Относно поведението в интимните съпружески отношения ... :-) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (105481)
 Любов и изневяра (25224)
 Секс и интимност (12377)
 Тинейджърски (20890)
 Семейство (5360)
 Здраве (8420)
 Спорт и красота (4352)
 На работното място (2459)
 Образование (6570)
 В чужбина (1408)
 Наркотици и алкохол (996)
 Измислени истории (757)
 Проза, литература (1558)
 Други (14964)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Относно поведението в интимните съпружески отношения ... :-)
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 14566 пъти
Относно поведението в интимните съпружески отношения за въздигане на духовната святост на благословеното тайнство на брака и заради славата Божия, написано от Рут Смитърс, възлюблена съпруга на преподобния Л. Д. Смитърс, пастор в Аркадската Методистка Църква на Източната Регионална Конференция, в лето Господне 1894-то.

====================

За чувствителната девойка, имала щастието да получи правилно възпитание, денят на сватбата, по ирония на съдбата, е едновременно най-щастливия и най-ужасния ден в живота. Хубавата страна е самата сватба, в която булката е център на внимание в прекрасна и вдъхновяваща церемония, символизираща нейният триумф, при което мъжът гарантира обезпечаването на всички нейни нужди до края на живота и. Лошата страна – това е първата брачна нощ, в която булката, така да се каже, плаща масрафа, като за пръв път трябва да изпита целия ужас на половия живот.

В тази връзка, драги читателки, позволете ми да ви разкрия една шокираща истина. Има момичета, които срещат изпитанието на първата брачна нощ с любопитство и удоволствие. Пазете се от такова отношение! Егоистичният и похотлив съпруг лесно би могъл да извлече изгода от такава жена. Никога не забравяйте главното правило в съпружеския живот: ДА СЕ ДАВА МАЛКО, ДА СЕ ДАВА РЯДКО И, НАЙ-ВАЖНОТО, ДА СЕ ДАВА НЕОХОТНО. Иначе това, което би могло да е истински брак, ще се превърне в една оргия на половия нагон. От друга страна, терорът, осъществяван от младата съпруга, не бива да е съвсем краен. Доколкото половият живот е в най-добрия случай нещо отвратително, а в лошия – болезнено, жената е принудена да го търпи от началото на сътворението, което намира отплата посредством моногамния дом и децата, появяващи се чрез нея на света.

Разбира се, идеален би бил този съпруг, който се сношава със съпругата си само по нейно искане и единствено с цел зачеването на потомство, но подобно благородство и безкористност не бива да се очаква от един обикновен мъж. Повечето мъже, ако не им се отказваше, биха искали полов живот почти всеки ден! Но мъдрата жена би трябвало да разрешава само две кратки сношения седмично през първия месец от съпружеския живот. С течение на времето тя трябва да прилага всякакви усилия за да намалява тази честота. Най-добре в това начинание могат да и послужат имитациите на неразположение, преструвките че и се спи и главоболието. Споровете, постоянното мърморене и пререканията също може да се окажат много полезни, ако се прибегне към тях късно вечер, горе-долу час преди обичайното време, когато съпругът започва със своите настоявания. Мъдрата жена трябва да е готова постоянно да търси нови начини да отказва на своя съпруг и да го обезкуражава в любовните му претенции. Добрата жена трябва да се стреми към това да се сношава с мъжа си не по-често от веднъж в седмица към края на първата година от брака и до веднъж в месеца към края на петата година. Към десетата година много жени успяват да завършат детераждането и да постигнат крайната цел – пълно прекратяване на половите контакти със съпруга. По това време, за да задържат мъжа си в къщи, те могат да вече да използват неговата любов към децата, а също общественото въздействие.

Когато говорим, че мъдрата жена трябва да се стреми да сведе половия живот до възможния минимум, трябва да подчертаем, че следва в не по-малка степен да се обръща внимание на качеството и равнището на половите контакти. Повечето мъже са извратени по природа и ако им се предостави дори малка възможност, те я използват по най-различни отвратителни начини. Такива, прочие, са случаите, в които нормалният акт се извършва в ненормални пози, а също когато мъжът ближе женското тяло или пък я заставя да ближе неговото мерзко тяло.

Голотата, разговорите за половия живот, четенето на разкази за него или разглеждането на фотографии и рисунки, изобразяващи и показващи половия живот са занимания, които погубват душата и освен това лесно стават навици у мъжа, ако това му се позволява. Мъдрата жена трябва да има за правило никога да не позволява на мъжа си да вижда нейното голо тяло и никога да не му позволява да и показва своето. Половият акт, ако е непредотвратим, трябва да се извършва в пълна тъмнина.

Много жени намират за полезно да разполагат с плътни памучни нощници за себе си и пижами за мъжете си. Преобличането в тях следва да се прави в различни стаи. Не трябва да се снемат по време на акта. По такъв начин само минимална част от тялото се оказва оголена. Когато жената облече своята нощница и изгаси осветлението, тя трябва да легне съвсем неподвижно на леглото и да чака мъжа си. Щом той пипнешком влезе в стаята, тя не трябва да издава никакъв звук, който би могъл да го ориентира в каква посока трябва да се движи, за да не го възприеме той като знак на одобрение. Тя трябва да му предостави възможността сам да напипва пътя си в тъмнината. При това винаги има надежда той да се спъне в нещо и да получи някоя малка травма, която да послужи като добър предлог да му бъде отказано сношение.

Когато намери жена си, тя трябва лежи максимално неподвижно, защото всяко движение на тялото и може да бъде изтълкувано от оптимистичния мъж като полова възбуда. Ако направи опит да я целуне по устните тя трябва да извърне глава и тогава целувката безопасно ще попадне на бузата. Ако иска да целуне ръката и, тя трябва да я свие в юмрук. Ако ли пък и вдигне нощницата и се опита да я целува още някъде, трябва веднага да дръпне нощницата надолу, бързо да скочи от леглото и да заяви, че естествена нужда я принуждава веднага да посети тоалетната. Това обикновено убива желанието да я целува на забранени места.

Ако мъжът и се опитва да я съблазни със сладострастни разговори, мъдрата жена трябва веднага да си спомни някакъв обикновен не полов въпрос, който незабавно да му зададе. Постепенно мъжът ще разбере, че ако иска някакъв полов контакт, трябва да прави това без никакви еротични встъпления. След това мъдрата жена ще позволи на съпруга да повдигне нощницата и не по високо от кръста и леко да поотвори цепката на пижамата си, за да може през нея да извърши сношението. Тя ще бъде съвършенно безмълвна или пък ще дърдори нещо за домакинската си работа, докато той пъхти и се сили над нея. Освен това ще лежи без да помръдва и в никакъв случай няма да издава някакви стонове или въздишки по време на акта.

Когато мъжът завърши акта, мъдрата жена ще почне да му натяква за някакви дребни пропуски или пък за разни неща, които иска той да свърши на другия ден и които предварително си е намислила. Голяма част от половото си удовлетворение много мъже получават в блаженото отпускане след акта. Затова жената не трябва да му дава възможност за това, иначе той придобива стимул да го повтори. С течение на времето мъжът се убеждава, че не го очаква спокойно отпускане и е невъзможно да му се наслади.

Още един обнадеждаващ фактор в полза на жената, за който тя трябва да е благодарна – това е, ако семейството на мъжа и, училището, църквата и социалната среда в течение на живота му съдействат за изграждане на чувство на дълбока вина по отношение на неговия полов инстинкт, така че той да пристъпва към брачното ложе с чувство на вина и срам, вече наполовина сломен и подчинен. Мъдрата жена се хваща за възможността да се възползва от тази ситуация и неуморно следва своята цел – отначало да ограничи, а след това напълно да унищожи стремежа на мъжа си към каквито и да било прояви на полов живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: c613bdf3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :))))))))))))))))))))))))))))))))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c925885632
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ми стана ясно в каква връзка е написано всичко това. Искам само да напомня, че сме в 21 век и според мен това са пълни глупости. Сигурно имате някакви проблеми.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5c2577dce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е интересно есе от преди 1 век разглеждащо темата за секса. Дава поглед на това как се е гледало тогава на това нещо... Cool !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 206e967678
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми на мен не ми се струва от преди 1 век! По-скоро от епохата на Барока по ми звучи! Това е нещо напълно противопоставящо се на нашите възгледи както и на нашия морал! Просто някога са имали много различни от сегашните възгледи и добре, че са се променили, защото сигурно нямаше и да ме има ако нашите са мислели по този начин! Другото което е не виждам какво прави това есе при нашите откровения?!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2945313c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ужас!

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d7e2bab9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И в каква връзка е написано това, не мога да разбера къде ти е проблема, просто занимаш тези които четат с глупости......

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2261637f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Таа мъ уби!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0bde57b2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти мъдра жена ли си или дърт педерас изкуфял от
чекии. Това което го пишеш не е начина да стигнем
стандарта на Американците.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 564a5d6a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо изобщо това е публикувано?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d3fd06a5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   Леле, сега разбрах какво е чела жена ми преди сватбата!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 76f9d02cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Майко мила, УЖАС!!!!! Какви са тия глупости???????

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 424357950c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   И това, ако не са някакви сектантски глупости.... А бе, който го е писал, вярва ли си? Ако "да", да ходи да се прегледа. Даже не можах да го изчета докрай.
№9 - и аз това се чудя. То глупостите станаха твърде много, ама такова нещо не бях виждала. Яд ме е, че загубих цели 10 мин да го чета и коментирам.....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5c2577dce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Абе хора кво се пените бе не разбирате ли че тва е есе за съпружеските отношения писано преди повече от век от Рут Смитърс, възлюблена съпруга на преподобния Л. Д. Смитърс, пастор в Аркадската Методистка Църква на Източната Регионална Конференция, в лето Господне 1894-то.

Просто вижте как са разсъждавали хората тогава според църковните догми!!!

На мен ми беше доста забавно да го чета :-)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6e675147fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   ОМГ, не е въпросът толкова че е преди един век, а че е в САЩ най-вероятно... знаете ли кога е било така в България, друг път... като жената се прави на интересна, мъжът още в началото ше я сцепи от бой и няма да и даде така да прекалява, хахах

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7bf4c7a186
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това поведение е присъщо единствено за надуваемите полови патньорки. Майтапа на страна ноа явно и в лудницата имат интернет.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7bf4c7a186
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   А ако мъдрата съпруга се подмокри чак до коленете , как да го прикрие, да каже че се е опикала ли? Всъщност такива "дървени" съпруги мъжете им ги друсат както гладен циганин друса джанка.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b63310f35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Амиии, четиво за изкукали хора :)))

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: db6e26b06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   УЖАС !!! УЖАС !!! УЖАС!!! това секта ли е ?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9613ced043
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   По абсурдно нещо никога не бях чела. Представата за секса по този начин е повече от остаряла , грешна и определено текстът не е релевантен към настоящия момент.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c57ab2a95c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пълен идиотизъм! Ако ви се доще да правите секс без целта -деца, направо взимайте камшика и си нашарете гърба!

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6dcdd96b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Четох го с много смесени чувства- от една страна се възмущавам от хората, които биха го направили наистина, а от друга си представям колко много нещата могат да се променят. Какво ли ще мислят за нас след 1 век?
МОНК

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d6add319df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хора, след като прочетете тези "мъдри"наставления, просто правете точно обраното.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c3c09f77e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   90 на сто от жените практикуват горе споменатото, по-добре от отче наш. Говорим за брака , разбира се. не е чудно в крайна сметка, колко народ попада в примката на дявола поради липсата на каквото и да било старание в секса от тяхна страна. Като стана дума, че сме 21 век и това значи и че не могат да готвят и не желаят да се научат,следващото би следвало да е да си прехвърлят децата изцяло на бащата.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9859f1ddc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   СМЯХ:))) Ако някой наистина се вслуша в тези "мъдри наставления"... Бог да му е на помощ:)))

Борония

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5686135258
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   мисля като 29. Без да са чели текста, много съпруги и в България и днес правят доста от горните номера и най-късно след 10 години „мърдрите„ съпруги са успели да се отърват от мерзкото тяло на мъжа хе хе хе.
А той си е намерил някоя любовница, която „мъдрите съпруги„ да наричат курва и т.н.,а в същото време често се ширят в къщата на мъжа си и ако има пари ги пилеят с пълни шепички, докато „курвата„ получава един гол с..с. Може би все пак съпругата излиза накрая „мъдрата„

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6a490e7a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   според мен с всичко това се казва, , тласни съпруга си в ръцете на другата, , или, , как да разрушим по лесно брака си."

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b54cba440d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Съгласна съм с 13, беше много забавно. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b557446b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Абе хора, не разбрахте ли, че това е МАЙТАП!? Бе, Уили...

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 5eee0a8dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ама това наистина ли е писано през 19 век!? Да беше през средновековието, разбирам... Леле, толкова съм благодарна, че съм родена в 21 век в Европа.

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 5eee0a8dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Не знам за кого ми е жал повече - за горкия смачкан и потиснат мъж, или за заблудената и недое*ана п*тка, която не знае какво пропуска... Надявам се тази лейди Смитърс да не е била реална личност, но "възлюбена" със сигурност не е била :D

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 дни
hash: 8f3e784081
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Беше ми много интересно да го прочета.

Обаче тъжното е, че съпоставяйки епохите... разлика кой знае каква няма.

Жените още "ги боли глава" не дават разни неща и т. н. абе следват горните съвети, само че не чак толкова дословно може би.

Както и да е. В много семейства и днес сексът е рядко явление, а жената фучи, сякаш това, че мъжът й иска полова интимност е най-долното нещо на света.

Доста често също и днес жените отказват орална любов и не искат тя да им бъде прилагана.

Сега ще е интересно да се намери нещо от същата епоха само, че от Изтока - да видите разликите

 
  ...
преди: 7 години, 9 дни
hash: ef0055bd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Номер 31, жена съм и не мисля, че проблемът е само в жените.
Понякога жените отказват орален секс просто защото мъжете не знаят как да го правят, пък и не желаят да се научат.
Същото е и с нормалния секс - ако той не прави нищо за да те задоволи или е груб и дори ти причинява болка - ми естествено че ще си търсиш оправдания.
На мен много лошо впечатление ми прави, че жените често наказват мъжете си с липса на секс. Т. е. Ако нещо сериозно си сгафил е малко вероятно да се радваш на щастлив полов живот с жена си.
Естествено, че има и студени жени, но масовият случай е на нормални жени, които просто им е писнало от мъжкия непукизъм и некадърие. И ние сме хора, и ние искаме секс. Но качествен секс и партньор, който да се старае за нас, а не едно лашкане колкото той да си начеша крастата.

 
  ...
преди: 7 години, 9 дни
hash: 7f41868d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   и аз съм жена, 32 и споделям наблюдения, както от живота, така и от многото истории, споделени тук.

Да, разбира се винаги нещата имат две страни и не прехвърлям вината само на единия пол. От друга страна некадърието на мъжа може да се оправи, ако жената е достатъчно търпелива.

Абе все се стига до там, че за хубави и пълноценни интимни изживявания си е необходимо обща работа по въпроса.

И аз не разбирам "наказването" без секс. Струва ми се нелогично някак.

от 31

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 63ae4b2edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Мъж съм, ама трябва да призная, че свърших, докато прочетох всичко това, защото си се представях във ролята на съпруга на авторката. Нали знаете-подчинение, дисциплина...

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: c86d0efb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

No 4 е за човека писал това

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 8847167862
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Сега разбирам защо на старите фотографии всички жени гледат злобно. Ми с такова отношение към любовта хич не е чудно! Добре, че няма как да видят какви ги вършим днес.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b02ea6fe35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Моята жена е... мъдра.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a5f207eed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Много полезни указания, само дето вече няма обществено въздействие и църква, които да задържат мъжа в къщи, ако жена му проявява подобна мъдрост. Че даже и децата не успяват в много от случаите.

А че в днешно време има много "мъдри " жени , е повече от ясно. И се познават отдалече - вечно кисели, намусени и все някой за нещо им е виновен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e588c853c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   За пореден път се убеждавам че природата е дала на жените правото да пикаят клекнали... а на мъжете е дала аналитично мислене.

Мислите че правите зле на мъжа си? Мне мили дами, самозакопавате се ;) Дигаме си чукалата и ви оставяме.. а вие си стойте с котките или със следващият балък, докато му присветне и на него.

В днешно време няма смисъл да имаш жена, ако не ДА ТИ дава секс, а да ИСКА да правите секс. Готова храна от магазини - бол, фирми за почистване - бол, автоматични роботи за почистване, перални и квот се сетиш. От жената се иска само едно, да е хубава и да прави секс с желание.. и тва много от вас не правите кат хората. Ке затрийте цивилизацията как е казал Фройд и е много прав. Ама аз такава жена не бих доръжал до себе си и всяка дет ми е правила тия номера е оставала с пръст в уста.. те така.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker