Правим го в мисионерската, но не чувствам нищо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правим го в мисионерската, но не чувствам нищо!
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 4691 пъти
Здравейте, момиче на 20 съм, без особено голям опит в секса, но имам опитен човек насреща си..
Въпреки това, някак все не се стига до секс поради различни обстоятелства, а стигне ли се, е кратък, в стандартната мисионерска поза, с много напъвания и пъшкания от негова страна, както и удоволствие, което той изпитва, но аз.. не чувствам нищо. Рядко, само в дадени моменти, ми става хубаво, но като цяло - не изпитвам удоволствие..
Чувала съм, че това е характерно за тази поза и че доста жени не успяват да усетят наслада.. Така ли е? Възможно ли е да се корени в мен някакъв проблем..

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: a4d3d812fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не си права за позата, а просто си доста неопитна, а и партньора ти явно спестява прелюдията. Не смятам, че мастурбираш редовно, не познаваш сама себе си и съответно не можеш да получиш сексуално удоволетворение с партньора. Мисонерската поза сама по себе си не е виновна за проблема ти - точно обратното - при нея се постига доста дълбока пенетрация и се стимулира Г–точката (ако имаш такава). Не случайно се прави така секс при желание за забременяване.
Проблемът ти е, че ти не си възбудена преди началото на секса, по време на секса и след това. Приблемът е и в приятеля ти, че не знае как, но и в теб, че също не знаеш как. Ако мислиш, че е достатачно да легнеш по гръб, за да доставиш удоволствие на мъжа също се лъжеш. Да, мъжът винаги достига до еякулация по един или друг начин и изпитва някакво удоволствие при това - това е трик на природата, за да се съхрани човешкия род, НО и за мъжът не е достатачно просто дългосрочно. Не случайно мъжете говорят за жени добри в леглото и дървета в леглото. Поразмърдай се малко, за Бога! Мастурбирай редовно, виж какво ТИ харесва и виж какво МУ харесва, използвайте устните, ръцете си и най-вече главите си!
И не търси вината в партньора или позата, а лърво дай 100% от себе си

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: baf3f923f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай малко, стана ми смешно... ама какви напъвания, докато ти го вкарва ли:D? !? Като погледнем сериозно може би му е много малък размера, ние с моя приятел сменяме различни пози, но аз знам какъв е проблема и то точно във тази мисионерска поза, на мен не ми пречи защото никога не бих зарязала мъж поради тези причини и като цяло не се втренчвам във такива подробности, всеки си има някакви недостатъци. Имала съм двама бивши със по големи размери, но иначе пък като хора много ме разочароваха, изневеряваха ми. Ако е това за което си мисля просто ти поеми инциативата, не чакай само на него, бъди по активна и да нямаш много опит не е чак толкова сложно. Ако почне да се дърпа и да не иска да пробвате по различни неща значи нещо не му харесва да спи с теб!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 53c02d96a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке а мъжа точния ли е? Не дали е опитен а подходящия ли е, защото с точния човек винаги е хубаво

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 115cb1e579
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като цяло има жени, много жени, които започват да изпитват удоволствие от секса чак на 30г. И съответно тогава да го правят. Няма да се плашиш. Не е настъпил момента при тебе.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d22f92e316
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Грешиш, приятеля ти НЕ е опитен

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cad81c81c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съвсем определено не е вярно. Партньорът ти може да е спал с много жени, май по веднъж, но е гола вода в секса, както го описваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5beb43b587
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е важно само той да го вкарва, а под какъв ъгъл го вкарва и дали му е твърд, за да може да търка по-силно Г-точката ти. За целта е желателно той да положи поне малко усилия да насочва малкия приятел така, че при вкарването му в теб главичката да отива нагоре ида се притиска в предната стена на влагалището ти (която се ада отгоре при мисионерската поза), а не само навътре, както правят повечето мъже по егоистичен начин. Също така, добре е при тази поза краката ти да са силно повдигнати към корема, защото ще извиеш и гръбнака си по този начин, давайки още по-пряк достъп до Г-точката. Една възглавничка под дупето ти също може да помогне в случая, за да не се уморяваш. А и той самият, ако наистина е толкова опитен, колкото го описваш, сами трябва да знае тези неща и да поема сам задачата, като те хване за задната част на бедрата или прасците и ги притиска нагоре към гърдите ти. Или ти сама да си разтваряш краката възможно повече назад и настрани. И е задължително преди това да ти е отдал нужното внимание и с целувки навсякъде по теб, милувки, устни, език и пръстче-две отдолу, за да те предразположи по-добре, и той самият да бъде в по-голямо напрежение и да няма търпение да ти го вкара по-здраво накрая.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 38d40e588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Пробвайте с една възглавничка под дупето ти, така проникването ще е по-дълбоко.
А иначе партньорът ти хич не ми звучи като опитен мъж. Опитният мъж ще иска да се смени поне една поза още, а и все ще си поиска задна прашка (любимата поза на 90% от мъжете).
И най-вероятно не се старае да те възбуди и преди акта, иначе все пак щеше да ти е хубаво с него.

 
  ...
преди: 8 години, 28 дни
hash: ae76b227a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз не изпитвам нищо в тази поза... замислих се да не съм прекалено широка, но с предишни мъже ми е било много хубаво.. Остава варианта да му е по-малък и за това да не усещам...
Ж. 23

 
  ... горе^
преди: 8 години, 27 дни
hash: 3955d547f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Причините може да са доста. Да, възможно е да е в теб проблема. Ако много се стягаш и притесняваш, ако си малко по-широка или ако както казваш е прекалено кратко. Според едно изследване за мъжа нормалния секс е 10 минути, а за жената между 20 и 30 минути. Именно защото на жената и трябва повече време да се отпусне, настрои и изпита удоволствие. Може проблемът да е в него - примерно ако му е малък или ако не може по-дълго. Опитайте в кучешката или мисионерската, но твойте крака да са на раменете му. Тези пози позволяват максимален контакт. Успех!
АКАТИМ

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 53680d6bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   пробвайте поза лъжичка :) и ще видиш, колко ще ти е добре :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker