Поредната с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (105805)
 Любов и изневяра (25296)
 Секс и интимност (12425)
 Тинейджърски (20907)
 Семейство (5389)
 Здраве (8437)
 Спорт и красота (4366)
 На работното място (2474)
 Образование (6582)
 В чужбина (1408)
 Наркотици и алкохол (996)
 Измислени истории (758)
 Проза, литература (1564)
 Други (15056)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната с женен мъж
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3563 пъти
На 19 години съм и от 4 месеца имам връзка с женен мъж, който е на 30 години. От 3 години е женен, все още нямат деца. Запознахме се случайно. Аз определено имам някакви чувства към него. Само малко е трудно да се виждаме често. Има престижна работа, затова почти винаги е зает. Никога не съм и искала, и не съм и получавала материални облаги и пари от него. С него съм, защото чувствам, че ме разбира идеално. Никога не правим това което не искам, не ме пресилва за нищо. Аз все още съм девствена и той ми казва, че ще го направим само когато аз съм готова и го поискам наистина. Казва, че и дори да се омъжа, иска да му остана любовница завинаги. Отвреме на време ми казва да не хлътна много по него, защото може да ми бъде единствено любовник, не и нещо повече. Иска да си намеря сериозен приятел, когато реша, но все пак и да продължа с него. Според вас изпитва ли нещо към мен???
Благодаря ви още отсега за изразените мнения...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: bf93930630
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От авторката:
Забравих да спомена факта, че преди около месец жена му е видяла съобщение в телефона му, изпратено до мен, и вдигнала скандал. Сега жена му не му и дава и мира, но той иска да е с мен, докато на мен евентуално ми писне от него. Наистина държи ли на мен или всичко е само манипулация???

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 104b3a96df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не изпитва. Няма какво да ти даде емоционално. Не се ласкай, защото после ще съжаляваш за истинското чувство.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e1a4281e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен те използва. Ти си на 19, той на 30 вероятно му се иска да намаже с по - младичка. Пък и според мен не би постъпил така. Ако държеше на теб щеше да ти дава съвети за първия път, а не да държи първия ти път да бъде с него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f1fc9a9847
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Интересно е как така не правите секс, а той иска да си останеш негова... Не ми се струва логично, освен ако не си търси изповедник и някой, който да го обожава въпреки това, че е човек. Платонична любов няма, поне според мен любовта идва след секса и затова си мисля, че ти по-скоро си му разнообразието, което да остане мълчаливо, дори и ако е наранено, отколкото нещо по-сериозно за него. Просто сам си повдига акциите чрез теб и е разбрал, че не си човек, който да развали семейството му или да говори с жена му. Удобна си и винаги ще си, защото той няма да остави семейството си заради теб, а ти няма да кажеш на никой, за да си бъдеш, дори рядко, с него. Пресметлив човек.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ab72b06172
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Какво питаш? Ти сама не виждаш ли, че ще те използва за любовница? Учи се от грешките на другите. Порови се в интернет на теми изневяра и ще ги видиш, що за стока са мъжете. Повечето лъжат, този те вижда, че си с жълто около устата и направо си те манипулира. Животът не е само любов. Има много пресметливост у хората, но много късно го разбират. Дано не си от тях.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6d384ba98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И тебе те радва, че ти е казал, че иска да си му любовница завинаги??? Че може да си намериш приятел, но и да продължиш с него? Защо въобще на 19 години се занимаваш с женен 30-годишен мъж, било то с дете или не.

На какво въобще се надяваш? Защо не излизаш с твои връстници, не учиш или да се забавляваш с някакво хоби, интерес, да общуваш с хората? Или да си намериш някои на твоите години? Ами, ако родителите ти разберат, че се виждаш с женен мъж? Според мен той не изпитва нищо към теб, едва ли някога ще изпитва...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 90af844ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей!
И според мен той не изпитва нищо към теб, но определено иска да опита с девственица!

Съветът ми е да не вслушваш прекалено в другите, защото може пък и той да е най - подходящ за първия ти път. Знаеш, че нищо не можеш да очакваш оше от самото начало, ще знае какво и как да прави и още куп плюсове в подкрепа на тази теза.

Най - важното е ти да не живееш в заблуди, останалото е въпрос на избор.
Желая ти успех в каквото и да решиш!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b243ada1fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не, госпожице млада, нищо не изпитва към теб :))
Вълнува го единствено областта под пъпа ти, както и факта че ти си млада, а той вече е чукнал тридесетака :))

Но каквото и да ти пишат хората тук, правото да провалиш личния и любовния си живот занимавайки се с него, си е лично твое :))
М26

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9692e50514
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Здрасти, аз като теб мога да кажа и от двете страни как седят нещата и любовница и съпруга, по скоро сериозна приятелка.... Вярвай ми и в двата случая е еднакво разочерованието. Никой не заслужава да изпитва такава болка. Нищо не изпитва и няма и да има, ще дойде момент, в който ще те забрави, а ти какво...? Пропиляваш си най- хубавите години. Моят съвет е, нищо че съм малко по-голяма от теб..... остави всичко на страна и помисли за себе си. Успех! Каквото трябва да се случва ще дойде от самосебе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 474d2484cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Че тоя боклук те иска само за секс. Следващия път си прочети темата и помисли над това, което ти си писала. Щом прави това на жена си този мъж не знае как да обича. Не мога да разбера ти с кой акъл си се набутала да разваляш чужд брак....

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d5fa74abfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Единстфен тук удари летят смазват тфоя измислен свят май живееш в доста заблуди и май вече си хлътнала говоря ти от позиция на м от тфоита възраст набор от това което си написала не ми се вижда сериозен партниор мъж по скоро използвач ти са точи кат хиена шото си млада и неопитна барабар с девственоста си не запиняй сега когато света е пре тев изграждаш се от подобни приключения само може да страдаш това е непремерен риск.
М19

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8f960ac4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не, нищо не изпитва към теб, не се заблуждавай, а още повече че няма деца и нищо не му пречи да се съберете ако толкова те обичаше. Той е на 30 години, а определено мъжете в тази възраст започват да се оглеждат за да докажат, че са мъже. Той просто иска да преспи с девствена и ще ти каже аут. Знам го от личен опит, а бягай докато е време, защото после много ще те боли.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7fff168ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "Никога не съм и искала, и не съм и получавала материални облаги и пари от него. С него съм, защото чувствам, че ме разбира идеално. " мило момиче- това е най-голямата смешка на света. Когато човек обича някого истински- все нещо иска да му подари, да го зарадва. Аман от стиснати комплексари... Бягай докато е време. Ти си млада и е най-добре първият път да бъдеш с мъж който те обича и цени. А този общо взето е средностатистически български комплексар, забил младо момиче и се прави на големият батко, който те закриля и обича.Ха-ха И защо е с теб? За да преодолее свои проблеми- не да реши твоите! Бягай, малката!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2ad6bc804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Помисли за бъдещето си, бе дете! Не се оставяй да те използват. Не вярвай безрезервно на всяка дума. Той е уцелил 6-ца от тотото с тебе - хем млада, хем икономична, хем девствена.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 22ca0846b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Това момиче мисли останалите пасат трева. Девствена била ама друг път, на нейната възраст или е много грозна или е дефектна. Сигурно е грозна затова не я иска господинът.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: acd39d85d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От авторката:
Казах му по телефона, че не искам да продължавам повече. Първо ми каза добре, а на следващия ден почна пак да ми звъни. И така оттогава насам ми звъни на определени интервали и ми казва всеки път да си помисля добре. Само ме обърква по тоя начин, явно доста съм хлътнала. Не знам просто как ще го забравя...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1c1a1e5195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ето... погледни. Ако те обичаше и държеше на теб поне мъничко, щеше да те остави да продължиш живота си. Не го ли усещаш, че иска само секс. Какво има да му мислиш? Зарежи го, сигурна съм, че след него ще има още мнооого други момчета. Просто го остави да продължи с "другата", а ти поеми по твоя път, но БЕЗ НЕГО.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker