Хвали се на всички, че е спал с мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хвали се на всички, че е спал с мен!
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 7638 пъти
Не мога да повярвам още на това, което чувам от наши общи приятели. Мъжа с който съм, разправял наляво-надясно на приятелите си, как спал с мен. Адски ми стана неприятно. Как може да разкрива какво става в леглото ни и то на чужди хора? Интимният живот е за двамата партньори, а той тръгнал на всеки да разказва. Бясна съм, как му е дала съвестта въобще?
Всичко им е разказал с подробностите-как и къде сме го правили, за тялото ми. Та ние имаме връзка, аз съм му гласувала доверие на този човек. Не знам какво да правя, не мога да повярвам, че това е същия мъж с когото се запознах, в който се влюбих. Не съм го познавала. Изиграл си е картите добре, явно. Не съм му казала, че знам. Отбягвам го, не му отговарям на обажданията. Не знам какво да правя, как да реагирам. Като ударена с мокър парцал съм. Не изпитвам мъка или болка, а само яд и омраза. Много го обичах... Вече очаквам всичко от него. Няма да се учудя и да започне нещо да ме изнудва. Заедно сме от половин година, шест месеца ме е лъгал значи. Всички ме знаят като сериозен, дисциплиниран човек, сега сигурно ми се смеят зад гърба и си мислят кой знае за мене. За мен това е много унизително и жалко. Какво да правя? Страшно съм объркана и ме е яд на него.
Моля за полезни съвети и мнения!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: bdd8fbd99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми като си с някого е логично да е спал с теб. Тъпото е, че е разказвал подробности и са стигнали до теб, но често мъжете межу приятели си разказват такива неща. Друг е въпросът, че се говори само с 1-2 най-близки хора, не в обществото. Той е простак за мен и такива са и приятелите му

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6b0c7effde
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О мила чакай-всичките са такива!
Когато влизаш в контакт с мъж трябва да си наясно че винаги, ама винаги ще те разнесе, независимо дали сте за една вечер или за 100 000 вечери
Сега ще ти дам два примера
Преди 14 години харесвах един момък, той ми се сваля 8 месеца, нормално накрая правихме секс и очевидно той страхотно се комплексира от нищожния си размер се покри. Не съм го правила на въпрос и проблем, запазих колегиална дискретност. Разбирам аз тук пред 1 месец че същия след всичките 14 години продължава да си кове име на мой гръб, да се хвали и незнам си какво, да върти интриги и да обръща случая с днешна дата. Сорри-каквото повикало-таквоз се обадило, ще похваля размера му на необходимите места и ще дам храна на мишките, както той постъпи с мен
Истината-не ме е задоволил и не ми е имал душата, както и любовта, че да се хвали
Другия случай-една от моя квартал ходи с един вече 6 години. Познай какво става зад гърба й-какво, как и къде го правят се знае из ЦЕЛИЯ квартал. Даже същия се хвалеше че я е забременил, след това се хвалеше че я е принудил да направи аборт
Вади си извода сама-каквито и да са взаимоотношенията ти с който и да е мъж, винаги без изключение те разнасят, защото обичат да се хвалят. Обичат също и да украсяват истината, така че внимавай занапред
Ж33

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 21f4dfeee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   ами честито! ако те е и снимал бъди сигурна, че всеки те е виждал! а може и да е шернал снимките/клиповете даже по форумите, много е популярно да се прави това напоследък... или ако не е щом е такъв селяндур може и да те изнудва с тях... такива си ги избирате! и което е още по-важното, такива си ги заслужавате!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a93816db1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Сериозно? Би ли направила така, че да имам и аз с какво да се хваля?
Предварително благодаря!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 30c34d496f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Приятеля ти е идиот, авторке. Виждам, че в темата малко пишеш и за тебе... ти не си виновната. За съжаление има и жени, които са доста подвеждащи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f5603c61f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Точно по този начин се гради славата на кифлите. Явно попадат на кифладжии, които после информират следващите за ТТ данните на кифлата с която са били, описват нейните качества и способности. Вдигат и "рейтинга" в обществото в което живеят. Истинските жени не се занимават с кифладжии, както и истинските мъже, не се занимават с кифли. За всеки влак си има пътници. Авторката си е избрала да живее в ниските нива на обществото, в чалготеките и кръчмите, там какво отношение очаква. Там се живее като в комуна, няма мое, няма твое, всичко е наше и си го разменят по братски. Нали затова взаимно се информират, коя кифла врътка по добре. Авторке, не се коси, просто свиквай, или сменяй обкръжението. Но първо трябва да си смениш мисленето, но за това трябва акъл. От него започни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1abc7027d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може и клипче да е направил. Щом се хвали значи избива комплекс. Най-вероятно пишленцето му е 6-7 см. и избива ли избива. Нема да се косиш. Теглиш му една майна и си готова.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f5603c61f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   №10, ще му тегли майната, но тя вече е маркирана. Ако иска и таткавина да му тегли все тая, той си я е мушнал вече, даже и 6-7 см!? Тя като го видяла, че е с 5-6 см защо се е подложила? А №4(ж33), като го "похвали" този твой тъпкач, какво постигна? Целта му е била да те мушне и го е направил, а ти какво правиш, тръбиш, че те еб. л, няма значение с колко голям. Ти с линийка ли го мери преди чукането? За да възхвали новият си приятел, една жена решила да го похвали, колко бил надарен, но нали тя си е била кифла, се изръсила, от цялата кооперация, твоят е най голям!? Така, че размера е относително понятие, но черните точки които получават жените, остават за цял живот. На шилото следа не остава когато е мушкало, но винаги остава следа, където е мушкало. По добре си подбирайте шилата, после да не ви разнасят.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: db8ce17a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката:Номер 9, а къде прочете че ходя по дискотеки и барове? Такъв начин, стандарт на живот е далеч от моя, но нали все да говорим без да знаем. Не съм стъпвала там, първо защото не ме влекат и не са ми по вкуса подобни места и второ, защото влагам парите, които изкарвам за образованието и прехраната си. Не мога да си позволя лукса да чупя стойки по тези места, защото трябва и да мисля как ще изкарам месеца. Дори на кафене, рядко ходя по простата причина, че не разполагам с парите, с които би разполагала една типична кифла. Не претендирам и за такъв стандарт на живот, разбира се. Доволна съм и това което сама си изкарвам. С въпросното момче съм се запознала в библиотека, а не в ДИСКОТЕКА. Така че, моля да не се слагат думи в историята ми и да се перифразира по грешния начин. Или си объркал историята или не си прочел моята правилно. :) И все пак благодаря за мнението ти и отделеното време!
Относно момчето, през всички тези месеци в които сме били заедно се държаше много добре с мен и семейството ми. Работеше много, не беше типичното момче, което мята салфетки в някоя чалготека и може би това ме впечатли. Просто всичко беше нормално, докато не почнах полека-лека да чувам коментари за сексуалния ни живот и то с подробности. Явно е бил такъв винаги, но много добре си е изиграл ролята за пред мен. Още съм в недоумение от какъв човек в какъв се е променил. Но вече си научих урока, направила съм своя извод. Благодаря на всички, че се отзовахте толкова бързо! Благодаря! Лек ден! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b3cf3e5bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Като за начало го зарежи категорично и без обяснения! А след това, не те съветвам да падаш до нивото му и да му отмъщаваш по някакъв начин, просто върви с гордо вдигната глава и демонстрирай непукизъм. Нека никога и по никакъв начин да не разбере, че те е обидил, защото явно тайно се надява да реагираш. Е, ти пък го разочаровай! А ако пък в скоро време си намериш и готин човек, това ще е най-голямото ти отмъщение, но и да не стане, демонстрирай му, че си много по-щастлива без него.
Успех! И да знаеш, много ти съчувствам.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2e9828e628
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 9 номер. Здравей! По написаното от теб съдя, че си доста глупав/а. Та... ти глупак/чка ли си? :)
Не само на кифлите им правят такива снимки. Аз самата получих такива от един "дискретен" "мъж", който като някакъв маняк си пази снимките на голите му бивши. Е, та какво ще кажеш за това умнико/умнице? :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: afe0f6be61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   E какви ще си помислят хората, че правиш секс с гаджето с което ходиш половин година. Скандално!!!
Иначе много от мъжете в компания се хвалят със сексуалните си подвизи, един вид се доказват пред другите "мъжкари", знам, че това не е оправдание, за мен това е предаване на доверието от негова страна, да споделиш с други хора моменти, които би трябвало да са си специални и само между вас.
Но опитай се да влезеш и в неговата глава, явно той не го е приема така. Трябва да се разберете за тези неща. Ако той не разбере защо си се почувствала така... незнам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9763ef9448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Aми виж кaкво. Нямa от кaкво дa се срaмувaш. Човешко е дa се прaви секс. Друг въпрос е обaче, човекa нa когото имaш доверие, дa дрънкa нaляво и нaдясно зa интимните ви отношения. Нормaлно е дa го сподели нa 1-2 много близки приятели. Но не и нa целия квaртaл.
Мaйнaтa му нa тоя, не се зaнимaвaй повече с него. A зaобщественото мнение не се притеснявaй. Със сигурност всички ти зaвиждaт тaйно зa интензивния сексуaлен живот който си водилa.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: dc306c2df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не всички мъже сме такива. Не бих се нарекъл зрял мъж, аз съм на 16 години, но никога не бих тръгнал да разправям на плиятелитепси какво правим с моята приятелка, когато сме в моята стая. Не виждам смисъл да се хваля, въпреки, че никой от приятелите ми си няма гадже. Просто съм от малък град и ако кажа на един, той ще каже на друг и т. н. В крайна сметка аз ще избизна играч, но какво става с моето момиче? Нея ще я изкарат курва.. Не мисля, че щом обичаш даден човек би го злепоставил по такъв начин...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: faadff3d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   номер 5- с какво сме ги заслужили?? как го разбра това точно?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 09dd84e360
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Едно нещо ще ти кажа: По-добре е да си на хората в устата, отколкото в краката! Бий му шита на тоя помияр, но си запази една обеца на ухото за в бъдеще. Щом се е хвалил, значи е парцал: Ако не се похваля, все едно не съм ебал! Да го помниш, знам че на любовта очите са слепи, ама поне нека ушите ти да не са глухи! И да те е снимал, винаги има кой да му счупи краката! Не се бой, а не се успивай пак от други! Всеки има нужда от своя горчив опит!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0ac00180b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Към номер 2 - всички сме така друг път. Ти толкова ли богат сексуален опит с огромен на брой мъже имаш, че може да твърдиш това? Хайде малко по-кротко. Жените сте тия дето си обсъждате. Мъжете, ако сме мъже, най-много да си споделим с най-близките приятели, но не и пред трети лица. Тези дето се хвалят така или не са мъже, или просто няма с какво друго да се похвалят и избиват комплекси.
Авторке, ти също може да разгласиш. пусни служ, че не се справя добре в леглото, да видиш какво ще стане. Нали знаеш - "ако хората говорят, че сестра ти е курва, ти ходи доказвай, че нямаш сестра. "
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 09dd84e360
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, само ендо искам да ти кажа: Като се ядосаш на един, не замахвай срещу всички! Литовска народна пословица.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: db8ce17a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   №11 от Авторката:Когато аз съм се запознала с него, на челото му не е било написано женкар и манипулатор нали се сещаш? Момчето се държеше много сериозно, внимателно с мен, аз откъде да знам че ще постъпи толкова долно? Манитулатори много и сред жените и сред мъжете. Те знаят как да си изиграят картите, така че да не ги хванат. Слагат си маската, за да накарат другия човек да хлътне по тях. И когато това стане, явно си играят много добре с чувствата му. Като кукла на конци. Някои и с години ги лъжат. Колкото и да внимаваш, все ще се намери някой който да ти хвърли прах в очите, за да не виждаш истината. И аз не съм от доверчивите, дори имам проблем с това да се доверя на някого. Ама на... доверих се, влюбих се и ме прецакаха. На всеки може да се случи.... така че нека не сме съдници. Моето ще си остане горчив опит, то се е видяло. Въпросът е че трябваше да е коректен към мен, а не да се крие като мишка в брашно. Както и да е, няма да отмъщавам на никого. Под нивото ми е-това е за слабите. А и е детинско.
Пожелавам му дъщеря да има някой ден и да види колко е приятно. От това по голямо отмъщение няма.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 992b7fa4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Мила, съдбата си знае работата, кой каквото прави, после двойно му се връща. Живота знае как да отдаде всекиму дължимото, така, че не се притеснявай, всичко ще му се върне. Не мисли повече за това жалко нищожество. То е толкова кухо и елементарно, че не може да отсее зърното от плявата и не може да оцени подаръците, които му прави съдбата. Още не се е научило, че когато не цениш каквото ти е дадено, то ще ти бъде взето. Мислейки се за много хитър, ще прокуди сам стойностните хора от живота си, а после ще се чуди защо така му се случва. Не се ядосвай, ти приключваш с нещо некачествено, а той ще загуби нещо стойностно, защото не всеки ден се намират хора, които те обичат и на които им пука за теб, така, че единствения губещ е той -ГЛУПЕЦА, макар със сигурност да не го осъзнава, но и това си е пак за негова сметка. Да не ти пука какво говори, той просто показва колко е жалък и гнусен. Ти няма от какво да се срамуваш! Другите да не би да не правят секс? Държат си онез работи да си пишкат с тях и сигурно щъркела ги е донесъл? Я да пътуват с вятъра всички псевдоморалисти. Вдигни си викосо главата, момиче и да не ти пука от елементарни и кухи хора.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8eb8316f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   №17, браво моето момче, само на 16, а разсъждаваш мъдро. "Просто съм от малък град и ако кажа на един, той ще каже на друг и т. н. В крайна сметка аз ще избизна играч, но какво става с моето момиче? Нея ще я изкарат курва.. Не мисля, че щом обичаш даден човек би го злепоставил по такъв начин... "!? - Ти добре разсъждаваш, но отворените какички, които коментират и търсят оправдание за лекомисленият си живот, не мислят като тебе, за тях не е важно за какви ще ги приемат в обществото, важен е кефа, но всеки кеф се плаща. Виж какви съвети си дават, авторката веднъж е попаднала в пропаста, те искат от нея да се досамоубие. Да разтръбяла из града, че момчето не я е изчукал добре. Не е важно как е чукал, важно е, че е чукал. Има и малки чукчета, има и големи, но все чукат. Аз предлагам да разгласи, че от целият град, неговото чукче е най малко. По горе някакви кифли я успокояваха, че трябвало да се гордее, че прави секс. Каква по голяма гордост, ако другите знаят, че тя познава чукчетата на целият град, страшна реклама за истински професионалист.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: fd3d7e450b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Момчето е направило услуга на останалите. Ще знаят струваш ли си парите и усилията.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ef74eafe29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Наистина, мъжете немогат да не се похвалят на приятелите си! Такива са си от край време, дори и сега в този свободен и разкрепостен свят! Но, ако попаднеш на някой сериозен, той няма да разказкаже на другите, защото той също ще те обича и тези неща ще си ги пази само за себе си. Изглежда това момче е с комплекси и само заради секса е бил с теб. Съветвам те да непродължаваш връзката си с него, той просто е губене на време.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d2c4486392
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Моят бивш, също разправяше на общи приятели, че сме го правили отзад, и като се разделих със него, един негов приятел, ми предложи, да го направим, направо полудя, как не му забих плесница, но сега си имам приятел, а между другото, бившия ми беше турчин, а сега съм със индиец, много го обичам, имаме чудесна връзка, и адски ме възбужда!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0a22474fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   РАДВАЙ СЕ.
Иска да му завиждат че е бил с такава готина мадама като теб, това му вдига самочувствието. Ако беше някоя грозница едва ли щеше да се хвали с това.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2a9884c178
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторката не се е появявала тук от 10 месеца, но това не прави темата стара. Вероятно отдавна вече е приключила с този, а може дори да е срещнала правилния човек.
Ако все пак реши отново да прочете коментарите под темата си, искам да и кажа само едно "всяко зло-за добро"! Достатъчно рано е разбрала с кого си има работа, което и дава пълно основание да му бие шута и да не го мисли. При мен не се получи така, доста време след началото на връзката, когато уж всичко изглеждаше прекрасно, разбрах, че приятелката ми си пише и говори с бивш - и до ден днешен обаче не съм разбрал какво толкова са имали да си кажат, в каква степен съм бил обсъждан, защо и е бил нужен такъв контакт. Ако се окаже че е бил обсъждан сексуалният ни живот и за миг не бих се колебал да я изпратя по живо, по здраво, но твърденията и, че е искала да се похвали с новата си връзка и по този начин да му натрие носа ме обезоръжават. Винаги съм предпочитал яснотата пред догадките и съмненията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker