Може ли мъж да обича жена и да иска тройка /с друга жена/? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111755)
 Любов и изневяра (26985)
 Секс и интимност (13192)
 Тинейджърски (21316)
 Семейство (5803)
 Здраве (8861)
 Спорт и красота (4523)
 На работното място (2737)
 Образование (6881)
 В чужбина (1481)
 Наркотици и алкохол (1034)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1654)
 Други (16362)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Може ли мъж да обича жена и да иска тройка /с друга жена/?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 23188 пъти
Надявам се заглавието ми не предизвиква смях у читателите, очаквам мнения най-вече от хора, които са имали сериозни отношения с някого и са решавали да разнообразят секса включвайки и трети човек.

Ясно е, че за повечето мъже, може би дори всички, това е мечта - да си легнат с две жени едновременно. Но ако имат силни чувства към дадена жена, това желание същото ли е?

И ако вземем пример, в който той е задоволен напълно в секса от партньорката си, не иска да и изневерява, защо би искал тройка? От чисто любопитство? Защото един път се живее и трябва да се пробва от всичко? Наистина ли един мъж, който обича партньорката си би искал това???

Интересно ми е да чуя различни мнения по въпроса, като особено любопитно ми е какво мислят мъжете.

24, Ж

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7bf3d892ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено може! Мъжте имат друг вид сексуалност от нашата и могат да разграничават секса от любовта - с две думи, за него половият акт не е свързан винаги с любов, но е готов да се сдържа, за да бъде с теб (жената, която обича), защото явно сексът и за мъжа е по-хубав, ако обичат - знам ли. Нека мъже да кажат.
Нормално е за един мъж да иска това (изконна мъжка мечта), но не е нормално да ИЗИСКВА това от теб. В крайна сметка ще трябва ти да решиш дали да му я изпълниш или не. Ако обаче упражнява натиск и ИЗИСКВА това от теб, значи чувствата му съвсем не са толкова сигурни. Аз лично съм подарявала такова преживяване за съпруга си, но сама избрах и платих жената. Никога не прави такова нещо с неплатена жена, защото после може да си въобрази някои работи, но като цяло мога да кажа на всички мъже, че тройката с две жени е надценена и все единият остава на заден план - не е изключено това да е именно мъжа!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cefc354845
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не бих го изискал. Дори и да ми предложи не бих го направил - причини има много.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a4ff1e4c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съгласявам се с номер 1 че ще е по-добре ти да избереш жената и тя да е с опит. Колкото до това аз никога не съм мечтал за тройка и това в голяма степен се дължи на това че съм моногамен, може би.. мисля и че като цяло мъжи ти е по-добре да сподели с теб че иска с тройка от колкото да отиде при някоя и да не ти каже, така че мисля че идеята не е лоша и както каза номер 1, ако той го изисква от теб, може би имаш проблем, но вярвам че ще се забавлявате и няма да стане на въпрос за това дали той го изисква или не. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: de943df940
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи ми като : Може ли мъж да обича пържола и да иска гарнитура /с картофи/?
Ти как мислиш? Възможно ли е?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4c43b4e333
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Авторката: номер 4, интересно сравнение, но не важи ли то само за неангажиращи отношения? Ако двама души се обичат, не са ли си достатъчни в леглото? Защо някой мъж би изпитал нуждата от допълнителна жена ако обича своята, не може ли жена му да е и пържолата, и гарнитурата, това се питам.
Поставям под въпрос дали такъв мъж обича жената до себе си и чакам аргументи за/ против.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7bf3d892ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дали един мъж/жена обича друг мъж/жена си е относително - този човек единствено знае истината (в най-добрия случай). То може мъжът да не иска да прави тройка и пак да не те обича! Н. 1 съм и съм сигурна, че мъжът ми ме обича, доколкото човек може да бъде сигурен в обичта на друг човек. Не се опитвам да му анализирам фантазиите, защото осъзнавам, че е мъж - същество от друг пол, подвластно на друга физика и хормони, но и е друг, различен от мен човек - с друга история, чувства и мисли. Това, че ти обичаш и не можеш да си представиш да бъдеш с друг мъж е нормално за една жена, но май повечето мъже могат да правят секс с жена, която не обичат и знам ли - може би в тройката с друга жена в присъствието със собствената е легитимен за тях начин да се разнообразят, знам ли. Мъжка му работа. Изобщо не се човъркам да разбера това чувство, защото нито притежавам психиката, нито физиката на човека до себе си. Ако не искаш да правиш тройки, недей - той сигурно просто е предложил. Забрави за цялата тази работа и спри да човръкаш и да се съмняваш в чувствата на мъжа заради такова нещо. Утре ти можеш да поискаш нещо специално в секса и той да ти каже „обичаш ли ме“. Няма за мен забранени и нередни неща в секса, ако двамата са съгласни. Това няма нищо общо с любовта на партньора ти към теб и стига търси под вола теле. Просто продължи с живота си и с връзката си като до сега и готово. Дали един човек те обича или не не можеш да разбереш толкова просто - достатачно мъже си имат любовници и жените им не знаят нищо например. Чест прави на партньора ти, че поне е споделил фантазията си с теб, какво искаш повече? Дали сте се обичали истински - само времето ще покаже. Ако връзката ви устои на проблемите и предизвикателствата, най-вероятно сте се обичали. Твоят приятел е направил голяма грешка изобщо да те пита, щом те е познавал предварително и е знаел, що за човек си, но хайде - стига се занимава и забрави, ако не искаш да правиш тройки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a1ff8781d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами зависи от много неща. Има по-освободени жени, които нямат нищо против тройка. Не мисли, че непременно не те обича. Много е индивидуално и не можеш да съдиш само по това. Ако по принцип се държи неуважително или те е засегнал като е намекнал, че иска тройката да е с някоя определена жена... Разбираш ли- когато не те уважава ще го разбереш. Но ако те уважава, самия начин по който ще ти предложи ще го покаже. Ще остави изборът на теб, правилата, които ще си сложите и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4c43b4e333
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката: не е някоя определена, не е като да го е казал веднъж или два пъти, често започна да ми го казва, аз реагирам по-скоро неутрално на предложенията му, защото не ми се иска да го критикувам за това какво си фантазира. Винаги съм си мислела, че двама влюбени души са си самодостатъчни, или греша, или някой не е влюбен. :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7bf3d892ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, много гълбаеш - типично по наш си, чисто женски начин. Мъжте разбират от дума - кажи, че не искаш и готово! Търсиш действително под вола теле и от 10 дерета вода носиш, което е опасно, защото ако си внушиш, че момчето не те обичало, никой не може да ви помогне.
Съвет - следващият път просто му казваш просто и ясно, че ти това не искаш да правиш и готово. Аз на моя също му поставих условия как точно да се случат нещата, защото нямах против, но не съм била „неутрална“ - казваш си, какво ти е на душата и сърцето и живееш!
н1

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e94097f96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересно откъде е това желание за тройки, петорки, деветорки и т. н.? Някакво вътрешно усещане, че сексът с повече от една жена те прави Супер-мъж, понеже не можеш да биеш другите мъже с наличието на полов орган и секс с една жена? Аз лично не съм впечатлен от подобни възможности, които са плод на съвременното излишно разкрепостено в определени насоки мислене.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 028b698f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   М-45, Участвал съм и в 2ки, 3ки и какво ли не, но честно казано разлика няма. Някой ако се възбуждат от мисълта да правят секс с повече от една жена, действителноста е съвсем различна! Лично аэ предпочитам с една да бъда!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 41840ea141
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, любовта и секса са две мнооого различни неща.
Има хора, които в отношения и комуникация са супер, перфектно направо, но секса е трагичен.

Аз съм била и от трите страни или:
-трагични отношения, супер секс; в една от връзките имаше тройки.
-перф. отношения, отвратителен секс; зарязвам ги тези.
-перф. отношения, перф. секс; и тук имахме суинг сбирки.

Въпрос на възприемане, мила.
Ти си сексуално не разкрепостена, затова задаваш тези банални въпроси. Ако беше разкрепостена /или там както искате си го наричайте/ нямаше да си зададеш въпроса - обичам ли го, щом искам да правим тройка с друг/а мъж/жена, дефакто - след като искам да си удовлетворяваме секс. фантазии. :)

Много е просто. Не си пасвате сексуално.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4c43b4e333
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторката: 12, въпросът ми е банален, да, но баналността се случва именно след многократно задаване на въпрос по определена тема, и често този, който пита, остава без отговор. Всеки си разбира нещата по различен начин, това, което ми остава е да чуя различни мнения. Ти казваш, че е просто и не си пасваме, това на теория би могло да е така, но не е и в моя случай. И това дали си разкрепостен/а/ не може да се определи само с едно определено желание/нежелание. Склонна съм да се съглася с номер 10 относно:
" Аз лично не съм впечатлен от подобни възможности, които са плод на съвременното излишно разкрепостено в определени насоки мислене. "
Може би тройките сами по себе си са нещо хубаво, ако се случат спонтанно, но там е работата, че в днешно време, имам чувството, че всеки иска това. И очевидно много хора си правят планове как да им се случи. Аз също го смятам за излишно, но не критикувам хора, които са опитвали.
И все пак въпросът ми беше дали наистина мъж, който има чувства към дадена жена, би имал планове да включи друга произволна жена в сексуалните им игри. Изводът, до който достигнах аз е, че : да, възможно е да има, защото двете неща нямат толкова общо, а желанието идва от любопитство, от недостатъчно опит може би, от почесване на егото, от чуждо влияние/ други хора, медия и тн/.
Но истината е, че, почти съм сигурна, че самият мъж не би изпитал такова удоволствие, каквото си е представял, а евентуалните последици може да са раздяла и разочарование.
Хората са твърде любопитни, и твърде алчни- това мисля аз!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 48a3e22ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Mъж на 19 не съм правил тройка не ми се и иска аз едвам и смогвам на моята :) че тя каквато е само да останем на саме и почваме пък и аз я задоволявам напълно както и тя мен.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b6aac5aeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   не бих правила ни тройка ни нищо такова тва са щуротии
фери27

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 047a355b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Според мен отговоър е ДА, възможно е да има любов и желание за секс с допълнителни партньори (разбира се в присъствието на законната половинка). Обърни внимание на всички останали аспекти от живота ви заедно - как се държи с теб, какво прави за теб (не колко харчи по теб, това е различно), готов ли е да се променя за теб (говоря за приемливи промени, не нещо хипер ултра мега драстично :) ).
На скоро разбрах колко многопластова е човешката сексуалност (така че няма нищо ненормално в това, което твоят човек иска); не мога да ти кажа дали е добре или не да разграничаваш секса от чувствата - за 3ки, 4ки и тн това ми се струва препоръчително, но не става лесно ако си емоционална натура.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: df376fe1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Може - аз много обичам жена си, но и много искам да я споделя с друг. Казвал съм и го по време на секс, тя ми отговаряла, че е съгласна. Когато обаче не е възбудена и я питам дали да организирам нещата се сърди, казва че го е приемала като игра и дори вече докато се ебем не иска да и говоря за друг мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e135c9825f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ще разбера дали е обич, като му предложа тройка с двама мъже. Ако е съгласен - ок.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ebd24e1bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Преди време питах приятелят ми дали някога би ми предложил да правим тройка той, аз и друга жена. Той ми се изсмя и категорично отказа. Целунах го и тогава разбрах, че е мъжа на живота ми :d

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f5228035c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз обичам моята жена и давам всичко за нея. Секса е добър и задоволителен, но ако за нея 3-4 пъти на седмица е достатъчно, за мен не е. Също разнообразието от време на време е стимулиращо за самата връзка. Хората са казали, че разнообразието е подправката на живота. Извода е, че да мога да обичам нея и но да изчукам някоя друга за разнообразие. Съответно, тя не е ограничена да разнообразява също. Ако се случи да разноообразяваме заедно с друг(а), е най-голям купон.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c70bd3b1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Ж на 40 г.
Аз съм голяма почитателка на тройки и суинг. Живеем така лот години, безумно обичам човека до мен, той знам също ме обича, но това е начин за забавление, добро прекарване на времето. Но трябва да имаш доверие на партньора си и да можеш да се насладиш и споделиш удоволствието което изпитва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b6aac5aeee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   никога няма да права тройка с човек, който обичам, ако е с некви непознати може и да се навия, но мойто си е мое и не бих позволила

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 53d2fcb2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   За да ти предлага има някоя жена на предвид аз също съм предлагал на жена ми с друга но тя ми и била гадже. според мен защото въпроса ти е дали те обича не ако държи и те обича не би те споделял с други жени и мъже. човек тръгва да търси други парниори когато брака е консумиран докрай и се търси нещо ново

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ca42f72f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Мъжете имаме други потребности:
Искаме да покоряваме много женски лотуси, защото това ни е в природата, но не става въпрос за любов.
А жените с малки изключения правят секс с някого, само когато са влюбени.
И това ако се разбере от всички, толкова по-добре за всички!!
м30

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6efd4f1742
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Ако се направи с дадена жена само един два пъти и после пътищата ви се разминат-бива. Въпроса е какво правим ако има после контакти, ако има начин те да се виждат и насаме. Знам, че привържениците на отворените отношения ще ме нападнат с реплики за доверието и голямата обич помежду им, обаче, както е казал Ницше- Човешко, твърде човешко.. Правихме с моят съпруг преди години тройка с жена, винаги сме се обичали и сега се обичаме.. След първият път последва и още един и после разбрах, че той проявява доста завишен интерес към въпросното момиче. Казано в прав текст, беше си влюбен човека, имаше тръпка и желание за повече. Не зная дали са се виждали насаме. Във времето нещата се размиха, не съм правила сцени, не съм ровила. Само дето от тогава за мен нищо не е същото.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5be99692ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (121 гласа)

28.   Не, не бих желал, ако едната жена е моята. Вярно, понякога си мисля, че би било интересно. Но не го искам, защото след вечерта идва сутринта. Няма как да се отърва от чувството на изневяра. И то пред очите и.
Инъче бих пробвал, но вече 12 години не съм изневерявал на жена си (от 12 год. сме заедно) и знам, че не си струва. Само нараняваш човека до теб.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 576a3fd58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Да напълно е възможно, аз обичам жена си и ве бих се отказал от тройка, примерно с нейна приятелка!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 576a3fd58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   .... защото явно сексът и за мъжа е по-хубав, ако обичат - знам ли. ... № 1, напълно си права, няма по-сладък секс от този с жена която обичаш, в случая съпругата ми, иначе сексът с жена която ти е безразлична е като да си направиш чекия! Липсва ти удовлетворението, че си я направил щаслива и сте изпитали почти едновремен оргазъм (както се получава при нас, първо тя свършва и самия вид на голата ми жена в оргазмен екстаз, така ме възбужда че след няколко секунди се изпразвам във влагалището и с блаженство).

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f12997625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Авторке, моето мнение за тройките е, че те са "узаконена" изневяра.
Ако те обича и отношенията са ви добри и в сексуален и емоционалин план няма да мисли за това!
Интересно ми е какво би казал ако поискаш тройка с двама мъже? !
Добре си прецени ситуацията и ако се налага взимай крайни решения! Не ти трябва такъв мъж!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 24c046163b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Напълно разбирам терзанията на авторката и защо е задала този въпрос. И не мисля, че е банален и изобщо как да не й пука и да не се замисли върху всичко това, при положение че приятелят й е поискал подобно нещо! Но като гледам последния й коментар - мисля, че вече и сама е достигнала до отговора. Номер 1 - много съм съгласна с всичките ти коментари, абсолютно си права. Колкото до мъжете коментиращи, че нямат желание и нужда за 3ка - евала ви казвам, ако наистина го мислите!
Аз съм младо момиче, което иска да сподели горчивия си опит от 3ките - до сега никой от приятелите ми не е искал или дори не ми е намеквал нещо. С последния ми приятел, с който се задържахме почти 3 години... сексът започна много да ни куца, да не каже че почти спряхме да го правим.. но това е друга тема. Та да се върна на въпроса- след една пиянска вечер в квартирата ни останахме той и най-добрата ми приятелка и... за да го видя до къде може да стигне (а и под въздействието на алкохол... и до кокото познавах приятелката си) общо взето аз дадох идеята да направим 3ка. Няма да изпадам в подробности - ще кажа само че той се съгласи, но не се справи... след някви жалки опити с нея... (така и не разбрах дали свърши) се отказа и аз останах общо взето пренебрегнатата. Какъв беше резулатът от цялата тази глупост, за която и до ден днешен съжалявам ли - на другия ден освен с ужасен махмурлук се събудих и с ужасното чувство, че съм сбъркала и най-вече че се чувствам ужасно омърсена и предадена. Разделихме се и още същтата седмица напуснах квартирата. В момента още се будя от кошмари от злощастната вечер... явно е оставила голям отпечатък върху психиката ми. Мислих, че съм достатъчно разкрепостена за подобна крачка, но УВИ! С приятелката ми си запазихме отношенията, но не крия че ни беше трудно и НЕЛОВКО... за това ако все пак се правят такива неща.. то правете го до като сте необвързани... или с непознати или просто си носете последствията. Не мисля, че заради единя кеф (и не се знае колко ще е кеф де и дали за всички) трябва да се прибягва до там. Но разни хора, разни идеали - всеки сам си преценя. Аз опитах и не ми хареса!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 784cc03710
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Не може да обичаш истински и да искаш 3-ка. Това го искат хора които не се обичат вече. Не може да обичаш жена си и да искаш да правите 3-ка с друг мъж и да гледаш как го лапа на другия и я чука пред тебе. Същото е и при жената ако обича мъжа си е невъзможно да иска да го гледа как чука някоя пред нея, а би трябвало и самия той да не го иска. Имам любовница от 5г. на 28 съм, много се обичаме, секса е страхотен и неможем един без друг. Дойде ли момент че аз да й предлагам 3-ка с жена или тя 3-ка с мъж значи е ясна работата дали се обичаме още така силно. Общо взето извода е, че предлагали ти сериозно това значи вече не те обича истински като в началото на връзката.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a7d08a7673
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   В момента нямам възможност да напиша по-дълъг отговор по темата и съответно да кажа мнението си, но исках да се обърна към авторката и да й кажа, че това, че един мъж иска да прави секс с теб и още една жена, тоест да иска още една жена, това не е същото като да има нужда от още една жена.

 
  ...
преди: 9 години, 4 дни
hash: c1c96bf080
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Мдааа аз пък си търся жена за СЕРЙОЗНА връзка койато си пада по тройки двама мъже, да е либерална и тн. Но уви.. няма за сега

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 дни
hash: 0bb933f0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Няма лошо в това! Сама ще разбереш, че когато почне да го прави с теб и друга жена целувките и милувките ще бъдат за теб, а грубия секс за другата жена :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: 391f073e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   По въпроса от заглавието може да се пише мноооооого и в различни случаи и ситуации има различни отговори.
Към авторката - ДА може да има такива случай НО всичко трябва да е казано точно между вас двамата.
Мъж на 41 съм с почти 15 годишна връзка и със скромен, НО опит в тройките (4 пъти за тези години) мога да кажа, че в нашият случай дори и помагат на сексуалният ни живот като двойка, но всичко зависи от конкретните хора и ситуации.
Ако партньорът ти иска тройка с твое участие - това е добре но трябва да обсъдите всичко.

Успех

Йордан

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 47ee4c0441
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Да може! Но не е задължително тройката да бъде с жена. Защо не и с мъж? Или друга двойка - хетеро или хомо? Във всички случаи може!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 099ac1390a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Поредния пример, че всеки търси какво си няма. Аз също съм доста разкрепостен и идеята за всичко, което описваш меко казано ме влудява от възбуда. Но за жалост моята половинка не споделя фантазиите ми. Гадно е защото съм на кръстопът от 2 години и не знам какво да правя, нито със себе си, нито със връзката ми с това момиче. Обичам си го. Държа на него, но секса ни повече от година е под нулата. Аз съм на 35, а тя на 37, а вече дори не помня от кога не съм имал желание да я чукам. В началото правехме супер секс, както всички двойки в началото. Но нещата бързо придобиха еднообразен и сив вид за мен. Може би за около година и вече ми стана безинтересно и някак се наситих. Това, което тя ми споделя, е че нейното желание към мен не липсва, даже напротив. Но аз вече не успявам да се възбудя. Не мога да опиша какво ми е, и как се укорявам, задето приятелката ми е здраво-право хубаво и сексапилно момиче, а аз не задоволявам нуждите й от секс. А тя е във възраст, в която може би повече от всякога иска такъв. Дълго мислих за подхода си, защото не исках да я уплаша и да си отиде от мен. Подарих й вибратор и започнахме често да го включваме в игрите си. Признавам добре ни се получаваше и тя буквално превърташе от кеф от двойното проникване. Усетих надежда :) и адски яко се надървях само от една такава малка придобивка. Стана супер, че тя започна често да си го ползва и когато не съм си вкъщи. В крайна сметка успях да й призная за моите сексуални желания и фантазии. Започнах от много далече, за да стане плавно. Обясних й какво ме възбужда и как си представям че може да израсте връзката ни. Че искам да пробваме различни експерименти в секса, и й припомних колко добре ни се отрази последния такъв с вибратора в леглото. Не бих ограничил приятелката си в това, какво точно може и какво не може да опитаме. Исках просто да се чувства освободена и спокойна. Исках да я предразположа и да се освободи от задръжки. Предложих й да опитаме тройка с още един мъж или жена. Евентуално ако й хареса може с друга двойка да опитаме... А на по-високо ниво с мен и още двама мъже или.. въобще пълен кард-бланш на въображението исках да й предоставя. Намеквал съм й да пробва да отиде с друг мъж сама.. без мен - да опита как е да се чука с друг, при мисълта, че знам и съм ОК с това - даже напротив. Всичко! Искал съм да се пробва да се отпусне и "отключи" за такъв тип експерименти. Като през цялото време съм й повтарял да не се чувства длъжна за нищо и да помни, че аз го искам само ако и тя го иска. Молил съм я поне да пробваме и ако само за момент и мине през ума, че не й харесва - ставаме и си тръгваме. Обяснявал съм й как не искам да я загубя. Аз наистина не искам да съм с друго момиче. Просто се възбуждам и от други жени, както и да гледам как друг мъж я задоволява, и в това не виждам нищо лошо. Това е физиологична нужда и защо сме устроени така, ако е грешно? Защо трябва да си даваме глупави клетви един на друг за сексуална вярност. За мен по-важна е духовната ни връзка. Споделял съм й как мисълта че се обичаме няма да ми навреди, докато я гледам с друг. Напротив! Ще ми харесва, че не ме прави на глупак, да се чука зад гърба ми и да науча, от което после да ме боли. По-хубаво ли е да се лъжем един-друг и да ходим като хлапета да се крием и мамим един-друг, както правят може би 80 % от хората по Земята? Колко глупаво е да се заричаш в сексуална вярност. С прости логики съм и обяснявал как това е невъзможно. Това е все едно да се заречеш пред някой, че до края на живота си ще ядеш примерно да кажем само леща, или някакво друго ястие. И как се чувстваш измамник всеки път когато ти се дояде картофи или месо... Защо и кому е нужно питам аз? ! Това е просто невъзможно, или ако да кажем съществуват хора, които действително правят секс само с един партньор докато са обвързани, то представете си какви лишения и вътрешни мъки са това! Гаранция ли е това, че никога не са пожелали друг? Това, че ни се иска и правим секс с други в наше присъствие, няма да означава, че сме се изчерпали един към друг и не търсим поводи да си изневеряваме "легално", а даже напротив. Смятам това за едно по-високо ниво на доверие. Едно по-високо ниво на сексуална свързаност. Обясних й разбира се всички евентуални рискове от евентуален неуспех. Успокоих я, че никога, ама НИКОГА не бих я накарал да прави нещо против волята си. Даже напротив... това което би ме възбудило е точно самата идея, че й харесва тази мисъл. А не евентуално да го направи само "за да ми угоди на прищявка" Но.... уви! Без успех. Увърташе и често изместваше темата, докато в крайна сметка не се наложи очи в очи да ми обясни, защото и аз съм човек и имам право да знам. Обещах да не споменавам повече за това и от тогава съм като призрак. Не съм повдигал темата повече. Обещах! Но се затворих... Стана несъзнателно. Секса ни вече е... Нямам думи! С месеци не се случва. Аз й изневерявам. Гледам порно и мастурбирам когато я няма. Тя също предполагам. Отчуждихме се и не спирам да мисля затова постоянно. Имам нужда от промяна и съвети.... Мейла ми е mistar_2012@abv. bg Ще помоля само сериозни хора да ми пишат за себе си. Бих искал да обменим опит и впечатления. Не е изключено и да се запознаем на живо дори.. Просто не се издържа вече, а не знам как да постъпя и какво да направя. Отказах се от идеята за експерименти с нея. А чувствам като много тъпо ако поискам да се разделим заради това.... Ще се радвам да прочета мнения на хора с подобни проблеми, желания и изживявания. Благодаря ви че изчетохте историята ми. Стана ми една идея по-добре...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d0a9864e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   На мен ми казаха, че това е един вид "подправка", която е хубаво от време на време да я има във връзката - разнообразието. Предполагам, че така, както ние жените имаме нужда да облечем нещо различно, да обуем нови обувки или да отидем на ново заведение, но заедно със сериозния ни партньор - тогава няма място за притеснение. Винаги има риск, че може ако се опознаете с третото лице, някой да се влюби и да стане мазало.... но този риск го има и ако вършат зад гърба ти нещо, защото ти забраняваш да става пред теб

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 957e2da367
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   До някъде съм съгласен, но до някъде се и разграничавам с мненията по-горе. Аз съм мъж на 27 г. и съм бил с две жени едновременно. Готино е да и определено бих повторил. Аз съм егоист и когато обичам една жена, то тя ми е напълно достатъчна. От друга гледна точка ако жената иска да експериментираме с друга жена, аз съм ок, но ако иска да експериментираме с друг мъж, съм твърдо против. Тройката с друг мъж не е добра идея за мен и жената до мен, ако имам чувства към нея. Защо ли? Защото като видя как тя му прави френска или как той я е*е и ще откача и ще ги пребия. Ще го приема за изневяра. Освен това възможността да й хареса повече с него и да започне да го търси или да скъса с мен, защото той го може по-добре е достатъчно добра втора причина.
Отговорът на всичките въпроси, които си поставил е: "зависи от човека". При мен нещата стоят така.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0aa09aed6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   До 42: ти голям турчин си бил бе пич. Ами ако другия мъж прави секс с жена ти и тя му духа и теб те пребие? да не да стоиш в болницата със счупени крайници а другия мъж който те е пребил да чука жени ти редовно докато ти се лекуваш? АМан от побойници тук като теб такива долнопробни.

 
  ...

...
преди: 7 години, 20 дни
hash: d6140edf89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Разбира се, значи че я обича истински и е напълно откровен с нея. Такъв мъж няма да хукне да изневерява тайно. Мъжете винаги искаме да ебнем и други жени, освен нашата, това е физиология. Тройката или четворката с друго семейство напълно предотвратява изневярата и остарелите двулични предразсъдъци за съпружеската вярност. Разнообразието в секса не е изневяра, особено когато в него участват и двамата съпрузи едновременно.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 426c9f961b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   притеснително е ако не иска

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: 909393e863
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Aко чaaк пък толковa нaстоявa, ще се съглaся нa тройкa, четворкa...кaквото поискa.
Сaмa ще потърся учaстници, ще им плaтя, ще им нaпрaвя стрaхотнa вечеря с подходящи питиетa, ще им пожелaя стрaхотно изкaрвaне и ще зaтворя врaтaтa отвън....зaвинaги.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 9e5ed429ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   М. На 42. Може да обичаш една жена и да я споделяш с други мъже. Това го правим вече около 7 години. Правим си тройки и е възбуждащо, както за мен, така и за женат. На мен ми харесва и ме възбужда тя да го прави с други заедно с мен, на нея и доставя фолямо удоволствие, тя да е едновременно с двама мъже. В същото време се обичаме и държим един на друг.

 
  ...
преди: 7 години, 14 дни
hash: 3070cb4307
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Аз лично ако не обичам една жена, тя просто няма да е моя приятелка. Не бих изневерил на жената, с която съм. Смятам, че да нараниш човека до себе си е отвратително и аз после няма да мога да се понасям. Но дори да обичам една жена повече от всичко на сета, това не променя факта, че ме привличат и други жени. Заглеждал съм, фантазирал съм си. Такава е мъжката природа, няма как да накарате един мъж да не иска нещо. Но не бих правил секс с друга жена без приятелката ми да участва. Не смятам, че тройката е изневяра - приемам го просто като забавление за трима души - двойката си кани някой приятел и се кефят. Освен това страшно ме възбужда идеята приятелката ми да прави секс с друга жена. На такъв вариант бих се навил дори и само да гледам. За съжаление, все още не ме е огряло. Приятелката ми нещо се дърпа. Но уважавам решението ѝ. Ако някога реши, че е готова, ще го направим.
Към авторката - не виждам нищо лошо в това, че приятелят ти е споделил фантазията и желанието си. Почти всеки мъж го иска. А според мен ключът към успешна връзка е комуникацията. Ако и ти искаш тройка, направете го. Ако не искаш, недей. Но не смятам, че тази му фаназия поставя под съмнение чувствата му към теб.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 33d7e2b2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Аз също мисля, че всичко е въпрос на разкрепостеност и в една връзка - особено ако е сериозна и клони към брак - е много важно двамата партньори да са сходни в разбиранията си за секса.

Моят опит е, че имах бивш (отначало по-официална, така да се каже, връзка, a след първата година вече се виждахме отвреме-навреме за секс, ходехме по купони, ресторанти и пр., но основното беше сексуалната ни връзка), който също като приятелят на авторката постоянно ми предлагаше подобни щури неща. Отначало се цупех, но с времето някакси склоних да опитаме, с идеята да ни е по-интересно заедно - макар че за мен нямаше толкова огромно значение, понеже исках много и непрекъснато този мъж (бях влюбена в него, може би и сега все още съм). Ами опитахме - правили сме тройки с негови приятели няколко пъти, а един път той организира и нещо по-голямо за мен, пак с негови приятели, но вече бяхме четирима и той... Явно е знаел, че артистизмът в мен ще надделее (аз съм такава, не съм развратна в никакъв случай, не бих го направила с който и да е, затова пък артистичните и красиви неща ми допадат) и ако "режисира" добре нещата, ще ми хареса. И определено стана така - всичките преживявания бяха страхотни, чувствах се като в някакъв филм, аз бях кралицата и обратно на традиционната представа (насаждана в порното), всички се опитваха да ми дадат максимално удоволствие на мен, не беше унизително или грозно в никакъв случай. Нямаше грубости, нито простотия. Преживяванията бяха перфектни и ще ги помня доста дълго.

Иначе с този мъж вече не сме заедно - разминаха ни се пътищата, аз се омъжих първа, имам вече и деца, той също се ожени и отглежда дечица. Но не сме се забравили и може би и двамата малко съжаляваме, че не можем да сме заедно - много е трудно да си паснеш с някого по този начин и да можете да реализирате сексуалните си фантазии свободно (така се получи, че и двамата сме свързани с партньори, които не са сексуални по този начин, и двамата се мъчим, но нямаме избор). А и ако паралелно с това има любов и доверие, връзката ви след тези реализирани фантазии, става още по-дълбока, защото усещате, че другият човек иска да ви достави удоволствие и се правите взаимно щастливи.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 0aa09aed6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Евала правя на 51 коментар. Мъж на 32г съм. Бих дал всичко за такава жена. Представих си и как е било с 5 мъже и 1 жена... якооооооооооо

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fec0cf6bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Нормален, здрав мъж може да задоволява 2 жени, че и повече. Друг е въпросът, дали да е едновременно. Жените по природа са много ревниви и имат много силно развито чувство за собственост.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b5d18acb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Тоя па :) 1 мъж не може да накара една жена да свърши, та камо ли 2.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f96ffa19d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Мъж може да обича жена си и да иска не само тройки, а и всякакви конфигурации в спалнята с идеята да я задоволи и да и предложи незабравими емоции в които участват и двамата.
Обичта си е обич, истинска, всеотдайна и красива. Секса си е секс, едно забавление което природата ни е дала за да ни носи наслада в иначе не лекия ни живот. Какво по-хубаво нещо от това партньорите да му се наслаждават заедно, забравили за миг всички задръжки и претенции насаждани от едно псевдо морално "общество". Пожелавам на всеки да намери своята половинка с която да се обичат истински и всеотдайно, така че да се наслаждават пълноценно на живота си без скрити желания и задни мисли - истинска обич, която да дава без да иска в замяна. Всичко друго е лицемерие и корист.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker