Бизнес в България-Животновъдство. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Бизнес в България-Животновъдство.
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2179 пъти
Здравейте, въпросът ми е до всички които се занимават с бизнес и то по-точно в насоката та животновъдството. Искам да кажа, че имам възможни финансови средства, обичам да се занимавам с животни, и не искам да правя бизнес само за да печеля, а и за удоволствие, имам място за отглеждане и т. н.. Интересува ми по-точно, в началото като закупя определен брой житотни, и ги настаня във въпросното място където ще се отглеждат, след това какво? Нещо като регистрация на фермата, и къде, трябва ли да ме удобрят в смисъл да идват от инспекций и да оглеждат или не. И трябва да си намеря някой който да изкопува млякото, нали? И с каква бройка да започна като за начало? Благодаря Ви, предварително! ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0f5883d6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз също бих желал да се занимавам в бъдеще с животновъдство и земеделие, в каквато сфера ще бъде и професията ми, за която уча сега.
Първо, ако нямаш опит, те съветвам да започнеш с малко животни, въпреки че не се печели по този начин, но отглеждането на добитък като всеки занаят е трудоемка работа и също крие възможни рискове. Трябва да си наясно, че животновъдството изисква отдаване и много грижи през цялата година и всеки ден. Можеш да разчиташ единствено на себе си и доста трудно се намират качествени работници, които ще ти трябват за помощ в тежката работа и отглеждането. Има един интересен сайт за съвети и статии, който ти препоръчвам на министерсво на земеделието. - там ще намериш информация. Пазарът е различен в зависимост региона, в който се намираш. Имай в предвид, че само с, , място'' някъде - не става. Иска се пасища, иска се райна да е благоприятен за земеделие, в което се отглеждат фуражни култури и от които призводители да купуваш продукция и храна (сено, слама, фуражи) на по-изгодни цени, които вкючват близък транспорт и тнт. А именно фуражните култури в България са недостатъчни, заради слабо-развитото ни животновъдство. Ако пък искаш да оглеждаш пчели - трябва местостта да има медонстни растения, та си е цяла наука.
Та мандра за мляко можете и сами да си отворите.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 312f03f16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиваш в Министерство на земеделието и храните, и се регистрираш, като земеделски производител. :) Ако ще кандидатстваш за евросубсидии за земеделие или животновъдство би трябвало да те посетят, за да видят например от коя категория ти е стопанството и дали покриваш евроизискванията. Мисля, че това е всичко. Няма да е лошо да си направиш регистрация в някои аграрни сайтове, за да имаш повече и по-точна информация от животновъди и земеделски производители. По въпроса за бройката на животните започни с малко и ако нещата наистина потръгнат, което ти пожелавам ги увеличи. :) По въпроса за млякото, ако наблизо има пункт за изкупуване на мляко е добре, защото ще спестиш и то доста. Поне аз така си мисля. Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3eaf26a89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Браво на теб, радвам се че все още има такива като теб да правят тук бизнеса си а не да забегнат в чужбина. Успехи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9da35c3724
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също обичам да се занимавам с животни, затова редовно си закупувам и отглеждам котки и кучета до определена възраст, а после редовно крада мляко им и най-безмилостно ги коля за храна и за печалба (така де, наемам месари на които плащам) :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bdb058d117
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Евала ти правя!! Много са рядко такива като теб, къдего не гледат само ползата от нещо заради парите и пак парите а и защтото просто обичат да се занимават с това... Евала, вземайте примери от такива хора!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1026d1e7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако е с твои средства си ок, но, ако кандидатстваш за субсидии - забрави.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cad113548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Животновъдството има много голямо бъдище в бг, впрочем... както и всичко останало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker