Мастурбирам за да не мрънкам на жена ми за секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбирам за да не мрънкам на жена ми за секс!
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 9334 пъти
Здравейте, и аз попаднах в може би един от най големите проблеми, а именно:
започнах да мастурбирам постояно защото искам ли секс от жена ми започваме да се караме и това с времето ще доведе и до развод вследствие на караниците.
Тя започна да иска все по малко секс. В началото на брака ни го правихме по 3-4 пъти седмично. Сега 1 път в седмицата най много е, понякога и толкова го няма. Оправдава се с това че имаме деца, че е изморена и т. н. ама и аз ходя на работа и аз върша у нас неща, и аз гледам децата също но желанието не ми липсва.
Въпроса е 4е пробвам всякак да я предразположа за секс- помагам и много в къщна работа за да е по малко изморена, за да няма оправдания и пак.... Изгубила си е желанието за секс и това е. Как да и го върна :(?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 924a3326b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Зарязвай я. Много голяма грешка си направил, че си се оженил. Веднага след брака и децата жената се разпуска, секса става трагичен и много на рядко. Аз за това брак и деца - никога. По-добре сам, отколкото зле придружен.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c78e286780
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вече не я привличаш и те има за даденост. Направи се готин - вземи си хубави дрехи за ежедневието, ако трябва почни да спортуваш. Вдигни си самочувствието, самооценката и инвестирай в себе си по всякакви възможни начини и сама ще поиска. Ако не поиска - ще има други желаещи.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 494f06c703
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм 31г. с жена и дете на 4г., мога само да кажа добре дошъл в клуба. При мен е така от поне три години и какво ли не съм пробвал, какво ли не съм говорил, промяна няма. Вече се отказах! Ако искаш да запазиш семейството си, пробвай платената любов, спонсорство или любовница. Не е хубаво, но няма да живеем цял живот без сексуален живот като тях ги мързи!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3446a5ab78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Трябва да се говори. Да я предразположиш и покажеш, че секса с нея ти липсва, че я желаеш и тн. Поомайвай я малко. Ние жените понякога имаме нужда по-често да ни се показва, че сме желани. Повече въборажение. Експериментирайте! Аз това смятам да прилагам в скоро време в нашата връзка, че и при нас нещо се закучват нещата - само че от обратната страна.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2baca022a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, аз съм на 21, правя секс с приятелката си почти всеки ден и въпреки това мастурбирам редовно. Просто ако не го правя, ставам прекалено изнервен и агресивен. Няма нищо лошо в това да ти се прави секс, дори обратното - това е индикация, че си ЗДРАВ! Колкото до приятелката ти, не малко връзки се разпадат именно защото нещо в секса не е наред. Седнете, поговорете, може би просто не си пасвате чисто сексуално/физически. Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7fe0fabf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ами както тя не желае да изпълнява съпружеските си задължения така и ти спри да изпълняваш нещата които правиш за нея, просто спри да правиш каквото и да за нея и което се очаква от теб. Много бързо ще го усети и ще повдигне въпроса. Тогава и кажи, че след като не сте интимни ти не се чувстваш отговорен за тези неща. Положението ти е нетърпимо и трябва да вземеш радикални мерки да го промениш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 83b75a1e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да не те отчайвам, но мисля, че никак. И аз съм така и не откривам сериозно решение. Хвърляш много усилия да идете на почивка, похарчиш парички, правиш нещо, което не те кефи особено и все същото накрая. Но ти желая успех, да кажеш ако намериш начина

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5000cb7d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Може дa не е изгубилa желaнието си зa секс. По- вероятно е изгубилa желaнието си към теб.
Помисли кaкво тя вече не полулaвa от теб и ще рaзбереш зaщо нямa желaние/ стрaст към теб.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1aa3a56a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Още един като мен, аз писах току що за сходен проблем. Хич не ми се ще да вадя стари контакти от нафталина нито да ходя по сайтовете за запознанства.

Когато търся близост моята е все уморена, ама детето можело да види/чуе (пък е на 1 година егати). Все си намира поводи да ме отреже или пък ми търси на мен, когато ме вижда че съм парцал от умора или съм много зает с някаква важна и спешна работа (за клиент).

Явно жени трябва да ни помогнат със съвети.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 36dd62748d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, какво да ти кажа?
Някой жени след брак и деца, забравят за съпрузите си...
Ако тя няма желание, няма и да й дойде. Без значение какво ще правиш. Или ако я "съблазниш" ще е за крадко и после пак мъки.
От колко време сте женени?
Много ме яд на такива жени! Честно. После мъжете са виновни, че си имат любовници....

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f2d5be3980
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Опитай се да я съблазниш. Не я питай дали иска да го направите, а я грабни и започни да я целуваш. В момента, в който започнеш да говориш по темата, рационализираш въпроса, а за жените сексът е емоция. Съответно и като я попиташ, тя не изпитва особено желание.
Друго е да изпита емоция, вълнение... да усети докосване.. да те пожелае.
В началото това желание идва от тръпката и не е било нужно да правиш нищо друго. Но с времето тръпката изчезва и ако не я събудиш по някакъв начин, жената губи желание (вероятно и тя не се чувства добре от това).
Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 82ed70004d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   На 25 съм, а цена ми на 20. Положението е трагично! Какво ли не съм опитал няма ефект. Това от тяхна страна е егоизъм. Изгорях на млади години с такава жена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a2dd07b873
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Добре дошъл в клуба! Аз съм в това положение от 8 години и става все по зле. По-голямата част от моите приятели, с които съм коментирал също са така и то от години. До сега никой от тях не е успял да върне желанието на половинката си и всеки се оправя както намери за добре - кой се обзаведе с любовница, кой го кара на мастурбация, един даже се разведе. Ти ако намериш начин сподели.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 17914a62d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   аз съм от номер 8

Вие които търпите подобно положение да не получавате секс от жените си - направо нямам думи! Как изобщо можете да се примирявате с такова нещо? ! Ако трябва ще направите живота им ад и или ще ги накарате да правят секс или да ви напуснат и да си вземете други жени. Как може да сте такива чехльовци и да се примирявате с такова безобразно положение и да "влизате в клуба"? ! Секса е като яденето и пиенето за една връзка, щом жена ви си мисли, че сега може да ви лишава от секс покажете и, че много греши. Веднага започнете да не и обръщате внимание, да се държите студено и необщително, да не изпълнявате никакви нейни желания, молби и други, да не и помагате, да не правите нищо за нея!!! Нищо! Когато ви пита какво става? Защо се държиш така? Вие ще и кажете, че липсата на интимност ви прави равнодушни към нея и нямате желание да правите нищо с нея, че липсата на интимност е създала пропаст между вас и вие повече не се чувствате като едно семейства. Или ще си седне на четирибуквието или ще трябва да търпи нетърпимото ви поведение което ще става само по-лошо или ще ви напусне. Като търсите жена и обяснете още от самото начало, че вие трябва да сте най-важен за нея във връзката и, че секса е основната ценност която крепи тази връзка и очаквате секс и интимност и след раждането на дете. Кажете и, че ако след раждането на дете тя си позволи да ви пренебрегва това много сериозно, потенциално катастрофално ще застраши отношенията ви.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: dcf0c1d4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Изгубила си е желанието за секс защото често сте го правили! В една седмица да го правите 3-4 пъти това си е направо животинско 1 път в седмицата ви е напълно достатачно и не само на теб за всяка връзка се отнася това. Или вие хората САМО заради секса се събирате? А аз си мислех че някои се събират заради любов..
Не я напускай имате деца, не оставяй горката жена само заради проклетия секс! Не всички сме секс маняци и се радвам че има хора и като нея не я оставяй но съм сигурна че мноого хора ще те посъветват това! Мастурбирай си но не натрапвай желанието си на човека тя не иска и толкова.

Черен ангел

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cb522d7e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте и от мен колеги
Едно ще ви кажа, нещата тепърва ще стават още по зле, наистина нямата си представа какво ви чака още от мъки и страдания и лишения от секса и от интимност, аз така се надявах че ще се оправят и ще върнем тръпката ама уви.
Жената Никога не помня от кога да е искала сама близост с мен, все аз да моля, да се карам, да прося и като види че наближава цикъла хайде от нея да мине и без такива екстри дето възхищавам на много мъже които ги има от половинките си, може и да караме 2 месеца и година ако зависи от нея!! но никога няма да поисика сама НИКОГА!
Водих я къде ли не на екскурзии, Турция, Дубай, море, планина, няма оправя на проблема все е така след като се върнем. женени сме от 11 години и не виждам причина в мен като мъж, или друго освен финанси понеже последните години сме малко затруднени, но не е да сме зле, напротив имаме коли, работа, и здрави деца, играчки и купих, уникални огън фантазии съм и писал на емайли, снимки, подаръци, а бе какво ли не пробвах ама нееее, не става, няма желание и това е.
Хем сме женени след голяма любов но тръпката я няма, но идва ми на мисъл едно нещо което никои от вас всички не е споменал... не мислете ли че някой ви оре нивата? всички ли сте сигурни в честността на жените ви!!!? не мислите ли че са ви качили рога!?
а ако е така не сте ли задали въпроса защо е така станало?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 41e0f0d466
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   ами женичките просто са ви вързали с по 1 - 2 деца ,да ги издържате и вече не е нужно да правят нищо за вас,а вие - да ги издържате ,тях и децата.Класика.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b5065fc015
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От Автора: Благодаря на всички дотук за отговорите.

Иначе какво още да ви кажа- давам и постояно любов, постояно ласки, но тя вечерили заспива на дивана, или ще я боли глава, или 3-та причина и аз си оставам несвършен пак и пак... на 33г съм още, а секса вече ми е мираж, френска също липсва (която е пак някакъв заместител донякъде).
Хора почвам да се сдухвам, а съм млад още без интимности. Като един коментар по-горе ставам нервен, напрегнат доста като не свършвам като хората- ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ САМОЧУВСТВИЕТО МИ НА МЪЖ ВЕЧЕ Е СУПЕР МАЛКО. Така докога ще изкарам незнам. Млад мъж съм, а липсват много важни неща. Разбирам да стана на 60 да не мога да вдигам самолета ама аз си имам и ерекция страхотна и либидо и всичко..
Изморявам се в нас да помагам на жен ами да не е изморена толкова за да има желание и тя хоп-пак заспи в 22ч. Незнам вече какво да направя. Всичко което 1 мъж може да даде и направи - го има. Явно или не и е до секс, или е изгубила желанието за секс и го има за нещо без което човек може... незнам направо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 16439911a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Така е бате. Много сме като тебе. Трябва да поставиш нещата ребром. Моята също е така, обаче аз и казах “ секс ще има с тебе или без тебе, но ще има. По-добре с теб, но ако не искаш... " Да видиш как и се доправи секс, че и разни екстри изкочиха в менюто, дето преди даже не се говореше за тях. Мине се време и пак забрави, ама аз си знам моето!!! Знам, че и така не е ок ама иначе какво? Ако и изневерявам тайно по-добре ли е? Не се лишавай от секс, пък да става каквото ще. Като одъртееш и вече не ти рипа, представи си как ще те е яд.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 30613a7d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Много гадно пичове. Бъдете по-мили и любвеобилни с половинките, дръжте се за ръце, показвайте им внимание с дребни неща. Тренирайте и влезте във форма, облеклото също е много важно. Някоя вечер, когато тя не е изморена или изнервена от нещо, а децата са по леглата, се опитайте да си прекарате добре. Бъдете романтични и креативни, прегърнете я, разсмивайте я и по някое време много нежно се насочете към врата й, но без да избързвате. И не се отчайвайте ако не проработи от първия път. Рано или късно трябва да им трепне нещо, в противен случай това не са жени, а кръволоци от които трябва да бягате. В никакъв случай не им се тръшкайте за секс и не ги изнервяйте - това ще ги отчужди още повече! От време на време ги жегвайте и ги карайте да ви ревнуват. Нека знаят, че сте млади МЪЖЕ и въобще не сте за изхвърляне, а изкушенията дебнат навсякъде! Успех!

М26

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2d7b42dfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Аз съм жена, на 27, в сходно положение - на моят все не му се прави секс, все има нещо "по-важно" за правене, все е уморен, разсеян, бла бла...
И така 2 години вече.
Аз лично се отчаях и не мисля, че този мъж ще прояви отново истински интерес към мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e5b1ee386f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Има жени, които се поддържат, правят всичко, което би харесало на мъжете им и въпреки всичко, мъжете им им изневеряват и тъпчат без дори да им пука... А ти, въпреки, че жена ти ти отказва сексуален живот, се опитваш да търсиш начини да я предразполагаш и се стараеш... Дано всичко между вас да се оправи, но според мен най - добре седни и поговори с нея.. как може хора, които са прекарали толкова години заедно, да не могат да си говорят за всичко... поговорете си и ако тя не смята да промени нищо значи не заслужава верен мъж и те приема за даденост :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a1c7df7a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Изкефи ме 25! Поговори си с нея точно както го е написал "25". Вероятно има причина, да ти отказва секс. Но каква може да е тя? Всъщност не е нормално заради каквато и да е причина млад мъж да бъде обричан на пожизнено въздържание! Минал съм по този път и бях готов на саможертвата. Само трябваше да разбера причината. Успях, макар и по трудния начин. Оказа се тривиална и съвсем незаслужаваща себеотрицание...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a2dd07b873
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   До 25 и 29.
И моята причина да не правим секс се оказа тривиална и съвсем незаслужаваща себеотрицание...
На моето: “ секс ще има с тебе или без тебе, но ще има. По-добре с теб, но ако не искаш... " получих - "Ползвай презерватив"...
така че...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 04a0f15424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Ех, живот загубен...
Елате при мен, отхвърлени мъже...
Аз съм тази с асексуалния мъж... от съседна тема...
Много ще ви се зарадвам, наистина...

Де да имах и аз такъв мъж като вас... да ме иска...
Няма оправия в този скапан живот...

Успех ви желая!

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 30613a7d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   31, щом ти е казала с презерватив въобще не чакай и си търси млади гаджета, пък жена ти да лапа мухите :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 972736de06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   В моят първи брак беше същото и затова винаги съм си имал любовници, а след като децата поотраснаха се разведох и се ожених за дългогодишната ми любовница. Момчета, съжалявам само, че не се разведох като по-млад, а 20 г. от живота си се съобразявах с бившата ми жена и се крих като престъпник за нещо, което трябва да се подразбира в една връзка мъж-жена.
м50

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b5065fc015
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Като гледам масово този проблем го има тук и в семействата ....всеки 2ри проблем май е свързван с това единия да изстине към другия или да не му дава секс...а по принципа на гадостта в 1 семейство мъжа ще реже жената в друго пък жената ще реже мъжа си...
Де да можеше да се намерят искаща жена с искащ мъж както каза жената по горе в коментарите!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 33e368d402
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Историята е копирана от тук:http://spodeli.ga/story.php?id=9889

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 64e7824c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ако не "бодна" жената поне веднъж и да ме осмуче поне по веднъж ... на ден ... после ми е адски криво и лайняно. Нивга до сега не съм я оставял недонаебана, освен в 3 случая:
1. когато съм в друг град (или тя);
2. когато съм болен (или тя);
3. когато ми е много лайняно или ѝ е дошло и я боли!
Случвало ми се е да не се вдигне, да не може да се намърда, да спадне, но това е от храната и водата (в повечето слуай). Когато много се заседя нейде, тогава ми се скапва и тонуса и настроението.
Такова нещо не бих понесъл. Баща ми си спомням се спомина на 66 години - той до 65 години с майка ми съм ги засичал да се клатят на поразия. Не знам - просто всичко се обезсмисля, като падне самолетчето. Много е кофти /тъпо и т.н.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a2dd07b873
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Доста разпространено заболяване. Лечението е метода "МЛР" - "Мастурбация - Любовница - Развод". В тази последователност, с леко застъпване в зависимост от конфигурацията. Успеваемостта на метода е 99, 8% - тестван клинично и на практика. Учените разработват и други методи - за сега без успех.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 56d4a33011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Вероятността е малка,но все пак провери дали няма приятелка. Имах подобен случай.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1f86208768
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   "Изгубила си е желанието за секс и това е. Как да и го върна :(?"

С два шамара!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5f017c3f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Към автора: Не мислиш ли, че може жена ти наистина да е много изморена от грижите покрай децата? От време на време не ги ли оставяте на някоя баба да ги гледа за да сте сами? Това сигурно ще помогне. Или пък да излизате сами без децата, да отидете на почивка без тях. Факторите за да не иска секс може да са много. А може в теб да е проблема. Да има нещо, с което я отблъскваш. Помисли преди да се оплакваш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1aad8392f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Като станеш на 50 години и един път на седмица ще ти са предостатъчни! Просто секса омръзва, като всичко друго на този свят!

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 597ecd1229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Само като идея.
Отидете някъде за уикенда. На някое СПА хотелче, без децата..
Поглезете се малко.
И ако номера проработи - повторете и потретете ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2ed45eccdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

51.   Зaмислял ли си се че може би някой те е изместил. Скоро нещaтa ще се подредят. Нямa дa ти е никaк лесно. Но ще се опрaвиш някaк си или нямa дa се опрaвиш животa продължaвa. Курaж.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a74606f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Авторе, какво стана? Сподели! Жена ти освести ли се, любовница ли си намери, продължаваш с ръкоблудството ли, разведе ли се... кажи нещо, пишем тука, притесняваме се...
Хайде, ако си намерил начин сподели, че сме много такива като тебе.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c23fd52089
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   И аз съм една от вас. Жена съм, изглеждам ок. На една възраст сме с партньора ми... Нз какво стана, знам, че ми е верен, но сам не се сеща никога. Вечер заспива, а сутрешен секс отдавна няма. Жалко, но е така. И аз го правя сама. Не се издържа Няма да е честно, ако изневеря. Винаги е уморен. Но много ме обича. Аз също. Този месец ги броих... 2 пъти бяха, знам и датите... Винаги съм си кавала преди важното е да се разбираш. Но сега виждам, че не е така. Секса е психическо здраве... Мн пъти искам да говоря с него за това, но без успех:((((

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a47568c753
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   Жена съм на 31 години и моята история може да ти помогне. Първото ми раждане беше брутално и бях много зле след това. Близо две години секса беше мъчение, когато изобщо го имаше. Сякаш тялото ми не беше моето. Нямах желание, чувствх се ужасно изморена, не усещах съпруга си както преди и това ме смазваше. В резултат започнах да го избягвам, защото се чувствах по-малко жена. Един ден се ядосах на себе си, че съм се примирила с това взех нещата в свои ръце. Четох много по темата. Започнах да се занимавам с йога, с комплекс от упражнения за тази зона, йупих си вагинални тренажори, за да възвърна тонуса на мускулатурата, научих се на медитативен генекологичен масаж, ходих на курс по тантрически секс. Всеки ден правя упражнения и медитирам, за да балансирам тялото си и хормоните си. Резултатът е умопомрачителен! Либидото ми фръкна до небето, започнах да отслабвам, гърдите ми се стегнаха, сякаш никога не съм кърмила, получавам разтърсващи оргазми, чест7о по повече от един, а преди можех само клиторен да получа. Постоянно имам желание за секс, будя мъжа си през нощта, защото го желая.
Всичко се оказа един голям бъг в хормоналната система, хормон, който остава в черния дроб и разстройва всички процеси в тялото на жената. Но нещата могат да се балансират и всичко да си дойде на мястото. Сега се чувствам повече жена от всякога, кожата ми сияе, очите ми блестят и правя страхотен секс с мъжа си! Вече имаме 3 деца и се чувствам чудесно. Апропо, упражненията с вагиналните тренажори, водят до страхотно стягане на вагината и до пълен контрол на всейи мускул. Вагината се насища с кръв и жената става много по чувствителна. Освен това е много приятно за вас господа, жената да може да разделя вагината си на три зони, всяка да пулсира, трепти, засмуква или изтласква в различна посока, докато вие сте вътре.
Желая ти успех и вълнуващ, пулноценен секс!

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b5065fc015
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Явно има адски много хора- мъже и жени омъжени с този проблем- хоп на 30 и косур години млади още и без секс грам а така не се живее или живота е адски труден без секс. Само да се живее като брат4е и сестри4е не си е работа. :( Незнам какво мислите вие всички тук но за мен е така.
Мъж на 35г съм

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ac3d9cd9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   При нас се получи същото, след петата година секса драстично намаля а към седмата вече си беше мираж. Говорихме много по темата. И двамата бяхме на мнение че нещо трябва да се промени или разнообрази и въпреки това никой не предприемаше нищо по въпроса. Романтика, нежност, взаимност, пътувания - всичко това винаги е било част от живота ни и не ни палеше вече. Заживяхме като братче и сестриче и се отдалечихме и затворихме в интимно отношение. Не знам дали е имала любовник, не ме и интересуваше в един момент. Предложих да поканим мъж за тройка или само за нея както и други по-развихрени възможности, но отказа беше категоричен. Затворих се още повече и дори спрях да споделям мислите и вълненията си.
В един момент осъзнах, че това не е моя живот и ако трябва нещо да се промени то няма как да дойде от самосебе си. Обърнах внимание на света около мен, на всички красиви жени с които винаги съм бил заобиколен. Почерпих опит от всички възможни статии и разкази. Поправих всеки недостатък на външния си вид, поведението, мисленето и емоциите. Станах учудващо атрактивен дори и за мен самия. Никога не ми е липсвало самочувствие, но това което се случи дори ме учуди. Заваляха флиртове, подмятания, че и директни покани. До изневяра така и не се стигна, въпреки многото възможности. Резултата не закъсня - бях пожелан отново от жена си, и то с такава невиждана страст, че на моменти си мислех дали не ме бърка с някой друг. Промяна му е майката. Съвета ми е драстична промяна без много много приказки, остави нейното съзнание да работи и да мисли в посока - "какво става по дяволите"

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6f84882ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   Що не и теглиш един бой?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f1bfc22818
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   До 59 - прав си. Жена на 40г., омъжена. И при мен е нещо подобно, но съм си решила проблема. Имам връзка само за секс, устройва ме и така я карам. Не искам да се лишавам от нещо, което ми харесва. Всеки решава сам за себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6b9fcfdb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

65.   Рецептата е много проста: Казваш и ,че искаш още деца от нея. Няма жена ,която да устои на това. Докато правите си правиш кефа като после те отреже пак ,ставаш нагъл с две и три деца много малко българки ще посмеят да се разведат. Изневеряваш и гледаш да го разбере ,тормозиш я буквално. На някои жени им липсва да страдат ,това са точно тия псевдо-фригидните те са били в харема на мъжката маймуна и са чакали година да им дойде редът. Затова подсъзнателно не са свикнали на всекидневно добро отношение. Действай ,увеличи българската нация . Сложи край на путкокрацията. Да видим как с 300 лева издръжка ще гледа три деца . Да живее българският съд. Ще те моли за анален човече! Помни ти си господарят . Дръж се като алфа мъжки. Женския организъм е предназначен да ражда. Ако не се празниш в нея хормоните и съвсем ще идат по дяволите . Това не е майтап ,а е научно доказано. Правени изследвания на стари моми. Монахините най-често страдат от рак на матката. Сперма трябва да постъпва регулярно в женския организъм ,за да има желание от нейна страна. Казвам ти го като лекар.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d5df811d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

67.   До 62. Заблуждаваш се и изневярата не ти решава проблема. Затишието в спалнята или се решава съвместно от двамата или кой от къде е. Утре мъжът ти ще те хване в изневяра и ще последва развод и редица неприятни моменти, пък после само до секс ще ти бъде.. Любовникът не решава проблема, той само утешава временно. Посмисли, сега си на 40 г., а ако си сексуално активна до 60 г. например, още 20 години само на любовници ли ще я караш. Рано или късно се разбира. Повярвай ми след това никой няма да ти влезе в положение.
Препатила

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c6208b5b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

68.   Чичката пак се е развихрил май с неговата мизогиния, аман.

А иначе - и какво като говориш с партньора си/съпруга си? Аз примерно имам партньор, който вероятно има страх от интимните ми части :) (в литературата това добре е описано - казва се вагина дентата и се корени най-често в противоречивото отношение на мъжа към собствената му майка). Освен този необясним страх и отвращение, той няма и моя сексуален темперамент, което също не подлежи на особена промяна, защото е заложено в телата ни буквално по рождение. В допълнение, фантазия в сексуален план при него = 0. Ами колкото и да му намекваш, да му говориш директно, дори да го налагаш с каквото ти попадне в моменти на безсилие, този човек винаги ще си остане пън в този план. Може да е добър съпруг, задоволителен баща, отговорен към семейството си, но сексът е много важен в едни отношения и доста добре измерва температурата в чувствата.

Някакви предложения? Ако го зарежеш заради секса, не струваш като съпруга. Ако си намериш любовник, лъжеш мъжа си, пак e неприемливо. Ако отидеш при този, когото обичаш, той също решава да те тества с това дали искаш деца от него, дали не си с него само заради секса и пр., дали не е просто утеха от самотата (а всички искаме в живота си да не я чувстваме, връзките винаги елиминират в някаква степен самотата и затова влизаме в тях всъщност) и пак си черна, нищо че наистина го обичаш. Ами съжалявам, но жените също не искат много - искат само да бъдат ОБОЖАВАНИ :) И колкото и да звучи гръмко, това не е нито сложно, нито скъпо, но малцина са способни да изпитват и да ПОКАЖАТ такова отношение, особено ако в душите си са дребни, страх ги е да не се прецакат нещо и изобщо мерят всичко в живота си на кантар.

И в крайна сметка, колкото и скрупули да има жена в подобна патова ситуация, идва момент, в който събира цялата си сила и казва "Майната му" на всички ненужни елементи в живота си. И намира просто някой обикновен човек, който, представете си, може и да я обожава. А ако не го намери - имат достатъчно свобода за секс до припадък и едно спокойно мартини с маслинка вечер :) след ден и живот, който са изживяли както те самите са искали, а не по повелята на Негово Величество Мъжа, децата, родителите, роднините, обществото и всички останали.

И накрая - не се величайте толкова, уважаеми мъже, защото като нищо накрая от един господар, който осигурявал "подслона, положението, парите и т. н. " на една жена, която сте закрепостили уж с деца, да се окажете след развода наематели в собствения си дом, длъжни да плащате издръжка. И това, докато жена ви най-после се е отървала от контрола, болестите, мърморенето и скандалите ви, има правото да ползва ВАШИЯ личен апартамент до пълнолетието на децата (като вие й плащате наем), дължите й издръжка за децата и може да получава все пак и детски, които в обичайния случай не получава заради ВАШИЯ уж висок доход. Тя ще има и дом, и деца, и работа, а вероятно и любовник, който ИЗНЕНАДА - ще има желанието да й достави поне минимум удоволствие и да я накара да се чувства така, както не се е чувствала с вас :) И не се заблуждавайте за женските сексуални възможности - припомнете си Дора Габе и Елисавета Багряна, които са си били активни до преклонна възраст. Единствената разлика е, че са имали късмета да живеят във време, когато мъжете са били все още мъже, а не жалки тъмни балкански субекти, съставени от никакъв мозък, малко тестостерон и изобилие от комплекси. За последното изброено законодателството (което било в полза на жените, видите ли) не ви е виновно въобще.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ac3d9cd9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

69.   към 68: Извинявай, но прочитайки твоя коментар - боя се, че партньора ти няма страх от интимните ти части а нещо много по-непреодолимо, което да го отблъсне от теб. Ако всичко това се върти в главата на една жена, едва ли бих искал да контактувам с нея, камо ли да я обладая или "обожавам".
Да обичаш значи да даваш и да искаш да даваш. Когато поискаш да вземаш нещо от някой, било то топлина, ласка или интимност - това не е обич а егоизъм.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 505c448087
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

70.   Значи, така се започва то. Жената губи все повече интерес, накрая и съвсем изчезва... докато не откриеш, че ти изневерява. И, не ти го пожелавам, защото е наистина гнусно, откриеш "кореспонденцията", където тотално изстинала ти жена е гореща като огън. А ти иначе си седи и мастурбирай, и угаждай, и се чуди как да я прелъстиш. Прелъстила се е вече тя от тръпката да изневерява. Грозно, но някак морално. Ако нямате деца или някакви други съвместности, лесно е, кой откъде е. С деца обаче е друго, защото детето ще страда, дори да останете заедно и всеки си води свой някакъв си живот, с или без любовници. Такива решения се намират и то по-лесно отколкото изглежда. Детето ще страда обаче много повече ако се разделите, защото то ще трябва да ви дели в себе си и да решава кой е виновен. Детето решава, в зависимост от възрастта си, но ако е без опит, тоест малко, то решава, че то е виновно и носи тая вина през целия си живот, за съжаление. По-късно решава да заеме страна на единия от двамата.

В случая, опитът ми говори, че жената вече се е решила за друг и изневерява, но й се иска и да запази семейството си, и сигурността си. Както и детето. Провери това... и после решавай ти какво ще предприемеш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 505c448087
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

71.   до 68, жените, които искат да са независими и свободни.

Хубаво за вас, намерили сте си будала да се ожените за него, но не се чудете ако не успеете да прилъжете някой повече. Да, такива са законите, мъжът е по презумпция виновен и трябва да бъде наказван за това, че не ОБОЖАВАЛ жена си. Която смята, че трябва да бъдат ОБОЖАВАНА или най-малкото да не й се противоречи, защото иначе... иначе тя ще си отмъсти: ще си хване млад любовник, ще изхвърли съпруга от семейното жилище, ще му прибере парите и всичко, ще наговори на децата какъв лош баща имат...

Похвално, повод за гордост!

Такива бойки жени, уважаема, свършват самотни на дивана пред телевизора, евентуално с куче или котка под одеялото. Толкова самотни, че дори да издъхнат, намират ги след седмици, по миризмата. Един ден отмъщението застига и тях. Младият любовник се оказва любовник за някой и друг месец, децата само чакат пълнолетие; само чакат повод за й покажат, че тя нищо не значи за тях. Бил съм свидетел на такива случки, дори отстрани не са приятна гледка.

И да, ако сте радвали да работите на половин ден или изобщо да не работите, ще се наложи да си понатиснете парцалите, защото вече няма да можете да водите оня живот като се разведете и си получите свободата. Свободата си има цена и ще трябва да си я платите.

Бил съм с една такава. Не се оженихме за щастие, при тия закони си е чиста лудост, вече само лезбийки и гейове напъват да се женят. Мислеше си, че може да си прави, каквото си иска. Изхвърлих я от къщи барабар с парцалите, сега да живее на квартира и блъска нощни смени, за да скърпва двата края. Е, любовникът й е с нея, сега него издържа, докато оня не си намери нещо по–сочно и богато гадже. Наскоро я видях, изглеждаше ужасно, но все пак недостатъчно ужасно за греховете си.

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker