Да напусна ли работа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Да напусна ли работа?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1447 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 години и започнах за първи път работа във един сладкарски цех. По скоро ме уредиха и една моя стара позната от дълги години работеше там и ми предложи работа. Проблема е че, постоянно тази моя позната ме прави за 2 стотинкии тъй като тя е много добра приятелка с шефовете и си позволява всичко. Аз си върша работат както трябва, а тя постоянно е недоволна вика ми и за най елементарното нещо. Даже колежките ги е страх примерно като излизаме в почивка те не ме викат защото тази моя "приятелка" постоянно ми измисля няква задача и ми взима от почивката абее незнам просто с страх ходя на работа все сам на тръни и се услушвам дали от някаде ще се провикне пак да ми вика... онзи ден беше мии се схванала ръката и врата и не можех да се движа аз и казах, че много ме боли а тя оле ти ако знаиш аз с какви болки сам работила.. После излезнах в почивка и колешките ме видяха че рева от болка ии еднта влезна да и каже ии тя излиза побесняла ии идва видя ме развика ми се как не съм могла да търпя на болка.. отиде при шефката и я пита дали мога да си тръгна и шефката и каза, че няма проблем после почна да блска врати да мрънка много гадно беше аз си тръгнах.. На др ден отиваме на работа ии и казвам защо постоянно ми вика.. а тя оле недей да ми обръщаш внимание аз на теб си го искарвам защото си ми най блзка.. всеки ми казва да нее ти пука, , не я слишаи ама то 1 2пъти но това е постоянно ии незнам вече... пиша тук защото моето семействоо не искам да го занимвам пак ии кажа ли им нещо те ще тръгнат да се разпавят с тази моя приятелка :) Благодаря за вниманието

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 99047eda06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, напускай - не си и кошче и това, че се познавате отпреди не и дава право да те унижава постоянно публично по подобен начин и да си избива върху теб комплексите. Явно смята, че е в реда на нещата да се държи грубо с теб - не си го причинявай повече, не си длъжна да търпиш крясъци и настроения, само защото ти е помогнала да започнеш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d74c5b43ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, ама тази твоя приятелка, както я наричаш, вкрайна сметка не ти е шефка. Откъде на къде ще си го изкарва на теб. Ти не си и собственост, не ти плаща тя. Или се разбери с нея да спре да те тероризира и постави условия или и кажи, ч е ще говориш със шефовете. Тя явно се е взела да, , Старото куче" там и се налагана всички. Засъжаление има много такива жалки хорица във всяка една фирма. А относно семейството ти не иска да го занимаваш- защо? То е твоето семейство и на него, ако ен се довериш няма на кого друг! Кажи на семейството ти. Те са близко до теб, те ще ти дадат съвет какво да правиш тъй като ние ще ти дадем съвет от тука без да те познаваме, без да познаваме жената, която ти крещи. Но ти си млада. Сега си завършила, защо не учиш нещо, което ти е интересно? Според мен това отношение е недопустимо. Криза, криза айдее няма нужда или се разберете или търси нещо друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker