Армията. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Армията.
преди: 9 години, 23 дни, прочетена 2508 пъти
Здравейте. Аз съм момиче! Да, момиче. Искам да вляза в армията - подготвена съм психически и физически. Мога да стрелям, ходила съм на състезания със първи места по стрелба. Майка ми е рускиня - мога да взема двойно гражданство. След 2 години завършвам тук в България и ще замина за Русия да уча във военен университет. Имам роднини, които са учили там. Въпроса ми е - могат ли да ме вземат в армията? 100 процента съм сигурна, че да, но имам нужда да си поговоря с някой който е запознат, защото обкръжението ми не е. Моля не ме нападайте с коментари от рода на - ти си предателка, ти си момиче, бъди нежна а не груба, учи нещо друго. Да ама не - аз си решавам, не вие. Така, че моля отговорете ми, защото много искам и ще го постигна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 23 дни
hash: c1552b98e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма невъзможни неща, не се съмнявай, ще успееш.
Не съм запознат със тази сфера, но си направила добър избор да отидеш в Русия.
Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: fdaa6692bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В коя армия точно искаш да влезеш, че не се разбира много от поста ти. В българската или в руската? Предполагам в руската, щом ще следваш там. Доколкото знам те имат наборна служба, но има някои части, където има професионални войници. Само че не знам дали взимат и жени. В това отношение може и да са малко по-консервативни отколкото тук. В нашата армия, както и в повечето европейски армии, взимат и жени, но за руската не знам. Най-добре питай в някой руски форум. Тук ние нямам как да знаем.

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 8ddbad75ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да успееш в нещо, много важно е да ти харесва. Щом искаш армия - добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 23 дни
hash: 70913d99f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм военен. Желая ти успех, разбира се, че можеш. Добре си се насочила и към офицерството, за жена особено е просто перфектна професия откъм заплащане. Само, че сигурна ли си, че искаш да се реализираш в Руската армия? Помисли добре, каквото и да е - тук първо ще ти е много по-добре, второ - по-спокойно, трето - ще можеш да обикаляш света като НАТО-вски офицер и да взимаш добри пари от престоите в чужбина.

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 4d20811d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Шапка ти свалям! Според мен ако си отлично подготвена ще те вземат без проблеми. Евала!

 
  ...


...
преди: 9 години, 23 дни
hash: e01f4056a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам защо със зор искаш да си убиеш бъдещето!
В армията сега са само некадърници които за нищо ама нищо друго не стават! Да не дава Господ да се занимаваш с такива шапкари!
Има няколко специализирани подделения които са малко изключение, но като цяло положението е трагично!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 23 дни
hash: 6561319016
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може и в Израел - там ще те глътнат като топъл хляб!

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: f5837e9741
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   имай предвид, че Русия не е член на ЕС и дипломите не се признават автоматично в Европа. във всяка страна дипломите от военни ВУ са с по-специален статут, така че проучи добре въпроса, не бъди автоматично сигурна 100%!
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 22 дни
hash: 307b6240c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбира се, че може! В армията ни вече има доста жени и всяка година постъпват нови. Така, че не се отказвай, следвай мечтата си и ще успееш!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: f167d41fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти сигурна ли си, че Русия позволява двойно гражданство? Аз от мои приятели руснаци знам обратното. Дори и да има някакви изключения за деца на етнически руснаци, то въпросът с армията поставя нещата другояче. Повечето държави не позволяват на гражданите си да участват във въоръжените сили на друга държава. Първо провери, дали законите на България не забраняват това, а след това дали Русия приема в армията си хора с двойно гражданство. Ако трябва да се откажеш от българското гражданство за да влезеш където искаш, помисли си доста добре. Какво толкова му е интересното на войнишкия живот и то в Русия. Кой знае на кое затънтено място ще те зачукат, дето освен базата на 1000 км няма нищо друго и ще си прекараш живота в мизерия и неинтелектуална среда. Вероятно е и бойни действия да видиш и едва ли ще е усещането, което си представяш. Какво толкова и харесваш на войнишката професия - цял живот да те юркат и да бъдеш пионка в нечии ръце рискувайки и живота си.

 
  ...

...
преди: 9 години, 20 дни
hash: 9cecaac34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката : Ако Русия не позволява двойно гражданство, ще си изкарам руско. Не искам да съм играчка на НАТО и на Америка! Няма да вляза в Българската армия по предлог, който съм написала по-горе. Мечтата ми е да отида на война, колкото и странно да звучи. А до тъпия коментар, който твърди, че ще си прецакам бъдещето - написах още в началото, че аз си избирам, не вие. Предпочитам войник отколкото да работя в някой офис като секретарка и да водя един и същи начин на живот. Благодаря все пак )

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5cc25a4d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм колегата, който те посъветва за Българската армия. Сега, обаче разбирам, че си просто объркана девойка. Аз съм бил на война и то не 1, а 2 пъти. Абсолютно нищо не знаеш за войната, освен представите, които имаш от някакви малоумни холивудски филми за героизми, или руски такива - как някакъв човечец изтрепва нацистите и става герой за народа си, да, ама нееее мило момиче. Първо да ти кажа - всички герои във войните остават на полетата. На война целта е да се прибереш у вас си, жива, здрава, нищо повече. Няма героизми, няма идеали, няма висши ценности. И за войниклъка нищо не знаеш. Филмите са едно, ама като ти метна една 30 кг. раница на гърба и ти туря автомата в ръчичките и те пратя да бъхтиш 60-100 км. през пресечени местности ще се молиш да не си се раждала. Колкото до Русия и руската армия - познавам бивши руски военнослужещи.... не е за тебе. Не искаш да си играчка на НАТО, а искаш да си играчка на олигарси и престъпници. В Русия човешкия живот и особено войнишкия, запиши си го дебело - войнишкия живот не значи абсолютно нищо!!! В Афганистан и Ирак като подадеш сигнал и след минути ти пращат медевак-хеликоптер злите американци да те спасяват.... а в Русия? Оставят те на врага жив да те дере. Майките отново ще родят - това е казал маршал Жуков като го попитали защо жертва войниците си в безсмислени атаки

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker