"Той е най-милият човек, когото съм срещала!" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Той е най-милият човек, когото съм срещала!"
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3671 пъти
Тези думи съм ги чела в книги, слушала по филми, а сега ги чух и от сестра си. Един турчин я намери в един сайт и започна да й пише. Първо й коментираше снимките, но тя не му обърна внимание. Тогава започна да й пише съобщения. Неизчакал да му отговори на първото, вече пишеше второ. Пишат си на турски, защото той я заговори на родния си език. Сестра ми познава в общи линии езика и се разбират, но понякога тя допуска грешки. Веднъж му се извини, че бърка и не говори правилно, а той й каза да не му се извинявала за нищо. Отначало тя ме успокояваше, че всичко е наред и е несериозно, но после като че ли хлътна. Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против турците. По същия начин щях да реагирам и ако беше българин.

Нарича я, , принцеса'', , , ангел'', , , красавица''. Ако усети, че е сърдита, започва веднага да й се извинява и да се съгласява с нея. Шегуват се, говорят си, приятно й е с него. Баща ми спря да й говори. Подминава я като пътен знак и я нарича глупачка. Според мен така влошава положението.
Въпросното момче от Турция е банкер и то в една от най-големите национални турски банки в клон в Истанбул. Може да има веднага която си поиска туркиня и то от Истанбул, а убеждава сестра ми, че ще я вземе при него, че ще я обича.

Сестра ми е много открит човек и веднъж той я попита дали е девствена, а тя честно си призна, че е. Тогава той видимо се зарадва. Каза й, че е негова. Тя попита как така. Тя ако е негова, той нейн ли е? Отговорът беше:, , Душата ми, кожата ми, тялото ми ти принадлежат! ''. Това е малка част от красивите думи, които казва.

Предупредих я, че обича нощния живот и ще продължи да излиза с приятелите си и да се напиват, както досега, а тя ще стои затворена в дома му. Не я интересувало.
Ние никога не сме били лишавани от нищо, но не сме и богаташи. Нямаме вили и не ходим на почивка по разни острови. Въпреки че сме материално задоволени, за човек от такъв ранк сме бедни. Какво е видял в едно бедно българско момиче, макар и красиво? Той не се е хвалел, но аз разгледах снимките му от почивки и проучих банката, в която работи. Между другото не само това проучих и досега не успях да го хвана в лъжа. Изглежда свестен, не прилича на манияк, но все пак... Мен ли ме е обзела параноята, или тя се предоверява?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 498b71c64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Има вариант и параноята да те е обвзела, но в света който живеем и странните хора който ни заобикалят в това няма нищо лошо, все пак ти е сестра и се предполага че я обичаш. За мен няма значение нациалността, двама души ако се обичат и се разбират. Незнам ти ако знаеш вече нещо което те притеснява или се чувстваш странно сподели, защото аз лично не виждам въпрос и не мога да разбере на какво очакваш да ти се отговори?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 88425f93ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здравей,
Не знам защо, но ми се струва, че това не се случва на сестра ти, а на самата теб. Не се притеснявай, всички хора са използвали в живота си историите си, които уж са на : " роднини, приятели, познати " и всякакви такива.
Колкото до темата. Аз лично съм против запознанствата в мрежата. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против нея, но просто ми се струва опасна. Това момче ми се струва съмнително. Не мисля, че сестра ти (или ти ;) ) трябва да се хвърляте при него. Изчакай/те малко. Нека видим дали интересът му ще си остане с времето, или след още месец-два ще се откаже. Може да помислиш, че съм лоша и гадна, но някой ден може и да сте ми благодарни! :)


* Грейс *

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5e7629bcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, проблемът е, че не проумявам как от толкова туркини ще се спре на едно момиче от България, което дори не говори добре турски. Затова ми се струва съмнителен. Освен че е богат, както споменах, не е грозен, така че всяка му е в кърпа вързана.
Номер 2, звучи така, защото със сестра ми сме преди всичко най-добри приятелки. Знаем всичко една за друга. Имаме си пълно доверие и си казваме всичко.
Днес нещата излязоха извън контрол. Поканил я през лятото да отидат заедно на почивка! Представяте ли си? Щял да поеме разноските, а след това искал да живеят двамата в Истанбул. Щяла да живее при него и да й помага за разходите по университета. Казал й да говори и със семейството си. Посъветвах я да каже истината, а тя каза, че не можело да му заяви, че не е харесван, само защото е турчин. Когато я попитал какво мисли за почивката, тя си замълчала и той й казал, че я чака и ще я чака да отиде при него. Не знам вече какво да й кажа... Затова искам помощ от посетителите на този сайт.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dce6870bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей :)

Аз съм турчин също, роден съм тука, израснал съм тука.
Честно да ти кажа техния (в Турция) манталитет такъв че нормален живот не може да се живее с тях (пр: както си свикнала тука).
Цитирам - " тя ще стои затворена в дома му " това е много правилно, точно така ще направи. Повярвай ми :(
Щом е богат значи само си играе с чувствата й, не му се доверявайте, всякакви ги има, просто един съвет от мен.

Или има някаква цел или нещо е намислил :)
Измислете причина, ти като по-голяма сестра, измисли причина и сложи край на връзката им :)
Иначе може да последва фатален край..

Подпис:
~~ Look beyond what you see....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e4e008c39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз пет години съм ходил с туркиня, Но не знам една
дума турски. Сестра ти даже и пише на турски. Циганията ви
е във вкръвта. Там ви е проблема.
от СИ. ГО

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a05ee8b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно не съм обзета от параноя, след като и турчин споделя мнението ми. Забраних й да говори с нашите. Няма да й позволя да отиде на тази почивка. Според мен иска да я примами и после да я задържи там. Тя му дала даже телефонния си номер. Днес й звънна, но аз й взех телефона. Тя каза, че не е видяла кога е звъннал. Той не повярва. Тя започна да се извинява и всичко отново стана както преди. Според мен работата се задълбочава, след като започна да й звъни. А навярно й звънна, за да я провери къде е, с кого е. Разпитва за приятелите й. Този кой е, онзи какъв е. Може и да преувеличавам, не знам...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 14fddb4d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ясно, че го правиш за нейно добро, обаче това навлизане в личното й пространство ми се вижда ужасно. Остави я да си чупи главата, цял живот ли мислиш да й ходиш по г*за да не се спъне някъде случайно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f0746e4d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Интересно ми е откъде знаеш толкова подробности за разговорите им, че чак и баща ви знае. Според мен е груба намеса в личния живот и е грозно. Ако реши, ще замине, и нито ти, нито баща ти, нито който и да било ще може да я спре. Успокойте се малко и оставете момичето да диша. Бъди хитра- ако все пак нещо те човърка, направи си фалшив профил, сложи някакви снимки му пиши, за да го пробваш. Ще видиш дали с теб ще се държи по същия начин и ако е така, го разобличи. И не се вживявай толкова -" забраних й да говори с нашите". Извини ме, но това не е нормално. Не те упреквам за загрижеността ти и притесненията ти, просто те съветвам да си по-умерена и спокойна.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b41ba20dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така като и се месиш само ще я накараш още повече да мисли за него. и извиняваи но нямаш право да и се месиш и да и забраняваш. много грешиш с подхода. говоря ти го от личен опит. аз се запознах с арабин в нета и семеиството ми скочи. да обаче тва не беше в тяхна полза. аз съм вече омъжена за въпросния мъж и всичко е ок. знам че се притесняваш нормално е но помисли малко има наистина хора които са доста фалшиви в нета. провери го но не по начина по които сега пишеш че се отнасяш с сестра си. искрено се надявам всичко да се развие по наи добрия възможен начин за всички и да нямате причини да се обвинявате

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dce6870bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей пак...

Аз съм бил в Турция, знам как е в Бакъркьой (квартала на богатите) Даже нашите са работили там.
В това семейство не са се понасяли двамата, веднъж ги изпратил на почивка (съпругата си и капризната дъщеря) в Дубай.
Всяка вечер е идвал със различна у дома, и както ми обясняват те - това било нормално за тях? !
Представяш ли си? !

Не мразя никого просто ги има и такива, а сестра ти е крехка и може да се излъже лесно..

Не се обиждай обаче е много глупава, тя и постъпката й, че си е дала номера.. :x

Сега той постоянно ще я търси...
което изобщо не е хубаво.... :(

~~ Look beyond what you see...

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c5259317fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А може да е просто един сутеньор. Интернет-връзките крият много изненади.
Един богат турчин в интернет ли ще се напряга да си търси? Че чак от България да си я "внася"?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a05ee8b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Навярно наистина прекалявам с контрола, но всичко е за нейно добро. Не ми се иска един ден да се налага да искам разрешение от този, за да виждам собствената си сестра. Предупредих я като си пише с турчин да си говорят само на обикновени теми. Но тяхното далеч не е приятелско комуникиране. Отначало уж беше на шега, но му е паднала в мрежите. Кой знае какви други глупости й е говорил освен тези, които ми е споделила.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5e7629bcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Между другото тя на няколко пъти щеше да ходи до Истанбул да се видят. Но плановете й се провалиха (с малко моя помощ). Той все питаше и като видя, че тя няма да отиде, измисли това с почивката.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: dce6870bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Добре си направила, има напредък :)
Все пак това е бъдещето на сестра ти. грижи се за нея, не я оставяй сама да решава, стегни малко веригата :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b1ec5f12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не, не си обзета от параноя.
Прочетох всички коментари и се присъединявам към тях.
Лично мен ме притеснява въпроса, който е задал на сестра ти дали е девствена. Ужас... :((( Не споменаваш баща и майка имате ли, те знаят ли, какво мислят?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8dd7200e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Вие туркини ли сте? Питам щото ако не сте няма защо да се притесняваш, че едва ли не сестра ти ще му е заложница. Щом се интересува и държи да е с момиче от друга вяра, значи не е чак толкова патриархално възпитан. Ти нали знаеш, че те са малко като циганите, мисълта ми е за уредените бракове. Щом свободно може да си избере жена значи няма да я затвори в харема си, да я принуди да носи разни забрадки и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5e7629bcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Казах им какви ги върши. Не искам да знаят за почивката обаче, защото ще се притеснят напразно. Такава почивка няма да се състои, нито екскурзия, нито каквото и да било друго, което може да хрумне на онзи. Майка ми я притеснява това, че са се запознали по интернет. Иначе по принцип не я интересува дали е българин, турчин, негър, ако сме обичани, уважавани, щастливи. Баща ми пък е и против начина на запознанство, и против народността му. Дори спря да й говори, но му казах, че така само усложнява положението.
Онзи като я попитал дали е девствена, тя си признала, че е. Тогава той се зарадвал. Казал й:, , Значи съм голям късметлия. Аз ще бъда първият. Първият никога не се забравя. ''. Тя още не го вземаше насериозно и тогава му се смяхме двете. Сега не ми е никак до смях. Надявам се и на нея да не й се стъжни.
А и ме притеснява, че постоянно й казвал:, , Моя си. Моя си. ''. Сякаш е някаква собственост.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 039ae4725e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   извиняваи ма на колко години си ти и на колко тя. кво ще кажеш ако някои я изнасили на път за вкъщи някои българин нямаш гаранция какво и кои може да нарани сестра ти. не разбирам този начин на мислене и расизма, но разбирам че се притеснявате за сестра ти. като е толкова сериозен по отношение на сестра ти вие го поканете да се запознаете. ако е несериозен и не му е чиста работата няма да се навие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 373bbce513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Този като толкова я иска и е богат какъв му е проблема да дойде до България?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c5259317fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   именно - какво е това"Моя си"? Та те още не са се видели тет-а-тет, а той вече си я е "заплюл".

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5e7629bcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не сме туркини. И той знае много добре, че и двамата ни родители са българи. Аз съм на 21 г., а тя през пролетта ще навърши 19. Ще кажете, че е пълнолетна и достатъчно голяма, но още е по детски наивна и намира у всекиго добро. Предложих й да го покани да го видим. Тя каза, че ще поговори с него и спомена, че преди й казал, че щял да я иска от нашите, което ми идва вече малко в повече...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a733028c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Като ? кажеш направо, че и забраняваш да отиде при него, или говориш против него, ти я караш тя или да започне да крие връзката си с него или на пук още повече да се обвърже с него, ей така на пук на теб. Виж, той я е поканил на почивка и после директно при него в Инстанбул. Поговори с нея и ? кажи, че се тревожите за нея, защото не го познавате. Опитай се да ? повлияеш да го накара той да дойде в Бг, да се запознае с баща ви и майка ви, нека му каже, четрадицията в Бг повелява, ръката на булката (защото от това, което описваш, изглежда така, все едно иска да се ожени за нея (до колкото знам, турците нямат други опции за връзки, ако те са сериозни)), да поиска ръката от баща ?. Нека да видим неговата реакция на вашата покана да дойде при вас първо.
Лола
П. П. Съмнявам се, че ще дойде...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7373a2eb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Няма да дойде и си има оправдание- необходима му е виза, следователно официална покана и още един куп документи. Аз самата имах подобно залитане преди време (не с турчин) и сестра ми в началото се опита като теб да се намеси по-грубичко, с което обаче не постигна нищо. Напротив, това ме надъхваше още повече, исках да й докажа, че греши, че поне един път не е тя правата. И какво направи тя... помоли нейна приятелка да говори с въпросния от фалшив профил, след което получих целия им разговор на пощата си. Кофти ми беше известно време, но съм й много благодарна.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7f4045b9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 24-Ясно, щом му е трябвала виза и той е бил някой омайник от циганските държави! Понеже вече има много подобни теми започвам малко да се притеснявам-толкова прост, груб и недодялан е станал българския мъж, че доста жени и момичета са готови да се хвърлят на врата на всеки сладкодумен омайник от ония гъзещите се по 5 пъти на ден!
До авторката-вразуми сестра си, убеди я по някакъв начин, че говорът е евтин, а тези хора са специалисти по използуването на красиви думи, с които да описват красиви мисли. Това си им е в гена, те са си такива. Не знам дали знаете, те така са я взели тази държава, НИКАКВИ битки на Иван Шишман не е имало, ето така със сладки приказки и обещания са прилъгали и простолюдие и велможи, пък после ела, че ми трябваш!
Аз имам много познати и приятели, не ми е известно някой да се е юрнал да учи турски език, пък сестра ти и пишела на него, а сте българки!!! Също знам за хора, дето от много години правят търговия с турци, но не знаят и нямат никакво намерение да изучават езика им. Свършиха ли европейските езици, сестра ти сигурно вече знае английски, немски, френски, руски, испански и др. на ниво филология, че вече реши и турски да понаучи. Или май е от сапунките тази работа, признай си! Аз съм бил много пъти в Турция, живота там няма нищо общо с тия сълзливи приказки, дет ги зяпате!
А, и още нещо дет сега се сетих-ти как разбра, че не ви лъже за нищо, той всеки може да ти покаже всякакви снимки. Предполагам си посетила официалния сайт на банката и си му видяла името и снимката там, убедила си се лично, че е на висока мениджърска позиция, така ли?
Дано да не свърши зле цялата работа!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7a05ee8b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Това на какъв език си пишат ми е най-малкият проблем. Направих си фалшив профил. Сложих снимки на една много красива жена. Не е известна. Добавях и други, за да коментират снимките, но си скрих приятелите понеже бяха пет човека на кръст. Започнах да му пиша. Той знае английски между другото, така че не се оказа проблем. Започнахме отначало чат на обикновени теми. После започнах да го свалям, но той не ме отразява. Държи се мило, но по по-различен начин. Единственото му провинение е, че му написах :, , Много си хубав! ". А той отговори:, , Благодаря и ти си хубава. ". Пратих му целувки, той не отговори. Сестра ми от началото беше започнал да я ухажва, а тази не я забелязва.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a92c43d942
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Много те моля не пречи на щастието и. Може би пък късмета и е точно с този мъж и ще бъдат щастливи. Наистина той е турчин, но мъжете са си мъже навсякъде, има и лоши и не толкова и по добри. Така, че моя съвет е да не им се бъркаш, за да не съжалява момичето един ден. Животът си е един и наш и всеки трябва да го изживее с цялата палитра от емоции, било то добри или не чак толкова. Оставете я тя сама да избере, не вие вместо нея, все пак е пълнолетна, нали?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 53046fc766
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   заедно ли са

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker