Последните проучвания сочат, че основните причини, поради които жените правят секс са за да има мир и спокойствие вкъщи... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Последните проучвания сочат, че основните причини, поради които жените правят секс са за да има мир и спокойствие вкъщи...
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3945 пъти
Последните проучвания сочат, че основните причини, поради които жените правят секс са за да има мир и спокойствие вкъщи, тъй като мъжа иска и за повишаване на самочувствието и още много други ,но не и за удоволствие- това какво ви говори?И изобщо щом се пускат проучвания и анкети по въпроса защо жените правят секс значи има нещо -защо не питат мъжете защо правят секс- защото отговора ще е ясен- за кеф , а при жените отговора не е такъв-какво мислите по този въпрос?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: fbf3dfbf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И кои са тези "последни проучвания"? На група съветски учени ли?
С жената спя само за да не мрънка. Тя пък измъчва и мене и себе си с някакво криворазбрано чувство за вярност до гроб. Иначе за удоволствие има с кого да спя.
След повече от 20 години съжителство за повечето мъже да спиш с жена си е все едно да спиш със сестра си.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: fd0934c372
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, хареса ми откровеното ти мнение. Аз съм жена, но наистина искам да го чуя. И аз се питам като теб,тая цивилизация как е измислила такива неща, като вярност до гроб, а пък животните си сменят партньора всяка година? Не знам защо не свършват другите жени, но аз редовно свършвам, без проблеми. Просто се изненадвам, че все още има жени , които не свършват, че чак и с проучвания ще им помагат. Не съм първа младост, но когато бях на техните години и аз не свършвах редовно. Лафа сред приятелките ми беше "На 22г не знаех защо си лягам с мъж" :-)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 18b89ba17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз пък го правя за кеф и изобщо не ме интересуват нечии проучвания.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 52193c873b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ако не е тайна на колко години започна да свършваш редовно и на какво мислиш ,че се дължи това и дали свършващ клитолно или вагинално?- защото и аз мисля ,че много жени имат проблеми със свършването , особено с вагиналното и от това доста им се понижава самочувствието и не могат да се насладят на секса

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: fd0934c372
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами аз бях сравнително голяма като го направих с мъж за пръв път(на 18г.) но до 22 се виждах все със същия и съм свършвала с него вагинално сравнително рядко, но първия оргазъм мисля, че бях на 19-20г не помня точно. След това с другите мъже след него ставаше все по-чест вагиналния оргазъм. Забелязала съм, че понякога ми е необходимо малко повече време в една и съща поза, за да свърша, а не като на порнофилм да сменям позите на 2 мин.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: fd0934c372
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А-а-а-а, и аз го правя за кеф! :)
ж38

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 52193c873b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   благодаря ти за отговора- значи при мен няма надежда да свърша вагинално , а толкова искам да изпитам това чувство - вече съм на 26

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0ecb0fde13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   eeeeee, надежда винаги има. Но това не трябва да ти се превръща във фиксидея. Опитай да задържите по продължително време в една и съща поза например, на мен ми помага. и каето осмених мъже също. С един стигам до оргазъм само в една позаи само с едно темпо, а с друг ПОЗАТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ КАКТО И ТЕМПОТО

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e7aab7fc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не всички мъже са привлекателни и не всички жени са красиви. И темата и коментарите са от средностатистически нормални хора. Ако се премахне ограничението да сме само с един партньор, привлекателните, ще са освен всичко и привилегировани -за тях няма да има ограничения. Другите ще са жалка картинка. Самозадоволяването ще процъфтява в безумни граници (не че и сега не е така). Това обаче си има и добра страна -естественият подбор, от който все повече цивилизацията се нуждае, но нормативите насаждат противоестествения. Не се знае до кога. Сексът все повече се фетишизира именно заради табутата и забраните, които тежат върху него. И да, ще има винаги безброй неудовлетворени. За да изпитваш удоволствие трябва да искаш всичко, което следва в играта. Няма как да стане, ако през цялото време мислиш "дано не направи еди как си... дали ще се сети да ме пипне еди къде си... сега кво тряа да почуствам... що му омекна...ами, дали му харесвам..." и.т.н.
Със здраве!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 93bc95c3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   точно така номер 9 !БРАВО !

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8755abd718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хайде сега, младите момичета не свършвали редовно. Пълни глупости! Аз съм на 21 и си свършвам почти всеки път, освен когато съм много изморена или вече съм свършила няколко пъти преди това. А секса си го правя за удоволствие и с голям кеф.Нямам никакви табута и задръжки и не виждам с какво могат да ме превъзхождат повечето от "по-възрастните дами" в това отношение, освен с безбройните си комплекси. Всичко си е до човек и е твърде индивидуално. Това, че повечето от вас не са изпитвали оргазми на млади години, не значи, че всички млади момичета не могат да го правят и трябва да чакат да остареят, за да изпитват удоволствие от секса.

П.п. Имам си сериозен приятел, а първият ми път беше на 18. Така че тия проучвания и излияния на "вещици" можете да си ги заврете отзад и да не пълните главите на хората с глупости. Едва ли на някоя по-неопитна девойка ще й бъде от полза да си мисли, че сексът е удоволствие само за мъжа , а за нея няма шанс да получи приятни мигове в леглото докато не стане на 40.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e7aab7fc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не живея само в нета. По улиците, на работата си, когато съм на почивка и т.н. се вглеждам в лицата на хората и честно казано, много малко от тях излъчват желание за секс или интимност. Излъчват грижи, излъчват проблеми, някои излъчват радост или удоволствие, но секса участва само във вицовете и то с порядъчна доза ирония и подигравка. Говорят за влюбвания и любов, в които някакви фантазии се изтъкват като водещи, а основното се завоалира или направо избягва...Тук виждам, че се говори сериозно за това, но извън сайта, хората като че ли избягват тази тема, или поне не говорят за нея сериозно. Ще се промени ли някога нещо в това отношение незнам, но се радвам, че открих място, в което хората са откровени. Не ме смущава, че има такива, които пишат глупости -това показва също, че и глупостта може без страх да се показва. Така е по ясно, обществото ни от какъв материал се състои. Важно е да се вижда реалността, която навън е зад доста плътна маска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker