Интрига, колежки на работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Интрига, колежки на работа
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2711 пъти
Здравейте,

работя в женски колектив. Не искам да прозвучи обидно или неприлично от моя страна, но е факт, и много хора са ми го казвали, че колежките ми са по - невзрачни, и че съм единственото красиво момиче в колектива, за което те ми завиждали. Това обаче ми създава много проблеми, защото те не ме харесват заради даденостите ми и постоянно гледат да ме прецакат. Някои от тях са на по - високо ниво във фирмата от мен и помагат на по - ниско поставените да ме мачкат. Постоянно си мълча и на никой никого не съм казала, но това ме угнетява.
Не искамд а мрънкам на никого, мълча си, просто чакам момент, в който ще има правосъдие, защото съм вярваща и се надявам тяхното да не се забави още дълго. Също така да вметна, че аз имам всичко, което те нямат и често се дразнят и ми правят мръсно заради това. Неща, за които никога не бих се сетила да следя чуждите хора, защото не ме интересува какво имат те, дето аз го нямам. Със супер старание успявам да си спечеля, поне да не го правят явно и да има някакво лицемерие, не знам какво ще стане ако постъпя както биха постъпили повечето разумни хора.
Женските среди ме изморяват, бих искала да работя сама в стая и никой да не ме занимава с интриги. Мъжете не са така, те мислят по - разумно и не се водят от интриги, при тях няма такива интриги.
Поне така мисля аз.
Моля за съвет как да процедирам с такива хора, за да не ги провокирам да ме мразят още повече, въпреки че не съм направила нищо лошо против тях.
Бих искала да стана малко по обрана откъм емоции и да ги игнорирам успешно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4264ae23ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, хубаво е, че се уважаваш и харесваш. Тия твоите колежки да не са на работа, за да се събират на махленски седянки. Как може големи жени да седят да си бъбрят по цял ден кой какво имал и да плетат интриги. Явно са доста свободни, а и задръстени, а и злобни. Ти нали ги превъзхождаш. Как да ги разкараш-ако нямате дълги контакти, а само служебни разговори, опитай се да чуваш само това, на другото се подхилвай, подминавай го. Такива злобарки би ги вбесило да се съгласяваш с тях, дори да те нападат и обсъждат в твое присъствие. Казвай им "да така е" и си върши работата. Това определено не са щастливи жени. Ако бяха такива, нямаше да се занимават с такива дребнавости и то на работното място. Естествено няма да им мълчиш, но може да изпънеш нервите им на н-та степен, когато с държанието си им покажеш, че са безгласни букви за теб и твоето самочувствие. Простоват манталитет ни е натиснал :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b4ce4bcae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стани шлосер. Там са само мъже.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a96061b5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пак интриги на работното място. Ами така става, когато си малко по-различен от масата, те няма да те приемат и ще се опитат да те изблъскат. Също както организма отхвърля чуждо тяло. Не мисля, че може да се поправят нещата. Отношенията както започнат така и ще завършат. Във всеки случай се променят от добро към лошо, но не и обратното.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 65383b3659
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те познавам, мила, ама дано цялото ти огромно самочувствие има поне малко покритие, че звучиш като "аз съм най-умната! ", "аз съм най-красивата! ", а те другите са тъпи и грозни и ми завиждат. Та, помисли си дали пък сама не провокираш негативно отношение? А иначе не си мисли, че ако работиш с мъже няма да има клюки и интриги, о, винаги има. Работила съм и с мъже и с жени и на едното и на другото място нарочат ли те, няма спасение, за това човек още първия ден като постъпва на работа гледа, ако не да се сприятели, то поне да изгради прилични отношения с колегите си, защото ще прекарваш с тези хора повече време отколкото със семейството си и е крайно желателно да се разбирате. Та, не знам какво да те посъветвам, освен сериозно да преосмислиш твоето отношение спрямо тях, защото да, сигурно и между колегите ти има злобари, обаче не вярвам всички да са такива.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c4ce0195fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе, че авторката е попресилила самоописанието - ок, но обикновено жените, които са по-възрастни и още ставащи, са много завистливи към новите симпатични колежки. Виждала съм го и съм го усещала. Не е въпрос на мис Святстване. Може да е съвсем средностатистическо момиче и пак да го има. Скучен им е животът - затова. Не им обръщай внимание НО се дръж мило. Това може да ги накара поне да се срамуват от това, което правят и да се поприкриват. Но може би не ти е мястото в този колектив. Трябват ти ора, които умеят да уважамат другите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker