Не правим секс заради детето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (105512)
 Любов и изневяра (25230)
 Секс и интимност (12381)
 Тинейджърски (20891)
 Семейство (5365)
 Здраве (8421)
 Спорт и красота (4353)
 На работното място (2461)
 Образование (6572)
 В чужбина (1408)
 Наркотици и алкохол (996)
 Измислени истории (757)
 Проза, литература (1558)
 Други (14973)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не правим секс заради детето
преди: 7 месеца, 5 дни, прочетена 2119 пъти
Здравейте

Аз съм мъж на 31 а тя жена на 29.

Има дете което е от предишен мъж.На 7 години е но има проблеми. Епилипсия, забавено развитие не може да говори добре да пише да ходи до тоалет и т.н.Не може да ходи и на целодневна детска градина заради гърчовете които получава. Все още не живеем отделно защото сме заедно от 4 месеца, Разбира се обмисляме да се изместим скоро. Когато ходим на работа през деня детето се гледа от нейните баща и майка. Тя живее при тях в момента.Така или иначе от работа вкъщи от вкъщи на работа.В почивните дни дете е постоянно с нас защото иначе плаче ако искаме да излезем самостоятелно от там идва или липсата на секс а той се случва на 2-3 седмици веднъж което мен ме изнервя и не ми е достатъчно.При отваряне на темата отговорите от нейна страна са "Аз нищо не мога да измисля как да стане.Измисли го ти" или ако стане така да се измъкнем за час или два се чувства гузно защото на всички им става ясно за какво се измъкваме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 1a120e937b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жената какви проблеми си има, а той се размрънкал за секса....

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: e06b7c94d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дете на 7 годинки плаче, ако искате да излезете самостоятелно.. Това не е нормално и говори за това, че майката е създала зависимост между нея и детето, която е крайно нездравословна и ненормална. Каквато и епилепсия да има това дете, да реве, когато майка му излиза, при положение, че е на 7 години е комично вече, ако не и трагично. Поговори с нея и й кажи да го приучи, ако не иска да се отделя от детето от време на време, направо я зарязвай. Това не са нормални хора, с нормални отношения. Също така е възможно да не иска да излиза с теб и да използва детето като предлог. Ти си знаеш какво точно е.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: b35ecbb232
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти сам си избрал тази жена с детенце с такива сериозни проблеми и няма смисъл дори да се коментира темата, дори си късметлия че правиш секс с нея защото какво и е отвътре само тя си знае, а ти си влюбен още все пак от скоро си с нея и мислиш с грешната глава. Свиквай без секс защото грижите и проблемите само ще се увеличават.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 85ee8c9b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора е прав. Това е глезено дете, болно не болно, глезено е. Майката е редно да има личен живот.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 66d925c754
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Как не те е срам... Съгласна съм с номер1. Детето милото не може да се храни и да ходи до тоалетна само, получава ГЪРЧОВЕ, което е доста сериозно, а жената се облива в скръп денононощно сигурно, ами ти мислиш за секс. Това се отнася до човешки живот, а ти мислиш за плътските си фантазии! Съжалявам, че ти го казвам така остро, но ако не ти харесва... си взимай багажчето и си намери друга!

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: a35e6d1f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тази жена ще се срине. Говори с родителите ки и ако то не разбира му казвате, че е на работа. И така излизате заедно. Идват при теб с преспиване. Детето заспива и правите секс. Затънали се, разширете мисленето и кръгозора си и търсете варианти. Плаче или не, тя също трябва да живее.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 6914a1790a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нормално е, ако нямат контакти да му липсва секса, какво го нападат. Може примерно детегледачка за час, два или оставяне пак на близки. Пускане на детски. Предполагам, че спи детето вечер, в една стая ли сте?

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: a7fbf54028
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И защо трябва да го е срам? Искал секс, ами всеки нормален човек това иска, като започва връзка с друг човек. Авторе, помисли много сериозно дали ще можеш да живееш с тази жена. Детето и няма шанс да се оправи, майка и и баща и няма да са вечно на разположение, а и те имат право на на свой живот и спокойствие, не само да са детегледачи. Ако се съберете ще се лишиш не само от секс...Едно е да си влюбен и да правиш срещи в уикенда, друго е да се нагърбиш непрекъснато с такова семейство.

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 8f6f64d746
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Не че нещо, ама ти си поредният, който е хванал самотна майка и се чудиш кво става. Бате, ти си просто заместител и тя е с тебе, колкото да не е сама. Всичко останало е от немай къде. Скоро и секс няма да видиш изобщо. За какво ти е това нещо?
За какво се хабиш емоционално с толко объркана ситуация. Не стига, че има детв от друг, а и детето не е добре. Тя нищо да каже, че ти го караш да се чувства още по зле. Сами сте си виновни някои пичове.
Чижди деца ли ти се гледат, та си се хванал точно с нея?
Предпочитам да съм сам, а не да отговарям за чуждите трагедии. Не можеш да спасиш света и другите, нищо, че тука те плюят мъжемразките. Гледай себе си и не си трови нервите, зашото истината е че тая просто те използеа и нишо друго.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: e397ebcfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Разбирам ситуацията е сложна.Но секса е акт, който трае средно между 7-15мин. Дори в тази сложна ситуация може всеки ден да правите секс.Според мен тази жена не те желае особенно, и използва детето и неговите проблеми като причина, защо ти пуска толкова рядко.Хептем без секс не става да те държи, защото ще избягаш.Вероятни те гласи за детегледачка или детеплащачка.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 9b06018495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Здравей авторе,
хубаво е, че си с жената която обичаш въпреки всичко. Това говори, че си сериозен човек, който наистина обича.
Епилепсията е доста сериозен проблем и може са се появи по всяко време. Не по определиен час. Според мен нежеланието за секс в приятелката ти идва от там, че тя просто не се настройва към това. От грижи по детето, пристъпи и т.н. деня и се запълва със стрес и умора а от там не се настройва и сексуално. Това е съвсем нормална реакция и не значи, че не те желае. Ако обичаш таза жена трябва да се примириш ако не, да си помислиш дали можеш да живееш така завинаги.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 414d85ebad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абсолютно неадекватни коментари. Има над 300 вида епилепсия и точно това, което описва автора се случва и на 7 , и на 17 години. Детето не е глезено, това е от болестта, но няма да става по -добре, а по-зле с годините. Такава диагноза разбива семейства, не съм учудена, че биологичният баща е избягал, въпроса е Ти, авторе, готов ли си да гледаш това дете. То е центъра на света за майката и секса ще е все повече мираж, а пристъпите (както им казваш "гърчовете") ще стават все по-страшни докато расте. Въпросът е Готов ли си да се жертваш и да прекараш живота си в този ужас...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: db8fcc9e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, сам пишеш, че детето има не само епилепсия, но и забавено развитие. Помисли много добре дали си в състояние да го приемеш такова, каквото е, ако се стигне дотам да живеете заедно. И нормалните деца се гледат трудно, изисква се време, нерви, усилия, пари, а какво остава за болно дете.
Не обвинявам майката, че то е на първо място, така и трябва да бъде за нея. Не обвинявам и теб, ти си в правото да искаш нормална връзка и щастие, което включва и секс. Ако наистина държиш на връзката си с тази жена, ще трябва да жертваш доста повече от редовен секс, така че помисли сериозно дали наистина си готов да го направиш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: e8b9de9d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Н 5, с едно съм съгласна с теб- по- добре е за него да приключи тази връзка!
Жената щом иска връзка, а с дете с подобни проблеми трябва сама да организира живота си така че, да има време и възможност и за връзката. Не може да очаква да прикачи към себе си мъж само за разходки с детето. Нещата каквито са!
Или си търси почасова детегледачка или въобще не разчита на връзка. А тя включително иска ТОЙ да разреши този проблем, след само 4 месеца връзка като през повечето време просто се разхождат с детето като приятелки.
Хайде да не прекаляваме с изискванията към хора които дори нямат още по- сериозно място в личният ни живот!
Да не говорим че, не е споменато дори какво се случва с бащата и дали понякога си го взема да се позанимава с него.

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 часа
hash: a7c0509395
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От Автора

Ще се помъча да отговоря по един или друг начин на всички коментирали до сега.

Ситуацията е сложна. Относно детето. Със забавено развитие е определено. На 7 ходи на детска градина, а трябва да е 1-ви клас.И то до обяд заради епилепсията.Не познава буквите, не може да изговаря прости изречение от рода на "Къде отиваме?".Има слаби двигателни проблеми. Пристъп получава рядко. На месец и половина веднъж. Пие хапчета всеки ден и това ще е така през целия и живот.Детето не е виновно за нищо обаче в случая. Не може и да го виним. През повечето време през седмицата то е при родителите през деня, а вечер като свършим работа се виждаме у тях. Това е всеки ден.Вечеря, гледане на телевизия или занимаване с малката и след това всеки се прибира у тях си.През няколко дни тя идва вкъщи да спим тримата или аз оставам в тях. През уикенда правим разходки където решим, като през цялото време включваме и малката с нас защото не може пак да я оставим да я гледат родителите и след като ние почиваме и не работим. А и тя започва да реве почти винаги ако не я вземем като излзиаме. След това тяхните почват да я обвиняват че не си гледа детето и се почват едни драми. Тук е втория проблем. Това дете според мен се възпитава от много хора което е сериозен проблем. Обсъждали сме темата заедно с приятелката ми и двамата сме на едно мнение че е така. А относно секса също сме го обсъждали като нещата уж се подобряват, но времето ще покаже. Най хубавото нещо е, но със секс не се гледа семейство. Два пъти в месеца го правим, като мисля, че нещата ще се подобрят като се изнесем да живеем отделно. Бащата на детето няма никакъв контакт. Веднъж може би в годината да се видят и то не е сигурно. Не се и интересува от него. Според мен това дете е било грежка, предвид фактите, че тя е забременяла на 3-тия месец от връкза на 21 годишна възраст с някакъв мухъл дето си давал цялата заплата за марихуана, та после да изкарал два пъти повече пари от продажбата и. Представете си такъв човек да гледа семейство. Аз съм готов да го гледам.Със скандалите ни за пълни глупосто и дребнавости.Просто с времето детето ще се научи на някои неща. Винаги гледам позитивно. Това е епилесия. Заболяването е сериозно, но 70% процента от хората с епилепсия водят нормален живот като пристъпите с времето намаляват, а в повечето случаи се контролират с лекарства.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: fb5ec85f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От номер 5: Авторе, съжалявам! Реагирах твърде остро. И ти си прав. Наистина, просто съм много чувствителна на тема заболявания. Надявам се да не съм те обидила, реагирах първосигнално. Дано нещата се подобрят!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker