За представителите на AVON - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

За представителите на AVON
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 4746 пъти
Здравейте, въпросът ми е кратък и ясен и е до всички представители на AVON, а именно колко пари взимате на месец? Не ме разбирайте погрешно, не искам да се занимавам с това, но просто ми хрумна колко ли пък взимат хората, който се занимават с тази дейност. Колко пари сте взимали най-малко и колко най-много, продавайки неща от списанието? Благодаря предварително на хората, които ще коментират и моля редакторите на сайта да одобрят моето запитване :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: c8f6085b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ми се занимаваше с това известно време - ами взилама е от 0 до 70 лв. на месец се е набутвала, когато някой поръча, но не плати. Това може да ти е хоби някакво, но от него не можеш да живееш или да се надяваш на някакъв супер-доход. Някой хора са доста успели, но дори и те не изкарват повече от 100-200 лв. месечно, взимаш разликата от цената по каталог и тази, на която ти плащаш на фирмата. Общо взето не си заслужава - имаш доста работа с хора, после се мъкнеш по пощите да взимаш продукти, които ПЛАЩАШ, а ако някой не е поръчал правилното или не иска да плаща, имаш пролем

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 591f6c74ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз см се чудила дали да стана. До колкото знам, трябва да направиш поръчка над определена стойност и тогава не плащаш доставката, която е 5 лева.Отделно списанията с продукти си ги купуваш сама.
Предполагам, че процента, който взимаш не е повече от 20-30 процента от цената. Иначе казано, можеш да си изкарваш пари, въпроса е познаваш ли достатъчно хора. :) Работата е там, че трябва да те познават доста хора. Замисли се с колко души се срещаш ежедневно и биха имали интерес :) И отделно дали тези хора биха си позволявали парфюми и по-скъпи неща от каталога или ще е някой друг гланц/червило /спрей за тяло . :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0719952f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз съм представител от близо 10 години и парите, които съм взимала са различни. Когато бях студентка имах много свободно време и много колежки в курса и съответно правех огромни поръчки и изкарвах доста пари, сега нямам толкова време и съответно поръчките ми са по-скромни и парите също, но пък ходя на работа, имам добра заплата и това с AVON ми е само за забавление, а не разчитам на тези пари. Та колкото изкарам-толкова. Даже има случаи, когато цялата поръчка я правим аз, майка ми и сестра ми, т.е. поръчваме си само за нас, ама пак е забавно, а и снабдявам семейството си с готина козметика на сносни цени. А иначе най-големите поръчки ги правя по Коледа, когато всички почват да ми поръчват разни неща за подаръци-парфюми, бижута, чанти... а най-слабо е през август, когато всички са в отпуска и понякога август дори не пускам поръчка. Освен това трябва да знаеш, че колкото по-голяма поръчка пуснеш, толкова ти е по-голяма отстъпката, за това имаш интерес да пуснеш голяма поръчка, защото отстъпката е от 15 до 30%. За разлика от майката на номер 1, аз досега не съм имала проблеми с не плащащи клиенти. Винаги хората са си плащали в срок, но както казах всичките ми клиенти са хора, които познавам много добре-роднини, приятели, колеги...все хора, които няма да ме излъжат, защото се познаваме от години, пък и много добре знам как да ги намеря. Колежката ми няма да си позволи да не си плати, защото нали още на другия ден ще я видя? Така, че ако имаш малко свободно време и обичаш козметиката, не се колебай. На мен поне все още ми е забавно, а и в каталозите има и доста други неща освен козметика. Гледала съм и американски каталог, ами там продават какво ли не-дрехи, чанти, козметика...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f44d3e4b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Здравейте! Занимавам се и аз като предствител на Avon, но няма файда от това! Понякога си тровиш нервите за нищо някой ти поръча ти го плащаш и чакай си, че нямаш друга работа! Затова вече поръчам на най-близки приятели и това е! А печалба няма! С последната си поръчка спечелих 20 лева иначе все съм вътре като чакам вече 4 месеца да си вземат поръчките!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker