А дали не си въобразявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

А дали не си въобразявам?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3851 пъти
Здравейте! Искам да споделя моите вълнения напоследък. През юни завърших висшето си образование. Месец по-късно започнах работа в една фирма. Не е мечтаната работа от мен, но на фона на липсата ми на опит, като за начало е добре. От няколко седмици насам изпитвам силна страст към един колега. Да, "страст" е точната дума. Той не е като отворена книга за околните, а напротив. Мълчалив, загадъчен, усмихва се чаровно...Като че ли стои като страничен наблюдател и анализира всичко. Не се перчи с някакви изтъркани шеги и не коментира комерсиалните теми, които повечето в работата обсъждат. Не е срамежлив, а по-скоро е някак си самовглъбен.

Бях се качила на един стол, за да свалям едни папки и слизайки залитнах назад и се блуснах в него. Той ме хвана толкова нежно през кръста и се усмихна, казвайки "Внимавай". Бях на сантиметри от лицето му, почти усетих дъха му в ухото си. На другия ден идвайки към работата го видях да си купува кафе или чай от кафенето отсреща. Погледнах към него и ми помаха толкова чаровно и с една такава тънка усмивка... По-късно същия ден се разминахме на едно доста тясно място и отново бях толкова близо до него. Той като че ли не се помръдна, за да се разминем, а остана на едно място и аз се отърках от тялото му.

Ключодържателят ми представлява една мъничка жабка, която при натиск кряка :) и той веднъж се заигра с нея и все я натискаше и се усмихваше. Аз се направих, че не забелязвам и се запилях насам-натам и след малко като се върнах на мястото си, видях, че прилежно е оставил ключовете и жабката на бележника ми, като жабката беше сложена в седнало положение. Намерих това за много сладко. Оня ден трябваше да му подам якето и когато го взимаше от ръката ми, без да иска или нарочно ме докосна за миг. Вчера на няколко пъти го забелязах, че ме гледа. А днес сутринта ми взе бъркалката от чая и си разбърка неговия и отново ми я върна, без да каже нищо - аз си стоя с чая и той само се пресегна, усмихна се, взе я, разбърка си чая и ми я върна, гледайки ме леко усмихнато. Имам усещането, че напоследък търси някаква близост с мен. А може и да си въобразявам и да се самонавивам, само защото искам да е така.

Той е красив, неоспорим факт, но по-скоро всичко е до сексапилът му. Не е показен, както споменах, не е някой мускулест тип с ланец тип стриптийзьор... Не мога да го опиша... всичко е до излъчване. Попитах една колежка, която е от доста време във фирмата, дали си има приятелка, а тя каза: "Хм, имаше едно момиче, дето все се возеше в колата му, но не знам дали са били заедно или пък още са...". А често някой му се обажда и мисля, че си има гадже. Но аз започнах често да си представям как правя секс с него под душа. Той има страхотна леко дълга коса и си я представям мокра и разпиляна...как прокарвам пръсти през нея... А и още помня онова докосване, когато ме хвана през кръста. Ризката ми беше леко вдигната и усетих пръстите му върху кожата си... Не знам според вас, но аз си мисля, че може би и от негова страна има нещичко... Но пък е възможно, както казах, да се самонавивам, само защото ми се ще да е така. Незнам дали да опитам нещо по-целенасочено или да оставя нещата така и да чакам ако ще се случи нещо да се случи. Незнам дали правилно разчитам знаците му и незнам дали изобщо това са някакви знаци??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 38be30686c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Аз съм в същата ситуация. Писах една тема тук на скоро. За жалост се оказа че си има приятелка. Сам сподели. А иначе точно както ти описваш твоя. Само дето е с къса коса моят симпатяга. И на мен ми се струваше че търси близост. Винаги застава много близо до мен и ме гледа мило в очите. Усещам флуиди искри и какво ли не. Усмихва ми се,маха ми, говорим си много хубаво, но за жалост разбрах, че е зает.

Сега гледам да не се отдръпвам рязко, да не заподозре нещо. Но вече гледам да не си въобразявам. Но при теб може и да има нещо. Питай го как изкарва уикендите и може да подразбереш нещо. Макар че аз като подпитвах такива въпроси все се намръщваше и оставах с впечатлението че е сам. Успех ти пожелавам.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ffbccc1060
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако той наистина те харесва и иска някаква близост с теб сам ще направи първата крачка. Не прави нищо и не се предлагай.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6355c65f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако се окаже, че има приятелка мисля, че тези небрежни докосвания, усмивки, нежни погледи и т.н ще се окажат пряк път до леглото ти . Един обвързан мъж не би се държал по този начин с колежка, освен ако не е някой бройкаджия :) Успех...
П.К.И

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3fc6b22865
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много добре те разбирам мила, но офисът е най неподходящото място за започване на флирт, независимо, че най -често се случва. Никога не смесвай работата с удоволствието ...ще загубиш. Дано да имаш късмет, но...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker