Колегите ми ме мислят за БИ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Колегите ми ме мислят за БИ...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3520 пъти
Здравейте,

Не знам дали и на други хора се е случвало следното нещо, но с времето все повече започва да ми тежи. Имам проблем на работното място - до тук нищо ново за нашите географски ширини ще кажете. Проблема е, че реално не трябва да го имам тоя проблем, защото не съм такъв.... !!!

Започнах работа преди около 10 месеца. Колектива е сравнително малък, от 6 души, аз от сегашния състав съм 5я член. Разделени сме поравно мъже и жени. Понеже бях доста време в чужбина, това бе първата ми среща с действителността на работника у нас.

Както всяка работа и в моята има напрежение, цели, нерви, няма как - това е положението и го разбирам. Работата ми допада и клиентите, с които работя мисля, че са доволни от мен, щом като пак идват само при мен, явно това е добър атестат за работата ми.

Понеже съм доста слаб физически и не съм вече на 20, почнах все по рядко да излизам по заведения, не влизам в сайтове за запознанства и за това време откак съм почнал работа не съм си намирал приятелка. Дали това или това че съм по отстъпчив, но лека полека 1я колега реши май, че съм БИ или нещо от сорта.

Лошото е, че в лицето никой не ми го казва, а се говори и бъзикат зад мен, дори когато отида до WC! Това много ме дразни, но пък не съм на 100% сигурен какво точно си говорят и съответно нямам улики, а и ми е неудобно да ги питам - абе вие за обратен ли ме смятате? как може да се съмнявате в мен!?! Не знам как да изляза от тоя кръг, а ви гарантирам, че не съм Би и съм си нормален мъж, просто с жените не ми върви особено, а и аз май с времето съм се приспособил да съм си сам и не ми е проблем това.

Предполагам, че ако не се заговори по темата с времето ще става по тежко, а това изобщо не ми харесва.
Споделете си мнението, мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5e99e0e810
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих те посъветвал, да започнеш да се базикаш с тях. Изглеждай супер сериозен, и след това им се смейй на глупостта че са ти се вързали. Преимуществото, е че ще започнат да те смятат за ще по "веселяк" и "душата на компанията" даже им подхвърли че можете да си направите фирмено забавление и само стой им им гледай физиоономиите. Можем да се обзаложим, че поне един път на ден, на някой му минават перверзни мисли относно някоя колежка/колега.

Ако седнеш да им се обесняваш, и да им говориш как това дето си го мислят не е вярно, още повече ще повярват и само ще помислят че се опитваш да се прикриеш или се оправдаваш.

От друга страна ако наистина си Би сексуален, в това няма нищо лошо, всеки може да бъде такъв какъвто си поиска, стига да не пречи на останалите.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 793a580ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мението ми. "Гладна кокошка просо сънува". Надявам се кокошките да са колегите ти.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1341c22ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   " Гладна кокошка просо сънува". Надявам се кокошките да са колегите ти." - Ами може да се каже, че и това е така. Единият се оплаква от жена си постоянно, другия и той ги сменя само една след друга, 3-тата я прави за смях мъжа й... Лошото е че мен това не ме интересува, и не се влияя от личният им живот и е кофти че те се бъркат в моя! Не е приятно да си сам, но пък може би гледайки техните лични "любовни успехи" не е и толкова зле!

Относно 1-вото мнение и то ми хареса. Ами аз съм си веселяк човек, нося на бъзик, имам чувство за хумор, но когато се прекалява или ти говорят зад гърба и то с такава сексуална насоченост, която НАИСТИНА не споделям, това вече ме дразни много! Няма да тръгна да се оправдавам пред тях, прав си и за това. А дали това че те говорят за секс, защото не са самите те задоволени -мисля че може да се досетите и от по-горното ми описание към 2я коментирал :-)

P.S. В заключение мисля, че идеалният вариант е да си намеря някоя мадама и да им запуша устите, но това не знам дали ще се случи скоро...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6c5454207e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е типично по български! Да ти душат телефонните разговори и да си говорят за секс- и този който не мисли като тях да го омотат в интриги! Те като са се изпоженили и разочаровали от живота си, та завиждат, защо ти не се оплакваш, демек от тяхната партия.

Да си мислят каквото си искат, не си длъжен да се съобразяваш с тях и да им доказваш кой си. Живееш така както ти харесва и се надяваш да си намериш това което търсиш. А какъвто и да си, да се радват че не си им из отзадзе ;-)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 8b3653bcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обади ми се в тяхно присъствие...;)
Ж27

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker