Как да го накарам да е по-страстен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да го накарам да е по-страстен?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2976 пъти
Здравейте, като много момичета и аз искам да получа отговор на моя въпрос и той е: Как да накарам приятеля ми да е по-страстен в леглото? Заедно сме от 1 година и половина. Аз съм на 20, а той на 21. И двамата сме имали и други партньори. Началото на любовния ни живот беше по вълнуващ от сега и то е съвсем нормално. Но още от тогава виждах, че той не може много да се отпусне и да бъде по спонтанен в секса. В повечето случаю аз давах идеята къде да го направим, каква поза. Еротично бельо, жартиери, танци всичко съм правила със цел да е по интересно и той да е по импулсивен. Сеска и сега ни е хубав, но ми липсва това той понякога да е по спонтанен... " да ме съблече и да прави каквото иска с мен". Желание и двамата имаме правим го по 4-5 и повече пъти в седмицата което за работещи хора според мен е нормално ( в смисъл понякога сме много уморени и направо заспиваме). Не искам с този въпрос да звуча като курва, просто смятам, че ако успея по някакъв начин да го отпусна ще бъде много по хубаво. Имали сме случай в който и двамата сме употребявали алкохол и той си е пак същия. Говорили сме и той си казва, че си е такъв и си му харесва така. Не знам може би проблема е в мен, че очаквам нещо повече...?
Ж20

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2829ff6292
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Отговорът на твоя въпрос е - ами не можеш. От женска страна си сторила вече доста неща. Истината е, че ако на 21 г. и с младо гадже твоят човек не струва в леглото, то нещата са ясни.
м55

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 08961a67b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той си е такъв. Ако се случат по-страстни изпълнения, ще са единични. Приемаш истината и си преценяваш за себе си. Това е.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e35b8b7e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Можеш да го накараш по два начина. Единият е да му платиш, както е в порнофилмите, откъдето предполагам се е зародило желанието ти за повече страст. Другият е да кажеш на бог да промени мъжката сексуалност - да свършваме по-бавно първия път.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e7d7a192ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го насилвай прекалено. Има вариянт твоето постояно незадоволение да го комплексира и да не смее да предприеме нищо в страха си да не би пак да не е достатъчно добро. Може би се е затворил в своята комфортна зона. Мъжете са такива когато става въпрос за секс. Моят съвет е да започнеш да го хвалиш и превъзнасяш за всеки дори най-малък жест на спонтанност който предприема. След време има шанс да се поотпусне когато види че му се отдава :) Ако не стане трябва да приемеш, че си е такъв. Късмет

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2abd1a63f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не можеш да накараш никого. Това идва отвътре. Можеш да го накараш да те ближе повече или да те ... повече, но страстта идва от душата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 54dfce102e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Той си е такъв. Некой мъже са повече тип пън, некой по-свободни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bc71d8242d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре си се ориентирала с бельото, жартиерите и танците. Опитай да го предразпложиш и психически. Попитай го какво му харесва, какво иска да ти прави. Бъди дръзка. Например, както си със жартиерите и секси бельото, мушни пръст под бикините и започни да мастурбираш пред него, пъшкай, викай, налапай му пишлето през това време.
Можеш да го изненадваш ненадейно, примерно докато спите през нощта, започни да го съблазняваш. Направи му френска, говори му мръснишки.
Няма начин да зидържи.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 02f2b5aded
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хванах съпруга си в изневяра. Простих и живота си продължи. но не мога да забравя думите които ми каза за любовницата си-" С нея разбрах какво значи да си мъж" и "тя ми доставя удоволствие". Питам мъжете кок ще тълкувате тия думи? . Мъжете кога изпитват удоволствие когато се изпразват или е нещо друго за което незнам

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7c5c6096a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   до н8
Много хубави и силни думи даже си заслужава да е в нова тема,
ще ти го обясня от мъжка гледна точка и като психика.
Един мъж тръгва да изневерява и да търси друга жена само и само тогава когато жена му спира да го желае и това го вижда, един мъж има непрекъсната нужда да бъде желан и да усети в движенията и погледа и пъшканията на жена си когато я люби.. това е природата на мъжа колкото и странно да звучи.
Когато жена ми се оплаква и отказва секса с мен с разни причини и виждам че склонява да го прави с мен само и само да има мир или да няма кавги, или понеже щяло да и идва след ден два и по добре да го правим иначе пък щял да съм и мрънкал!!
а като я гледам как не дава зор нито старее да прави френска по страстно и ми вика охх мразя френска а да не говорим за изпразване в/у нея или в устата поне един път в живота!!
или когато я моля да пробваме анално или един фетиш поне да пробваме как ще е, думите и са все : оооо я стига бе, стига с тези перверзни неща!!
когато я моля да гледаме не грубо порно а романтично порно и пускам нещо нежно и все ми вика а бе пък ли пускаш тези глупости я ги разкарай!!
когато и пиша сексуални емайли описващи фантазия ми с нея а м/у думите романтични снимки или сексуални за да я възбудя а отговора и е : стига си ми пълнил пощата с такива детски работи!!
когато жена ми реши след месец без секс да го прави от жал ли е или поради друго ли и идва без грим или без парфюм или без еротично белъо, а като отива на работа я виждам как се гримира и се конти за да я гледат чуждите мъже колко е хубава и секси!!
когато не виждам страстта и жарта в очите и когато я чукам и повярвай ми старая се да съм внимателен и нежен и груб понякога за разнообразие но пък нищо... едно голямо нищо!!
кажи ми тогава за бога как да не ходя и да търся друга жена която да ме иска и да желае и да ме накара да се чувствам колко съм желани и колко съм мъж в нейните очи.
Работата е там когато жената я кара на автопилот и мисли че мъжа е създаден като нея и не разбира колко е важно това за него да се чувства много желан, истината е че вие ЖЕНИТЕ САМИ ПУСКАТ МЪЖЕТЕ ДА СА С ДРУГА като постъпвате така с нас.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: beecece9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, като с теб не е разбрал какво е да е мъж какво прави при теб тогава? И защо си му простила? Много вероятно е пак да ти изневерява. Думите му сигурно означават, че му е било много готино с другата, защото сигурно е била по-разкрепостена и му е позволявала много неща.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d802a8f979
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Адмирации за отговора на N9! Ще добавя: има някакво убеждение, че нещата в леглото се вършат от мъжа. За нея е достатъчно, че се е съгласила да се подложи за секс. Нейно абсолютно право е да решава кога в месеца ще благоволи да се отдаде. Дали точно тогава при мен нещата ще бъдат "о'кей", нея това изобщо не я интересува.
Всичко това е напълно актуално и с "обратен знак"- активна партньорка и пасивен, мързелив и незаинтересован мъж. За съжаление ще се присъединя към отговарящите, че нищо не може да се промени... освен да се смени буквално партньора. Това естествено не винаги е най-доброто решение. Партньора може да има арсенал от добродетели, пари (доста пъти достатъчна причина), положение... причини, достатъчни да се "преживее умрелия секс с него". Да не говорим за истинска любов, семейство, деца... Последното обикновено оправдава всяка саможертва - преминаване на пожизнено самообслужване, дори кръшкането е за предпочитане. Запазването на семейната среда за децата трябва да е над всяко лично его. Моралната вина на пасивния партньор обикновено не се разглежда, още по-малко - приема в съда. Все пак е факт, с който всеки сам за себе си решава как да се оправя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker