За голите и разкрепостени снимки на момичетата в Интернет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За голите и разкрепостени снимки на момичетата в Интернет
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 8434 пъти
Момче, на 22г от голям град

Ползвам Интернет активно всеки ден от 2006г, от когато горе-долу разполагам и с компютър. Първите разбира се сайтове за запознанства в България бяха елмаз, флиртче, импулс и още 2-3, които бяха посещавани от десетки хиляди души дневно.

Още от онова време си спомням как имаше момичета, които качваха по-разголени и разкрепостени снимки. Винаги съм се чудел ЗАЩО, го правите? И момичетата качващи такива снимки са страшно много!

Бихте ли си признали, когато качвате снимка по прашки и сутиен какво целите? Ясно е, че я качвате за пред хората. Защото това е социална мрежа.

Голяма част от мъжете си мислят, че е защото сте "загорели", което го изключвам като вариант... не знам защо. Другото, защото сте били к*рви и третото, което по-ми се вижда реално е, че искате да получите един вид внимание. Един вид да се чувствате значими, ако мога така да се изразя. Също така заради суета...

Някой хора мислят, че е израз и на перверзия и защото ви се прави секс? !? !? !

Тук бихте ли си признали защо го правите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: a52fe4570f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Деградация на нацията

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f0d9097d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно предполагаш. Когато няма с какво да изпъкнеш, изпъкваш с най-долното. Само че тука никоя кифла няма да си го признае.

А има и такива, които просто работят най-старата професия и това им е начин за намиране на клиенти. Даже може би повечето са такива.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9b7f501b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам, но за мен по -фрапиращо беше, когато видях фейсбук профил(мъжки), където снимката профил на беше не голо момиче до кръста. На другата снимка, кавър снимката беше същата снимка, но се оказва, че тя се е снимала чисто гола, доволно разкрачено. Момичето не е първа красавица, леко пълно. Това вече не го разбирам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e55f4cea97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз нямам снимки по прашки в нета, но като цяло съм фен на еротиката и имам по-провокативни снимки. Правя го защото, това съм аз и така се чувствам. Не търся внимание, нито нищо с това, по-скоро изразявам себе си!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: af32b1c6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз не го правя, но достатъчно добре разбирам собствения си пол, за да потвърдя, че е точно от желание някой да те е*е. :) Не знам защо ти се струва толкова странно. Много по-лесно ще привлечеш по този начин някой загорял тип. (Мъжете пък си снимат оная работа по сайтовете, да ти обърна внимание). Но все пак, това го правят предимно момичета, които нямат много самоуважение. Аз лично бих подходила с флирт и красив външен вид, но не дотам разголен... Това за сайтовете.
И още нещо. Голяма част от момичетата са продажни - готови да покажат всичко от себе си, за да привлекат внимание. Винаги съм си мислела, че причината е точно в обществото, най-вече мъжката част от него. Всичките "балерини", които само знаят да се чекнат по гащи в телевизията, дискотеките, по концерти, го правят не защото природата им е такава, а защото обществото ги награждава с радостта си от гледката (мен лично по-скоро ме отвращава, но признавам, че привлича погледа такова нещо). Защо мъжете не излизат да се показват пред екраните по гащи - нима те не са суетни и не искат внимание?
Та да обобщя, че станах много дълга, не подкрепям момичетата, които са готови на всичко, за да получат внимание (в сайтовете доста повече от внимание), но подканям всички да се замислят, че радвайки се на момичетата по гащи, които вече са навсякъде, те самите ги подкрепят.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: fa120d11fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   " Винаги съм се чудел ЗАЩО, го правите? И момичетата качващи такива снимки са страшно много! " - Аз мисля, защото са глупави и недозрели, мислят лекомислено, защото нямат логическо такова. Къде в жена ум!? После като навлязат в живота, такива или стават кифли за магистралата или най елементарни женички, които се ползват докато са млади и после се загубват в сивото ежедневие. Ако се опитат да навлязат в елитно общество, биват злепоставяни от компромати, които те сами са си създали, точно с тези снимки, за които питаш. Т.е., те сами си бият шутове в живота. Сега се правят на отворени, но после всичко им се връща като бумеранг.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1398f9a7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 537136215d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Aз съм женa нa 25 години и никогa през животa си не съм кaчвaлa тaкивa снимки нито във фейсa, нито в сaйт зa зaпознaнствa. Естествено, че съм прaщaлa "горещи" снимки, но сaмо нa лични.
Мисля, че жените, които го прaвят, сa си курви. Aмa в товя нямa нищо лошо. Всеки имa прaво дa прaви с тялото си кaквото пожелaе. Aз лично не смятaм че aко се покaжa рaзголенa пред хиляди мъже, ще привлекa особено внимaнието нa някой. Толковa много рaзголени мaдaми имa вече... Не че съм светицa, но предпочитaм зa пред другите дa съм дaмa. A в леглото не отричaм, че съм кучкa.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9abe6c0516
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм качвала свои снимки по бански... защо? Защото първо се харесвам на снимката, което е водещото. Какво ще си помисли някой си загорял мъж някъде си не ме вълнува особено. Това ми е ужансо тъпо и този Мотикаря който определено започна като добра идея, но като пусне снимка на някое момиче по бански и напише Миндил или нещо подобно... нали на плажа с този бански са те видели още 100 души, къде е проблема? ... Не ми пречи и чисто гола снимка да си качи някоя жена, ако го прави за лайкове-добре, ако иска да привлече внимание пак добре, това си е неин избор и след като е пълнолетна и не нарушава правилника на фейсбук няма никакъв проблем. Наиситна не одобрявам това да се прави от деца, но не виждам къде е пролема, ако е пълнолетна жена. Ако, не харесваш такъв тип момичета които си качват разкрепостени снимки просто не се срещаш с такива...
Има жени и мъже за всеки вкус. Това е като да питаш защо някой мъж си качва снимка по долни гащи пред огледалото в банята... има такива с хубави тела които не го правят има и с такива тела, че е гнусно, че го правят... и все пак това е въпрос на личен избор. Мен не ме привлича, но на някои жени им харесва.
Аз имам снимка по корсет... обясниха ми, че било срамно да я качваш защото е бельо... при положение, че имам снимки с дрехи които далеч повече подчертават гърдите ми или с къси блузи с открит пъп и както споменах по бански, не виждам как един корсет е някакъв проблем, но явно има... обществото е много странно по тези проблеми. За мен човешкото тяло по никакъв начин не е срамно. Срамни са мислите ни за него и това, че ще прецениш един човек по неговите снимки. Познавам момиче което няма нито една гола снимка, но е като цяло, , курва" въпреки, че не харесвам тази дума, защото от други страни е стойностен и свестен човек, но просто прави секс често и с различни партньори и все пак няма нито една гола снимка... правете си изводите!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d64dde47b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   А вие мъжете защо си качвате снимки без тениски? ;)

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3410e0c8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Защото някоя к*рва го е направила за пред клиентите, а останалите малки момичета са видяли от нея и подражават. И тъй както езика е подражание, така и това е подражание - гледаме от другите и повтаряме... на по - късен етап, обаче, на повечето им идва акъла и спират.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 52055a36a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Аз съм го правила, при това на зрялата възраст 30-32 години.
А уж, ако се съди по IQ трябваше да съм интелигентна...
Качвах си разголени и дори откровено голи снимки в сайт за фотография, естествено лицето ми не се виждаше и бях анонимна.
Причините бяха две:
1. Защото все още бях много хубава, НО въпреки това - напълно пренебрегвана от моя съпруг, което повлия силно на усещането ми, че не ми достига женственост или имам някакъв дефект..... Така виждайки мъжките реакции се успокоявах, че всичко е наред.
2. Втората причина е, че голота имаше навсякъде и не виждах нищо кой знае какво интимно и еротично в разголването на тялото. Съответно нищо скандално. Тялото е просто тяло. Тела има под път и над път. За мен еротична в един човек и тогава, и сега, е само и единствено личността.

Тази моя страст отшумя бързо, защото си дадох сметка, че едно жалко чесане на егото не ми носи нищо. В живота ми настъпиха важни промени и вече нямах нито време, нито нагласа да се лигавя и безделнича.

Сега от позицията на времето (минаха 10 години) като видя други разголващи се и позиращи момичета и жени, ги гледам с великодушно презрение, може би е удобно да не ми харесват :) Много са смешни и суетни, каквато явно бях и аз. Виждам само евтино и безвкусно поведение, в съчетание с пълно неведение от страна на посредствено създание...Каквото бях и аз.

Това са грешки на растежа, слава богу в повечето случаи преходни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 21746123f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (54 гласа)

18.   Ами ти си ги отгатнал общо взето причините. Плюс и да се хвалят с тялото си един вид. Момчетата защо си качват снимки на плочките, бицепсите, трицепсите и т. н. - нали заради същото.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2c159dd85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Защото една жена иска да я харесват всички мъже, а за мъжа е важно да се хареса на една жена, а пък мен бе боли ж*я за всичко искам пари

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ea16fac397
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Да. Бях малка и глупава и си мислех, че съм готина, а всъщност всичко това е много евтино. Не съм го правила системно на няколко пъти съм пускала такива снимки, но се срамувам, защото знам всъщност колко е смешно от страни. Но тогава и всичко беше ново тепърва всичко навлизаше, както и фейсбука. В днешно време е недопустимо, но явно момичетата са в пъти по разкрепостени и като се снимат така искат примерно да покажат, че са по-секси от някоя друга, и че са много обиграни. Реалността винаги е друга.
За мен никое такова момиче не може да бъде моногамно и да държи истински на партньора си. Момчета спрете да се поддавате на такива пошли, евтини провокации. Вече времената, в които живеем истинската красота и то семплата се цени най-много и като казвам това имам в предвид, че с дрехи и по-малко грим и непринудено излъчване жената изглежда много по-привлекателна.
ж. 24

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c58ecd032f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   аз ще ти кажа защо го правят жадни са за внимание явно не знам аз такива снимки никога не бих си качила първо защото ще ме е срам целия фейс да ми зяпа задника и второ това означава да нямаш абсолютно никакво достойнство и сиво вещество в мозъка. това е моето субективно мнение

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2ebd621474
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   ясно ми е сега какви коментари ще навалят, авторе, ТЕ НЯМА ДА СИ ПРИЗНЯТ, БЪДИ УБЕДЕН В ТОВА, 100% сега някакви кифли и батки ще започнат да ти обясняват, че всеки си решава какви снимки да качва в интернет и ти нямаш право да ги съдиш.... а защо го правят ли, комбинация от всичко което каза ти, за внимание, защото са загорели, да, ЗАГОРЕЛИ СА, чалгата също е огромна причина, да се харесват на батковците и т. н., и тези момичетата ме отвращават, засрамете се, вместо да се защитавате сега, се засрамете и престанете да бъдете толкова леки...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1b7f2749b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Защото за толкова и стига акъла да привлекат внимание.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2d52691b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Качвала съм снимки по баски, да! Защо не? Ходя на фитнес, следвам хранителен режим, боря се всеки един ден, за да съм в хармония с тялото си. Радвам му се, обичам да го показвам. Трудя се за него, а и какво толкова, че някой е качил снимка по-бански? Всеки има право да се снима както си поиска

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 94314f762a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   За да ви дразним. Защото знаем, каква власт има женското тяло над мъжката психика.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2fcfa522f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Защото дори и несъзнателно те търсят одобрение :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b6d8f5d518
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Аз съм момиче. До сега не съм качвала такава разкрепостена снимка, но и аз се чудя защо другите го правят. Но е очевидно, че момичетата с голи снимки получават повече внимание от момичета като мен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a7d05321dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Автора

Не се палете толкова не се заяждам, а искам да знам защо го правите и какво целите, това е :).

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 25a00ba779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   най-вече за внимание, тъй както момчетата се снимат голи до кръста да покажат тела ако ги имат...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4071cbb985
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Ти познаваш ли ме? !
Откъде знаеш изобщо кой какво има в компютъра си и какво няма, ти да не си Всевиждащото око, че да проникваш чрез рентгеново зрение през всяка стая и всяко домакинство, или си от ония тъпаци СЕМ, дето поставят подслушвателни устройства и скрити камери из домовете на хората, за да ги шпионират денонощно за нередности? !?
"... защото сте загорели, което го изключвам като вариант... не знам защо. Другото е, защото сте к*рви и третото, което ми се вижда по-реално е, че искате да получите внимание. Един вид да се чувствате значими, ако мога така да се изразя"-Това го приемам като лична обида и опит за оронване на авторитета ми (защото в моя град, той е голям, повярвай ми). Не можеш на всички хора директно да лепваш етикета "загорели, курви" и така нататък, без да се замисляш, че не всички са педофили и изнасилвачи. Да, има ги, но те (ако са тук), едва ли ще пишат във този сайт, за да се издадат сами. Помисли си. Знам, че искаш да помогнеш, ама така с обиждане наляво и надясно няма да стане.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8325967fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   25, първо какъв е смисълът да дразниш когото и да било? Това някакво състезание ли е, че трябва да ги дразниш и ядосваш? Кому какво доказваш? И второ, да, ти дразниш, но сама се сещай кои мъже дразниш. Не си мисли, че дразниш някой стойностен истински мъж, защото той не се впечатлява от едно тяло без никой на горния етаж. Дразниш някой загорял ниско интелигентен и не особено духовен мъж. Ама те краставите магарета... нали знаеш Какъвто си, такива привличаш. Така че тези ти разсъждения говорят за теб достатъчно. Който каквото има с това "дразни". Едни с акъл, други със зрялост, а трети които няма с каво, дразнят с най-преходното и илюзорното нещо - тялото. След някоя и друга година с какво ще дразниш, като поодъртееш?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8325967fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   В тази връзка искам да ти разкажа една случка, за да разбереш за какъв комплекс става въпрос. Значи гледам една кифла се снимала по прашки и осъдно потниче в типичната кифленска поза и патешки джуки. И естествено цялата беше нашарена като коледна елха с татуировки. Просто мила родна картинка.

Разбира се, беше пълно с коментари на разни нискочели екземпляри от мъжки пол на вида хомо сапиенс. И всичко това се случва в сайт за онлайн игри, дори не е в сайт за запознанства.

Аз просто писах, че татуировките и са кичозни, но щом така се харесва няма проблем. Тя естествено веднага ми изтри коментара. След това писах "трябва ли всички да ахкаме, за да ни се запазят коментарите и нямаме ли право да не я харесаме". После последва бурна реакция от нейна страна, че не знаела за никакъв коментар (сякаш се изтрил от самосебе си), па колко неадекватен съм бил и какво "повърхностно копе*" съм.

Явно нямаме право да не се възхищаваме на кифли, аз така го разбирам. Това са хора, които нямат радости в живота, нямат достойнства, с които да се похвалят и са зависими от чуждите хвалебствия. На мен примерно ми е през онази работа дали някой анонимник от нета ще ме хареса или не. За мен е важно да съм достоен човек за себе си, да се обичам с жена си и дъщеря си и да съм добър в работата си. Дори и парите не са важни, защото знам, че те не са причина, а следствие от добрата работа. И ако си гледам работата добре, без пари няма да остана.

Та така - не е лесно да си комплексиран.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c0225e09a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Която се засяга от темата, значи се вижда в думита на автора - enough said.
Относно защо го правят - за да дразнят мъжете и за внимание. Не мисля, че е толкова за секса а по-скоро да видят, че на мъжете им текат лигите по тях. Аз имах една позната на 25 си качваше снимки в един сайт - черни жартиери, прашки и сутиен. Изглеждаше секси - няма спор в това, но съм си говорил с нея че тя е сама от година някъде и изобщо е спряла да допуска мъже до себе си.
Та това са причините, 90% от тях го правят заради вниманието, 10% заради вниманието и секса, който искат. То аз за това съм се настроил и знам че ще си остана сам тоя живот, защото те прекалиха вече. Няма да правя семейства с такива жени.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3e90427f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Не знам - голи снимки в Нета нямам, както и не бих се захванала с някой, който си е "снимал оная работа" (както казаха по-горе) и я вее в мрежата.
С мъжа ми се запизнахме в Интернет. И двамата нямахме профилни снимки, а само описание. Пратихме си на лични и то не веднага, а след определено писане. ТОЙ ме потърси първи, прочитайки профила ми и в началото той беше по-заинтересованият. Е - сега е моят живот!
Та... Мисълта ми е, че за всеки влак си има пътници. Онези с голите снимки ще ги грабнат такива като тях, а такива като мен ни вземат мъже, които биха избегнали първите поради ред причини. А теб, авторе, това не бива да те терзае. Да си правят каквото си искат - то си е техният живот. ✌
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8325967fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   30, преди да се разпениш, прочете ли изобщо темата? Какви ровения, какви семове, какви 5 лв?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d09a9c2d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Номер 11 много грешно мислене, съжелявам, просто изразявам мнение :) Повечето, качващи снимки по бански, го правят с много ясна цел и всички знаем каква е. Не опитвай за оправдаваш такива снимки, защото няма нужда да се показваш или доказваш пред никого. Какъв е проблемът да си се харесваш, да си ходиш на плаж? Защо трябва да се качват такива провокативни снимки? Просто не проумявам как фейсбук е заел такова огромно пространство от живота на хората... Много жалко, наистина..
-ж. 21

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 80b0d83aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Дори не ти изчетох целия пост. А ние от къде да знаем, че ти не си качвала някакви си снимки в интернет пространството и сега да искаш мнения, на които да се формира базисното ти отношение към темата?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a7d05321dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Автора

Мъж съм! И не ми говори в женски род. А тебе откъде да знаем дали не си някоя меркантилна разголена... ако ти го напиша директно няма да ми одобрят коментара.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4071cbb985
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   38, не знам къде си виждал във поста ми да споменавям за 5 лв, и не съм се "разпенил" изобщо.
"Какви ровения, какви семове"... Как какви, бе, нали именно за това става дума? !! За някакъв виртуален шпионин, който се рови във личните животи на хората и се опитва да отгатва какъв стил на живот водят и какви са, САМО и ЕДИНСТВЕНО според снимките и материалите, които са си качили във Интернет. Това нищо не говори за човек като личност.
Явно автора на тази тема е дълбоко комплексиран и има вътрешни демони, и за това, за да се разсее от своите недостатъци, отчаяно търси други хора, които да си "признаят" своите недостатъци заради него, за да се почувства той по-пълноценен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 746ee37d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Нямам такива снимки и никога не съм имала, но уважавам правото всеки да качва каквото иска, да бъде какъвто поиска, и да живее както иска. Не разбирам на теб какъв ти е проблема? Ами, такива момичета бол, такива момчета, обаче също. Защо само момичетата споменаваш? А не е ли модно вече момчетата да се снимат голи до кръста с плочки, бицепси и т. н.? Или при тях е готино и приемливо? Пак закостинели разбирания и двойни стандарти. Както тези момичета търсят внимание, искат да се доказват на другите, хранят егото си, че са харесвани и желани, така са и момчетата. Ми, не виждам нищо лошо. Харесвани са, качват провокативни снимки, и обратното-качват провокативни снимки и са харесвани. Докато има такива, които да ги гледат и превъзнасят, еми ще има такива и които ще качват.

Depravity

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a7d05321dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Автора

Абе ей момиче. Ако иска някой да ти направи нещо ще те съсипе по много други начини, а не анонимно. В момента анонимно и да искам не мога да направя нищо на хората.

Какъв ти СЕМ. Нали ако съм от СЕМ директно щях да ти дойда на вратата и да ти натряскам глобата и нямаше да се занимавам с тебе. Вие сте някакви болни хора. Честно го казвам... Не е нормално такова мислене и жалко поведение. Аз просто питах кво искате да ми кажете или кво искате да покажете с това разголване пред целия свят и директно ме нападнахте. Това не е поведение на нормални хора. Освен това като някое детенце се захващаш за всяка дума.

Да не би да преоткри себе си в думите от темата ми. Явно...

И кой ти е казал, че нищо не говори поведението ти в Интернет. Говори много повече, отколкото си мислиш, но понеже много ти знае балалайката няма да ти ги кажа!

Какви ти демони. Сега да не излезеш някаква от онея шарлатани, дето баят за 2лв и предказват съдбите.

Направо не мога да повярвам.

И виртуален шпионин ще ми казва... не не не.. брат. чеснто....

Само искам да ти кажа следващия път като се показваш гола пред целия свят да внимаваш и да четеш правилата във Фейсбук. Само това, че си се регистрирала, означава, че авторското ти право върху снимките пада и могат да бъдат ползвани от други хора, обекти, субекти и тн. Ти мен не ме мисли какъв съм, а гледай себе си. Не се чудете защо 4 години функционираше групата селски пръчки и хората не можеха да направят нищо. И на автора на тази група мисля, че нищо не му направиха. Внимавайте къде и как си качвате разголените снимки.

И тази голота нито ще ви направи щастливи, нито успешни, нито нищо. Една истински уважаваща себе си жена никога няма да тръгне да си показва задника или гърдите пред хората, те ще бъдат предназначение само за очите на нейния мъж.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f0d9097d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   45, за теб гледане на снимки, които някой сам си е качил в нета, е ровене, така ли?

Не случайно са ти сложили 7 единички. Или изобщо не си чела темата, или не вдяваш за какво става въпрос.

А за "петте лева" това си е идиом, ако знаеш значението му. "Разпенила"? Ти точно това си направила, разпенила си се, не съм казал, че си го споменала, но си се разпенила, да. То се вижда и без да го кажеш.

Абе какво ли се занимавам?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9d29e0ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   аз съм на 22 години. Не съм си качвала голи снимки или снимки по бельо, но съм си качвала по-разголени, в смисъл с дълбоко деколте, къса рокличка, такъв тип. при мен причината беше лична, да подразня тогавашния ми приятел, исках да си припомни, че и аз не съм за изхвърляне и привличам и други мъже. може би щях да ги привлека и по друг начин, но този беше най-бързият и най-лесният. исках да ме, , харесат'' във фейсбук, да коментират, за да се почувства застрашен.
относно другите, снимка по бански не е кой знае какво, стига банският да не е прекалено изрязан, разбира се. ако банският е с прашка или снимките си са направо по бельо, това вече ми идва малко пошло. поне аз не бих се качила така, да ме гледат всички. голи снимки съм пращала само на лични на гаджетата ми.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a7d05321dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Автора

Номер 13

Ако един мъж си свали тениската насред центъра на града лятото няма да е нищо кой знае какво като събитие, но ако жена си свали тениската и сутиена и тръгне гола какво ще е, а?

При жените трябва да има някакво по-стегнато държание. Освен това Фейсбук е създаден с цел комуникация, а не курвалник, нали. Какво сте ми се заснимали като пачаври? !!? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 308e79d618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   45, "38, не знам къде си виждал във поста ми да споменавям за 5 лв, " къде си расла, не знам, че хич да не си чувала ИЗРАЗА "кви 5 лева!? ", това сериозно ли или се правиш!?

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4071cbb985
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Аз съм 45.
До автора:Първо на първо, не ми говори като на момиче, мъж съм, и то голям, определено над 20 години, мисля, че във коментара ми вече си пролича от това с какъв род говоря за себе си, но ти нарочно ми говориш във женски род, защото те е хванало яд, че ти казах истината за тебе, директно в лицето, без да го увъртам много и си се засегнал. Ще ти се да съм момиче.

2. Не, не съм се преоткрил във думите ти, те не са и със особено голямо значение и смисъл, та да се препознае който и да е във тях.

2. Защо ще ми "тряскаш" глоба? Защото съм си качил една снимка в Интернет (хипотетично) съвсем легално, не съм пречил, не съм крал, не съм убивал никого??? Ти ако ми дойдеш изобщо НЯКОГА на вратата, такова кроше ще отнесеш във мутрата, че ще направиш цели 3 завъртания около оста си, преди да паднеш на земята. Кой си ти, че да идваш да ми тропаш на вратата, и за какво. Болен си ти и ужасно комплексиран. Имаш някаква вътрешна празнина във себе си, която гледаш да запълниш, като постоянно търсиш хора, които са допуснали грешки през живота си, каквито и да са, макар и малки, за да ги упрекваш за това, което са направили, въпреки, че ВЪОБЩЕ не те засяга и си пъхаш носа там, където не ти е работата. Изживявяш се буквално като светец и вода ненапита, само гледаш на околните недостатъците и косурите-а ти себе си погледна ли? !?? !? Ти нямаш ли недостатъци и косури, да не си извънземно??? Да не си паднал от Марс? Ама така като те чета, нищо чудно и да си.

3. Не, не съм се преоткрил във думите ти, те не са и със особено голямо значение и смисъл, за да се препознае който и да е във тях.

4. Много ме *бе дали ще ми кажеш или не. Да не би това да е някаква световна, грандиозна тайна, пазена от векове, от която всички се интересуват, моята "балалайка" си знае всичко необходимо, каквото й трябва. Не ти искам тъпата тайна, задръж си я в гроба.

5. Не съм врачка, това си е очевидно. Преливаш от някакво вътрешно напрежение, което имаш нужда да си го излееш върху някой, и ето, че този някой съм аз. Гневът ти избълва на талази, дори и слепец ще го забележи.

6. А не си ли? !? Хахаха!!

7. ХА ХА ХА, глупости на търкалета, направо се превивам от смях.
8. А аз откъде да знам, че ТИ не си някоя тъпа селска кифла, която е написала това, защото вече търпи последиците от разюзданото си поведение и съжалява, но не може да върне времето назад и за това трябва сега всички други да са й виновни, че само заради един компромат САМА си е прецакала живота така? !?

Репчи се колкото си искаш, но истината е, че ти си една малка мижитурка, която си позволява под прикритието на анонимността да се държи както си иска, да дърдори каквото си иска за всеки и да раздава квалификации, защото на нея нещо й е криво, ама ако се изправиш лице в лице срещу мен, едва ли ще се осмелиш да ми се репчиш така!!!

А ти, 49, като сам си си сложил на коментара 5 звездички, за тебе какво да кажа? !?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4dafb0c2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Аз съм жена, но не съм се снимала разголена. Достатъчно внимание получавам и без да се събличам :))

Така, истината е, че тези, които го правят е за вниманието, да, от скука най - вече и от суета разбира се.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f9559d6b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Снимки на голи момичета, не ме интересуват изобщо. Плоски ощавени кощрамби, не са ми интересни. Предпочитам hairy BBW, hairy mature, hairy moms, hairy milf, такива жени ме кефят, такива гледам и търся из нета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker