Мнение - страх ме е от мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мнение - страх ме е от мъжете
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2649 пъти
Здравейте,
Момиче на 19 години. Имам проблем още от малка съм като момче никога не съм имала приятел, целувала съм се с брата на най-добрата ми приятелка по време на играта "шише" излизала съм с едно момче 3 4 пъти на среща но реших че е прекалено голям и спрях да му отговарям на обажданията. Сега ще съм студентка, но дистанционно и едва ли ще имам контакт с колеги. Много съм объркана, никога не съм носила женски дрехи, за пръв път се гримирах на бала ми. Страх ме е, че ще попадна на мъж, който ще ми използва само за секс и след това ще стана още по затворена за мъжете. Първия път е важен, семейството ми е нормално, пътуваме много не съм лишена от нищо, не съм имала проблеми с родителите си никога. Но имам някакъв страх от мъжете, повечето ми приятеле са момчета и знам как пазсъждават за жените на които казват, че ги обичат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0cef1af95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи, правилно ли разбирам - ти се обличаш и така нататък като момче, но не харесваш жените сексуално, а си хетеросексуална?
Ако действително си хетеросексуална, не е лошо да се пробваш да се обличаш малко по-женствено. Не е нужно да си смениш изцяло стила, но може хем да си спортно облечена, хем женствено. Примерно към широките си бойфренд дънки можеш да носиш малко по-прилепнала тениска и така нататък
Не знам и откъде идва твоя страх от мъжете и секса, но според мен най-вероятно не си сигурна в стойността си като жена, в това, че женската сексуалност е не по-малко силна от мъжката, че жените изпитваме по-малко удоволствие едва ли не от секса.
Примерно как ще се чувстваш използвана от мъж за секс, след като ти също ще изживееш неземно удоволствие?
Замисли се малко и ако щеш дори си мислено си представи, че ти използваш момчето. Защо не?
И още - първият мъж изобщо не е важен, така както и първият път. Важен е ПОСЛЕДНИЯТ мъж в живота ти, запомни това и по-смело - мъжете не хапят... е, ако ти не пожелаеш в сюблинен момент.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 10a909bce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз те разбрах добре не че се обичаш мъжки ама не се обичаш с разголени дрехи като момиче за твоята възраст. Проблема е от малка е трагнал. Нека позная в училище си била отличничка и неси обръщала време на момчетата когато си била на 15-16 години. Повечето хора си мислят че като си отличник в училище се преоспееш в животж в кариера да ама в срещу положният пол не е така(тва да не те очайва бъди по смела гримирай се облечи си дрехи като момиче за твоята възрас. Копирай връсниците ти като общиване и си хвани добра приятелка да ти помогне с тея неща. Дръж се по смело с момчетата флиртувай с тях и всичко ще се оправи. И да се знае аз съм момче Успех: )

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 10a909bce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз те разбрах добре не че се обичаш мъжки ама не се обичаш с разголени дрехи като момиче за твоята възраст. Проблема е от малка е трагнал. Нека позная в училище си била отличничка и неси обръщала време на момчетата когато си била на 15-16 години. Повечето хора си мислят че като си отличник в училище се преоспееш в животж в кариера да ама в срещу положният пол не е така(тва да не те очайва бъди по смела гримирай се облечи си дрехи като момиче за твоята възрас. Копирай връсниците ти като общиване и си хвани добра приятелка да ти помогне с тея неща. Дръж се по смело с момчетата флиртувай с тях и всичко ще се оправи. И да се знае аз съм момче Успех: )

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 699a22172d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 1, зaщо пък дa трябвa момичето дa променя стилa си нa обличaне? Зa дa се нaпaсне нa мъжките предстaви, не a не нa собствените си ли? Хaйде стигa с тези нaпaсвaния вече де! Некa си е себе си aвторкaтa, сaмо тaкa ще е щaстливa. Не и трябвa дa приемa чужди сaмоличности или модел нa поведение и дa губи собственaтa си есенция/ сaмоличност.
Мaцкa, бъди си си ТИ! Рaзбирaм, че стрaхът ти от мъжете идвa именно от товa, че добре познaвaш психикaтa им, нaчинa им нa мислене. Aми точно товa е голям плюс зa теб. Просто си помисли кaк можеш дa ползвaш товa в своя протекция... дa не влизaм в подробности, че се опулят и озъбят веднaгa мъжете из сaйтa.
Но никогa, aмa никогa не се променяй зaрaд мъж! Никогa! Когaто. (aко) се нaложи, сменяй мъжa, не себе си! Не губи себе си зaрaди някой, който пък съвсем не е нaясно кaкво искa. Хaресa ли те кaквaто си зa кaкво му е дa се опитвa дa те променя, освен aко не е комплексaрски опит зa мaнипулaция нa чувствaтa и сaмоувереносттa ти.
Първо обичaй себе си!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 65d8b281c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бъди спокойна. Някои от нас могат да те закарат до седмото небе и да те върнат оттам с усещането, че добре си се справила. А пък ти може да поискаш да отидеш пак дотам и то още по-бавно. И пак, и пак... Сексът е красиво занимание дори и за начинаещи амбициозни момичета. Сама ще го искаш и ще се чудиш и маеш как си могла да мислиш глупости, че някой те използва...

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e494742a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имаш голямо предимство, че отблизо си научила същността на една част от мъжете. Това трябва да ти помогне при избора на подходящ партньор. Няма да им пускаш, докато не се увериш че е твоят човек. Обикновено тия, които са за секс не са много търпеливи, но често са нахални.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6965820563
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто не си срещнала човек, който да ти харесва. Мъжете са същите като нас, няма какво да се плашиш толкова. Сексът не е нещо толкова значимо, ще го разбереш в последствие.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e507728efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Очевидно, семейство ти не е толкова идеално, както го описваш. Защо не носиш дамски дрехи, не казвам, че трябва да си някоя надменна кифла, която мисли само за парцалките и токчетата си, но е добре да има баланс. И аз съм почти постоянно с дънки и равин обувки, защото ми е удобно, но винаги съм много елегантна с хубави блузи, аксесоари, закачливи чанти. Дрехите и външността ти отразяват, твоето вътрешно аз. Разчупи малко стила. И престани да бягаш, 3-4 години разлика е нещо нормално, но ти избяга и причината не е възрастта, а страха. На 19 не си престаряла. Ако разсъждаваш, че всички мъже са използвачи, значи и жените са такива. Всеки човек е уникален и в зависимост от твоето психическо състояние и чувства, ще привлечеш противоположният пол, подхождайки с такава нагласа, това и ще ти се случи. Има прекрасни хора и мъже и жени.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0cef1af95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   oт 1 до 4 - по принцип си права, но Авторката явно не е щастлива и иска да си има приятел и връзка, иначе нямаше да пише тук.
Да бъдеш изцяло себе си става ако живееш сам в пещера. Който живее в общество, той трябва да се съобразява с правилата в него. Говоря от собствен опит - аз самата бях навремето металистка със съответните му атрибути. Все още съм металистка и се обличам на разни концерти по този начин, но когато започнах да се интересувам от момчета беше ясно, че няма да стане с металските дрехи и мазната коса.
Не е нужно в случая да променя кой-знае колко. Може да запази стила си с малки изменения и да прилича просто на жена. Просто хетеросексуалните мъже си падат по женствени жени. С този си стил може да се хареса само на някоя лесбийка, но изглежда, че тя е хетеросексуална.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3f6850a76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9 - Е, тя авторката може и да е хетеросексуална, не като номер 4...

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d96bfcf5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Права си, мъжете ви искаме само за секс няма защо да те лъжа така е! Както и жените ни искате само за пари, няма защо да те лъжа така е! Но сега ти би казала не, ти грешиш- дори със слаб аргумент ще докажеш че има хора и хора. Именно има мъже и мъже, както жени и жени. Просто не си попаднала на точния, а точния няма да е първия или втория, мъжете не сме открити пред приятелите си за половинките си, нормално е да чуваш негативи от момченца, защото ги е срам да бъдат мъже- комплекси се казва това. До колкото виждам ти се страхувш от мъжете, заради момченца. Ами значи не си готова обърни внимание на себе си, разбери първо себе си. Ще видиш колко лесно е всичко след това. Ти си притеснителна, споредв мен не харесваш външния си вид, за това те съветвам да започнеш от там първо, когато се харесваш ти и се чувстваш добре, като жена ще те хресват и мъжете и момчетата. Избора е твой на кой да се довериш. Успех!
М22

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 772d94ea57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Пффф... Хахахаха! И аз съм имал подобно притеснение, когато бях тинейджър (което не беше чак толкова отдавна) само, че по отношение на момичетата. Сега дори не мога да повярвам, че съм изгубил даже и секунда от времето си, за да се притеснявам за нещо подобно. Глупаво, не мислиш ли? Всъщност страховете са безсмислени. Това от което се боиш или ще се случи, или няма, страхувайки се обаче сякаш предизвикваш съдбата то да се случи. Излишен разход на време и енергия.
Не съм много сигурен дали съветът ми е най - добрия или най полезния, защото нямам особен опит във връзките и там подобни, но съдейки по историите на повечето момичета, които попадат на такива "мъже" мога да кажа следното:
а) криво разбират думата любов и я свързват с разни фантазии, които са видели в различни романтични филми или са чели за тях в някой романтичен роман
б) почти не познават хората, които уж обичат
в) ръководят се от някакви тъпи догми, които са чули и са възприели (като например, че противоположностите се привличат - това може и да работи при магнитите, но при хората обикновено е точно обратното)
г) самозаблуда, страх, че ще изгубят "щастието" и търсенето му на погрешно място ( което обикновено не е никак щастливо, всъщност ако човек не е щастлив със себе си, няма как да е щастлив изобщо), страх от самотата и т. н.
д) не мислят, държат се наивно, оставят се да ги манипулират (това, че някой казва "обичам те", не значи, че наистина е така, може да го казва без сам да е наясно с чувствата си, но да не го осъзнава и разбира се, може да си мисли за съвсем друго нещо когато изрича това)
Вероятно има още цял куп неща, за които в момента не се сещам. Та, в крайна сметка, след като се притесняваш, може преди да правиш секс с някого, да го опознаеш наистина добре. Ако той действително държи на теб по някакъв начин, едва ли ще има нещо против. Когато го опознаеш добре, сама ще прецениш дали искаш да го допуснеш близо до себе си, или пък не. Ако след това се разделите, запази хубавите спомени и го остави да си отиде, иначе само ще си навредиш и ще направиш раздялата още по -трудна. Както е казал Далай Лама: "Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет. "
Иначе, начина ти на обличане и това, че не си имала приятел, няма никакво значение. (Аз например, бих предпочел момиче, което се облича като момче, пред момиче, което ще бъркам с клоуна в цирка. :D) Та, не се притеснявай от това и не позволявай на мозъка да те занимава с глупости. Далеч по - голяма услуга ще си направиш ако вярваш в себе си.
Колкото до приятелите ти... Ами, само ще кажа, че има "мъже", но има и мъже, както и има "жени", но има и жени. :D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 14b8990aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   най - вероятно си била между необразовани или между насилници.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8adbd84ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 11 много си незрял още да даваш съвети и да говориш от името на всички МЪЖЕ.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf0d1ac8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 15 аз казвам че има хора и хора и най-вероятно се чувства така заради момченца с комплекси

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 690d73cf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Има нещо, което дълбоко не разбирам, а срещам често в момичешки изказвания: "страх ме е той да не ме използва само за секс". Добре, но нали този секс е и за теб? Сексът се прави от двамата и е и за двамата. Жената също изпитва удоволствие (ако мъжът не се старае, вече е друг въпрос и не би трябвало да се остава с него, ако няма нужното отношение, но да не се отклоняваме). В такъв случай, къде е използването? Мъжът има нужда от секс, жената също, взаимно си доставят радост. Това е естествено и нормално. Като го чуя това с използването, имам чувството, че жената, която го казва или поначало не обича секса, или се прави, че не го обича, за да си придава тежест и да го ползва като разменна монета – не само срещу това, за което всички първо си мислят – материални облаги, а за внимание, гаранция за продължителни отношения и т.н.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8eacaf03cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Да, трябва ти някой, който няма да те използва и изостави. Някой като мен (и не се хваля - наистина съм такъв тип мъж, а не от онези житни бегачи, които пробват да правят секс с цялото женско население на Земята преди да умрат). Оглеждай се добре и дано намериш такъв в обкръжението си!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 14b8990aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   17, жената може и да не получи удоволствие, а мъжа - винаги. Жената може да забременее непланирано, а мъжа не. И какво ако после я изостави. По - добре си отваряйте очите, и опознайте човека преди да правите секс, вместо да излизате с тъпи обяснения - ами то нали е за двамата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 75881b60ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Каквото посееш, такова ще жънеш както е казал народа. Гледай с кого се забъркваш и какви са собствените ти доводи за това. Чисто статистически, има повече свестни момчета отколкото момичета в момента (при все че си видяла повечето момчета на какво ниво са)...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 690d73cf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19, продължавам да не разбирам. За какво правите секс въобще, щом толкова "не излиза сметката"? Аз го правя, защото ми се прави. Ако мъжът се постарае, удоволствието е налице. Ако не се старае – защо жената е с него? За предпазването от нежелана бременност да не отварям дума, достатъчно е казано по въпроса. Ако един мъж е решил да те изостави, ще те изостави със или без секс, а оправдание няма да му липсва и в двата случая. Нито правенето, нито неправенето на секс ти дават "гаранции". Затова: ако ти се прави секс с конкретния мъж, имаш такава възможност и няма да има наранени хора, просто го правиш и си взела своето. Сексът не е "инвестиция" и не задължава.

Alpha, ж. 26

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker