Бихте ли взели жена с дете ако сте всободен и нямате деца? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (104530)
 Любов и изневяра (24960)
 Секс и интимност (12249)
 Тинейджърски (20822)
 Семейство (5299)
 Здраве (8346)
 Спорт и красота (4333)
 На работното място (2430)
 Образование (6488)
 В чужбина (1394)
 Наркотици и алкохол (990)
 Измислени истории (752)
 Проза, литература (1553)
 Други (14760)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли взели жена с дете ако сте всободен и нямате деца?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 8762 пъти
Здравейте провокиран друга тема, бих искал да пусна друга като предварително благодаря на администраторите.
Бихте ли взели жена с дете ако вие сте всободен и без деца
Искам мнение от двете страни и без обиди
Аз лично веднага бих игнорирал такава жена особено ако от дълго, дълго време е сама и неможе да срещне "подходящия" така да се каже.
Ето и моите доводи защо такава жена не е подходяща за свободен мъж и защо трябва да се ориентира към мъже 45+ или към мъже с много ниско самочувствие.
1. Защо мъжа и я е оставил при положение, че имат дете? (ако е мн свясна едва ли ще се случи)
2. Такъв тип жени доколкото имам поглед скачат от мъж на мъж и все немогат да намерят подходящия(поради простата причина че мъжете като чуят жена с дете и гледат да използват за секс само и да влизаш във каквато и да е връзка с такава жена е безмислено при положение че преди теб са минали една чета с мъже, които я държат на стендбай за секс един път в месеца.. едва ли от такъв начин на живот намираме балък дето да иска сериозна връзка и? )
3. Хвърляне на пари и енергия за ЧУЖДО дете, което се е нагледало на мъже разкарвачи ити си проосто поредния ПРИЯТЕЛ на мама(ако е по малко детето е по добре ама све пак се е загуба на време:
4. Никога няма свободния мъж да е на първо място поне в началото(винаги детето, винаги таткото го търси и ти ще си шматката която стои отстрани и гледа как стария ебач на твойта жена взима от време на време дете, което след време никога няма да те уважава)
5. Уважавате това, че сте сами и оставвете жените с деца на сами мъже с деца даси се оправят. Не е нужно да сте сам и да сте супер мен за такива меркантилни жени
6. Не казавам, че няма свестни жени с деца но това е при варианти:
1. Мъжа е починал
2. Мъжа пия и бие
3. Мъжа взима дрога и е трайно безработен
ВСИЧКИ ДРУГИ ВАРИАНТИ СА ШАВРАНТИИ!
ЧАКАМ МНЕНИЯ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-89 от 89

преди: 2 години, 10 месеца
hash: d7d18145c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

61.   До 53. Доколкото разбирам не живеете заедно, а най -вероятно и бащата на детето, което вече е пълнолетно, добре се е грижил за него. Твоето положение е различно и не винаги е сравнимо с повечето случай, когато разведените са с по - малки деца и бившите им не полагат грижа за тях.
До 55. Това е идеалният вариант, но практически е приложим само, ако не живеете заедно. В момента обаче, в който заживеете заедно и станете едно домакинство нещата се променят и то в повечето случай към лошо.
Пише ви жена с богат житейски опит

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 68eb34a8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   Четох и другата тема.

Ще бъда максимално кратък.

Един мъж се обвързва ТРАЙНО с жена ако
сметне, че животът му ще стане по-добър
от досегашния.

Компания, секс, грижа за дома, секс,
приятни разговори, хубав секс,
липса на капризи, много хубав секс,
взаимно уважение и да не забравяме
страхотен секс.

Никой... или айде почти никой не би го направил
ако знае, че проблемите му от всякакво естество
ще станат повече. Всеки човек си има достатъчно ;)

Та:

Мили "самотни майки"!

Ако искате да намерите мъж за себе си и баща
за детето си замислете се дали с присъствието
си в една връзка правите мъжа по-щастлив
и най-вече с какво точно.

Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 47eeb6205e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   тези, които ти казват колко е хубаво да се занимаваш с чуждо семейство, вместо да имаш свое, попитай ги те дали го правят? Ако не, им тегли една.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 940491b6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

65.   58/60, мъж съм и не ти забелязах особено на първия коментар, но след втория се зачетох и останах с впечатлението, че си търсиш майка закрилница, а не партньор в живота. По твоята логика и според твоите виждания аз бих приел и жена с 33 деца - вероятно за това са ти сложили единичките. Не видях и в двете ти изказвания ти за какъв чеп ще си и на такава жена, която се самоиздържа, осигурена е с жилище, кола и т. н. Смешен си им вероятно на "дребните душици", а може и да не им трябва второ дете в къщата.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 940491b6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

66.   61, а аз доколкото разбирам си автора или някой, който мисли и пише неграмотно като него. Когато говорим за един случай използваме "Й", а когато говорим за повече случаи използваме "И", та аз не съм един от малкото случаИ на мъже живеещи с жена, която има дете от предишен брак - длъжен съм да направя едно малко уточнение, че за да живееш с някого не е необходимо да сте обезателно под един покрив, това са само детайли, от които не зависи дали една връзка е устойчива или не.
Ще се опитам да отговоря обаче по-детайлно на автора, респективно теб номер 61. В духа на автора ще отговоря по точки, а на който му се занимава да си чете точките на темата.
1. Защо мъжа и я е оставил... не само мъжете оставят - жените също имат право на глас когато са попаднали на някой несвесТен.
2. Такъв тип жени доколкото имам поглед скачат от мъж на мъж... безСмислено е да спорим, че скачането от мъж на мъж не е приоритет само на жените с дете - за справка прочети темата "С колко мъже сте били? ". Каква е разликата дали бройката е натрупана преди или сед брака?
3. Хвърляне на пари и енергия за ЧУЖДО дете... твоето дете може също да стане чуждо на някого, нямам идея коя нормална жена би търпяла "мъж" като теб.
4. Никога няма свободния мъж да е на първо място... а защо си мислиш, че първото място ти се полага по презумпция, само защото си свободен? Не е ли редно да се посъревноваваш за победата, а може би те е страх, че ще отпаднеш още на първата обиколка?
5. Не е нужно да сте сам и да сте супер мен за такива меркантилни жени - Ами никой не те кара да си даваш зор, то се вижда кой е меркантилен. В същност съм 100% убеден, че изобщо не знаеш смисъла на меркантилен.
6. Не казавам, че няма свестни жени с деца но... не си падат по такива като теб, не искат повече да ги чукат, не искат и да раждат деца на такива като предишните си чукове.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f998903bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

67.   Номер 58/60 съм.

Номер 64/65, съдейки по начина ти на изразяване, даваш вид на злобееща жена, представяща се за мъж. Ако пък си мъж, чудно откъде тази злоба в думите ти, зле прикрита изпод привидно умерения ти коментар.
Като си толкова надъхан(а), цитирай от кои мои думи ти прецени, че "си търся майка-закрилница"! Щом така смело обвиняваш, без ни най-малко да ме познаваш, предоставям ти възможността също така да опиташ смело да докажеш твърденията си. :)

Нима мъж, който би приел като свой спътник жена с дете/деца и не държи тя да има собствени кола и дом (както аз се изразих горе в мнения 58 и 60), си търси "майка-закрилница"? Явно имаш много извратена представа за живота и отношенията между хората, щом подобни думи те карат да разсъждаваш по толкова крив начин.

Освен това, написах на съвсем разбираем български език следното:

"издържа се сама, вярна ми е, отделя ми достатъчно внимание (а не да ме поставя мнооого назад след детето ѝ) като на равностоен спътник в живота".

Кое от тези думи не ти стана ясно? Нямам право да желая да бъдем с жената до мен равностойни спътници в живота ли? Забележи и думата "мнооого" в скобите. Тя е сложена с цел, а целта е да покаже, че съм наясно как една майка мисли най-вече за детето си, за него отиват повечето ѝ грижи и време, и аз бих приел това, но не бих приел да съм прекалено пренебрегнат. Прави разлика между двете, за да си спестиш подобни прибързани включвания занапред! Хора, имате мозъци, затова разсъждавайте с тях, за да не се излагате с разни ядливи подмятания!

А моята логика недей се опитвай да я преразказваш от своята си камбанарийка, защото нито си наясно с убежденията ми, нито с ценностната ми система. Как можеш да сравняваш едно дете с 33 деца? Тази твоя "логика" е най-малкото странна и недоумявам защо изобщо ги пишеш тези неща, след като са неверни.

В края на моето мнение с номер 60 неслучайно написах: "на вас явно и по двата начина не може да ви се угоди и все не сте доволни на това, което ви се даде, дори и да многократно повече, отколкото заслужавате. " А твоето включване, номер64/65, е сравнително бърз и открояващ се пример за верността на предположението ми, което изразих с тези думи. Неминуемо ще последват и още подобни, защото в обществото ни разни вечно недоволни и критикуващи винаги се намират, но допринасящи за общото благо - било то и само със съвети или споделен личен опит - почти няма! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 338d6cb180
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

68.   Господин 67, нека първо те поправя, че не съм 64/65, а 65/66 - това не е толкова важно, но все пак е показателно за способността ти да определяш кой какъв е по коментарите. Не виждам никакъв смисъл в това да доказвам правилността на моите съждения за теб. Един истински мъж никога не би имал твоите претенции или както ги наричаш очаквания, напротив, един истински мъж трябва да може да предложи онова, което ти си готов да приемеш наготово - за каква равнопоставеност ставаше въпрос??? От изказванията ти личи, че нямаш никакъв житейски опит, не си имал нито жена, нито деца и затова не знаеш колко "мнооооого" време се отделя на едно дете, да не говорим за това какви "майки" има - ще те оставя сам да го разбереш. Ти в същност какси ги представяш нещата, майката ще си гледа детето, а ти ще стоиш отстрани и ще си чоплиш в носа докато дойде ред и на теб да обърат внимание?
Смея да ти говоря тези неща от позицията на мъж с две деца и развод зад гърба си, мъж, който живее с жена, която също има дете от предишен брак, мъж, който има всичките тези неща, за които ти си мечтаеш и се надяваш да получиш безплатно. Ти какво можеш да предложиш, убеждения и ценностна система - хахаха, я по-добре вземи, че изкарай една шофьорска книжка, а не да разчиташ, че жената ще те вози тук и там!
Да продължавам ли с анализа на това, което си написал на "съвсем разбираем български"? Коя твоя логика да не разглеждам от мойта си "камбанариЙКА", хайде кажи го от твоята КАМБАНАРИЯ, покажи на всички нас коя ще е тази будала, която ""издържа се сама, вярна ми е, отделя ми достатъчно внимание (а не да ме поставя мнооого назад след детето ѝ) като на равностоен спътник в живота", ще е осигурена с жилище, кола, ще има шофьорска книжка и ще забележи една гола пушка? Обясни ми на същия този разбираем език как по-точно ще сте равностойни спътници в живота, ти за какво ще си и, за украшение?
На всичкото отгоре забелязвам, че си нещо докачлив, пениш се прекомерно, а не всички жени си падат по пенливи вина.
Последно, понеже много държиш да получиш съвет ще ти кажа - намери си една мома, направете си деца, купете си кола, спретнете дом и си живейте живота, не се бутай при женени, разведени, с деца, без деца, играй си на твоето игрище и не се бутай на големия стадион.
Иначе адмирирам това, че не си един от многото плюещи жените с деца в тази тема - прочети ме внимателно, не искам да те нападам, казвам ти как изглеждаш отстрани, а за злоба и дума не може да става, по-скоро те чета с лека насмешка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3bf63e0782
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

69.   А аз една млада, красива и финансово независима жена без дете честно казано не виждам как въобще би се хванала с автора. То само като му прочетеш злобните писания и ти става ясно каква дребна душица е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f8895b5dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

70.   А аз като младо, красиво и интелигентно момиче да ме питаш какво правя с разведен с дете, който обожавам и бих умряла за него.
Ейй с такива като автора(без деца), които мразят децата, защото ще са им в тежест по-скоро финансова никога не бих се хванала.
Такива като него са егоисти и с такива теми падат много ниско

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f998903bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

71.   Номер 65/66, случайна грешка е, че съм написал 64/65, а не 65/66. Очаквах, че се опиташ да избегнеш зададените от мен въпроси и ти стори точно това с мнението си под номер 68. Обичайното за боящите се от фактите хора - като чуят/видят въпроси, ги отклоняват, задавайки на свой ред свои такива, и то заядливи. Виж се отстрани, оцени се непредубедено (не, че не можеш, но не искаш) и чак тогава си позволявай така остро да съдиш околните.

За твое сведение, преди час се завърнахме с дъщеричката ми от 4-часова разходка из Пловдив: изкатерихме Хълма на освободителите, след което бяхме на Пеещите фонтани и после обратно до вкъщи - общо около 9, 32 км, измерено с програмата Google Earth. Забавлявахме се много, а накрая дори падна и се сдоби с раничка на коляното, но продължи да тича и да се смее след краткия плач. :) Тази година ще е първи клас. Всичките ти пелтечения относно предположенията ти дали имам деца, семейство, дом и прочее са погрешни и следствие на жажда за заяждане от твоя страна. Карай го по-полека, че ще се задавиш. Пределно ми е ясно какво е да се възпитава и отглежда дете, колко време и усилия изисква, както и целият стрес поради пазене да не му се случи нещо, тъй като на тази възраст са любопитни и все още без натрупан опит кое е опасно и кое не.
Щофьорска книжка нямам поради цветна слепота (далтонизъм), а не защото нямам средствата за хубава кола.
Хайде, със здраве!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f998903bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

72.   Номер 65/66, случайна грешка е, че съм написал 64/65, а не 65/66. Очаквах, че ще се опиташ да избегнеш зададените от мен въпроси и ти стори точно това с мнението си под номер 68. Обичайното за боящите се от фактите хора - като чуят/видят въпроси, ги отклоняват, задавайки на свой ред свои такива, и то заядливи. Виж се отстрани, оцени се непредубедено (не, че не можеш, но не искаш) и чак тогава си позволявай така остро да съдиш околните.

За твое сведение, преди час се завърнахме с дъщеричката ми от 4-часова разходка из Пловдив: изкатерихме Хълма на освободителите, след което бяхме на Пеещите фонтани и после обратно до вкъщи - общо около 9, 32 км, измерено с програмата Google Earth. Забавлявахме се много, а накрая дори падна и се сдоби с раничка на коляното, но продължи да тича и да се смее след краткия плач. :) Тази година ще е първи клас. Всичките ти пелтечения относно предположенията ти дали имам деца, семейство, дом и прочее са погрешни и следствие на жажда за заяждане от твоя страна. Карай го по-полека, че ще се задавиш. Пределно ми е ясно какво е да се възпитава и отглежда дете, колко време и усилия изисква, както и целият стрес поради пазене да не му се случи нещо, тъй като на тази възраст са любопитни и все още без натрупан опит кое е опасно и кое не.
Щофьорска книжка нямам поради цветна слепота (далтонизъм), а не защото нямам средствата за хубава кола.
Хайде, със здраве!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7b38fbc92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

73.   До 42
Ти вярваш ли си като говориш? Хахаха с 2 300 лв живят 7 парчета.
Едва ли е толкова весело. Мечтая си лошо няма

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1fb728a7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

74.   Здравейте и аз да се включа и да ви кажа от личен опит. Аз бях жена с дете сама, мъжа ми много пиеше и ме тормозиш е, оставих го. След около година срещнах сегашния си мъж който беше ерген без деца, но се влюбихме и заживяхме заедно та чак до днес скоро направихме 15години съвместен живот. Мога да твърдя че е отгледал детето ми като свое и никога не го е делил от нашето общо, което имаме. Той се изразяваше така-това дете ми е подарък от Господ. Детето знае че той не му е баща и не му вика татко, но на другите като говори за него казва татко това и онова. Бившия ми мъж биологичния му баща не го е виждал и чувал, нито потърсвал вече 13години. Това е моята история тя говори сама по себе си така, че няма да коментирам другите постове по горе.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e604c1e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

76.   Не. Много са причините. Никога няма да бъда приоритет в живота й, винаги ще съм след децата, нейните и чужди на мен деца. Това е неприемливо, бих приел да съм след моите, но не и след чужди. Единствения вариант да взема такава жена е да се откаже от децата си, да ги прати при баби и дядовци и да си създаваме наше семейство. Има такива случаи, но тогава пък ще имам много на ум що за майка е и т. н. Просто много съмнения, много въпроси изникват. Имал съм две възможности да бъда нещо повече с такива жени и в момента в който съм разбирал, че имат деца съм правил обратния завой със 100 км/ч.... и знаеш ли какво? В бъдещето виждайки нейната съдба и действия и в двата случая съм бил безупречно прав. И да е напуснала мъжа си, да я е тормозел, бил и т. н. ще се запитам ЗАЩО е избрала такъв мъж? ! Други нямало ли е наоколо? В този случай е някаква тъпа патка, като моите две, дето оставили някакви палячовци да им правят деца и после да се чудят откъде пък мъже сега хахаха. Бягай братче, знам, че правиш темата така, а всъщност искаш съвет, затова ти казвам - бягай! Късай, хвърляй, бягай от такива жени, няма да сбъркаш, слушай ме какво ти говоря.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b8d857f9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

77.   Охх сърбят ме пръстите, но ще гледам да не обиждам никой :D
Авторе, обикновено на такива хора дето НИКОГА и в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не биха това и това и това, им се случва точно ТОВА! Та един съвет от мен - НИКОГА недей да казваш НИКОГА, защото ще те сполети точно това. Може да не е сега, може да е след 3, 4 или 5г. а може ти да си в обратната ситуация - мъж с дете и с жена без.
Та по същество - с мъжа ми се ВЗЕХМЕ взаимно, като аз съм с дете от друг брак и сега чакаме нашето общо детенце, живот и здраве. Той е много търпелив, много грижовен, знае че в една връзка сме НИЕ, а не ТОЙ на 1во място или АЗ на същото. Аз съм на 28г. и гледам да съм 4 жени в една - любовница, майка, кралица със собствен бизнес и накрая да съм момиченце, имащо нужда от любов и защита. Та той е мъжът, който стои до мен и ми позволява да му се облегна на рамото. И много добре знае историята ми, много добре ме вижда и разбира и му е пределно ясно, че се е влюбил и обича мен, защото само аз съм АЗ и никоя друга не може да бъде мен.
Ясно осъзнатите мъже (демек истинските МЪЖЕ, а не льольовци) са онези, които обичат, а не сядат да пишат на един лист плюсове и минуси на жената до него. Защото в един момент същите онези льольовци дето изчисляват кой кого повече ще обича и са пълни ЕГОИСТИ, намират поредната лека жена, която им разказва играта и после се чудят откъде им е дошло, та накрая дори се оказват разведени с дете и когато минат от обратната страна почват да мислят по другояче. Освен това една жена е разведена с причина, и доста често причината не е изневяра. Или си мъж или си льольо. Това е положението. И още нещо - никоя свестна и ясно уважаваща себе си жена няма да остане с путьо, който й казва да си зареже децата и да му роди негови, защото видиш ли той е Божество и ръка трябва да му се целува задето я е погледнал и я е допуснал до себе си. Аз не бих удостоила с поглед дори такова животно с главно Ж :D
И още нещо - вие така и не разбрахте, че не мъжете избирате една жена, ами че това решение зависи изцяло от нея. Защото живеем във време в което жената е повече мъж от вас. Примери за това има бол. Една жена с лекота може да се оправи финансово, семейно и дори сексуално, без мъж (съпруг до себе си) че даже и да си остарее така. Една жена може да си намери любовник в 90% от случаите, може да си отгледа и възпита децата сама и може да движи собствения си бизнес (или да развие кариерата си) без проблем. Не живеем в Русия, където се бият за мъжете, защото са кът. Живеем в България, където мъже почти няма ;) Факт, за съжаление...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b8d857f9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

78.   Самото заглавие на темата ти е грешно: "Бихте ли ВЗЕЛИ" жена с дете... Ако си мислиш, че теб някой ще те ВЗЕМЕ с това мислене, много се лъжеш...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de1541fef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

79.   Номер 77/78, големи глупости си написала. Няма да ти разяснявам грешките в почти всяко едно от изреченията си, а ще наблегна само на най-показателното от тях. То е достатъчно:

Цитат: "Една жена с лекота може да се оправи финансово, семейно и дори сексуално, без мъж (съпруг до себе си) че даже и да си остарее така. "

Ако беше така, както твърдиш, защо тогава с лекота 99% от българките не го правят!? :) На теория според теб уж можели, но на практика не го правят! Обясни защо е това разминаване между твърденията ти и действителността!?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5eaaf5daf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

80.   Ако жената е с дете, но като човек е качествена, отношенията се получават добре и сексът е хубав не виждам причина да не може да има връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9c0c061694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

81.   До номер 79. Ще поспоря с теб. Звучиш като малък, неопитен и незрял, който тепърва ще се сблъсква с живота. Аз говоря от опит и примери около мен - бол. Имам много жени около себе си за пример (държа козметичен център, само за да добиеш някаква представа за това с какъв кокошарник се занимавам), а там жените споделят и говорят МНОГО! 70% от жените с които съм говорила имат собствен бизнес или са на много добра висока позиция и абсолютно финансово независими. Имам приятелки на по 30г., които са без мъже и без деца и са категорични, че искат да имат дете, но това не означава, че на всяка цена искат да имат мъж. И не казвам, че е правилно, но представи си колко са отчаяни от мъжете, щом мислят и говорят така. И дали ще търпят някой путьо вкъщи? Не мисля. Другото което е, че семействата днес се разделят с такава лекота поради липса на всякакви ценности, че вече е напълно нормално и естествено да си гледаш детето сам, пък ако се появи някой интересен субект - появи се. Ако не - няма да си режем вените, че Гошо от Плевен не ни е ВЗЕЛ, защото не сме се отрекли от детето ни в негово име. Просто в какъв свят живееш не ми е ясно, но двойките, които се разделят стават все повече и повече и това е факт. Друг е въпросът, че ги има и тези, които се сещат на стари години, че отдавна е трябвало да се разделят поради еди какви си причини - изневяра, побоища, липса на общи цели и виждание и тн.... И я се замисли малко - една жена днес е напълно равна на един мъж, само дето, че освен че изкарва на равно с него пари, жената ражда и се грижи за децата, домакиня е, умее да бъде мръсница, забавлява се, образова се и знае как да направи от дома - семейно гнездо. Един льольо, застанал до въпросната жена, с егоистично мнение, като твоето, дали ще се задържи дълго? Знам коя ще се задържи - отчаяната и страхливата. Тази, която може да се справи сама, но я е страх. Също и освен ако не е лудо лудо влюбена във въпросния льольо.
Факт е, че има всякакви жени - Сийка, която търси мъж, който да й гледа детето; Буба, която я е страх да не остане сама и затова не пуска Пеньо, който я е "взел" с дете; Донка, която видиш ли обича Сашо и независимо фактът, че той я е накарал да си остави детето, , жената гради семейство с него; Биянка, дето чака мъжът й да пукне за да му вземе наследството... Иии мога много още да продължавам. Всички сме чели книги и гледали филми. Историята знае много. И както има такива жени, има и мноого различни мъже. И Слава Богу, че е така ;)
Та да, прав си че има много жени, които гледат да хванат последния влак, само за да не останат сами след първия неуспешен брак. Но повярвай ми, масово жените започват и успешно се справят сами в живота и накрая свикват с това, и когато се появи въпросният путьо да си хвърля чорапите по пода и да й натяква, как не може той да е на второ място пред детето й... еее тогава го сиктиросва и го праща да ходи при Буба - отчаяната.
Тъжното е, че голяма част от "мъжете" в България са деградирали и мисленето им не е мръднало с години от времето на дядо им. И така докато тези въпросни "мъже" не станат разведени с по 2 деца на по 40г. Интересно тогава дали ще търсят жена без дете и дали тази жена би ги взела :)
Успех от мен и дано не се окажеш от другата страна, защото Съдбата много често обича да си играе с нас ;)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: db753af158
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

82.   От мнението на 78 ми стана гадно и неприятно, почувствах повдигане в стомаха. Надутостта, нахалството, обвиняването на другите, липсата на респект, феминизма са именно тези неща които ме отвращават в една жена и мнението на 78 ги въплъщава много добре. Такива жени са вид джендъри опитващи се да се правят на мъже, но без да им се получава.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de1541fef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

83.   От номер 79 до номер 81:

Спор няма, че една немалка част от българките са големи бърборани, но също така е вярно, че колкото са големи на думи, толкова са малки на действия и обичат да преувеличават и доукрасяват фактите до степен да ги преиначават изоснови. Това, че според твърденията ти тези делови жени със собствен занаят (научи ги да не употребяват английската дума "business") са "отчаяни от мъжете", говори пределно ясно за много неща. Ако и те, и ти бяхте непредубедени и не слагахте под общ знаменател мъжете, щяхте да сте наясно, че човек се отчайва само и единствено от хората, с които САМ ИЗБЕРЕ да има взаимоотношения. Тези въпросни женици не са отчаяни от нормалните, обикновени български мъже, и знаеш ли защо!? Защото или се правят, че не забелязват тези мъже, или гледат на тях надменно и сякаш са ниски за "класата им", или си падат по някакви типове мъже, с които е пределно ясно, че почти всяка жена ще троши нерви и ще се отчае. Предвид неоспоримия факт, че жените в болшинството си са тези, които имат предимството да "чакат" и да избират измежду няколко ухажора (или кандидат-ебача, защото повечето са такива), е направо смешно да ги защитаваш или оправдаваш, след като съвсем съзнателно са направили погрешен избор и си ближат раните от това. И точно затова тези льольовки сами са си виновни за отчаянието, така че го карай малко по-спокойно и недей да прехвърляш вината над целия мъжки пол заради избора, който те сами са направили!
Льольовките със себични и обобщаващи мнения като твоето винаги са ме карали да се усмихвам, тъй като умеят да се самонавиват и вярват на самовтълпяванията.

м38 с опит, основаващ се на общуване с различни хора в редица разнообразни среди, коренно различни от тази на събрани накуп клюкарещи моми и лелки в салон за козметични обработки.
Аз не мога да се похваля като теб с "държането" на козметичен салон, тъй като създавам производство в България на високотехнологични изделия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 18c6b86dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

84.   83, чудя ти се защо се обясняваш на 81 - 3 изречения на кръст, 5 пъти льольо и още толкова путьо. Егати изказа на една жена, че и с претенции за бизнес-дама! На 28 години и вече разведена, с поредния льольо путев, грижовников до себе си. Всичките и съждения са на база приказките от пазара, пардон, козметичния салон, който дори е станал вече център, а в същност е гараж с два стола и кресло за макиакаж. Пропуснах, другите и разсъждения са на база " Всички сме чели книги и гледали филми. " - нали се сещаш какви книги е прочела една фризьорка, остават филмите, в които главната роля е нейна. В разрез със смислените и съвети ще кажа, че НИКОЯ уважаваща себе си дама няма да тръгне да се жалва от личния си живот, още по-малко пред фризьорката от съседния вход. НИКОЯ уважаваща себе си жена няма речника на тази самозабравила се...
83, не виждаш ли, че майка и се е самозаченала, няма никакво мъжко участие във възпитанието на това сбъркано същество - занимавай си се с високотехнологичните изделия, това не е от тях, не е правено ръчно, но това е единственото му достойнство!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e4bdf33ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

85.   Едва ли тук има някой на годините, на разводите и връзките ми. А те са 54, 2, не помня вече колко.
От нивото на житейския си опит аплодирам трима от съфорумците - №9, мацката с козметичния център и пича по-популярен като 65/66.
Обобщено. Разчитала съм само на себе си при отглеждането на детето, което беше на 5 години като се разведох с баща му. Дори не останах в семейното жилище, а го продадохме и разделихме парите на две /за да се съгласи на развод/.
Свободен мъж дори не съм искала /е, те се натискаха сами, де/. Мотивът ми беше, че ако до 35 не си създал семейство /съжителство/, си ебати и безотговорният келеш, който не заслужава грам внимание.
Може би не съм била съвсем права, можеше да вдигна възрастта до 40.
Но, съвсем тенденциозно съм подминавала разни хлапетии, които са ми се натискали.
Да не говорим, че веднаж изгоних насред вечерята един мъж, защото реши, че си търся кой да ми гледа детето и да ми плаща кредита. Представете си – разположил се в хола ми и ръси мъдрости.
Тук някой спомена за 10-годишна връзка с делене на сметки наполовина. Блях! Повръщам.
Това са си секс срещи с продължителност.
Какво ще му стане на този мъж, ако се понабута малко с тази жена?
Забелязала съм, че колкото повече са платили за някоя жена мъжете, толкова повече я ценят. Става им нещо като инвестиция.
Бих писала дълго, но ме мързи.
И накрая за хейтърите.
Актуалното ми състояние е с гадже програмист, изкарващо достатъчно, за да ме глези.
Не, че не мога и без това, но е по-приятно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 18c6b86dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

86.   85, не бързай с адмирациите, защото освен 65/66 съм и 84, а също така и онзи дето 10 години си дели сметките с онази, с която "Това са си секс срещи с продължителност. ". Ще се опитам да ти обясня защо сметките се делят и понеже сме на една възраст, предполагам ще ме разбереш. Аз съм такъв, човекът до мен е такъв, и за двама ни би било обидно някой да ни плаща сметките, това да можеш да си платиш бирата ти дава самочувствие, че не си паразит залепил се за донора си. Сега вече говоря само от мое име - според мен да плащаш нечии сметки е равносилно да искаш да купиш човека, да го поставиш в някаква зависимост, да искаш ти да контролираш нещата във връзката. Не искам никой да се чувства зависим от мен, нямам намерение да връзвам някого финансово, искам да съм сигурен, че човекът до мен е с мен заради мен, а не заради финансовата изгода, искам човекът до мен да запази самочувствието си на самостоятелен човек, а не да ми е подлога заради облагите, които получава. Глезенето не влиза в тази сметка, глезя, но умерено, така че "Блях! Повръщам. " не съм чувал, а ако го чуя си събирам дърмите и дим да ме няма. С две думи - нямам нужда от куче, което да ме гледа предано само защото от мен зависи манджата. За мен е израз на уважение да дадеш възможност на жената да има самочувствие различно от това на държанка. И понеже стана въпрос за държанките, а и за твоите адмирации към този и оня, би ли ми споделила как едно 28 годишно кюрпе е имало време да създаде семейство и дете, в същото време да стартира бизнес, да го доведе до "козметичен ЦЕНТЪР" - за мен това е едно арогантно хлапе, което е намерило начин да усучи едни пари от някого, а сега го раздава бизнес-дама с перфектен изказ и богат житейски опит. Google е услужлив, с един клик можеш да видиш колко пари са нужни за да оборудваш едно работно място във фризьорски салон, а колко трябва да са местата за да кажеш, че имаш козметичен ЦЕНТЪР - не ти ли прилича всичко това на приказката за Рем Вяхирев и как е станал шеф на "Газпром"? Пич или не, от задните си части акъл не ща - не понасям жени, които са по-вулгарни от мен, не понасям и държанки (без значение какъв им е пола)!
Иначе адмирации за това "Свободен мъж дори не съм искала /е, те се натискаха сами, де/. Мотивът ми беше, че ако до 35 не си създал семейство /съжителство/, си ебати и безотговорният келеш, който не заслужава грам внимание. ", макар че за разлика от теб "можеше да вдигна възрастта до 40", аз щях да я сваля до 30, че да има какво заедно да градим с този човек, а не само да си събуя чехлите.
Последно, аз също съм програмист - само да знаеш каква програма мога да ти спретна, свят ще ти се завие, ама ми го няма алгоритъма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0ccc81f3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

88.   Ако харесам и се влюбя в една жена, не може да ме спре нищо. Не едно, не три, ами пет, десет, че ако ще и вагон с деца да има, пак това няма да ме откаже да се боря за нея. Ще бъда всеки с нея до края на живота и и само това ще има значение. Ще бъда готов да умра за нея и да изпълва със смисъл съществуването ми. Дали ще бъда на първо място след децата и... няма значение. Майчиния инстинкт е на първо място и е нормално тя да мисли за тях преди всичко. Аз съм там за да се грижа за нея а също и за децата и, защото са част от нея. Важно е да съм мъжът номер едно за нея. Важно е да бъда приятел на децата и преди всичко, пък ако ме приемат за нещо повече, то ще бъде уникално... Та важно е да я накарам да ме обича със сърцето и душата си и да изпитваме силни чувства един към друг и да сме щастливи. Пък децата в дадем момент ще поемат по своя си път и тогава на нас ще ни остава да остареем заедно. Това е смисълът.
Колкото то мрънкането на разни мъже тука с обяснения ама това, ама онова... стига - жалко е това. Това не е мъжко!
А колкото до разни жени изгубили връзка със себе си и природата и които се мислят, че изкарвайки пари ще са щастливи сами вечно... Ами ще ви кажа истината - няма да сте никак щастливи като вехнете сами след години и няма да има с кой да се радвате на старините ти, и на чие рамо да се облегнете. Самотата е най-ужасното. Парите не заместват социалното в нас и емоциите. Разкрийте душите си и дарете сърцето си на някой. Премахнете егото и предрасъдъците. Главозамайването от парите ще ви съсипе.
Предпочитам да съм до жената на сърцето си и да имам 500лв и да ги давам всичките за нея, отколкото сам с 5500. Майната им на парите. Бъдете хора и показвайте човещината си. Парите са средство, не решение!
Хубав ден и умната на всички!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: de1541fef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

89.   Номер 88, хвалбите на теория са хубаво нещо, но още по-хубаво са истинските истории. Ако не си жена, представяща се за мъж, то чувствай се поканен да се похвалиш в темата, когато се събереш с жена "с цял вагон деца", както сам написа. Дотогава всяко такова безразсъдно твърдение ще се приема като поредната задклавиатурна измислица. Личи си, че нямаш никакъв опит с отглеждането и възпитаването на деца. Аз имам и зная колко грижи, време, усилия, търпение, безпокойство, безсънни нощи и средства отнема дори само две дечица!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e4bdf33ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

90.   От 85 до 65/66 84/86 :))))
Да, в общи линии съм съгласна с теб. Твърде буквално възприех това, че сметките се делят.
Представих си как всеки вади железни левчета да брои частта си от сметката. А и едва ли някоя ще гледа като покорно куче заради две платени вечери седмично.
Както и да е.
Относно козметичния център имам други версии.
Мацето ми харесва като разсъждения.
Може би е финансирана от мама и тате или пък козметичният център е всъщност малко студио - фризьорка и маникюристка.
Абе това мъж да те финансира е много рискова инвестиция.
И не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c56fda2147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

91.   Зависи кой е човека.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7cc5ef2451
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

92.   На 27 навършени години съм, работя работа, която смятам, че е перспективна, не съм грозен или невървежен, а съм се изолирал, за да работя. И бих взел жена с дете! Че лапето нямало да бъде от мен ми пука, стига тя да е читава. Истината е, че съм съм имал връзка с такава жена и харесвах много лапето, с нея не си допаднахме. Напоследък общувам с момиче, с което преди време бяхме много близки. Сега е с детенце. Още на времето ми беше страст, дали да ми пука, че има лапе!? Разликата е огромна в мисленето спрямо чавките, чийто съществени проблеми са, че не са се фризирали или къде да си направят маникюра...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 782dc900a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

93.   Бих взел такава жена с детенцето и, ако не е курва и е искрен човек.
Ако между нас има взаимни и искрени чувства, привличане ... истинска любов.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 86a16d77b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

94.   Хайде сега и аз да ви кажа реалността. Разделих се с жена, която има дете и то по нейна инициатива. Бях започнал да приемам факта, че няма нищо лошо да има у дома чуждо дете. Но първоначалната ми реакция по темата беше леко отрицателна. Тя (майката) я усети и независимо от държанието ми това остана тенденциозно. Тя си помисли, че никога няма да приема детето и, а това не беше вярно. Просто женицата явно не е достатъчно умна да осъзнае, че на никой няма да му е лесно просто ей така да приеме чуждо дете и че трябва време, за да се свикне с него. Ако аз и бях хванал за ръчичка едно дете от улицата и да и го заведа у дома и да и кажа, че това дете вече ще живее с нас едва ли щеше да избухне в радост. Същото е и положението с мен - едно дете ми се представя и тя очаква аз да го заобичам веднага. Това просто няма как да се случи. И накрая от безизходицата си и параноя, че ще я изоставя тя реши сама да инициира раздялата ни. А аз нямаше да я оставя никога, защото я обичах и все още я обичам. Та това е моето мнение.
И още нещо, нямате си предтава колко е унизително постоянно да се съобразяваш с бащата, кога искал детето да спи при него, кога при майката, да се съобразяваш с неговите планове за уикенда, защото от тях се съставят плановете на майката, все пак детето се дели между двамата и прочее. Нито пък това, че по два, три пъти на ден на жена ти и се налага да говори с бащата, а ти стоиш отстрани като някакъв никаквец. Но да речем, че човек може да проодолее всичко това, истината е, че жената трябва да положи не по-малко усилия да осъзнае, че мъжът до нея няма никаква вина, че така и се е стекъл живота и е останала сама с дете и че и тя трябва да направи компромиси, за да има отново мъж в живота си, а не да очаква от него да направи всички компромиси.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 55fea48994
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

95.   Номер 94 - Заради всички тези и други неща, за един свободен мъж не е добра оферта да влиза в такива отношения. Разбираш ли мисленето на жените не е "аз съм с товар за бъдещия си мъж и ще направя всичко възможно много повече от една свободна жена да му направя живота песен, защото ме е приел" а е "аз съм прекрасна и безценна и трябва да приемат всичко в мен и около мен с вълнение и радост". Просто проявяват неприятна претенциозност и капризност спрямо мъжа, такива каквито никъде другаде в обществото не биха си позволили и не биха ги търпели, после се оплакват и се правят на жертви, защото не се получило.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e18fc487ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

97.   Абсолютно си прав номер 94
Повечето от жените очакват веднага детето им да бъде прието и друго много важно-гледат те под лупа за държанието към него и общо взето сгафиш ли почват разправиите, а реално те трябва да се съобразяват с теб, тъй като ти правиш компромис, а не те.
Един съвет към такива майки-въпреки, че мъжът до вас не е баща на детето ви не се опитвайте да го превръщате в чехлю, защото отново ще сте сами

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5ec67cad7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

98.   Оригиналният пост деформира тъпомера от клишета и предразсъдъци.
Една бивша имаше 2, много се забавлявахме.
Моята я взех само с 1, отвори ми работа, но ги докарах до общо 3. Имам устна договорка за №4.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6e6ce98a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

99.   Аз мога да говоря само от мое име- с мъж с дете от друга не искам да се занимавам, дори ако то е при майка си. Този човек ще е свързан с бившата чрез детето им не само финансово, макар, че и тази страна е важма. Аз, когато искам да съм с някого, не искам да го деля с други хора. За останалите - всеки да си живее живота, както го разбира - с деца, без деца, с разведени, негова работа.

 
  ...

...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 26590e6f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

100.   Моята сегашна съпруга беше подобен случай. Мъжа и беше алкохолик и употребяваше дрога, уволниха го и беше безработен години наред и я биеше. Също така не я ебеше. Когато умря го заместих с тази разлика,че аз не съм безработен. Дилър съм и алкохолик, бивш боксьор нереализиран и бия жена си докато гледам мачове на Антани Жошуа

 
  ... горе^
преди: 2 години, 26 дни
hash: 0f658fb559
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

101.   До номер 50.
Защо да не може да има деца? Познавам мъже които имат проблем със спермата но чрез инвитро накой дори по три деца. Що за глупости говориш?

 
  ...
преди: 2 години, 23 дни
hash: ae15e8f92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

103.   Пак №98.
А за мъжете, които много държат да са първа грижа на жената и да са и най-приоритетни пред деца и други семейни задължения имам добра новина - има такава жена!
Казва се мама. Или може би маменце.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 7aaa45a9b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

104.   Доста злоба се е изляла от жените тук. Право на всеки е да каже би или не би живял с жена с дете , и да се дават оценки на хората само защото имат свое-различно мнение от това на жените показва тесногръдие. Мъжете имат право да са предпазливи - животът ги направи такива. Истината е проста - за жената винаги детето ще е номер едно, а когато то не е общо, тогава мъжът става просто осигурител. Не е нужно да е съзнавано от жените, такава е генетиката им на родител. Същата тази генетика кара мъжете да се грижат единствено за собствения си ген. Проблемът е, че както винаги , двойните стандарти се подкрепят от обществото - ако една жена използва измама , за да забременее, е ок, ако мъж използва измама за секс - е изнасилване...Та и тек - мъжът е лош, защото не иска да се грижи за чуждо дете, но тя е в правото си да ползва ресурс за дете , което не е общо...И за финал - колкото повече жените се опитват да получават важните за тях неща като задължение от страна на мъжете, толкова по-малко мъже ще има около тях. винаги ще има бета и омега индивиди, като онези, които ходут с прогресивните мадами по гей парадите, за да им върже, но от тези жените не искат деца, те искат от тях издръжка за децата си, подени от другите...

 
  ... горе^

51-89 от 89
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker