Липса на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на секс
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 3376 пъти
Здравейте на всички :) Не знам от къде да започна... възможно е да ви отегча.
Аз съм млад мъж на 25г от столицата, работохолик с големи мечти. Нямам приятелка, защото не смятам че мога да й отделям достатъчно внимание и не искам да мъча никой. Нямам право да отнемам възможността на хората да са щастливи, затова и не се захващам с тази мисия. Същинския проблем идва от това, че вече изпитвам огромна нужда от секс, а нямам тази възможност. Предполагам че сме много повече хора отколкото си мисля с този проблем. Навсякъде около нас се рекламира и се насажда в съзнанието и няма как да го избегнем. Все едно в бедните части на Африка да поставят огромни билбордове със вкусни сандвичи. Просто няма как да не ти се дояде, но нямаш възможността да си задоволиш глада. Разсейвам се с наркотици и спорт (съжалявам, знам че е грешно и неморално)и не знам до колко ще издъжа. Не веднъж съм търсил интимни отношения с разни момичета, но явно не ме харесват. Със сигурност причината е в мен. Здрав съм 90+ кила и тренирам бойни спортове, така че не е от външния вид. Може би подхода ли ми куца... не знам. От скоро започнах да се замислям дали да не се обърна към сферата на платените услуги. Дали това е единствения начин да си задоволим сексуалния глад?
Моля Ви дайте ми някаква насока или идея. Ще съм Ви много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2e79edeb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може пък да е точно от външния вид. Само по чалга клиповете "жените" харесват някакви тюфлеци. В действителността искат някой мил тип с когото да се гушнат и да гледат нещо приятно. Е разбира се има и разни отчаяни дебелани....

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d4ce0a8623
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си млад свободен, казваш че имаш хубаво тяло - би трябвало да е лесно. Пробвай във фитнеса или някое друго място - на улицата - непринудено запознанство, нали знаеш - девет ще ти откажат, десетата ще каже да. Бъди активен, ти си мъж и това се очаква от теб.
Секса е прекрасно нещо, но като няма с кой... напълно те разбирам. Аз съм разведена и така и си стоя сама, даже вече не ми пука особено. Около мен - двойки, жени и старчоци. Просто няма кой.
Ти имаш много повече шансове - използвай ги. Но не търси в интернет. Гадно е.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8d5cd7999c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нищо ти няма братко просто толкова са ни бедни и материални мадамите че ако не им предложиш някаква изгода няма да те погледне ако ще да и се ебе кат за световно

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 721164222d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С тия дрогарчета най много 10 години ако не ти се разкапе дроба или не ти се пръсне сърцака. До там си, малкия.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e7b8ee821e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, авторе, проблемът ти ми е познат. Мога добре да си представя как се чувстваш, особено ако работиш в стресова среда в някоя голяма фирма. Със сигурност има добре изглеждащи и интелигентни млади жени на твоя възраст или по-големи, които са отдадени на кариерата си, за момента не искат да се ангажират с връзка, но изпитват желание за интимност. Поогледай се в средите, в които се движиш, за такъв тип жени. Другата възможност са млади жени, които търсят неангажиращи отношения с мъж с добри доходи, който да ги води по хубави заведения или почивки - тук вероятно ще попаднеш на жени без особени скрупули, интересуващи се от парите на мъжа, а не от самия него като човек, но ти самият си казваш, че не търсиш друго освен секс. Това е, което ми идва наум, успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bdb4fc0fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрав съм, но взимам наркотици, знаци не си здрав, тръгнал си стремглаво надолу, краят е ясен. Нямаш време за жени, а се разсейваш с наркотици... другаде е проблемът, осмели се да го погледнеш. Ако преобърнеш живота си спорт, работа и готино гадже без наркотици, ще си на правилното място, но ти си знаеш. Платени услуги, ок, но до кога, един ден просто ще искаш да има не да... някоя, а да имаш Човек до себе си, ще си изпуснал всички влакове, ще си влошил здравето си, не се заблуждавай, че със спорта, компенсираш вредите от дрогата. Не е нормално приоритет да ти е работата, дрогата и да нямаш време за гадже. Имам една такава позната, която зад работа, спорт и зруги занимания, няма време за мъже, но проблемът и че просто е сложила стената и маската и се е скрила зад горе споменатото. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4547996aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ммм, ела да напудрим нослетата, а после ще видим..
Ж, 24

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c344f429bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И брат ми е като теб-няма време за приятелка и си плаща за секс и е много доволен. Ако тука някои моралисти го смятат за недопустимо да не ти пука. Важно е ти да си задоволяваш нуждите, а щом може да си го позволиш(парично) не виждам проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 730d93c30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пф! Ами че по-добре си плащай на проститутка, бе! Разсейвал се бил с наркотици! Боже, опази!
Ж30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f02efb05d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми не ходи по проститутки, защото ако почнеш няма спиране брат. Не гледай порното, щото уврежда мозъка. И зарежи я тая работа и намери друга, която да ти позволява време за женички :) А наркотиците ги спри задължително бастун такъв :Р Пийни 2 литра бира по - добре :) Успех мафиот.
Това с проститутките е най - голямата тъпотия ( не че и аз не съм искал да ходя ), защото ще свикнеш с тях и като си намериш точното момиче няма да ти е интересно с нея да правиш секс, а ти от твоя страна няма да можеш да я обичаш. Според тебе една проститутка може ли да имаш личен живот и да си има мъж и да й харесва секса с него. Да да, оная е изяла 1000000000 чепа и въобще няма да й направи впечатление мъжа й. Та и ти така.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: eb1046a051
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: Относно наркотиците редовно си правя изследвания и всичко е повече от перфектно. Оценявам това, че мислите за мен, но по друг начин не мога да се разсея освен да се напудря и да отида на клубче.
Наистина не знам къде е проблема и съм в безизходица...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a80c50c03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Проблемът, авторе, е в начина ти на мислене. В целите в живота, които имаш (или нямаш). Самоцел ли е този работохолизъм? Наркотиците са проблем не заради това, че може да ти разбият здравето (макар да правиш изследвания), а защото привикваш и изпадаш в зависимост от тях. Както и защото ти пречат на мисленето.

Безизходицата ти е защото се фиксираш върху това, вместо да започнеш да се разнообразяваш. С колко (и какви) хора изобщо се срещаш? Кои/какви са приятелите ти? Говоря за реални приятели, а не такива, с които единствено да пиете/смъркате/тренирате бойни спортове.

Ето ти една идея за разнообразяване. Не е нужно да я приемаш, но със сигурност ще е нещо различно от това, в което се въртиш в момента. Разходи се сред природата. Без наркотици, без пиене. Просто разходка извън града - на планина или другаде. Пробвай да помогнеш някъде като доброволец - има много организации, които се нуждаят от помощ. Или дори не към организация, а да помогнеш на някой, който е в нужда. Може да е физически - да пренесеш нещо тежко на някой възрастен човек, да помогнеш на майка с дете, да защитиш някого при нужда. Има много момичета, които с радост ще приемат да ги придружиш за няколко минути, ако наоколо има група цигани. Не търси секс от тези момичета, просто им дай усещането за сигурност и виж реакцията им. Ако си такъв работохолик и работата ти е доходна, спокойно може да дариш и малко пари. Не на просяци, защото те са организирана мафия. Но има хора, които ровят в кофите за боклук - дай 2 лева на някой такъв или направо му купи храна. Или нахрани и погали някое животно. Те също имат нужда.

Изобщо, вкарал си се в голям стрес, от който само разнообразието (и позитивните неща) ще те извадят. Наркотиците няма да го направят, напротив. А сексът ще дойде лесно при по-различна нагласа към живота. Не е нужно да изпълнявш дословно идеята ми, но помисли и пробвай, ако искаш. Най-малкото, ще се почувстваш различно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker