Работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Работа
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1827 пъти
Знаете ли къде мога да бачкам като психотерапевт или нещо подобно. В смисъл много ме бива да успокоявам приятели и познати, дори и хора, с които току що съм се запознала. Макар и да не мога да им решавам проблемите успявам да им вдъхвам повече увереност. Мога да имам търпението да вникна във вътрешния им свят - да ги накарам да се почувстват разбрани - независимо от възрастта и пола им. По индивидулни причини всеки е някав озлобен (разбира се за различни неща) към околните, пък самия той иска да получи разбиране и подкрепа от някой и за това смятам, че услугата, която предлагам, ще е полезна.. но нямам опит в такива среди..
Та иска ми се да започна да го правя това за пари. Нямам необходимото образование (за което ще ми трябват пари), но нали се говори, че практическия опит е по - важен. Мога да завърша психология и разни там магистратури, ама после ще се чудя какво да правя с голите дипломи и в същото време ще бъда отхвърляна от повечето работодатели, защото съм без опит. А за самостоятелна частна практика предполагам пак ще ми трябва практически опит от някъде, разбира се плюс дипломите.
12 клас съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: bf621390e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да работиш без образование като прихотерапефт - това си е наука и макар, че имаш чувството, че разбираш хората, това далеч не е достатачно, а и при психолозите идват болни хора, с които няма как да се справиш.
Ако ти е интересно да си бъбриш с хората искаш да печелиш добре нямаш желание за висше - ами отвори си фризьорски салон или козметичен такъв, а в момента и СПА-масажи са много модерни. Разбира се ще трябва да посетиш курс (не е скъпо!) и да почнеш в началото да работиш за някого, но ако си такава, каквато се описваш, скоро ще имаш и постоянни клиенти и ще можеш да се отделиш Там ще можеш хем да си ползваш таланта, хем да печелиш добре без учене.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8a009830ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи си сайт и давай съвети. Прочети как се прави и популяриззира сайт без пари в книгата На 1 клик разстояние. После прочети малко за маркетинг в бизблог. бг и почввай. Но първо предлагай някакви безплатни услуги и статии да натрупаш трафик и после взимай кинти

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5aaac3f4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оф, понякога направо се изумявам някои хора в какъв измислен свят живеят....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 624d31aa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Без диплома, без т. нар личен опит (прочети малко за групите за личен опит), чез обучения няма и минимален шанс да станеш не психотерапевт, но дори и психолог. Второ, малко стилът ти на изразяване не би предразположил един човек да ти сподели каквото и да било. И аз съм добра в готвенето, но не съм готвач, както е по твоята логика.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 322f4ec890
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Лелее, убихте желанието момичето.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 89627f1a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Без необходимото образование няма как да стане. За това, като си толкова добра в това, запиши психология в някой университет и после като завършиш ще можеш да работиш като психотерапевт. А до тогава можеш само да помагаш на приятелите си. Иначе звучиш като "мога да превързвам рани и да лекувам главоболие" мога ли да работя като лекар? Ами без диплома-не. Същото е. Психотерапевтът е сериозен специалист, а не просто някой, който знае как да окуражава приятелите си. Страхотно е, че го умееш, обаче без сериозно учене няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: eb5093c6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съжалявам, че ще те разочаровам, но колкото и да си добра няма как да стане без образование. Дори и да си отвориш кабинет и да почнеш да приемаш хора, дори и да им помагаш, разчуе ли се, че нямаш диплома ще стане лошо и ще отнесеш солидна глоба. Да, тъпо е, защото не дипломата прави човек специалист, обаче в 21 век без диплома няма как да минеш. Така, че от сега го приеми и като му дойде време се запиши да учиш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: eb5093c6f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 6 никой не е убил желанието и, просто и казваме каква е реалността. По-добре да си знае и да се подготви, а не да си живее в някаква фантазия. Защото рано или късно ще разбере как стоят нещата.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dee9e45cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Без диплома не, но винаги можеш да напишеш роман за самоусъвършенстване и източни духовни учения, без дори да знаеш коя е родната страна на будизма!
За справки... 80% от новата литература, която се намира на щандовете на родните книжарници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker