Сексуален тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Сексуален тормоз
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3304 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 42 години, със стабилна работа и семейство, както и малка дъщеричка. Преди една година обаче извърших голяма грешка. След банкет от работата, бях мъртвопиян и преспах с колежка. Тоест аз всичко помня, но тогава сякаш не бях себе си. Бях пълен с енергия, обикновено съм скромен и по-затворен, а тогава бях във вихъра си, не можех да се контролирам, танцувах, пях, шегувах се и накрая направих и това. После заспахме (бяхме в хотел-механа за една вечер) и чак на сутринта се събудих и моментално си спомних какво съм направил и ме обзеха срам, вина и съжаление. Тази моя колежка знае за семейното ми положение и въпреки това на практика се е възползвала от мен (не обвинявам само нея, моята вина е по-голяма, не го крия). И на сутринта ми предложи да си останем "приятели с привилегии". Аз веднага я отрязах и й казах, че всичко между нас е било за една вечер, грешка, породена от нетрезвото ни състояние. Тя се разсърди и каза, че след като е можело за една вечер, може и за повече. Тази жена не ме ли разбра? На практика ме заплаши, че ако не продължа сексуалната си връзка с нея, тя ще каже на съпругата ми. Аз отново я отблъснах и тя се озлоби. Оттогава на работното място, когато сме сами постоянно ме закача, вкъщи ми праща мръсни СМС-и, които постоянно трия. Живея в напрежение. Не мога даже да спя спокойно. Знам, че го заслужавам, но вече достатъчно си платих за тази грешка, разкайвам се от цялото си сърце. Бих могъл да кажа на жена ми, че тази жена просто ме харесва и ме преследва, но това ще е нечестно, а и тя е малко дивичка съпругата и може да стигне до крайности. А пък да й призная - абсурд! Не мога да живея така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9d219a973a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам и проблемите!
Съветвам те да спреш да ? обръщаш внимание - тя не иска секс, а вниманието ти. Можеш и да я запознаеш с приятел, който е зажеднял за секс, но мисля, че те преследва заради самото преследване. Не приемай тежко нещата и отричай, ако тази се обади на съпругата ти и разкаже за секса ви, отричай дори да те режат на парченца, защото жена ти няма да ти прости, а онази нека докаже, че сте имали нещо общо...
Не отговаряй на СМС-и, трий ги и отиди при своя мобилен оператор да ? блокират телефона и да не получаваш нищо повече от нея

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d7abb32f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е@ати глупостите, човек! Имам чувството, че ти си жената, а не тя. Я ? тегли една майна и не се занимавай повече с нея. В страх живеел.. И какво? Тя може ли да докаже нещо? Ако жена ти попита нещо, казваш с пренебрежение, че оная е някаква абсолютна досада и толкова!
Ти ако си мислиш, че си единственият кръшнал мъж, хехе..

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d3c460d139
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   кажи на жена си, че колежката не е добре, че те преследва и си е внушила, че между вас има нещо. не се шашкай, ще бъде твоята дума срещу нейната, защото няма как да се докаже (не вярвам да има снимки или свидетели :-) ако си убедителен и не изглеждаш гузен, няма проблеми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fe70b40769
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щети предложа нещо - да не ти пука! Каквото и да каже и разкаже на жена ти, отричай всичко и твърди обратното! ЧОВЕК Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО! Отиди до офисът на мобилният си оператор и кажи, че искаш да блокират номера й - ще го направят и ще спре с SMS-те и звъненето! А ако все пак каже на жена ти - веднага отричай и кажи, че тази е абсолютна психарка, измисля си, харесва те и влюбена в теб скришом и се чуди как да ти съсипе живота, но ДЕБЕЛО подчертай, че въобще не ти пука за нея, все ти е тая коя е и каква е и, че дори много рядко говориш с нея! Гарантирам ти, ще проработи без проблем! Както казах по-горе човек е невинен до доказване на противното! Също така, ако стане на въпрос за банкета и механата, когато си бил мъртво пиян и така нататък, потвърди всичко, без естествено това, че си налетял на тази твоя колежка и така нататък. Знаеш ли какво е казал Атила преди хиляди години?

"Отричането и истината са най-добрата помощ, когато си за нещо, макар и дребно! Казваш цялата истина така както си е, но прикриваш само онова, за което си виновен! ;) Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e0f622cefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сам си си виновен... И не се оправдавай, че си бил пиян. преди години съпругът ми се забърка така с една от неговата работа. Заплюла си го и започнала свалката. Правела му служебни услуги за да постигне целта си. За прогокола-с десетина години тя е по-възрастна от мъжът ми.. И той поддал. Но те такива жени не се спират пред нищо. В смисъл такъв, че той бързо се наситил, но тя-като тази твоята няма спирка, не иска да се примири с факта, че му е омръзнала. Итъй като колегите не спят, стигна и до моите уши. Дано не ти се случва това, което на нас-жена ти да научи. Че не искам да ти разказвам после какво е.. Нищо не е същото повече... въпреки, че съм убедена колко много ме обича мъжът ми-нищо не е същото.... Успех ти желая..

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 20a1b0e0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Признай какво си направил на жена си, ако си истински мъж. Ако се обичате, тя ще ти прости, макар да бъде наранена, ако ли не, ти си виновен, дори трябвало още, когато си се прибрал от банкета да си й казал.
Нима, ако жена ти извърши същата грешка, ти не искаш да знаеш истината от нея, дори колкото и да те нарани. Винаги е по добре да се знае истината и съвестта ти да е чиста, дори ако това доведе до раздяла, отколкото да живееш с лъжата и в постоянно напрежение дали ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 19 дни
hash: cf340cc3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ама кат топна кавала ти беше гот а мискинино.... Сега сериозно вслушай се в съвета на 7. Това е пътя. Знам от опит че жените бранят територията си много ревностно. Но ако не ти стиска опъни тази нахалница анално без лубрикант за назидание.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 03cc63e84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мога да ти дам съвет:
Един преподавател казваше: "Подкупи не помирисвай и на уя не си уйдисвай! "

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cefead2fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Малоумниците дето те съветват да отричаш. Та нали може да ти опише пениса до подробности на жена ти, колко е голям как е извит ха -ха... И т. н. на повечето жени само съмнението им стига камо ли някоя да им го прасне в лицето. Единствения изход е да продължиш да ги е.. еш и двете. В процеса търси някой приятел да наместиш при психопатката. Хем той ще намаже, хем тя ще те остави намира. Не виждам защо да не го правиш? ! Да разгледаме обективно, ако си признаеш някои жени не го преживяват, не разчитай, че те обича, както някога преди 10 години най-малкото ще ти го нахака като преспи с някой друг да си отмъсти. Ако се оставиш да те издаде пак същото.. Остава само пропуснатия кеф :) Помисли над това

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e302f74cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имах същият проблем. Когато сме в офиса с една от колежките ми, която ме харесва, тя често се събличаше гола и съблазнително си хвърляше дрехите върху мен. Даже веднъж ме завърза за бюрото и ме изнасили! Затова те съветвам да напуснеш работата си като мен.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: df7d42f01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Вярно че не е наред жената, но все пак си мъж, можеш да и обясниш няколко пъти и ако се наложи малко по грубо в лицето че не искаш да се занимаваш с нея, как е възможно след една вечер така да те тормози, странно е. Номер 11, ти пък от къде си толкова наясно с това как да се отърве от нея " Единствения изход е да продължиш да ги е.. еш и двете. В процеса търси някой приятел да наместиш при психопатката. Хем той ще намаже, хем тя ще те остави намира" дано да не си го прилагал някога, защото това ще помогне само за психопатката но да унижиш и да се подиграеш със своя приятелка по този начин е отвратително за това предполагам никой не би бил толкова долен за да го направи. Може би леката жена ще се върже но ако е просто някое влюбено момиче ти буквално ще и съсипеш психиката и живота на това момиче бе, може да свърши много зле и ти ще си виновникът. След като искаш да разкараш някого просто бъди искрен че не го харесваш/обичаш, казваш му го директно и готово, така се процедира с нормалните хора, но без да се отмяташ. Не е ли по добре от това да знаеш че си го побъркал и си го подтикнал към грешеният път, само заради единият кеф ли, мамка му поне бъдете искрени.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9bfecce0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Загазил си пич, явно това ти е първата изневяра в живота и умираш от страх женати да не научи! Знаеш че всяко начало е трудно, за напред ще свикнеш с това и няма да ти прави впечатление от такива луди жени. Остави тези дето те карат да си признаваш, отричаш като партизанин на разпит и всичко ще е ОК. Не си мисли че ако и признаеш ще стане по добре? Напротив, тогава живота ти ще стане АД. Обичала, необичала всичко след това се променя, никакви самопризнания дори и свидетели да има!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker