Всичко, което знаете за течностите на вагината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всичко, което знаете за течностите на вагината
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3295 пъти
Здравейте, силно съм де разтревожил защото направих грешката първия ми път да е с проститутка. Моля някоя жена да ми обясни дали е опасно това което съм правил, защото ми оставя 1 седмица за да мога да се изследвам за ХИВ. Пипах я с пръсти между краката след 2-3 минути с облизах дланта, а пръстите ми бяха на носа, нямах течност по носа след като си дигнах ръката. Въпросите са ми какъв вкус има тази течност, щях ли да усетя ако ми е попаднала в устата опасно ли е ако нямам рани е устата. Друго което трябва да кажа е че ми е се е подула леко дясната сливица (не е видимо подута) леко ме боли гърлото, друго нищо ми няма дали това може да е синтом или просто е съвпадение. Това е всичко което ме мъчи моля за отговори Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: d361737819
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, вагината е вид лигавица и „течността“ е просто секрет, които поддържа лигавицата мокра - лигавици имаш ти в устната кухина, очна лигавица. Тези места винаги трябва да са влажни. Специфично за женският вагинален секрет е още, че е леко киселинен, за да предпази лигавицата от гъбички и други инфекции. Вкусът леко солен - нормлно - човешкото тяло е преди всичко вода, но водата не е в чист вид, защото не може да минава през мембраните на клетките, а е винаги физиологичен разтвор - ако някой ти вкара във вените чиста вода ще умреш. На обезводнени и загубили кръв им вливат физиологичен разтвор. Ако имаш лещи ти ги киснеш също във вид физиологичен разтвор.

Вагиналният секрет е просто секрет е леко солен като течностите в човешкото тяло. Киселинността е толкова ниска, че не можеш да я вкусиш.Някои жени имат инфекции, гъбички и тогава мирисът може да стане силен като при риба или развалени яйца, но това е заради бактериите и не е мирисът на секрета.
ХИВ-вирус при БОЛНА жена се предава и чрез вагинален секс, но е малко вероятно, защото в този секрет концентрацията на ХИВ е ниска. Освен това слюнката по неизвестен, но доказан начин унищожава ХИВ и затова и не можем да се заразим при целувка с ХИВ-позитивен човек. Твоята слюнка е унищожила ХИВ в секрета ако е имало ХИВ изобщо, защото дори при болни от СПИН хора се взимат медикаменти, така че вирусът не се разпространява и не можеш да заразиш дори хора. Може болна от СПИН жена да роди примерно здраво дете и болен от СПИН мъж на медикаменти да прави секс без да заразява който и да е било.
В мъжката сперма и кръвта на ХИВ-позитивни, които не взимат медикаменти, има голяма концентрация и е много опасен вагинален секс за жената. Важно е да се ползват кондоми и не заради ХИВ толкова, колкото заради другите много разпространени у нас венерически болести, които не са за подценяване - могат да доведат до безплодие и нелекувани също до смърт. Моя учителка почина от сифилис, с който я беше заразил мъжа ѝ - гастарбайтер и не се беше лекувала от срам. Мъжът ѝ се лекува и оцеля, защото си предпложи какво е пипнал.
От това са умрели много исторически личности като Мусолини примерно, но и много писатели. лекува се днес с антибиотици, но хванат рано. Иначе поразява мозъка и това не можеш да възстановиш.
Най-опасен е хепатит С.
Носители са много хора у нас, защото са ги заразили с кръв преди 89та, но ако се разболееш ти се уврежда черния дроб. Бащата на мой колега в момента умира не от друго, а от хепатит С. Ще се пробват да му трансплантират черен дроб, но дали ще оцелее? Сред младите хора се разпространява Хепатит С у нас само при наркоманите заради иглите и при секс. Вече с преливане на кръв не можеш да се заразиш. Кондомите предпазват! Не можеш да се заразиш с целувка
Отделно си има и други хепатити като А и В.
От това е възможно да си се заразил и това следи.
И още -не прави орална любов със случайни жени! Оралната любов за жените не е опасна, но за мъжа, защото можеш да се заразиш с Човешки папиломен вирус, който причинява при жените рак на шийката на матката, а при мъжа води до рак на трахеята, на устната кухина (виж Майкал Дъглас). Дъглас едвам оцеля от такъв рак. Повечето жени са носителки и имат имунитет - ти също си носител, но на пениса - друго е вирусът да попадне в устната кухина и трахеята. Жените не боледуват почти от рак на трахеята, защото си имат имунитет заради ранен контакт във вагиналната лигавица. Затова ти не лижи женски вагинален секрет - не само на проститутки, но и на всякакви други жени! Ако жена ти има ЧПВ, просто не прави дори с нея орална любов, камо ли с проститутка и пак казвам - не заради ХИВ.

От ХИВ е невъзможно да си се заразил по този начин ако иначе си ползвал кондом, но ХИВ у нас не се разпространи и без това - вероятността е нищожна. Ти обаче си се подложил на горните рискове, особено на ЧПВ и Хепатит С, но и трипер и сифилис не бива да подценяваш

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9957d8ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-голямото ми притеснение е от хив... другите болести не ги подценявам но все пак не ме тревожат толкова. Благодаря за отговора. В КАБКИС правят ли изследвания и на тези болести или на друго място трябва да отида, иначе аз уж си погледнах ръката преди да направя тази простотия и нямаше капки (най-вероятно е била леко влажна) но за да хвана нещо от тези изброените не е ли нужно да е някво количество примерно което при попадане устата да няма как да не усетя.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9957d8ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Друго което забравих да кажа е че ми правише френска без презарватив. Дали е възможно да ми е лепнала нещо защото ако е имала няква рана в устата? Тя не ми даваше да я целувам. След като извадих пениса от устата и, нямах кръв по пениса.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2829f7662b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо ти няма авторе. Друг път не ходи при такива гнусници да ляхаш, защото нее здравословно.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d361737819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От 1 - при френска без кондом остават всички рискове, които ти изброих без ХИВ. Лошото е, че тя като прави на теб така фелацио ще е правила и на другите мъже - изчакай седмица и се наблюдавай за обриви, пъпки, които могат да изчезнат, но се наблюдавай!!!
Стига с този ХИВ - това е бичът на 20 век, не на 21 век., но внимавай и с бичовете от 19 век, защото ако не ги лекуваш си умираш директно - трипер, сифилис, хепатити ЧПВ е новата заплаха, която чак сега се изследва добре.
У нас 3000 човека са ХИВ–позитивни МАКС. 70% са хомосексуални мъже, Абсолютно всички са на медикаменти, защото са безплатни и все по-добри, което значи, че не са заразни. Дори филиалът на ООН организацията с борба с ХИВ затвори миналата година, защото нямаха работа у нас :)
В Украйна в момента се разпространява много силно вирусът, в Балтийските страни (Естония и т. н. ), на Запад си имат хора от преди и се разпространява, така както в Румъния с кръв са заразили

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b494b5ebf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много са вкусни! Леко киселички...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9957d8ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Минаха 5 седмици нямам обриви слуз от пениса и тн. Само имам зачервено гърло и подута сливица която в бях помислил за линф и ходих до личната тя каза че е подута сливица а не е линф и на 21 ще ходя да си направя изследване за са спра са го мисля. Заклел съм се повече никога да не ходя при проститутки защо съм само на 17 и не искам повече да минавам през този стрес който изпитах този месец вече секс ще правя с момичето което е до мен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9957d8ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Последен въпрос. Дали е възможно като го е свалила презарватива за да ми направи френска тогава да ме е пипнала на върха на пениса и от там да влезне? Въпреки че аз като го извадих от вагината и го гледах пениса още докато беше с презарватив да не се е скъсал (нали ми е за първи път и си казах че се е скъсал щото се беше смачкало резервлоарчето отгоре) казах и то май се е скъсал.. Тя го огледа и каза че не се е ( аз после видях в Интернет че той се къса като балон и няма как да не видиш ) тя го свали поогледа го и го хвърли и после ми направи френска дали е възможно така да стане нещо нямам спомен главичката да е била мокра.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 45e9eafe3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пич, по-добре удари една злобарка, отколкото да падаш толкова ниско.
Убеден съм, че след това изпълнение се чувстваш умърсен и отвратен, нали? Намери си свястно момиче и не се занимавай с такива пропадлячки.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9957d8ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да беше ме гнус след това което направих и сигурно зареди това сега се чувствам така.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a34df52a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   За да те зарази трябва да имаш раничка или нараняване някъде, например по пениса и при френска и може ако тя има нараняване в устната кухина, но ако тя е чиста, не носи вируса, няма никаква опасност. Най добре си направи едни изследвания и повече не рискувай без предпазни средства!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9957d8ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте, много странно нещо се появи днеска при мен. Нещо като треска. Нямам температура не чувствам че ми е студено... просто все еднп минават студенив вълни през тялото и отвреме на време ми е настръхнала кожата температурата ми е 35. 9. Дали е възможно да е от втълпяване? Треска само със температура ли и дали е синтом на ХИВ.

-от автора

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 40a146d1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не, не е симптом на ХИВ. Симптом на хипохондрия е!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b9957d8ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Направих си теста отрицателен е, ден 34 е днеска. Мисля да отида и на 21 (като станат 45) нужно ли е според вас

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker