Не знам какво да правя вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя вече
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1452 пъти
Моля ви, публикувайте историята ми!!
Имам гадже от 8 месеца вече, уж много се обичаме, ама няма го разбирателството! Наскоро разбрах, че той ми е изневерил през лятото, когато беше отишъл на море. Казвах си, че няма да се върна повече при него, не прощавам изневеря и още какви ли не закани, а всъщност след седмица и половина пак се върнах при него. Просто всеки един ден без него ми е ужасен, чувствам се повече от зле, побърквам се, нямам никакво настроение, странна съм и агресивна, но когато се върнах всичко утихна. Бях отново щастлива-но щастие, щастие, пак беше за 1 седмица. Ние от средата на връзката ни имаме доста проблеми, изобщо не се разбираме и се караме постоянно. През тази седмица се чувствах токова добре и спокойна, но когато видях, че си е писал с това момиче и откачих. Не мисля, че това, че се бях върнала при него означава, че съм му простила, напротив, не съм и няма и да го направя, но в момента наистина много искам да го забравя, но това ми е първата такава връзка и живее точно до нас и не знам как ще го забравя. Не искам да се подлагам пак на цялото мъчение, на което се подложих онази седмица, просто не искам, няма кой да ми помогне в тази ситуация, трябва да се справя сама, а се чувствам толкова слаба и имам чувството, че скоро няма да мога да го забравя, а искам. Просто това спорене и повишаване на тона ми идва твърде много, но пък без него се чувствам и по-зле. Не знам какво да правя, просто не знам. Преживявала съм толкова много други момчета, но това точно просто имам чувството, че изобщо няма да мога.... Помогнете ми, ако можете, дайте ми някакъв съвет как да продължа напред, защото то е ясно, че с него няма как да бъдем заедно спокойни...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7f335c9b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как ли? Ами стягаш се, спираш да си втълпяваш, че си слаба и започваш да си втълпяваш, че си силна докато в един момент ще се почувстваш такава.
Няма как да го забравиш освен, ако не си изгубиш паметта. ;-)
Няма такова чудо '' да забравя някого'' има '' да преодолея'', преодолей го защото е за твое добро да го направиш.
Ще ти е мъчно известно време, ще ти се сменяват настроенията ама това няма да е вечно. След време ще започнеш да се чувстваш по-добре, но ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ САМАТА ТЕБ!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c72e4dad18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още си малка явно, за това не можеш. Това са глупости, ако се мислиш за голяма ще го преодолееш. Предполагам, че вече си му и пуснала щото то това сега е модерно естествено. Но това което си написала е смешно. Разбирам те, голяма любов дрън дрън ама не е най-голямата която ще имаш. Сигурно си на 14-15 и си се филмирала, че такава любов просто няма никъде. Съвета който мога аз да ти дам е да се стегнеш малко, щото тва са лапешки глупости сериозно. Успех все пак.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 44afd0e79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи му, че ако не спре с тия глупости го зарязваш. И след седмица провери дали пак и е писал. Ако не е - ок. Но ако и е писал или е писал на друга го зарежи. Ако е писал пак на някоя, значи че не аи му присърце и няма смиаъл да си с него и да се тормозиш. Изживяла съм го същото. Не ми е изневерявал, но година и половина пишеше на бившата му да се видят и на още една с която може би се е виждал. След като му казах, че знам всичко за тези неща, той се промени. Сега е само с мен и съм сигурна в това. Опитай и ти. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker