Чакам го вече повече от година - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Чакам го вече повече от година
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4189 пъти
Влюбена съм в един мъж и знам, че той също изпитва нещо към мен макар да го отрича постоянно. Усещам го, виждам го в очите му когато ме гледа, макар да се оптва да го прави в момент когато аз не гледам към него. Говорим си по телефона, но само толкова. Специалното при нас е че той е с по висок социален статус и с две думи работя за него, но и двамата сме свободни и аз по никакъв начин не съм парадирала или показала някакви по специални отношения към него в офиса.

И това продължава вече година и малко. Посъветвайте ме как да постъпя да се откажа от него или да продължа да му доказвам искреноста на чувствата си, защото според мен той не може да ми се довери. И когато му казах прекратяваме всякакви отношения той ме спира. Аз пътувам много и се засичаме много рядко. А съм привлекателна жена и имам много други ухажори които само чакат да кажа ,,да,, но аз сам от хората които много трудно магат да бъдат привлечени от някой. Кофти ми е защото не знам какво да правя а никога преди не ми се случвало когато някой не е за мен аз сама разбирам, но сега...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: e5d2d9a336
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почакай още малко, струва си предполагам. А по високият социален статус какво общо има?

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6897992204
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми хората са сжикнали да мислят,че когато харесваш някои по богат от теб,е поради някакъв материален интерес и затова!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 00635af6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз не разбирам за каква връзка говориш и какво да чакаш,уж си разбирала като те гледа,ама той те гледал когато ти не виждаш ,а пък си виждала в очите му...дъра,дъра..Говорели сте си по телефона и ти си искала да прекратиш,какво?то няма нищо,че да го прекратяваш,после пък проблема ви бил че той е с висок статус,да не е със синя кръв?Какво значи "висок статус",ако ти е шеф,какво толкова дори и да си чистачка в офиса?Пък чакай си,като ти е толкова "на сърце",от привлекателна жена без да се усетиш ще станеш привлекателна стара мома и ще се чудиш как така никой не ти се навива-а бе я да спирам, че се дразня от неориентираните ви истории

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: cb3ada5fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, малко се уливаш, момичето просто е искало да сподели как се чувства ... Аз и пожелавам успех и дано този човек погледне на нея, както тя иска. :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 00635af6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №4, що не се поставиш в това положение и да видиш колко е глупаво, искала да сподели, е, като сподели -какво? той дали ще прочете нейната изповед и да се обяснят накрая какво искат??? тъй че да се поогледа /нали вижда и когато не гледа/ и да престане да страда по този с "високия статус", да му имам статуса като е толкова захлюпен...зарежи го, момиче...всеки ден е безценен миг от живота ти!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f888b0d4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   №3 много е вирнала носа, но се обзалагам че в момента е сама.Никой няма да обича такава надута гъска като нея.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6a43379098
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Госпожо, не знам на колко сте години, за да сте така нерешителна. Според мен трябва да рискувате, да проведете един директен разовор очи в очи с въпросният господин и да си изясните нещата-дали наистина е така или това са само ваши илюзии.Когато двама души се харесват какво значение има социалният статус-това са просто оправдания. Така че предпиемете действия-поговорете с него. Или нещата ще тръгнат или ще се убедите ,че това са ваши илюзии. Много неща тук са неясни хем взаимно се харесвате, хем той го отрича-значи тогава сте говорили за това????, хем нито единия не прави нищо-това е толкова странно че...шокиращо даже,малко и измислено звучи така както е написано.. Още повече че сте свободни и двамата.

Другите ухажори изобщо не разбирам защо ги набърквате-ако сте хубава пак ще си ги имате, но вие искате сега точно този конкретен мъж нали? Хайде малко по-трезво помислете и решете какво искате, дали наистина има чувства и симпатии от двете страни и като възрастен човек проведете разговора и се изяснете. Иначе така ще си се чудите още дълго време. Ще си живеете във един въображаем свят на мечти и илюзии и ще си останете с празни ръце. Не ми е целта да ви обиждам, но като възрастен човек помислете и решета наистина каква и точно ситуацията и си изяснете нещата.
Ще пожелая кураж и успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker