Флирт в работата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Флирт в работата
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 6956 пъти
Ето и моята история. Харесвах един колега в работата, още от първия момент, в който го видях, реших "че е той човека". Нещата вървяха много добре, той правеше намеци. Да но изведнъж се дръпна, дори спря да ми говори и поне в началото винаги, когато минаваше покрай мен си слагаше киселата физиономия.

В същото време друг колега беше страшно внимателен към мен и аз започнах да му отговарям на вниманието, защото се чувствах адски объркана и отблъсната от първия. Втория колега "ми сваляше света", правеше "джентълменски" жестове и започнах да се чувствам добре около него. Постепенно свикнах и се замислих "дали да нямам нещо с него".

Той е усетил как се чувствам и една вечер след работа се озовахме романтично разхождайки се по една алейка. После се целунахме. Това беше най-яката целувка в живота ми. За около 40 минути бях в рая. Докато ме изпращаше във входа беше тъмно, невероятно яко и стана ясно "че иска да е с мен" (аз живея сама).
Като му отказах, обяснявайки, че не го познавам достатъчно все още, почувствах се ужасно, той обърна така нещата, сякаш всичко е било на момента.

На следващия ден на работа се опита да се държи както преди, но това трая точно до обяд, след това започна да ме избягва и след няколко дни направо стана груб. Преди навсякъде ходехме заедно, стоеше при мен без повод, а сега гледа сякаш да ме изолира и от него и от другите (той е в тази работа от 3-4 месеца преди мен). Когато отивам някъде, винаги гледа към мен, сякаш да види на къде съм тръгнала.

Опитах се да говоря с него, но само ми каза "след малко ще излезем навън" и ме остави да чакам 2 часа, докато не ни свърши работното време и аз си тръгнах. Според вас само за секса ли му е било? И това нормално ли е и първия и втория да престанат да ми говорят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: ea02c04a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не обръщай внимание не такива загубеняци! Бъди винаги на ниво, с достойнство, със самочувствие! Явно и двамата не те заслужават и не си струва да се тормозиш за тях. И аз не съм от жените, които си лягат с мъж на първата среща. Нали все пак имаме право на избор, на преценка. Ти не си някаква пикла, с която всеки може да легне, а делова млада дама, която не търси връзка за евна нощ. Много правилно си постъпила, а това, че отсреща са се държали грубо само показва с какви хора си имала работа. Прави се, че нищо не се е случило, но се дръж на лека дистанция и никога не излизай вече с тях! Ще си намериш друг и ще се смееш някой ден на своята наивност. Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 5e3aa251df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   1во искам да те поздравя за това че си превъзмогнала 1вия , не винаги е толкова лесно особенно ако е любов от пръв поглед ,сега най-важното е да не си вадиш оная работа там където си вадиш хляба ..голяма грешка ще е , опитай се да седнеш и реално да помислиш как са нещата в този триъгълник , понеже съм съгласен с номер 1 .

Ти си делова дама а за да успяваш в живота се иска да умееш да разбираш чувствата и нуждите на хората , ако 1вия ти е така на сърце , мисля че е време да преглътнеш малко от достойнството си и да поговориш с него стига и той да не се подиграе със постъпката ти а 2рия , в днешно време мъжете 1во искат гнездото а после останалото ,което според мен е крайно неразумно , за да има сериозна и добра връзка трябва да сте смесица от най-добри приятели и любовници !

Ако искаш отговори действай смело , риск печели риск губи , само не съм сигурен дали искаш да знаеш отговора прецени си и пиши пак тук аз съм редовен тук и ако мога да помогна с нещо на всеки , няма да има проблем , приятен ден !

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 2879a5d8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами ето какво се случи. Първия го забравих много бързо, беше ми адски гадно няколко дни, но какво да направя, трябваше да се откажа от чувствата си - нали той не ще?? :)

Проблема е в това, че втория ми стана на сърцето и когато той започна да се държи грубо сякаш нещичко ми отчупваше по малко от сърчицето отвътре. Не можех да повярвам, че след като направи толкова усилия (цял месец) и аз свикнах с вниманието му, изведнъж го нямаше.

Аз виждах как ще бъдем заедно, говорим си... всичко ме караше да мисля, че ще се случи и изведнъж баам, неочакван край. Като помисля по-добре, че не стана, понеже няма да има последици за работата ни, но какво да кажа за мен? Изобщо не му разбирам чувствата и защо реагира така! Бих искала да знам, но дори и да пробвам да поговоря открито той никога няма да ми каже нещата такива каквито са. Най-много да ми се присмее и на мен да ми стане още по-гадно.

Веднъж се опитах да го изкарам за да говорим, но нали ме остави да го чакам с часове, като е знаел, че никаде няма да излезе. Просто ме остави да го чакам нарочно. Според мен е имал някакви чувства към мен и затова сега се държи толкова гадно. Дали е така?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 5e3aa251df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Oтново ще ти отговоря така , ами според мен той наистина те харесва дори и малко повече но както ти казах и преди той също знае че не е добре да смесваш работата с удоволствието ! давам ти гаранция че чувства има към теб , но има предразсъдъци които очевидно не може да пренебрегне повярвай ми на него също не му е лесно , също трябва да си и наясно какво точно има зад гърба си като връзки или дали има сегашна връзка , но не се опитвай да го разбереш опитай се да разбереш себе си и бъди реалистка , той направи избора си , ти направи много за това да се разберете като цивилизовани хора , той шом е отвърнал толкова грубо значи началните му постъпки са били измислица ( породена от липсата на алкохол) :Д с което те е залъгал а всъщност той е различен човек , с това държание няма какво друго да си помислиш , а ти харесваш онзи човек който беше в началото , да продължиш да го търсиш ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!

Kакто гледам мъжете ти налитат имаш избор живота е такъв пък и както съдя по обстоятелствата мога да кажа че по скоро трябва да се радваш отколкото да тъжиш за такъф човек който цял месец те е мятал по върбите , върви напред има по-добри мъже , не се отчайвай а се усмихвай , кои знае може някой да хареса тази усмивка :)
ПС : ако имаш още въшроси изливай ги не бои се :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 435d533c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Флирт в работата... класика!

От лицето на мъж ще споделя това: колкото и кавалер да е един мъж, колкото и мил да е с теб, той има едно на ум - да се чифтоса. Лошото идва от факта, че жената го приема като набег на личността и, че даже някакво унижение - (Как може след месец ухажване...?!?-иронично), докато мъжът го приема като природно последствие от вложения труд.
Ето какво той вижда: хубава жена>привличане>ухажване>предразполагане>първата целувка>ЧЕРВЕН СФЕТОФАР.

За жалост, след този отказ, много мъже изгубват цялостен интерес към жената. Помисли логично - той е направил каквото се е искало от него, а ти си го отрязала. В никакъв случай не го оправдавам, просто се опитвам да дам мъжка гледна точка.

Жалко за развитието, де..., но не става всичко от първия път. Очевидно и от третия:). Но ти си гледай работата, все пак - има много риби в морето;)

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8cc473f91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Първият сигурно е педал, а вторият е искал само да има секс с теб. Съвсем нормални отношения на работата. Така че хич да не ти пука, не се отчайваи, била си нова на работа и всички са ти били интересни. Карай напред.Иначе, аз съм мъж, работя с много жени и знам как е като почне някое ново момиче на работа.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: 2879a5d8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, в първия месец доста колеги буквално "се нахвърлиха" върху мене. Което от една страна ме ласкае, но от опит знам какво става после - радвам се на първоначално внимание, много ми е приятно и изведнъж, когато открият, че нищо няма да се случи голяма част от тях ме игнорират понеже не съм им интересна вече по тоя начин. И аз много добре си знам какво ще стане всеки път, но с този колега се излъгах - сигурно момчето има огромен опит да ухажва жени тъй като правеше всичко точно по начина, за който една жена желае. Йок. Чудя се как въобще другите мадами си намират мъж, който да иска "мааалко" повече от нея. Ако бяхме се качили горе след първата целувка после със сигурност пак щях да му стана безинтересна. Май съм в капана каквото и да правя :)))) Дамии пазете си мъжете, които имате.
А въпросния господин продължава да се държи все едно главата му почернява аз като съм наоколо. Той хем ме одряза ( аз нали очаквах да стане нещо между нас ) хем се държи като настъпан все едно съм му направила нещо много лошо. Като кажа нещо той мълчи все едно не заслужавам отговор. Сигурно си мисли, че не го виждам какъв става, но много се лъже. Според мен и колегите забелязват разликата :)) То е очевидно просто, само той си мисли, че хората около него не схващат. :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: 18b07b4415
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Толкова коментари, а то според мен е повече от ясно. Първият не те е харесвал достатъчно, а може и друга да го е привлякла междувременно. Докато при втория - класическо положение. Имам предвид не флирта и връзките в работата, а опита да получи секс и отказа ти. Естествено, че не е нормално още на първата среща да се озовеш в леглото. Е, има и такива случаи, но с риск да изглеждам старомодна, това за мен е неприемливо. Ясно, щом реакцията му е такава какво е търсел човека. Но жената не е секс-играчка нали? Ако не иска - да я зарежем и да търсим друга.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: adf58c615f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ДО АВТОРКАТА:
Били ми разказала по-подробно ,ти как си се държала с първия ,какво сте си говорили, ?и тогава ще гледам да ти отговоря.
ЖЕНА С ОПИТСЪМ,но не ми е достачна твоята информация.
БЛАГОДАРЯ

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4ccfd27d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз, ако бях на теб, щях да се държа и с двамата точно, толкова гадно и надменно, колкото се държат те.
Обърни малко нещата, нека те са подтиснатите. Дръж се на положение и не се чувствай виновна, няма за какво.

Много правилно си постъпила. Ако е държал на теб и наистина е искал нещо повече освен секс, нямаше да се откаже, толкова лесно. Напротив, би се зарадвал дори, че не си някоя девойка, която с малко сладки приказки и две три целувки е готова да си легне с някой.

Очевидно е мисля, каква е била целта му и той я е доказал с действията си. Не се заблуждавай, някой мъже са доста търпеливи и ще чакат и правят всичко по книжка, докато те имат, после играта се обръща. Някой мъже обичат да ловуват търпеливо, нека ти го кажа така, докато не докопат плячката и спре ли да мърда и да тича губят интерес.

Не се коси, нито единият, нито другият е бил за теб! Гледай напред и се радвай, че не си спала с никой от тях, сега щеше да ти е още по гадно, като ги виждаш всеки ден.

Не разбирам само едно, защо ти продължаваш да се държиш мило с тях едва ли не се чувстваш виновна за отдръпването им? Нямаш никаква вина, напротив постъпила си много правилно, ако някой иска теб за това, което си, никога няма да се откаже толкова лесно. Искал е секс, ти си казала не и той продължава нататък, търси си други сърнички, все някоя ще падне в капана.

Съветът ми малко заприлича, като тези на членовете на ловният клуб, ама човек ще се учуди колко сходство има между поведението на животните и това на хората.

Късмет и смело напред мило момиче. Желая ти много щастие и скоро да намериш достоен за теб мъж, който да те кара да се чувстваш настина обичана.

Яги

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f3b516696b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Убедена съм, че ако наистина е имал чувства, би те изчакал. Адски грозно поведение е демонстрирал като те е отбягвал след въпросната вечер. Тъпак! Просто го забрави!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4ce79f548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти си ...
не искам да те обиждам, но щом се терзаеш толкова, за такива неща май не знаеш къде се намираш...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b52faff78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И аз имах такъв колега. Не знам за каква ме мислеше, но не скачам на всеки, който ми поиска телефона и ми се усмихне. Явно си е мислел, че като съм малка на външен вид и години ще налапам въдицата.

Изчаках известно време, не му се обадих първа както явно си очакваше, след две седмици си намери друга, а мен взе да ме отбягва, спря да ме поздравява, когато се засичахме по коридорите, стана като ледена скала. Два пъти излизахме на кафе тримата, не знам защо, взе да я целува често, често, да я хвали точно пред мен.

Почувствах се неудобно тогава както и да е, де. Минало заминало, иначе и аз тогава си мислех като № 10, ако толкова ме е харесвал щеше да почака, а не да си намери друга в рамките на 2-3 седмици.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker