Защо жените искат висок мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените искат висок мъж
преди: 2 месеца, 13 дни, прочетена 2142 пъти
Не съдя никого, просто ми е интересно да разбера логиката зад това. Повечето жени имат изискванията мъжът да е висок и красив. Моето мнение е, че жената трябва да си вземе мъж, който прави животът и по-добър, в противен случай е по-добре да си стои необвързана. В случая това, че мъжът е висок какво значение има? С какво това, че е висок ще допринесе с нещо? Да е красив също, какъв е смисъла? Какви качества са важни според мен? Например нещо, което ще помогне много в живота ви е мъжът да има пари, това е много важно качество. Друго важно качество е да бъде добър, защото когато е такъв вие ще живеете добре и спокойно, няма да имате много от проблемите. Също не е от значение дали мъжът е умен. Просто когато си избирате мъж мислете с какво той ще допринесе за живота ви, колкото и да отричате най-важното е да има пари, защото тогава животът ви ще е хубав, ще можете да имате всичко, което поискате, животът е хубав когато имате пари, тогава сте свободни, а ако имате заможен мъж няма и да се налага да работите, което е много хубаво. Под богат разбирайте според вашите стандарти, на някои жени са им нужни да плаща сметките и една екскурзия в чужбина всеки месец, а на други с много повече желания ще им е нужен много по-богат мъж, това е спектрум и всяка си преценява колко трябва да бъде, за да се чувства добре.

Просто високият мъж с нищо не допринася в живота, за какво ни е. Същото и с красивият. Умният също и т. н. Знам, че може би ви бушуват хормоните, но е важно като жени да бъдем отговорни и да мислим практично.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 
Твоят коментар беше добавен успешно! След одобряване от редактор ще бъде публикуван на сайта.

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 7353c2a536
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Здравей,

Желанията на жените са "подсъзнателни" и имат известна "биологична логика". Приеми ги като "залози" - жените залагат на "вероятности".

Примерно високият мъж е "по-вероятно" да ги защити от по-ниския. Естествено това е "женска логика останала от пещерни времена"... в свят в който имаме бухалки, оръжия и др. такова твърдение няма грам значение.

А и аз примерно съм среден на ръст, ама като си вървя доста по-високи и по-яки ми правят път, щото и те "подсъзнателно" си мислят, че като ги видя, ще се дръпна, ама... не работят така нещата... а колко средни на ръст и ниски боксьори и муай тайаджии познавам.

Изобщо даже съм забелязал, че доста високи хора са си страхливи, което противоречи на "женската логика".

Охоо, сега ти чета - ама ти си изписал пълни глупости.

Гледай сега - мъжът да е "красив" също е от ОГРОМНО значение, щото нали се сещаш, че жените може да имат деца от него.

Искаш ли дъщеря ти да е "красива" или "грозна"?

Това са гени все пак и жените си подсигуряват бъдещето на своето поколение, когато си хванат красив мъж - щото грозните жени знаеш, че има шанс да останат бездетни (а както и ти си забелязал... и грозните мъже, макар там да не е толкова критично). Т. е. пак "чисто биологична причина".

Умът на мъжа примерно пък чисто "биологически" и "подсъзнателно" предполага, че мъжа ще бъде "успешен в живота си"... т. е. ще предостави "ресурси" на поколението. Ще може да се справя със ситуации, които биха застрашили живота на поколението и като цяло, умните хора успяват да придобият някакъв "статус", "влияние" и т. н. които са "полезни за жените".

Като цяло - не критикувай женската логика.

Нормално е жените да искат висок, красив, умен и богат мъж (па ако ще и зъл кат Дявола), пред нисък, грозен, тъп и беден мъж (па ако ще и да е ангелче).

Това в което жените се провалят обаче е в "преценяването на шансовете си".

Трябва да имат някакви минимални критерии разбира се, но примерно високите, нацепени, с над 10 бона заплата в Щатите са ~4% (включвам бели, негри, азиятци). В България 0. 1% правят над 10 бона на месец (по статистики, дето не броят тея дето укриват пари и данъци), та разбираш пък колко е малък шанса.

Но пак подчертавам - логиката на жените е ЖЕЛЯЗНА!

С изключение на тази за "височината"... :D виждал съм бая високи страхливци... нацепеността е по-добър критерий от тва да си хванеш "висока клечка".

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 7353c2a536
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Впрочем сега се сетих, че "височината" има и практични ползи. Има изследвания, че по-високите хора, изкарват средно с няколко хиляди повече (за американските стандарти... за България сигурно няколко стотин лева), гледа се с повече престиж на тях и имат по-голямо социално влияние.

Т. е. може да ги избират и заради "потенциала да изкарат ресурси за семейството", не толкова заради "хипотетичния шанс за защита и сигурност".

А и предвид, че сам описваш, че жените харесват високи мъже - ако имат син с такъв, ще е харесван.

Виж ако имат дъщеря, ще и е трудно. Познавам високи жени дето не могат да си намерят приятел, а и някои мъже се "депресират" така да го кажем, когато излизат с по-високи жени от тях.

А бе - имат си и минусите, високите мъже.

Но недей да се отчайваш - чисто статистически, жените се обвързват с мъже, които са между 3 и 5 см. по-високи от тях, тъй че не мисли, че търсят някакви исполини. А и да ги търсят, трудно ги задържат за връзка, та такива са статистиките.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 1beb1c7696
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Пари всеки може да прави в днешно време, височината значи високи деца, красотата значи красиви деца, голем чеп значи задоволени жени на първично ниво и вероятно деца с голям чеп. Парите са лесно нещо пич, не са ексклузивни. Мъж съм и съм 1 и 75, ама не съм бавен. Ако почна да впечатлявам жените с пари значи съм нищожен мъж в първобитния смисъл и нямам грам самочувствие.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 9c715818cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   За красив - това е желание на младите жени и за красив най-често минаваш в зависимост от това дали имаш черти, подобни на холивудските или онлайн популярни личности. В много случаи някои жени намират за красиви мъже с нисък тестостерон, демек женствените мъже, което е смешно, когато се окаже и хомосексуален, но тяхна си работа.

За висок е много по-лесно - искат да е буквално над другите мъже и масово са комплексарки и искат мъжът да ги надминава във всяко отношение. Интересното в случая е, че поради втората причина е по-лесно да се хванеш с жена-дългуч, отколкото с много ниска.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: d4b6c088b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

5.   Да да, 100% си жена, сигурни сме.. Доста жалки разсъждения, опитващи се да замаскират комплексите ти от това, че си нисък.. Дори не си заслужава да се оспорват. Приеми се такъв, какъвто си и когато овладееш комплексите и спреш да се дразниш, че жените харесвали високи, може би тогава ще имаш и ти повече с успех с тях.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 9f2903651c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Ти като искаш вземи си нисък, грозен и трътлест. Да е и глупав, но добряк с пари и да допринася в живота, както казваш. Мисли практично и прави каквото искаш.
Като мислиш, че имаш много ум, направи си канал в Ютюб и ръси мозъци там.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: df40927afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Инстинкти, хормони, гени...

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 7353c2a536
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Впрочем Авторе, прав си за едно нещо - не са важни толкова биологичните качества.

Смешно нещо е живота - често най-красивите хора остават самотни.

Изобщо, човека е много повече от "едно животни", ама белите хора нещо го забравихме туй май.

Е го - гледаш ги шведите, жените им манекенки, мъжете и високи, яки и т. н., в миналото са участвали в създаването на английския, руския и други велики народи. Сега си вкараха ислямисти да ги убиват и изнасилват.

Гледаш ги индийците - некви дребни циганета, дето все са били роби на некви империи. Сега на топ 100 компаниите в Света, един куп изпълнителни директори са индийци, а те се плодят като зайци.

Та докато белите хора се отдаваме на "животинското", другите дето "мислят като хора" скоро ще ни превземат.

То и неандерталците са били високи, яки суперхора, ама са били единаци, или на малки групички, и циганетата "хомосапиенс" са ги избили и изнасилили и сега, са останали само някакви генетични отпечатаци - най-вече в северните народи в Скандинавия, дето сега други циганета ще ги приключат.

Та така - далеч по-важно от "биологията" е "разумът", ама той не се "наследява", а "придобива".

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 53c73f94f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Тази тема лъьа на комплекси! Висок или нисък човек трябва да се приема такъв, какъвто е и да работи върху развитието на качествата си.

Аз съм висок малко над средното(1. 84см) и със сигурност това помага с жените. Както и помагат всякакви други неща като плътен глас, хубаво лице, на тренирано тяло и т. н.

Това са вторични полови белези, все едно да питаш защо жените ги харесват заради големите гърди, малката талия и лъскавата дълга коса - просто това те привлича!

За акъла не съм съгласен и за парите - пари се изкарват и губят, акъл не се намира под път и над път. Да си умен със сигурност е най-голямото предимство, понеже ти гарантирам, че повечето хора въобще не са толкова умни колкото си мислят.

Говоря ти да имаш акъл да движиш например 60 бизнеса едновременно или да управляваш няколко хиляди души. Такива способности имат под 0. 1% от хората, а високи и красиви са много

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 26879994c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   За мен нито ръста, нито телосложението са от значение за това дали ще харесам мъж, а лицето му. Костната структура, дали е симпатичен. Харесвала съм всякакви мъже - атлетични, кльощави, пълни. Ниски, средни, високи. Признавам, намирам високият ръст за привлекателна черта в един мъж. Дори ми се е случвало мъж, когото не съм виждала на живо, като разбера, че е близо 2 метра, в очите ми автоматично да стане по-привлекятелен. Високият ръст внушаваше сила, закрила, мъжественост. Както вие харесвате големи гърди и имате 1000 изисквания (често без покритие ), така и жените имат право на изисквания и предпочитание. И все пак ръста съвсем не е решаващ за мен. Предпочитам да е 1, 70 и да е хубав и лице и сексапилен и интелигентен, отколкото 2 метра грозен бастун.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 06d82b775d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Освен за добри гени за бъдещите деца (несъзнато), съвсем елементарно е - за да ГЛЕДАМЕ и да се ЛЮБУВАМЕ на красота вкъщи!

Защо актьорите в Холивуд са красиви!??? (Нали, няма да имаме деца от тях, но даже плащаме, за да ги ГЛЕДАМЕ)!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 61605681d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз като не искам деца напълно се обезмисля това да бъде висок и красив. А и аз бих предпочела бащата на децата ми да бъде богат, вместо красив или висок, защото децата може да са ниски или не от най-красивите, но няма да мизерстват, а ще имат хубав живот. Децата на бедни родители живеят много зле, затова като жена избира мъж трябва да мисли както за себе си, така и за децата, ако реши да има. Външият вид не е проблем, има грозни хора, които са щастливи и живеят добре, защото са богати. А и с пари дори да си по-грозен, можеш лесно да станеш поне средно красив. Вижте например Кайли Дженър и всички други известни личности, никой не е грозен, просто е беден.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: de31049452
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   То е същото все едно да питаме защо мъжете харесват жени с дълги крака и с какво дългите крака ще са им от полза във връзката.
И не всички жени търсят обезателно висок, мнлго търсят и такъв, който да им подобри живота, но те са заклеймявани като интересчийки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: b54156aafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз конкретно исках висок мъж, защото аз самата съм висока. Но стана така, че моят мъж е с 2 см по-нисък от мен. Което не е кой знае каква драма, тъй като разликата е незабележима, а аз по принцип не нося обувки с токчета

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 533a081771
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   А защо изключва да е умен, оправен в живота, добър и висок?
Иначе... Ооо, допринася и още как.
Има неща, които само висок мъж може, жените знаем защо ххахйа
Освен това и бъдещите деца, за предпочитане е да са високи освен другите качества.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 40a3a170b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Моят мъж е по-нисък от мен (аз съм 1. 70, а той 1, 67), разликата не е голяма, но се вижда. Не му е проблем да нося високи обувки около него, така че и аз нямам проблем с това, че е нисък. И аз като всички жени заглеждах по-високи мъже от мен, но уви съдбата обича да си прави майтапи

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: cf439298ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   "О, този е силен и ще ми помага с чантите след пазар, освен това има апартамент, значи ще ми е полезен с това, че няма да плащам наем, та ще взема да го захаресвам с магическа пръчка".

Нещата не работят така. Освен ако не е материалистка. По същия начин както и ние не избираме дали да харесваме жени с големи цици. Или харесваш нещо, или не. Няма логика тук. Просто си има подсъзнателни модели и инстинкти, които искаме или не, ни влияят. Ние не харесваме надарените жени по някаква логика, например че ще кърмят по-добре децата ни, а просто защото ни е заложено в природата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 0a9f9d0a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Мислят си, че така и децата им ще излязат високи, ама са прекалено тъпи, за да им дойде на ум, че може и да не се метнат на дългуча, а на самите тях. Тогиз к'во прайм?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 88bead8030
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И за какво са ми пари, аз си имам, ако е грозен? Ти защо не вземеш грозна, но добра и оправна домакиня. Красотата нали е надценено качество, за какво ти е красива жена?

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: f113d26a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   До 9. Явно при теб освен липса на красота, има дефицит и на мозък.
Красивите мъже може да останат самотни, но само ако са преценили че не са срещнали подходящата, а не защото нямат избор, което е адски различно и в никакъв случай не е за ожалване, просто е въпрос на избор. Красивия мъж е имал това, което ти никога няма да имаш, имал/м е повече жени от колкото ти някога си мечтал да видиш на куп.
Красивия мъж жертва настоящето в името на бъдещето. Това значи че няма да се хване с някоя да му запълва времето за да не е сам, с възможност като срещне някоя читава и която харесва да не я лъже и да не изпада в женски схеми или просто му е скучно с някоя. И щом е сам, значи не го е страх да е сам, което пък значи че този човек е толкова самодостатъчен и толкова силен, че даже не можеш да си го представиш.
А ти щото много ги разбираш тия неща, се хващаш с първата която ти пусне и си готов да направиш всичко, което само по себе си няма да ти даде нищо, освен това да си мислиш че не си сам и че някоя те мисли. А пък те жените не мислят такива, мислят само какво може да се докара от такива, това пак от опит с жените.
И повярвай ми си струва да се чака, не да направиш дете от някоя повредена и после цял живот страдание заради това, че си направил адски глупав избор.
Неандерталците са били ниски, с широки гръдни кошове, поради което са можели да издържат много повече от хомосапиенс, спрямо тогавашния климат, задържали са по-висока вътрешна температура и са издържали повече НС болка. И не са били избити, а са се затрили защото са живели на малки групи, поради което природата си е взела своето. Хомосапиенс са живели на по-големи групи, което е дало шанса да ни има към ден днешен.
Което пък говори как нагласяш нещата как на тебе ти изнася и очевидно няма нищо общо с нещата по-принцип, което пък значи че лъжеш себе си.
И разбира се че жената ще избере красив мъж. И разбира се че красив мъж ще бъде търсен и трудно забравен и разбира се, че когато казва не, ще бъде обявен за всякакъв пак от тези, които са решили че ще могат да го опитомят.
Друга причина поради която красив и умен мъж не скача в посредствени връзки е, че знае че това си има цена. Хванеш се с някоя която знаеш че ще зарежеш, знаеш че това ще и остави травма, знаеш че после цял живот ще мисли за теб, ще намира някакви мъже с които да си доказва че става, ще те кълне, ще проклина деня в който те е срещнала. Пък никой мъж не би искал да навреди и някой да се чувства така.
А я си представи комбинацията, красив, умен и импулсивен, животно което се е научило да се контролира. Не можеш да си го представиш, защото никога няма да бъдеш такъв и ще оправдаеш жалкото си съществуване задоволявайки се с някоя, може би единствената която ти се е навила и това че тя е родила дете, спорно за доказване дали от теб или някой друг, като шанса е 1 към 10 в твоя полза.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: c4644ee0ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Тук виждаме преходът на една жена от хормони към меркантилност... Това са ви двата режима и обикновено превключването е силно зависимо от ЕГН-то.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 50a9bbfe37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Да ни закачат завесите без столче и да можем да си носим токчета ;)

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 55fa2f04e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Ако сте чели книгата на Енох в нея пише за падналите ангели - нефилимите. 200 на брой, които дошли на земята и оплодили жените. Като се говори за тях се има предвид Анунаките, които са били около 3метеа високи. Те са били считани за нашите богове, тъй като биологично след кстпмплпждат жените създават последната човешка раса.
От там и на подсъзнателно ниво се смята, че високите хора са потомци на нашите създатели.
Реално те са ни използвали да копаем злато за тях. Което използват за анти-радиокативен щит на тяхната планета. От там и златото подсъзнателно влияе по същия начин на хората и предимно жените. Тъй като е нещото, което господарите искат.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 6e852afa30
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Всяка жена има изискване за височината, докато види колко дебел е портфейла на даден господин. Ако заможността нямаше значение и всичко опираше до ръст, манекенките щяха да излизат само с манекени.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 8453ccfba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ами жена съм и аз смело заявявам, че си падам по високи мъже. Много ми е готино, мъжествено, закрилящо.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: b3181fcc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Младите жени искат висок мъж.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 6f683c1617
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Сигурно е хубава да си високи хубав, но не знам какво е това чувство защото не съм нито едно от двете. Имам чувството, че в очите на майка ми съм едно пълно нейно разочарование. Май не покривах нито едно от нейните изисквания. Непрекъснато ми обясняваше как на една или друга нейни колежки синовете били съвършени, един свирел на цигулка, друг на пиано, а аз съм само тичал по улиците, карал летни кънки и съм се биел с други момчета. Бях слаб и жилав, както казваше майка ми само кожа, кости и жили. На всичкото отгоре в девети клас пъпчасах, тогава най-голямото ми желание беше да съм невидим за съученичките си. Тренирах си джудо-поредно разочаровани на майка ми, обвиняваше за всичко този спорт, че не съм пораснал, бях съм 180см висок. Отличник, влезнах в казармата, елитни части, ако мога така да кажа. Малко преди влизането в казармата за пръв път в живота ми, получих нещо като комплимент от една по-възрастна жена на морето. Тя просто ме попита докато газех във водата дали нещо тренирам, защо съм имал много хубаво тяло и сигурно съм харесван от момичетата-е това беше смешно. Е, вярно, че попораснах още малко и станах към 182-183см изключително ниска височина за майка ми. Следвах и спортувах, започнах работа и спортувах, запознавах се с момичета, / с голям зор/. Критиките продължаваха, но рефрена беше друг. Нещо от сорта "ти си инженер, научен сътрудник си, защо са ти тези козунаци на ръцете, какви са тези гърди като на дойка, не можеш да си купиш костюм, а трябва да носиш отделно панталони и блейзъри, или да е по-поръчка-това беше поне истина, /носех панталони по "Теодор"№50-52, а сака №58-60/ и маман продължаваше, ще остарееш и ще виснат, ще си смешен и т. н. " Преди години ми се случи нещо занимателно, бях в ДКЦ№22 за снимка на дясна раменна става, слизам по стълбите и таман се разминавам с една от зъболекарките, когато чувам "Много добре изглеждате господине", продължих си защото това не може да отнася до мен, но се огледах, но тя повтори и гледаше към мен. Колкото и да съм "тъп" попитах дали се отнася до мен, а тя "Да, да точно за Вас говоря". Че съм я виждал в ДКЦ-то -съм я виждал, че не ми е правила зъбите и това е вярно, но пък беше приятно и нямаше как да не се похваля на съпругата си, само за да чуя коментара, "Е, тя се е шегувала". Така, де не се мисли за нещо по -различно. Е, сега и съпругата ми подхвана тази тема за височината, когато се налага да И сваля нещо от по-високо-"Е, ако беше пораснал поне още 5 см, нямаше сега да се разтягаш мъчително". Так, че сигурно е хубаво да си по-висок. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 533a081771
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Н 9, грешиш за неандерталците.
Били са по-интелигентни отколкото се мислеше доскоро.
Живеели са на групи, обгрижвали са старите и болните.
Имало е йерархия, но водачите са имали ангажимента да се грижат за цялата група- емиграция ако се наложи, храна, оцеляване като цяло.
Днешният хомосапиенс е много по-низш като адаптивност.
А са се смесили неандерталците с Денисовани.
И днес съществува е потомци на няколко види хоминиди.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 702725071f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Жените са гледали, гледат и ще продължават да гледат външен вид до края на човечеството. Ти няма да промениш природата. Ако една жена следва твоя пример, бързо ще започне да оглежда други мъже и да сложи рога. Доста неща не са ти ясни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 731af80bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   От авторката

Ами защото свестните мъже са много малко и като добавим и да е богат остават много малко мъже, а като добавим, че трябва да е и красив, а и висок, тогава шансовете стават още по-малки. Защото такива мъже се намират много рядко, а дори и да срещнете не се знае дали няма да е обвързан или да избере друга. Затова трябва да се премахнат няколко изисквания за сметка на други. Да си намерите добър богат мъж е рядкост, но не е чак толкова трудно, но в повечето случаи ще е грозен, стар, дебел или ще бъде скучен и така нататък. А ако искате висок или красив, най-вероятно няма да е богат и ще е женчо, ще иска пари от вас. Така че, аз лично премахвам да е висок, красив и останалите качества, които изброих, защото за мен е по-важно и логично да е богат, обясних защо в поста.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 03436c8714
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   И също това да си умен, не означава, че ще си богат. Повечето богати хора са умни, да, но те са станали богати просто, защото действат и мислят различно от масата. Вижте само колко много супер интелигентни хора има и те са средна класа, не са богати и животът им е труден. Има много хора с дипломи, брат ми учи много години, в училище само шестици, магистър инженер и сега макар да не е беден, той има финансови затруднения понякога и живее нормален живот като всички останали хора, а е супер интелигентен и работлив. Брат ми стартира бизнес, но не умее да рискува, страх го е и когато бизнесът фалира той се отказа.

Много други хора са шефове, нямат дипломи, двойкари, доста по-глупави, стартират бизнеси, не се отказват след множество провали и накрая стават много богати. Не е важно в живота да си умен, а да мислиш и действаш различно, дори да си луд, да не се отказваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: f113d26a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   От коментиралите жени, повечето казват, че не това е най-важното, просто защото не са с желани мъже. Очевидното всички описват партньорите си. И очевидно са много доволни от ежедневието си и както описват са супер, щом са в този клуб и бълват всевъзможни тъпотии, ебати егати и щастието хахахахаха.
За потвърждение повечето казаха, че са имали и доста други партньори, което само показва за какви жени става на въпрос и вероятно някъде там е излишно да се говори за самонавиване. Да бе супер е дебелак или мъж метър и шестдесет и да бе 100% е по як от висок, красив и търсен мъж. И да бе, не е очевидно че имате компромисен избор и точно заради него, че сте избрали тия податливите, съгласяващи се с вас явно не ви устройва, нищо че казвате кво ви е супер, то за това сте тук, щото даже пред вас не можете да си признаете че нещата са шит и очевидно стават по-лоши.
Все едно да ви кажа, че при равни начала ще избера дебелата и кривата, а не красивата.
Изобщо вярвате ли си като пишете, мислите ли че като лъжете себе си има значение за някой, мислите ли че на някой му пука че лъжете и изобщо само си представям какви мисли имате в главата и как заспивате.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: ad1514894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Н 25, Аннунаки не са създателите, а променят/манипулират генетиката на вече създадени от други.
"Паднали ангели" НЕ са аннунаки и нямат нищо общо с тях, дори са врагове.
Единствените създадени от аннунаки тук са човекоподни без душа, само с базови инстинкти включващи похот. Така някои от тях се репродуцират с жени от тук (изнасилвания) и има и до днес потомци.
Същества в човешки вид, обикновено психопати- нямат емпатия, но често умеят да четат лицата на хората по очите и лицеви мускули.
Чела съм изследвания и документи до които малко хора имат достъп, освен собствената ми рядка генетика и спомени...
А човекът е създаден много преди аннунаки въобще да дойдат тук.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 1954ec49ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   От 9 до 22:

Кво бе бате - жегнах ли те нещо, като написах това за самотните красиви хора... та изписа цяла тирада по мой адрес?

Бил съм с над 50 жени, тройки съм правил и т. н. - не ме мисли мене. И съм необвързан и не мисля да се обвързвам скоро, споко.

Но толкоз за мене.

И имах в предвид, по-скоро че познавам красиви жени, дето са сами на години, въпреки красотата си, но ти реши да разкажеш твоята биография и "моята"... е благодаря! :)

За неандерталците - моя грешка. Имал съм предвид "кроманьонците" - те са били най-високата разновидност човеци. И не претендирам, че съм специалист по история.

От 9 до 30:

Да, за други прачовеци иде реч. А бе факт е, че хомосапиенса не са били най-добрите "биологични човеци", пък са завладяли Света, както и индийците и китайците не са "пример за красиви хора", а са над 1/2 от населението.

А какво е станало с "неандерталците" и "кроманьонците" точно можем само да гадаем. Факт е, че ги няма обаче.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 1954ec49ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   От 9 до 25:

Анунаките да не са дошли от планетата Нибиру? :D Оная планета от обратната страна на слънцето, дето никой не я е виждал... но е там?

Кажи честно брат - за Величие ли гласува? :D

Приличаш ми на техния електорат.

Ех, тая държавичка нема да е оправи докато циганите не затрият и последния анунак...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 5eb4133833
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Харесват високи мъже, защото подсъзнателно жените харесват да са доминирани и се чувстват сигурно, когато партньора им има силни физическо присъствие. Това с красотата ми е малко смешно честно казано, на мъжа не му е функция да е красив, а да внася стабилност, сигурност, защита както физически така и материално. Всички тези предпочитания обаче отпадат когато разберат, че тяхната любов има малко пишле и после си търсят някой като мен да ги задоволява пред красивите им приятели :D Размера на члена е бая по-важен от красотата, в това съм се убедил от личен опит. Аз съм 1. 70 и съм нормално изглеждащ, но отдолу съм като еквадорец. В никакъв случай не съм грозен, но не съм и топ красавец. Иначе ако трябва да си говорим сериозно жените най-вече търсят авторитет, харизма, пари и власт. Това с височината и красотата са глупости на някакви 16 годишни момиченца, които са прекалили с highschool филмчетата по дисни и още не ги е ударил живота :D

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 26879994c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   37, не съм 25, но във всички древни текстове на всички цивилизации, включително и в Библията пише за идването на такива същества на земята. Признак на ниска интелигентност е да се подиграваш с нещо, с което не си достатъчно добре запознат и което не разбираш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 1954ec49ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   От 9 до 25: Специално мое творчество за анунаките. :D

Анунак е - мъдрост дава,
на човека, за наука
но граници не познава,
и жените ви той чука.
И секиму добро струва,
само знайте, за златата,
анунак - що да прави,
създаде племената.

-

И си е добър управник,
не пропуща да помогне,
но си е главен виновник,
че човека ще го погне.
И секиму добро струва,
само знайте, за златата,
анунак - що да прави,
изгуби си и главата.

-

И е той със сърце мило,
не изтреби той човека,
но човек със сърце гнило,
го изгони с кютека.
И секиму добро струва,
само знайте, за златата,
анунак - що да прави,
напусна ми той Земята.

Винаги ще помним - анунаките от Нибиру! :) И ще гласуваме за Подмолника и Ебелинката...

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 640f747c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Какво повтаряте като луди, че не било качество за мъжа, като всички освен ако жена ти не е сляпа, гледат външен вид и зад гърба ти, ще си го слага с красив. Жените са склонни да пускат без връзка, без пари само защото някой е красавец от 8/10 нагоре така че. И ако жената има пари, за какво са й пари? Малоумни ли сте? А очи всички имаме, пари някои. Жените, които се оплождат от донос търсят красив, да им харесва, това са жени с възможности и желание за красиви деца.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 2f43fc1298
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Всеки има право да си търси щастието такова, каквото си го представя. Трябва да уважаваме както нашия, така и чуждия избор. Не разбирам защо са тези въпроси и наставления какво да харесват и търсят другите.

И да търси жената висок мъж, и да търси богат - това си е нейна работа. Като не те искат - пожелаваш успех, караш нататък и си търсиш късмета на друго място. Или, ако си жена с различни критерии за мъж, просто приеми, че други жени търсят други качества.

Същото е и за мъжете - и те имат право на избор. Лошо е само, когато обиждат жените и се опитват да ги променят.

А и като се огледам наоколо, и уж нежеланите в наши дни по-пълни жени, по-ниски мъже и т. н. си имат и гаджета, и след това съпрузи и деца, имат и семейства с ниски до средни доходи. И май само тежките характери или самодостатъчните си остават сами. Ако си разбран човек и виждаш в другите нещо повече от опаковка, ползи и касичка - и за теб ще се намери половинка. Защото не живеем с плакати, статуи и модели, а с живи хора. И най-прекрасните, и най-богатите, ако имат лош нрав, няма да ги търпят дълго.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: ad1514894a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Н 41 "Жените са склонни да пускат без връзка, без пари само защото някой е красавец от 8/10 нагоре така че"
Също като мъжете, да. Най-после поне един мъж го е разбрал. Подтискане тези инстинкти и желания когато сме влюбени и/или просто коректни към партньора.
Но когато партньора реши, че " съм бабуин и трябва да приемеш, че е мой инстинкт да ръся много семе на много места, тогаз' бабуин щастлив" става мазало защото обикновено жената му показва пък своите инстинкти...

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: d34959641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   И кой ви гарантира, че с красив мъж ще имате красиви деца?
Първо, че е чисто тото как ще се комбинират гените. Огледайте се около вас, има хора със светли очи, а децата им с тъмни, както и обратно с тъмни очи имат синеоко дете, това е пример. Има красиви родители с грозни деца и грозни родители с красиви деца.
Второ, красив мъж прави красиви синове, но не и дъщери, особено и ако майката не е много женствена. Има в Интернет разни материали относно този въпрос. Обясняват го с това, че критериите за мъжка красота са едни, а за женска други. Тоест той предава мъжката си красота на синовете, дъщерите ще са по-хубави от по-женствено изглеждащ баща. Така, че гаранция тук няма красотата на мъжа, защото зависи от пола.
Трето, външният вид на майката сякаш е по-определящ, но пак не е сигурно. Важно е както казах как ще се комбинират гените и какъв ще е пола. Затова и открай време е казано, че външният вид на мъжа не е важен, клише е, защото е вярно и доказано във времето. Много красиви мъже са с голямо самочувствие и по-големи претенции и от жените, няма смисъл от такива връзки, загуба на безценно време.
За височината съм съгласна, друг вид дава на мъжа високият ръст и жената се чувства по-комфортно до такъв, а е хубаво и синовете да са високи

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 0eea9701e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   До 45. Хахаха теория на вероятностите, може би.
Ама ако имаш дете от крайно затлъстял мъж, едно е сигурно и то е че детето ще хване гените му, болести и килограми. С това е мъка за всяко подрастващи същество, да бъде подигравано и с минимален до нищожен избор, заради решенията и отговорността на глупав родител.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: d34959641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Н 46, а бедните не ги ли подиграват? Аз не съм св подигравала на никого като дете, че е дебел и затова си мисля, че е въпрос на възпитание отношенията между децата. Децата с лошо възпитание си намират всякакви причини да се подиграват, така са научени вкъщи. А и въпроса с килограмите не съм засягала в поста си. Естествено, че е важно да се гледа здравето, че и най-важно е то. Казах само, че е достатъчно в повечето случаи майката да е красива, децата ще са поне симпатични. Както и че в мъжа са се търсели на първо място други качества като характер, финансови възможности, акъл, ръст и чак след тях и красота като бонус. А и най- красивата жена или мъж омръзва, когато сте отдавна заедно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 278bfa468f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   До 47 от 46.
Аз не коментирам кой какво казал и кое намираш ти за подиграване.
Чисто анатомично ако си жена и направиш дете от дебел мъж, детето ще е дебело в 90% от случаите. И за това няма да е виновен шанса, а ти с твоя избор. И това дете дори да е симпатично ще страда, защото няма да има никакви шансове сравнение с другите деца, които са по-стройни и способни. И докато другите ще се развиват експериментирайки учейки се на живот, твоето ще изгражда стени и комплекси, въз основа на старта, който ти си му дала. Такива деца често са проблемни, затворени но правещи ирационални неща, защото не могат да разберат къде бъркат, макар да усещат че отношението към тях е доста оскърбително.
Кой какви причини си търси си е негов проблем и не коментираме това. Темата е какви мъже търсят жените, което от своя страна показва ирационалните избори на жените и после категорично отказват да поемат отговорност за личните си избори, оправдавайки се с трети лица или че някой от горе така решил да бъде.
И някак хората се правят на по-умни от колкото са. Ще намерим паралията, което адски грешно, че тия хартийки не се знае кога ще свършат, като че ли това определя всичко. И ако свършат какво? Или ще търсите някой, защото се държи уважително и е способен на много компромиси. Мислиш ли че това е аспект, който ще е достатъчно издържлив във времето с който може да получиш някакво удовлетворение?
Най-умните мъже на планетата са асоциални и са крайно неспособни да поддържат задоволителни отношения с отсрещния пол. Коя е дефиницията за умен мъж че не разбирам. И мислиш ли че ако мъжа е умен а ти не, той ще има дълготрайно желание за отношения с теб, ако ще да си най-красивата на планетата. Ти ще си просто секс кукла и няма да има какво да си кажете, нищо повече.
От друга страна жените е ясно че търсят доминатор и същевременно не разбират какво значи това и какви последици има това.
Ок, искаш красив, умен и богат мъж. Приемаме хипотетично че аз съм такъв. Зает съм 12 часа на ден с работа минимум, защото тия пари не са паднали ей така от горе, изкарани са и за да се задържат се изисква много работа. Само хората без пари мислят че като имаш пари нямаш отговорности и само харчиш и си гледаш кефа, абсолютна заблуда.
Умен мъж чете много, интересува се и е любознателен, което значи че ще си има своите фикс идеи за което е нужно време, бъди сигурна в това.
Кажи ми сега, как такъв мъж ще допринесе за теб по начина който виждаш нещата. Ще е до теб реално 2-3 часа на ден, защото в другото време ще има ангажименти.
В същото време всяка жена търсеща именно такъв мисли, че той ще дава, ще са задно постоянно на почивки и той ще и обръща страшно много внимание, защото тя така си е въобразила. Ще си говорят за ежедневни безинтересни глупости, като и стане тъпо той ще превключи на развеселителен режим и ще и разказва вицове.
За съжаление наистина има адски много жени, мислещи че нещата са така, а реално няма нищо такова.
Доминаторния мъж е желан, но в последствие много жени решават че не трябва да е така, че трябва да са поне равноправни и за целта трябва да подбият това което е той, което реално предвещава края на някакви взаимоотношения.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: d34959641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   48, крайностите не са хубаво нещо генерално. Аз крайности не съм търсила и не мисля, че е нормално въобще някой да си навие на пръста, че трябва да има богат мъж примерно и да търси най-богатия или най-красивият, как ще стане?? Абсурд просто винаги ще има някой по-по-най.
Сега да ти кажа за дебелите няма пак гаранция за нищо. Ако майката е с наднормено тегло и дъщерята ще е предразположена към затлъстяване, ама много жени пазят диети и как ще разбереш твоята от тях ли е, че да си сигурен, че дъщеря ти няма да е пълничка?
Килограмите ако не е изпуснато положението се коригират, ама височината как ще се коригира? Никак, нали така? !
Ето ти причина да се търси висок мъж, е не 2 м.
За умен мъж приемам такъв, който е умее да се справя в живота, ерудиран, печели добре, адекватен в решаването на казуси, обран и с чувство за хумор. Повярвай с такъв се живее по-добре отколкото с просто красив.
Сега за красивите, че имам опит да ти обясня какъв е проблемът. Първо пак клише, но жената трябва да е поне с една идея по-красива от мъжа ако иска да се чувства на място. Второ, има красиви мъже, които са адски тъпи и не можеш да говориш с тях на никакви теми, никакви. От друга страна не са свикнали да свалят жените, очакват жената да ги ухажва, след като вече са във връзка с нея. Започват да се държат като жени, а това във времето много дразни, чак започва да ти е противен такъв мъж. Въобще красотата на мъжа не е била никога от голямо значение, помисли си защо. Предимно по красиви залитах и затова ти казвам, че не са шестица от тотото. Другото, което и най-красивият човек писва като ти е постоянно пред очите, а като остарее и погрознее вече няма да има причина жената да е с него. Има мъже, които не са красавици, но са много страстни, с тях лошо ли ще и е на една жена?
Тези, които са умни и много работят се оправят в този живот, не са останали без жени. Защо според теб всяка се натиска да е с тях? И аз съм любознателна и чета всякакви неща и ще ми е интересно с такъв мъж. Сядам двамата четем си и после си обсъждаме. А да те попитам с бедния мъж какво ще си говори една жена? Да ти кажа, ще се карат за пари, това ще са разговорите. Почивки няма да имат те, защото няма пари за глезотийки.
Харесват се мъжкарите, добре поддържани, които знаят какво искат и как да го получат, не страхливо мекотело. Мъж, който е като скала, не се огъва, не се крие зад лъжи и манипулации, не мълчи пред на справедливостта, защитава жената, децата, по-слабите. Не се страхува от труд, има принципи, но и не спира да учи. Мога да ти изброя още много неща, но спирам дотук. Надявам се, че разбра защо красотата не е водеща при мъжа, друга му е ролята в семейството. Разбира се, здравето е най-важно и при двата пола, не трябва да са затлъстели мъжете или жените.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: d34959641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Да допълня нещо относно красивите мъже. Красивите жени по презумпция се приемат за твърде суетни, лигави, глупави, меркантилни и какво ли още не. Красивият мъж, който е получавал внимание и всичко останало наготово, подобно на красивите жени нима не се е превърнал в мъжка кифла? От опит и по -зле са от красивите жени, защото на мъж никак не отива да има лигаво поведение. Да, въпрос на възпитание, култура и тн е как ще се държиш с околните, но самочувствието колко е желан от жените и прекалената суетата на един мъж са отблъскващи. Да не говорим, че флиртуват с много жени, че и по-далеч стигат, защото не ги е страх, че ще загубят поредната. Има нещо женско в красивите мъже и то не е грижосност или състрадателност, друго е

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: c4cf793f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   До 49, 50 последно.
Играта на празни приказки не ми е от любимите неща.
Факт е че си в клуб за взаимопомощ и фактически без да усещаш описваш живота си.
Очевидно си крайно поляризирана относно красивите мъже и по-конкретно към някой такъв, вероятно те е наранил по някакъв начин и с времето търсиш потвърждение че те са именно такива, което няма как да е така. Няма как красивите мъже или красивите жени да не стават заради отличителни белези. Мисля че е повече от ясно и излишно за коментиране. От там и описваш другите като нещо друго, различно от красивите, едните били умни и не знам си какви, с красивите били само красиви и непригодни.
Всичко това е абсолютно нереалистично и крайно лично.
Също така прави впечатление че за теб един мъж за да е умен, значи че трябва да ти обръща внимание, да обсъждате някакви неща които очевидно за теб са интересни. Това вероятно те вкарва автоматично в графа умни, щом умен човек говори с теб с охота.
Но може и да не е точно така през очите на други хора, по-умни или по-глупави, зависи.
В същото време за теб е изключително важно да говориш за тези неща, което говори че вероятно не си в много добър емоционален период. Аз не съм човекът който да ти казва кое е правилно и кое не, но ми се струва че си в грешна посока и задънена улица. Като имаш проблем се изправяш срещу него, не лъжеш себе си че всички красиви мъже били боклуци, нито че ако си избрала някой не дотам красив, то той е целия свят за теб, ако беше, нямаше да си в този клуб и да държиш да се изкажеш, дори това изказване да е адски нелепо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d34959641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Къде съм написала, че умният мъж трябва да разговаря с мен на теми, които са ми интересни и да ми обръща внимание??? Ти си написал, че умен мъж е любознателен и чете много, и няма да ми обръща внимание. В отговор на твоето съждение, аз ти пиша, че за мен ще е плюс, защото ще има какво да си обсъждаме после.
Твърдя също, че е по-важно мъжът да е висок, защото повечето недостатъци могат да се коригират, но не знам друг сигурен начин поколението да е с висок ръст. Аз самата разсъждавах като теб, че за да подсигуря приличен живот на поколението си ми трябва мъж с много качества, да бъде красив, висок, умен и тн. Ок, постигнах го, но пък се появиха други проблеми. А и децата ми не наследиха тези външни характеристики, които очаквах да вземат от баща си, взеха ги от мен. В същото време познавам момиче, с некрасиви родители ( и двамата), при нея така са се комбинирали гените, че е взела най-хубавото от цялата рода. Ами от малка и правиха комплименти за външния вид всякакви хора. Най - красивите деца в света също не са с невероятно красиви родители. Затова твърдя, че е повече тото и дали чертите на самите родители се допълват към хубаво, да нямат едни и същи външни недостатъци, на кого ще приличат повече. Да твърдиш, че само красив баща прави красиви деца е безумно, както и че им гарантира хубав живот. Дори обикновено деца с красив баща живеят в разбити семейства. Има други много по-важни качества, които да се търсят в един мъж. Понеже си писал за опита, разбира се, че говоря от личен опит. С опита човек помъдрява и разбира ситуацията, иначе само си представя и я познае я не. А твоят опит какъв е? Я кажи как се живее само с красотата на бащата и как това прави живота на децата хубав и спокоен?

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: d34959641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Да не кажеш, че пиша на базата на моя личен опит и на хората около мен, ти предлагам да прочетеш нещо по темата в Интернет.
За да е щастлива и здрава връзката между двама, а оттам и децата да имат добър старт в живота се търси баланс. Доказано, че успешните връзки са между по-красива жена и по-успешен мъж. На жената, подчертавам жената най- големите и преимущества са красота и младост. На мъжа пък са положение в обществото, пари, даже и ръст. Заедно св допълват и правят много успешна комбинация в краткосрочен и дълсрочен план. Децата ще имат от всичко. Ако мъжът е красавец се обърква тотално динамиката в отношенията. Ролята на мъжа и жената се променят и това не е никак хубаво за жената. Като красавец той е пренаситен от внимание и комплименти, съвсем Закономерно се е превърнал в самовлюбен лигльо. Той не е свикнал да ухажва жената, в неговото съзнание е приел, че него го ухажват, защото е красив и го заслужава. В началото сваля звезди, разбира се, защото е бил с доста жени и добре е опознал женската природата, но това е докато разбере, че си влюбена и после става себе си- нарцистичен и суетен, и ако ме му играеш по свирката и не си перфектна се разделя с теб без грам емоция. Коя жена според теб ще се чувства добре с толкова суетен и самовлюбен мъж? Започва да се чувства повече мъж от него, а това не е добре за женската психика, никак при това. Жената е по-уязвимата, дори и да е красавица утре ще забременее, ще роди деца и това ще я промени малко или много, ще качи някой друг килограм, ще увисне на места, ще се занемари покрай грижите за децата и тогава става весело. Красивият мъж не ражда и не се променя, а белите коси и някоя друга бръчка могат да го направят по-секси. За да му бъде на нивото жената непрекъснато трябва да се подлага на разни процедури и други изтезания със съмнителни резултати, докато си разбие здравето и психиката, щото хората говорят, че не си му на нивото такава закръгленичка. Красивият мъж е много вероятно да си помисли, че тя вече е поостаряла, променила се и тогава вече става лошо, дори и да не и го каже. Навън той получава много внимание, самочувствието му е на макс, има повече изкушения с, които да изневерява постоянно. И ако не изневери това е изключение, а никоя няма да рискува бъдещето на децата си и своето, защото 1 на милион може и на нея да и се падне. Такъв мъж не се страхува, че ще загуби жената до него, щото жени около него бол. Той се е оформил като мъж с тази мисъл- жени мнооого и на крака ми идват. Той не инвестира емоционално във връзката, защото е пренаситен от женско внимание и емоции, свикнал е на разнообразие и не задълбава с никоя, не се старае нито с жестове нито с внимание, че и за какво, получава всичко на готово. За сметка на това инвестира във външния си вид докато не остарее съвсем, защото знае, че там е най-голямата му сила и не иска да я изгуби. Като свикнеш на хубавото после трудно се адаптираш към друго. Той ще си тренира нон стоп, за да не развали перфектната си фигура, той се гледа в огледалото с такова обожание, а жена не може да вземе ред пред огледалото. Той спазва диети, той се грижи за косата си, прави си маски и младежки прически и въобще живота му се върти около него и неговото оръжие-външния му вид. Като са навън все някоя ще флиртува с него, няма лошо ако е рядкост, но постоянно може да побърка и най-желязната. А като е пред нея, смятай как е зад гърба и. Но красавецът не реже, защото той иска да поддържа масата фенки, това е храна за неговото голямо Его. Да не мислиш, че му пука за тези жени, все му е тая коя ще е, важното е да вижда обожанието в очите им, дори и на грозните според него, такива мъже казват " обичам женското внимание", в превод " галят ми егото, валидират качествата ми". Такива се чувстват безгрешни, защото са свикнали да им прощават, заради красотата и никога не се чувстват виновни или засрамени от постъпките си. Бутат се навсякъде и без да имат нужните качества, защото нали имат най-важното красиви са и другите трябва да се радват даже да им благодарят, че ги удостояват с божественото си присъствие. Само от красиви мъже съм чувала, че трябвало жената да се радва че мъжете им получавали женско внимание, защо обаче не могат да отговарят, особено като става и зад гърба на жената. Лъжат адски много, защото по презумпция са безгрешни. Само красавици са се заглеждали по други жени, уж тайно, мисля, че го правят, за да са сигурни, че жените са забелязали присъствието им. А и в други области не се стараят. Въобще могат да смачкат самочувстието на всяка жена. Няма по-приятно усещане, когато си с добър и успешен мъж, който те гледа с топъл и нежен погледа и закачливата усмивка и ти вдъхва сигурност и защита. А не да ставаш пазач и да следиш коя го заговорила той как се държи с нея, ужас.
Та не ми вярвай, ако не искаш, прочети мнението на специалистите, огледай се какви бракове имат красавците, прочети романа " Портретът на Дориан Грей". Мъжът трябва да бъде симпатичен, харизматичен, достатъчно е! Не оцеляват най-красивите, теорията ти издиша. Сигурна съм, че ако беше жена друго щеше да говориш. Между красива жена и мъж има ОГРОМНА разлика, произтичаща от ролята, която имат във връзката или семейството. Красивата жена няма да изневери, защото получава внимание, тя не се стреми да роди от много мъже, а и с годините тя я губи. докато при мъжа е точно обратното.

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Твоят коментар беше добавен успешно! След одобряване от редактор ще бъде публикуван на сайта.

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker