вашата работа, мога и без нея" ... и те започват да се подпипват и оглеждат, и се чувстват виновни.

Имаш професия, не се поставяй в такава зависимост, давай го по-свободно. Те са свикнали да мислят, че само ние зависим от тях. Но и това е до време... УСПЕХ ти желая от сърце

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 02dce5161c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имай самочувствие,вярвай в себе си,това твое чувство,ще повлияе положително и на другите.Пробвай го за дни,за да се увериш,че е така.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 69c75c12fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бъди уверен и със самочувстие на професионалист (дори понякога да не знаеш какво правиш). Приемай критики и съвети, не се дръж надменно с колегите ти, но бъди професионалист. Шегувай се с тях и с работата, не приемай всичко навътре. Важно е да има добра атмосфера около теб. А на Номер 1 много поздрави! Ако счетоводството не търпи грешки то в мойта професия дори една грешка може да бъде фатална. Но всеки греши-просто когато сгрешиш, поправи си грешката и я остави зад гърба си. Не мисли повече никога за нея. Иначе започват грешка след грешка.
Ралф

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6a46fc629b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Когато някои те дебне и ти се стараеш да не грешеш-грешеш по-вече.Махни се от гаднярите и не се притеснявай,че ще сменях много работни места.Можеш 100 да смениш.Който търси намира търси и успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker