Сексуални подмятания от страна на колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Сексуални подмятания от страна на колега
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2117 пъти
Работя в екип с няколко човека на смяна и колегата ми (поне 15 год по-голям от мен) твърди, че е влюбен в мен. Аз имам приятел и му дадох да се разбере, че нищо няма да има между нас, но той продължи с шегите си на сексуална тема. Докато съм обърната с гръб към него ме хваща през кръста и целува по врата, постоянно ми прави 'комплименти' за това какви секси очи съм имала и когато се бях навела да взема нещо от пода ми каза да внимавам с тази поза. Казах, че ще се оплача на шефовете, но понеже работя на това място от скоро той ми се изсмя в лицето и каза, че шефа нищо нямало да направи. Спря с шегите за няколко седмици и после пак имаше подмятания от негова страна. Пред другите колеги пуска леки шеги, но останем ли двамата се почва с по-грубите подмятания. Не съм някоя въртиопашка(дори не се гримирам) и всичките тези му изказвания ме карат да се чувствам неудобно около него, не мога да си върша работата качествено и всеки път отивам на работа със свит стомах от притеснение. Реших да не казвам на шефовете, понеже съм подчинена на колегата си и би ми правил мръсно постоянно. Но на скоро между колегата и мениджърката стана скандал по съвсем друг въпрос и той почти беше уволнен. Мениджърката постави ултиматом на шефовете - или той си тръгва или тя. Тогава реших да й кажа какво е станало и тя ми каза, че няма от какво да се притеснявам, понеже той е уволнен. Казах й че не ми пречи да работя с него, при условие че той ще общува с мен само по работа и изказванията му ще спрат, защото реално той работи качествено и освен тези му намеци е ок. Колегата го уволниха, понеже шефът държи много на мениджърката. Проблемът идва от това, че колегите ми си мислят, че аз съм причината да го махнат от работа, а аз дори не знаех, че са го уволнили 'официално' преди да споделя на мениджърката. Едва ли не аз излязох виновна за цялата ситуация(въпреки че имам и свидетели) и сега малко или много се чувствам виновна, че го казах. Как да продължа да работя с тия колеги, които едва ли не ме имат за виновна за неговото уволнение, а реално погледнато то е било факт преди аз да разкажа за ситуацията? За първи път ми се случва такова нещо и не знам как да реагирам, права ли бях или само влоших нещата? Всяко мнение би ми било от полза, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: f4c486323b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въобще не се притеснявай! Гледаш си работата и се държиш нормално с всички. Да си мислят какво си щат! Аз не разбрах някой дойде и ти каза или ти така си мислиш въз основа на отношеието на другите?

Така или иначе скоро ще забравят това. А нищо чудно да гръмне и друг скандал след време. Направила си много правилно да кажеш на мениджърката. Не си длъжна да бъдеш обект на сексуален тормоз!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 42278f1b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха! Че дори и да беше "виновна", скъпа, за сексуална интимидация на работното място се уволнява!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ee4ec11874
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А ти на всеослушание ли разказа за ситуацията, че всички знаят? Това се споделя на 4 очи с мениджърката или с шефа, а не пред всички! Ами ако той беше останал на работа, а ти беше разказала по същия начин, така че всички да разберат? Нещо за елементарна дискретност и за взаимно пазене на репутацията чувала ли си? Все едно той да беше разказал пред всички, че те е е.. л, пък ти после ходи да обясняваш, че нямаш сестра...
От разказа ти оставам с впечатлението, че в голяма степен си заслужаваш ситуацията... явно си от хората, които успяват да си навлекат неприятности при всякакви възможни обстоятелства.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker