От "просто секс" започвам да се влюбвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От "просто секс" започвам да се влюбвам
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 4121 пъти
Здравеите! На 28 години съм и имам следния проблем - започвам да се влюбвам в мъж, с който се познаваме от 6 месеца и сме го правили 3 пъти. Отношенията между нас са на чисто сексуална основа, причината донякъде е и защото аз го провокирам единствено и само със секс ... в крайна сметка нали мъжете това искат ... но истината е, че този метод не работи вече, притесняваме факта, че той си мисли, че го третирам като жиголо и това го отдръпна и отдалечи ... кажете къде сбърках ... и как да премина на по силно комуникативно ниво... и въобще възможно ли е нещата да се задълбочат във връзка след като сме на ниво "просто секс" с откъслечна комуникация ...Той е на 36, разведен без деца. Нарочно си поставям бариери да не се влюбвам, защото усещам, че ме използва само заради секса, но в същото време усещам, че има и нещо повече. Омръзна ми това негодувание! Кажете какви действия да предприема за да си изясня ситуацията!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7a4d3be3ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не върви надобре.Остани сам със мислите си и реши! :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 8bb315dce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз на твое място бих говорила с него - това е, за съжаление, единственият сигурен начин да си изясниш действителното положение на нещата. Иначе ще си се носиш по течението на гадания и предположения, а това ще те изтормози психически. Ако нещата ще се получават - поздравления, ако ли пък не - поне ще обърнеш нова страница и няма да се питаш още години: "Какво би било ако...". Действай смело. "Съдбата помага на смелите." (Това, между другото, го е казал един древен поет в произведението си "Изкуството да обичаш":) Успех!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 609c95145e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз уча психология и веднъж на лекции нашия доцент ни разказа подобен случай на твоя :) Извода беше, че човек "изпраща сигнали" (невербално общуване - езика на тялото) когато общува с някой. Тези сигнали се възприемат от другия и така той изгражда държанието си спрямо нас. Понякога както се възприемаш ти така те възприемат и другите. Накарай го сега да погледне друга твоя страна - по чувствителна, по различна. Заинтригувай го с нещо (не знам с какво ти го познаваш) така че да не мисли само за секса с теб :) Ти самата спри да се възприемаш само като сексуален обект за него (както недей да възприемаш него като секс. обект за себе си) и така според мен и той ще се промени спрямо теб :). И всичко трябва да става УЖ неглижирано, не нарочно, спонтанно и да изглежда непринудено. Така той ще се промени дори и без да забележи :) Вярвай и си представяй, че всичко ще стане така както искаш защото духа управлява материята :) УСПЕХ !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: bbcd5cb687
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За 6 месеца сте го правили три пъти и твърдиш, че те използвал за секс? Ако питаш мен, не само ,че не те използва, ами дори не те ползва. Със сигурност сексът не е причината да се вижда с теб. Естествено е на 36 да изка задълбочаване на отношенията. Няма как той да е открит, като ти си правиш разни тактики - усеща се. Говори с него и ако е пич, нищо не ти пречи да се повлюбиш малко, нищо, че има и риск от разочарование. Другото си е тъпотия, особено на вашите години

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0b07c99b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за коментарите и съветите. Отговорът на номер 4 доста ми отвори очите. Отговорът на номер 3 пък ми даде доста надежда ... Но истината е че в момента на момчето не му пука за мене и ме игнорира, направих 1 опита за комуникация с него и в рамките на 2 седмици нищо, пълен игнор и липса на отговор и ответна реакция - отказвам се. Достатъчно се унижих, оставам с усещането, че действах смело, но просто в този случай резултатът беше негативен за мен. Ако според Вас трябва да продължа с опитите за комуникация, дайте съвет и идеи как и кога. Иначе аз мисля наи- малкото да бия отбоий и да не се натрапвам. Fareplay!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker