За баща ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

За баща ми...
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1860 пъти
Здравейте! Нуждая се от съвет. Аз незнам как да започна, но все пак трябва да ви споделя това нещо. Моите родители са разведени, от малка баща и майка ми си имаха проблеми дори са се оженили заради мен, защото майка ми е останала бременна. Дори понякога си мисля, че всичко е заради мен и двамата не са ме искали от начало. Татко ми липсва, тръгна си когато бях 8-ми клас, не ни се обаждаше на рождени дни, на празници никак. Израстнах без баща, сега е в чужбина. На скоро майка ми е говорила с него, но той не е питал за нас.. Незнам как да постъпя, този човек никога не се е интересувал от нас, ние не бяхме семейство, аз незнам какво е да имащ баща, но много бих искала да усетя това чувсто. Тези неща никой не ги знае дори и майка ми, всичко изживявам вътре в себе си, с такъв характер съм. Винаги показвам, че не ми пука, че нямам баща, все ми е едно, но това боли. Колкото и да прикривам чувствата си то е вътре дълбоко в мен. Изпитвам гняв към него, зощото през цялото време бяхме сами. Майка ми всичко съм благодарна на нея, без нея аз съм нищо. Трудно е да изразнеш без баща, шото аз съм момиче и момичетата имат особена връзка с баща си. Не искам да го мразя, но незнам какво да чувстам. Трудно ми е да си призная, че ми липсва, но ако той беше до нас всичко щеше да е различно. И сега въпроса ми е дали аз да го търся, да питам как е, добре ли е, как се чувства, дали някога мисли за нас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 69d7cb7c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей, продължи напред. Не го търси баща ти. Негов дълг е бил той да ви подкрепя по някакъв начин или поне ТЕБ.
По-добре без баща отколкото с кофти баща. ПОВЯРВАЙ МИ! Какво да кажат хилядите деца израснали с малтретиращ ги баща? ! По-добре така.
Продължи си живота и не задълбавай с такива мисли.
Подкрепяйте се с майка си, това е важно!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 45e2f096b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   да, потърси го, без да имаш големи очаквания. Не мисли, че той ви е оставил заради вас, просто си е безотговорен човек. Някои родители са така, което не те прави по-малко стойностен човек, достоен за обич. В бъдеще не прави обаче компромиси с мъжете до себе си, само и само да има някой до теб, не търпи лошо отношение и не бъди с някой, който не обичаш. Любовта идва трудно и първо трябва да можеш да си щастлива сама.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ed703ca451
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да забравиш за родител, който и веднъж не те е потърсил. Той не те заслужава и когато се сети за теб да го гледаш един ден вече ще е късно. Както е случая с майка ми и дядо ми. Радвай се че имаш стабилна майка и един ден си избери мъж, който да замести завинаги баща ти. Поне ще знаеш какво искаш в едно семейство и ще дадеш всичко да го постигнеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4c5403dde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сега съм на 17, а моите родители да се развели като съм била на 2. Баща ми минава само с как си как е училището. Мисля, че човек трябва да уважава толкова колкото него го уважават. Затова не се интересувам от баща ми особено.... звъня му веднъж в месеца и ходя при него веднъж в месеца. Дава ми пари само за рождения ден. Не е в парите, само казвам, че може и да ти липсва, но неговото държание към теб показва колко си му важна така че ти си прецени до колко е нужно ти да му обръщаш внимание. Аз не го чувствам ксто баща и сме напълно отчуждени. Всичко се връща.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f1b302c88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Доста бащи се държат тиранично към дъщерите си и ги унижават, да не говорим, че им посягат. Моят баща и до ден днешен се държи адски тъпо и ме унижава, задушава и изнервя. Така че ти препоръчвам да се радваш, вместо да тъгуваш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3fa4e8a5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С времето се свиква. Аз съм израстнала без майка ми, която ни е напуснала, когато съм била на 2 години и изобщо не ми липсва. Дори и да се появи сега, ще я чувствам като чужд човек, защото никога през съзнателния ми живот не съм имала контакт с нея. Както се казва, времето лекува всичко. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker