Влюбих се в колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Влюбих се в колега
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 5085 пъти
Видях обявата сучайно, а винаги съм мечтала да работя в този офис познавах се с повечето от персонала. Преди време имаха един много симпатичен колега Наско.

Когато подхвърлих на приятелката ми:
- Този Наско май симпатяга ще излезе:)
И тя като започна, ама каква хубава дъщеря имал с руса коса и сини очи, ама жена му каква била хубава ако била мъж щяла да и се пробва, ама толкова хубава била. И всичките ми симпатии някак си изчезнаха "Женен мъж - трън в задника".

След едно известно време изчезна въпросният Наско - присто се стопи имаше друго момче на неговото място. Естественно не съм питала за него. Все пак имах приятел който там всички познаваха.

Дългоочакваният момент настъпи - извикаха ме на интервю и ме приеха на работа, фирмата отворила нов офис и за там им трябвало човек и представете си кой ме въведе в нещата - съмият Наско. Още когато решили да отварят нов офис той подал молба за работа там.

По време на обучението ми старата тръпка почна да се превръща в искра, а изкрата в пламъци.И той милият като ми изръси,че никога не я е обичал (жена си,която всъщност не му е жена тъй като не са се женили, а просто живеят заедно и имат дете), че детето е случайно и двамата не са го искали , но цветна бременност и разбрала чак 6 - тия месец и немогла да направи аборт и го родила. Родителите им веднага ги нагласили (те били на по 17 - 18) уредили ги с жилище помогнали им само и само детето да е живо здраво и щастливо.Мислели много пъти за раздяла, но детето било малко.

И като ми сервира раздели се с твоя приятел и аз ще я напусна. Между мен и тогавашният ми приятел полужението не беше розово - прибирам се в къщи той събрал банда алкохолици и ми пият парите,защото възлюбеният ми и на работа не искаше да ходи. У дома караници викове накрая останахме без квартира защото хората немогат да ги търпят тези алкохолици всеки ден да викат и да крещят аз се прибрах при ридителите ми, а той отиде уж замалко при брат си, всъщност там си и остана.

Мина месец в който се виждах с Наско за по кафе без прегръдки и целувки, а после като се вида с възлюбеният ми толкова ме е яд на него че неща и да го гледам. Накрая го зарязах.Казах на Наско, че вече го чакам да се раздели с майката на детето си за да сме заедно както той обеща.

Така и стана 2 месеца по късно и 2 години дебнене (колеги са го забелязали да ме зазяпва още от едно време) вече бяхме заедно и щастливи.Тогава започнаха войните с жившата му 6 месеца не ме остави тормоз по телефона беше ми напускала номера в някакви порно сайтове (като малките деца - дъщеря и на 10 години сигурно би разбрала по добре че не съм аз виновната) първо ми казва:
-Той е боклук това ще го разбереш за нищо не става
После му се обажда да му реве колко добре им било преди аз да се появя

На мен ми обеснява че си е намерила друг че той не я интересувал още от гимназията (малко преди да разбере че е бременна) - на него му реве как щяла да се оправя сама колко и трябвало мъжкото му рамо до нея.

Минаха 10 ужасни месеца (детето още не знае за мен, но при положение че познавам почти всичките им общи познати и родителите му скоро ще разбере) ама тя не иска да му казва "за да не намрази баща си" по нейни думи. И всичко това приключи когато той се изцепи пред нея че мислим да се женим, а тя 15 години чака това предложение. Намерила си е друг защото спря да се занимава с нас - сега сме щастливи.

ЕТО ПРИМЕР, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ МЪЖЕ СА КРЕТЕНИ ИМА И СВЕСТНИ ЗА РАЗЛИКА ОТ БИВШИЯТ МИ ( И НА "МОЙТА ПРИЯТЕЛКА" ДЕТО СЕ КАЗВА ЧЕ НАСКО НЕ БИЛ МЪЖ НА МЯСТО ) И НА НЕЯ НЕ ПОЖЕЛАВАМ ТАКЪВ МЪЖ ЗА СЕКУНДА НЕ СЪМ СЪЖАЛИЛА ЧЕ ГО ЗАРЯЗАХ ЗАРАДИ НАСКО И ДА МЕ БЕШЕ ПРЕЦАКАЛ (КАКТО ПРАВЯТ ПОВЕЧЕТО ЖЕНЕНИ) ПАК НЯМАШЕ ДА СЪЖАЛЯВАМ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: a3f933b912
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ти си му развалила семейния живот едва ли ако се беше появила ти и си му замотала главата (а те мъжете прости само чуждо да е ) би оставил семейството си,я се постави на мястото на съпругата му да си гледа сама детето???Не си го преживяла затова незнаеш какво е.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fad666df53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че кой твърди, че всички мъже са кретени? Аз съм си намерила подходящият и ми е добре. Просто ние жените в повечето случаи не мислим, страх ни е да се разведем или да останем сами. В повечето случаи сами сме си виновни за съдбата. Браво на теб, че си имала сили да се пребориш, дано сте много щастливи заедно!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fad666df53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Към номер едно; Защо тя да му е развалила семейният живот? Ако всичко си е вървяло нормлно те са щели да бъдат женени и той нямаше да се заглежда! Детето ще порасне и няма да признае на никой, че се е отрекъл от нещо което е искал заради него! А пък и аз смятам, че свяка една що годе интелигентна жена може да се грижи сама за детето си!!Защо трябва да живеят под един покрив заради него? Майка ми търпя баща ми докато ние пораснахме и какво от това? Сподели ми,че на 55 години е разбрала какво е истински секс и какво е да си обичана и щастлива! На това ли трябва да се обричаме в името на децата? Това са отживелици от миналия век, съпругът ми е добър, имаме 2 деца, но в момента в който нещата между нас започнат да куцат по добре да си върви! Защо трябва да търпя на някой лошото настроение или да седя и да се чудя тая нощ кога ли ще се прибере и как? По добре щастливо разведена отколкото наистина сама! Смятам, че всяка една жена има право да е щастлива, а и всяка една може да се грижи за себе си и децата си.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a3f933b912
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До №3 че има ли мъж да не се заглежда,ако от едно заглеждане всички се развеждаха,да се грижела сама за детето си че да не е длъжна само тя да го прави не го е донесла от родителите си детето е отговорност и на двамата родители,ти май не разсъждаваш.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6956259495
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мисля, че си развалила нечие семейство ... Той, човекът ти е казал как стоята нещета ... не те е подвел ... а напротив ...постъпили сте правилно ... децата си растът, независимо дали родителите живеят под един покрив или не .. ..съмнявам се , че на детето щеше да му е по-добре, ако израстне до такъв модел на поддръжание - мама и такно да живеят като съквартиранти, а не като семейство... ами желая ти късмет :)
П.К.И

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker