Ще има ли развръзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Ще има ли развръзка?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3870 пъти
Здравейте,
радвам се, че мога да споделя с вас моите емоции
Аз съм една работеща жена, в частна фирма. Криза е, шефовете направиха бланки с нашата дейност и ни пратиха да раздаваме визитки и брошури за нашата дейност и така в един рекламен ден съм дала брошура на бъдещ клиент, който се обади в нашия офис и директно ме потърси. Молбата му беше да отида до неговия офис. Шефа ме прати натам и аз тръгнах с презентацията. Отивам при клиента а той - успял бизнесмен се захвана да ме запознава с цялата си работа и да ме кани на вечеря!! Аз увъртах и се чудех как да го подхвана за презентацията. Той ме остави да му разкажа подробно за нашата дейност и каза, че е много заинтересован, но му предстои консултация с другите му съдружници и тогава ще даде резултат.

През цялото време ме гледаше с голям интерес и се опитваше да ме разпитва лични неща от всякакво естество. Каза че личния му живот куцал от толкова много работа. По едно време си погледна часовника- беше станало седем вечерта и ме покани на вечеря. Аз отказах. попита ме накъде ще се прибирам а аз казах, че мъжът ми ме чака еди къде си. Той спря да говори, стана нервен и излезе от стаята. после ме изпрати и каза че ще се обади на шефа за да уточнят подробности. И от тогава ни вест ни кост от този човек.

Шефът ми очакваше че ще имам резултат и сега няма да си получа бонусите....Но както и да е. Проблемът ми е че този който ме покани беше супер мой тип, много готин и направо щях да падна от нерви, докато му отказвах. сега съм нещасна и незнам какво да мисля. Само ви споделям че той ми взе телефона но не ми се е обадил от 2 седмици....

И на всичкото отгоре не мога да спра да мисля за него
Та мислите ли че ще се абонира във фирмата ни и дали въобще ще ми се обади. и защо го направи този човек всичко това? Какво ще става...Не мога да го избия от главата си
Помощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: a4653deb5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И как разбра толкова бързо, че е твой тип? занимавам се с търговия и ще ти кажа, че няма да се абонира, по-скоро е искал да се абонира за теб. Понамирисва на бъдеща изневяра с последващо утихване на страстите и гузно завръщане на сигурното място при скучния съпруг.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8c225cc36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можеш ,но ще трябва.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e87ebb2b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   № 1 благодаря за коментара ти. Той въпреки всичко ме ласкае, защото този "клиент" е доста сладък и успял човек и може да получи вниманието на много и различни жени. Така, че основният въпрос ми е, защо точно мен така напористо и по- детски открито се опита да ухажва?И дали ще се откаже?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e87ebb2b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво значи "по - скоро е искал да се абонира за теб"?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 256f27ea5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Радвай се че си се отървала леко. Аз загубих работата си само защото не му пуснах на колегата. Такава ли развръзка желаеш?

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8f343c1a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има една приказка- Един мъж не може да спи с всичките жени, но е длъжен да опита:)
Вероятно ще се абонира, за вашия офис , ако обаче ти решиш да прекъснете, следващата година няма да поднови абонамента. Иначе ,ако имаш нужда и ти харесва си го оправи и сексуално:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d488cfa68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хм...Общувала съм със стотици клиенти и голяма част от тях са правили опити да получат "специално отношение", но от нас зависи как ще се развият нещата. Аз лично не съм си позволява нещо повече от флирт, макар и някой от клиентите да са били мой тип. Раличното е, че повечето са чужденци и начинът им на ухажване е сладък и ненатрапчив. При отказ нито един не е отказвал сделка и с достойнство е приемал поражението на личния фронт. За съжаление, ние българите сме по - различни! Ако не вземем, няма и да дадем...

Не мисля, че ще заслужиш бонуси, заради въпросният господин, надали бизнес му е бил в главата, учтиво изслушвайки презентацията ти. А сега заема място в твоите мисли, с което вече е извоювал малка победа.
С риск пак да бъда обвинена в псевдоморализъм и за стотен път набедена за "злобна лелка", бих искала да споделиш дали въобще имаш съпруг и семейство или е било начин да се измъкнеш от ситуацията. Отговорът ти е важен, зашото ако си сама можеш да опиташ, дори и да се опариш. Рабира се, трябва да си сигурна, че наистина го искаш и че няма да се отрази на работата ти.
Ако си семейна, това променя всичко! Тогава имаш доста неща за губене и въпросите, на които трябва да си отговориш са много повече.
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e87ebb2b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А най- ми е интересно дали някой от вас ще познае дали той ще ме потърси?! Когато знае че съм омъжена.Моля за мнение!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e87ebb2b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Чили, аз съм от тези хора, които смятат че животът е твърде кратък за да робуваме на някакви измислени моралистични приказки за това ожени се девствен, прави секс от първата брачна нощ, имай само един мъж в живота си и почитай мъжа си и ........дрън дрън.

Светът се променя, хора ходят на екскурзии в космоса, а аз наистина не страдам от скрупули, и казвайки че съм омъжена всъщност не вложих абсолютно нищо. Навик. Аз съм омъжена по навик. Както повечето май....

Но някак си държах да му го кажа, незнам защо, може би усетих че силно ми допадна като темперамент, може би като интелект- незнам, но май се уплаших. Да - уплаших се, но той въобще не разбра, а напротив...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d488cfa68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ето! Очаквах нещо подобно, но не и от авторката! Мислех си, че ще дойде от обичайните заподозрени мои "тъй добри приятелки" тук...Както и да е!

Виждаш, че се опитах най - добронамерено и дружелюбно да ти дам съвет, изхождайки от моя опит и базиран на моята ценностна система. Нали това е целта, когато искаш хорското мнение.. За пореден път, обаче, оставам неразбрана, но когато е от човек, който съм сметнала за интелигентен и дори ми е станал симпатичен, вече наистина наболява.

Попитах за семейния ти статус не за да те упреквам, а за да сме все пак наясно (изповедта ти не дава категорична информация). Само ти можеш да прецениш колко държиш на семейството си, затова и ти писах : "...и въпросите, на които трябва да си отговориш са много повече."
Ясно е, че си си отговорила отдавна...

Дали ще те потърси, въпреки че си омъжена? Разбира се! Стига действително да си му станала фикс идея! Халката ти няма да го спре, освен ако той самия не робува на " някакви измислени моралистични приказки..." Ще те потърси най - вече, ако е достатъчно проникновен и е прозрял истината зад твоето "не".

При развръзка, драскай. Нали "злобнмите и завистливи леки" трябва да има с какво да запълват паузите между манджата и прането на чорапи:)
П.С. Тъй и не разбраха някои хора, че отдавна съществуват перални:)))
С най - добри чувства,
Чили

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 754fc5c640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си глупачка.Взимай всичко от живота.Ако на твоя съпруг му попадне/ако вече не е/няма да откаже повярвай.Има привличане от пръв поглед и по някога фатално.Испуснала си мига и да се видите пак няма да е същото-все нещо ще те гложди.Не се съобразявай с милите дами/или господа/ и техните морали.Ако могат да видят половинките си/на които безумно вярват/ще запеят друга песен.Успокой се случилото се е нещо хубаво.Някой те е забелязал и си си е направил труда и си е обрекъл времето за да бъде с теб.Имай самочувстие тогава!Успех!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a18e3563d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чили, сърдечни благодарности! Усетих че си мила и дружелюбна и няма грам отрицание в отговора ми. Ти много ми помогна. Благодаря и на № 11 и въобще на всички, които споделиха с мен своето мнение и ме подкрепиха. Аз наистина все повече губя търпение от неговото необаждане, но започвам да си вярвам, че ако се обади то наистина ще е обмислил всички за и против, и въпрек и това, няма да може да не ме види.... Ах, мечти.....Ще ви държа информирани, ако има включване!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e87ebb2b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Той не звъни. Някакво мнение?

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 91c12e9569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма да звънне, от типа мъже е, които или чукат на първа среща, или не се задълбават. Явно разполага с бройки под ръка и не си губи времето. Ама и ти, омъжена жена, си лапнала като петокласничка...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a18e3563d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   АКо те е харесал ужасно много сигурно ще звънне. Това че не те търси може и да е номер, макар че изглежда открит. Но първо ще се утеши с някоя под ръка, ако пак не му излезеш от акъла ще те търси, със сигурност

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 848e445675
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма да се обади.Чили,ставаш досадна!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ba8a48a2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не вярвам да се обади. Може човекът да има горчив опит с омъжени жени със скрупули. Той търси секс, не търси ревла, която да утешава после, заради разкаянието й. Аз сигурно ще съм точно такава, ако изневеря някога.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 4d20f3d271
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16, дразниш се нещо май... Предсказуемо и чудесно!
Към автора - май наистина няма да се обади. Изстинала е вече искрата, пък и ако нямате поводи за контакти, вероятно вече не се сеща за теб. Ако толкова силно искаш нещата да се развият, инициативата трябва да твоя.
Чили

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a18e3563d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Aко щете ми вярвайте, но съм вече на сто процента убедена че ще се обади. Казват че когато мислиш силно за някой няма начин и той да не мисли. Е, аз наистина взех да губя ентусиазъм, но нещо ми подсказва, че скоро ще ме потърси.

Чили, той има нужда от продута на нашата фирма. Друг е въпросът, че може да го купи и от друга. Но независимо от това, като се поотърси от първоначалния шок че съм омъжена ще реши да пробва...., освен ако не търси сериозна връзка, понеже са му омръзнали безперспективните. Но каквото е писано, а и тук намерих приятелско рамо, за което благодаря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker