Приятелите или съпругът|а са ви по важни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (104545)
 Любов и изневяра (24963)
 Секс и интимност (12256)
 Тинейджърски (20823)
 Семейство (5300)
 Здраве (8349)
 Спорт и красота (4333)
 На работното място (2430)
 Образование (6489)
 В чужбина (1394)
 Наркотици и алкохол (990)
 Измислени истории (752)
 Проза, литература (1553)
 Други (14766)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелите или съпругът|а са ви по важни?
преди: 1 месец, 19 дни, прочетена 488 пъти
Понеже непрекъснато чувам разсъждения от сорта на това, че приятелите са приятели за цял живот, докато гаджето е временно, че либе жалело от ден до пладне, а майка - докато е жива и др. подобни, се замислям, дали въобще има смисъл да се обвързвам. Сега, родителите, много ясно, че ги поставям пред приятелите. Но, е чудя, защо се говори, от много хора, че гаджето е временно, при положение, че ако не скъсаш с него, в даден момент, то може да ти стане съпруг|а, т. е. част от семейството. Докато, колкото и добре да се разбираш с приятелите си, с тях не можеш да правиш секс(освен ако не си хомосексуален), и да имаш деца. Затова, не ви питам дали приятелите или гаджето са ви по - важни, а приятелите или вашия съпруг|а. Аз съм на 23 години, имам двама близки приятели, единият е две години по - голям от мен, а другият - една година по малък. И тримата, в момента, нямаме връзка, а това което казват те, а и от други съм го чувал е, че поставят приятелите и гаджето на първо място и ако някоя от двете страни ги притисне да избират, ще отсвирят нея, но, все пак, ако се налага да избират при изключителни обстоятелства, ще предпочетат приятелите. Аз, също, не искам да стана от тези хора, които ги обвиняват, че заради любовта, са поставили другарите си на по - заден план. Но, от друга страна, като се разхождаме тримата, в града или сред природата, виждаме повече мъже, вкл. на нашата възраст, да се движат с гаджето си, отколкото приятелски излизания по мъжки или женски. И това ме хвърля в дълбоки колебания, кое трябва е с приритет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 19 дни
hash: 7739d493f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Може би за родителите е вярно, но не винаги, защото има хора, които прекъсват връзки с родителите си, заради "любовта". Дали е правилно или не - не мога да коментирам.

Но за приятелите - от опит знам, че приказките за "вечно приятелство" никога не са верни. По-голяма част от хората предпочитат да излязат с половинката си, отколкото с приятелите. На какво се дължи - и това не знам.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 0046057fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Мечтая си да имам такива проблеми. Да си бия главата с хипотетични ситуации, направо изумително.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: a452573ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всички мъже май се надлъгвате, че ако се наложи да избирате, ще предпочетете приятелите си. Ти поне се съмняваш... Не си стигнал дотам още да пробутват за "мъжкарство" подобни неща. Базиран се с теб отсега, че когато някой от тези твои приятели има приятелка, ще го виждате много по- рядко и ще си пази връзката повече от всичко (ако изобщо иска връзка, де. Особено в тия времена вече е по- трудна дори комуникацията, камо ли да се стигне до совалка и до сериозна връзка въобще). Сега защото жени само в порносайтовете "оправят" за това поне се надлъгват като си измислят "мъжкарски" вероятно драми...
Иначе при нормални хора в здрава връзка няма подобни проблеми, имаме си и половинката и приятелите и сме си в хармонични отношения с тях.
Много зависи от хората, ситуации т.н.
Но със сигурност влюбен мъж в подобна ситуация няма да се отдели от жената!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 37dff23fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти сигурен ли си, че си на 23 , не на 13 години? Че и приятелите ти? Като сте си взаимно достатъчни, не ви трябват ни семейства, ни деца, ни нищо. Само че с такова мислене много ще има да зяпате чуждите гаджета. Всъщност една жена преди да ти стане съпруга все пак трябва да ти е била гадже.
Питаш за приоритета- в различни моменти от живота, човек има различни приоритети.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 6e3d14ae95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За родителите казваш си наясно, а приятелите ти не са добри приятели, ако не те разберът и не ти влязат в положение, че трябва да обръщаш внимание на гаджето. Имам предвид приятелите са хора, които са ти приятели дори да ги виждаш само веднъж месечно или ходиш с тях сред природата един два пъти годишно, те ако са ти приятели ще разберът, защо не си с тях всеки ден. Родителите също ще разберът, ако намалиш вниманието към тях в полза на гаджето. В крайна сметка, когато станеш баща ще разбереш, че на света няма по важен човек от детето ти, дори ти няма да си толкова важен за себе си, ще поставиш децата си пред грижата за самия себе си.
Да ти го кажа по друг начин обръщане на внимание на гаджето е грижа всъщност за пениса ти, приятелите ако са приятели знаят, че е по важно да се погрижиш за собственото си тяло. Напълно нормално е ако имаш пред себе си избор дали да излезеш по мъжки да играеш карти или да масажираш приятелката и после да получиш свирка, е най нормално да избереш второто, а все някога приятелката ще изморена, ще е на училище или на работа или ще иска да се занимава с нейните женски работи, тогава е времето за ходене за риба с приятели.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 63527f84e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И приятелите са до пладне. Ще видиш след време, ще имаш други приятели.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 2eeb06e439
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   В един момент ще осъзнаеш, че всичките ти приятели са семейни и ще ти стане тъпо... Най-хубаво е да можете да излизате заедно - с гаджетата и приятелите. Така се създават най-хубавите отношения. Но не е добре ако заради гаджето оставиш приятелите. Баланс трябва да има.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: c92befaa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Прочетох само в началото и възрастта ти.
За мене лично съпруга ми е най-важното нещо в живота ми!
С него споделям всичко, заедно създаваме семейство и се подкрепя ме, заедно ще остареем!
Докато приятелите са до време! Те също ще създадат семейство и ще се грижат първо за него, отколкото да ходят подире ти и да слушат болежките ти.
Роднините също са горе долу така... Единствено майка или баща би желал да ти помогне, но ако не харесват половинката ти се започват интриги, злословия и прочие... Ето защо и някои се разделят след това! Така че по-добре далече от всички, разбирай се с половинката ти, ходете на екскурзии, отглеждайте децата, както на вас ви харесва и това е! А всички останали : угодия няма и няма да има!

Омъжена от 13 години

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 576d15651d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Храната или водата е по-важна? Така звучи въпросът ти. Човек има нужда и от двете, но за различни неща и в различни моменти. Не сравнявай неща, които са несравними и еднакво важни.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 дни
hash: d6621a9e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Докато човек е сам си има свои си (индивидуални) приятели.
След като се задоми, постепенно започва да се обгражда със семейни приятели, в смичъл - виждат се и си ходят семейно на гости. Ако са нормални и свестни хора, това включва и "бившите" индивидуални приятели, вече задомени и с техните си половинки.
Пък ако на някой от твоите или на половинката ти предишни индивидуални приятели, новата им половинка не ви е симпатична - постепенно прекратявате комуникацията с тях... или се виждате поединично.
Абе защо изобщо ти е потрябвала подобна класификация? Каквото стане - стане! Нали знаеш какво е казал Джон Ленън: "Животът е това, което се получава, докато ние кроим други планове! ". Така че правила няма, строги класификации - също няма. Каквоте се получи!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 424defe29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ще ти го обясня така: истинското приятелство има огромна стойност, но не всяко приятелство е такова. Вероятно ти самият нямаш нито едно такова и при дадени обстоятелства ще те зарежат или забият ножа в гърба. Нищо лично, тези приятелства са толкова редки, че не само ти, а всеки от нас вероятно не е имал истински приятели!

Но дори да приемем, че си намерил такива хора и в даден момент трябва да избираш между тях и гаджето: с приятелите си прекарвате добре, предполагам, че биха ти помогнали в нужда. С гаджето можеш да правиш секс /което помага за доста неща, в това число на нервната ти система/, да имате деца, а вероятно и с нея ще си прекарваш добре /кой е казал, че по цял ден само ще се чукате като бесни зайци/ и ако не си избрал някаква пълна откачалка, ще ти помогне при нужда. Т. е. и в двата случая имаш ползи, но с гаджето ползите са мааааалко повече. Е, ако си избрал добре! Затова вместо да се занимаваш с глупости, си избери качествено гадже и не ги мисли тия приятели! Дори да не го направиш, лафчето "един за всички, всички за един" ще изчезне, когато си намерят приятелки.

Сериозно ли мислиш, че ще си ходите заедно до дълбоки старини? Погледни реално - мъжка група, която кара заедно с години, ще привлече "гейрадара" на обществото и ще започнат да ви одумват. Сами, движат все един с друг, тия са джендъри, задължително! Все едно дали сте или не, ще ви нарочат за гейове. Все на някой от групата няма да му хареса и ето ти първият отцепник!

Отделно ако не са наистина гейове все някоя ще им върже и те уверявам, че няма жена, която да е навита да е с второстепенна роля в живота ти или даже поддържаща роля, за да бъдат над нея приятели и роднини. Дори най-хрисимата ще иска да ѝ отделяш време, а ти няма как да го правиш, ако си зает с роднини, приятели и работа. Някой ще изгърми от списъка, но няма как да спреш да работиш. Не можеш и да зарежеш роднините си - ако бяха за зарязване, щеше да си ги зарязал преди да стигнеш до този избор. Да се разбира груби, насилници и всякаква там утайка, която просто не можеш да я търпиш дори да са ти роднини. И кой остава да напусне под аплодисментите на публиката?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker