Колега-интригант - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Колега-интригант
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2782 пъти
Здравейте, моят проблем е следния. Във фирмата в която работя един колега май е влюбен в мен или поне много ме харесва. Само че аз съм омъжена, имам дете и ясно му дадох да разбере, че съм вярна и почтена съпруга и не желая извънбрачен секс. Уж каза, че ме разбира, но като че ли си постави за цел да ми срине репутацията. Постоянно говори на колегите ни, а дори и на гости на фирмата, че съм разкрепостена, свободолюбива, че съм, цитирам "съвременна жена с модерно мислене", да се чете к....., е знаете как да се чете. Аз съм привлекателна жена и си го знам, както и знам, че имам мръснишко излъчване и затова хората вярват на него, а за мене мислят, че само се правя на недостъпна. В резултат на неговите простотии вече имам няколко напористи кандидата, случвало се е дори външни клиенти да ми правят намеци или директно да си искат. Много е гадно! Който не го е преживявал, няма как да знае за какво говоря. Да казваш на някой, че държиш на семейството си и че си влюбена и желаеш само съпруга си, а той да ти отговаря с "Айде бе, на каква се правиш, знам те к'ва си!". Знаят ме? Нищо не знаят! До сълзи са ме докарвали, много, ама много е неприятно и не знам как да се справя със ситуацията. Дори днес сутринта се опитах отново да поговоря по въпроса с този колега, а той ми отговори "Бе ти май много си се филмирала". Моля за съвети как да му върна за всичките унижения, да си оправя репутацията и да се отърва от нежеланите ухажори. Много моля, публикувайте историята ми, необходим ми е поглед отстрани, за да си оправя нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 85a81532d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В други страни подобно поведение е изрично забранено във вътрешните правилиници за работа на дадена компания и се наказва с уволнение. Ти в голяма фирма ли работиш? Има ли личен състав или както вече модерно се казва "Човешки ресурси. " Там има "специалисти", чиято работа е да се занимават с вътрешен контрол. Поговори и с началника си, както и други твои колеги и колежки. Не знам в каква фирма си, но на мен повече ми звучи като някакъв бар. Иначе на английски има много писано, казва се sexual harassment. Друго решение не виждам. Вероятно въпросният ти колега е някакъв психопат.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 35f9987471
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не обръщай внимания на всякъде ги има такива, много е неприятно била съм в твоето положение, и просто се научих да не ми прави впечатление....

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ba081e7420
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Е-е-е, от горчив личен опит ще ти кажа - десетина-дванадесет години ще се правиш на вярна и почтена съпруга, след което с учудване ще установиш, че всъщност си разкрепостена съвременна жена с модерно мислене...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d24fb32dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След 10-20 години вярна и почтена съпруга, няма голяма значение дали е разкрепостена жена с модерно мислене, понеже на 50-60 години едва ли някой ще я погледне.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 50e6fc6c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имаш мръснишко излъчване? Защо? Излъчването идва отвътре и е огледало на вътрешното усещане. Бъди по-скромна, работи върху това мръснишко излъчване, щом привличаш курвари по този начин.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0b94ba6b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката съм, ами номер 3, в момента съм на 36 години, ако до 10-12 години успея да се съхраня като вярна и почтена съпруга, мисля, че шансът ми да кривна към 50 става още по-нищожен. Казвайки "горчив опит", подразбирам, че не ти си бил/а изневеряващата половинка, а на теб са ти изневерили. Съжалявам за това, но аз не съм съпруга/та ти и недей да си го изкарваш на мен, поне не и в тая тема. И не се "правя", аз СЪМ, а ти постъпваш точно като мъжете, от които се оплаквам.
Номер 1, работя в голяма фирма, в никакъв случай не е бар, не мога да кажа повече, може да се издам с нещо. Но се съмнявам да мога да разчитам на "Човешки ресурси". Все пак ако нещата много отидат на зле, може и да пробвам.
Номер 5, не знам защо. Така ми казват хората, дори съпругът ми ми го е казвал. Ами имам леко издължени очи, плътни устни, бяла кожа, черна коса и голям бюст. Като добавиш и малко грим, и това, че стъпвам напето, понеже съм била танцьорка над 10 години... абе, картинката трябва да е ясна. Отделно не съм свита и скромна, по-отворена, съм, нахакана, така да се каже. Не знам как да го обясня, да не излезе, че си се рекламирам :) Но това в никакъв случай не означава, че съм кака Гица Общата. Природно така съм си надарена, какво мога да направя. Съпругът ми ме обожава и се гордее с мен, нали все пак за това ме е взел. Имам две висши образования и владея 3 чужди езика. Когато писах това, бях афектирана след поредната разправия с въпросния колега, много неща не обясних, знам, но и не знаех какви въпроси ще възникнат, ако някой ми пише по темата.
Нека е ясно, нямам намерение да се извинявам за начина, по който изглеждам, както и нямам намерение да се опитвам да подтискам и прикривам това, което природата ми е дала, все пак съм на възраст, няма да съм още дълго красива, което де не се чете, че ходя явно разголена и просеща си внимание. Старая се да съм умерена и възпитана, не излизам по барове, не вилнея по купони. Работила съм на много места, но за пръв път се сблъсквам с такова отношение. Аз съм интелигентна жена и професионалист в областта си, добра съпруга и майка съм, а в момента ме карат да се чувствам като ходещ женски полов орган. Не е честно, много е обидно!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0723bfe9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 5 не е вярно това. И аз имам такова излъчване, а и през ум не ми е минавало да предам доверието на човека до себе си. Веднъж даже едно момченце си помисли, че съм влюбена в него, понеже погледа ми бил мръснишки, а нищо подобно не съм си и помислила. И понеже на някои хора фантазията им работи на макс, да си затворя очите ли??? Авторката също? Като ти се каже "Не", значи НЕ, та ако ще и к*рва да ти пише на челото!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 46e5f7c64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз имам една такава позната със супер перверзен поглед, ама понеже се познаваме от малки сме аверчета, тя беше отратена от начина по който изглежда и остана девствена до 18 понеже непрекъснато фитнесчета я гонеха по улиците, след това като завърши университета и си намери работа, започна да си копува скъпи гримове и сега прилича на кукличка, скромна и нежничка.
И като си нахакана и се обличаш перверзно, даже да нямаш излъчването на перверзница пак ще се отнасят така към теб, ако наистина си решила да оставаш хрисима, промени начина си на поведение.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 32617bcf8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, номер 1 ти пише отново. Щом има "човешки ресурси" трябва да ги питаш. Искай среща с началника на човешки ресурси и обясни, че това поведение на колегата ти вреди има деморализиращ ефект не само върху микроклимата, но вреди най-вече на ежедневния бизнес.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 481f109b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Здравей, интересно ми беше да прочета коментарите за проблема ти, но не видях да дават решение! Според мен вариантите за действие са два, а именно 1. Влизаш в неговата роля, пускаш зловредни слухове, качваш го на пързалката - изкарай го обратен, комплексиран, прост, най-вече некомпетентен в работата. Направи му монтаж на фото-шоп в неприятна светлина... Ако не се успокои минаваш към вариант 2 - говори със съпруга ти, той би трябвало да е наясно със твоя магнетизъм, може да има и мирен вариант за разрешаване на проблема... аз бих му строшил главата, ако разбера за подобни щения към жена ми!

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 684dc56239
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не, по зле е всъщност. пробвай първо да говориш с хората около него. Реши или да го засегнеш или да направиш клюката такава че той да не е в състояние да те обижда по този начин. Примерно - това със гея може да го ползваш- ..виждала си го с някакъв мъж примерно, с който са били приятели, но другия мъж го е отрязал понеже разбрал че е гей и на всичкото отгоре не му е комфортно в тялото му, за да избие тези комплекси той се заяжда вероятно с теб понеже си го видяла в деня на инцидентна и си смятала да мълчиш, но той е прекалил и предпочиташ да не ти разваля семейството заради несигурния си пол.И си решила да споделиш с колежките си. В краен случей той задължително ще чуе слуха, на което и разчиташ и ще му кажеш сделката или той спира да те тормози или ти продължаваш да му викаш че е обратен и ако реши да ти посегне ще викнеш полицията. Все пак не си лековата жена, с която да се гаврят по този начин имаш семейство все пак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker