Искам да съм порно актьор - заслужава ли си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да съм порно актьор - заслужава ли си?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 10046 пъти
Убеден съм, че мога да стана много добър порно актьор. Издържам дълго и правя страхотни тласъци, най-яко е като я опъна на задна. Кефи ме да я доминирам. Аз съм сексуален гений. Единственият проблем е, че не ми е голям... Е не е и малък, но винаги съм искал да ми е по-голям. Какво ще кажете? Имам ли шанс без голям... да пробия в порното и да стана добре платен актьор? Ако парите си заслужават и колежките са яки, ще се пробвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 824aea8b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги съветвам хората да преследват мечтите си, но в твоя случай ще те посъветвам първо да питаш любовниците си дали действително си толкова голям „гений“ в леглото или прост(о) чукач. С извинение, но ако беше достатачно човек да може да чука, за да бъде порно-актьор...
В последно време има и изисквания към физиката - какво тяло имаш? Отделно как си с езика, с ръчичките? И да - иска се и размер, просто защото изглежда добре, но тук можеш да компенсираш с физика и техника
И не мисля, че си заслужава. Да, при мъжете плащат мисля повече, но не повече от 1200 долара на „сесия“. Ок, ще го работиш това най-много 10 филмчета, ще вземеш 10 бона ами после? Кой ще те вземе на работа и коя жена ще те вземе?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c21309fb2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Съветвам те да не го правиш, ще има опустошителни духовни последици за теб.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 88c885aef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ти си 15 - 16 годишен загорял чекиджия. Не е възможно да станеш, защото официално няма български порноактьори и не се търсят, но споко, като излезеш от пубертета ще намалеят хормоните и няма да си толкова загорял.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cc86a7fc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   " Аз съм сексуален гений. "
Прочетох те, повикaх и съпругът ми дa те прочете, още се смеем.
Блaгодaрим ти зa нaстроението! Зa порно не знaм дaли стaвaш ( в същност ясно е, че не ) но виж зa шут си супер.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1552c8a73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нямам думи просто. С това ли искаш да останеш в съзнанието на хората. Няма ли нещо друго, което да искаш да те запомнят. Сексуалният апарат е все пак само придатък към хомо сапиенс, не е основно нещо. Е - поне за повечето де. А и както горе ти казаха, няма да са кой знае какви пари. За сметка на това ще се скапваш - все пак това са прекалено много жени, ще се скапеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7c8363359b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Май ти се ще да ти дават пари да оправяш порно актриси :) Мечтите са безплатни ама не знам как ще се реализираш защото заснемането на порногрфски филми в България се преследва от закона.
Трябва да идеш от въд голямата вода :)
Ама от друга страна такива мераклии като тебе сигурно има стотици хиляди, защо някой ще избере точно теб пред всички останали?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1970cecbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Трябва да имаш огромен ташак. Освен това на мъжете се плаща по-малко.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2d52cb89f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторът е. Номер 1 - Наистина съм добър. Казвали са ми, че разбирам женската психика. Номер 3 - има български порно актьори, това че ти не ги знаеш си е твой проблем. Номер 6 - прав си, всички професионални български актьори снимат в чужбина. В България има само аматьорски клипчета.
На другите няма да обръщам внимание. Който му е смешно - нека се смее, смехът е здраве. Важното е да сме живи и здрави, нали така?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7120ac697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Пич, порно индустрията го е закъсала много яко, защото всеки тегли торенти и приходите им са жалки проценти в сравнение с преди време. За да компенсират това следващият голям тренд в порното ще е виртуалната реалност, но засега технологията е в много ранен стадий.
Това какъв гений си не грее никого, защото парите идват от мъжете, които гледат, а те нито могат да почувстват колко си добър нито ги интересува. Ти като гледаш порно, какво гледаш - главно жената, нали ? Обаче големината на оная ти работа е важна. Всеки се дразни като гледа порно актьор с малка пишка и си вика, абе тоя ли мухльо намериха да оправя тия кукли. Единствените порно актьори с малки членове, са тези които имат собствен интернет бизнес - сами канят и плащат на дамите, за да ги снимат. За това обаче ти трябва капитал какъвто ти нямаш, а и риска от фалит е почти 90% заради пиратството. Аз имам над 1 терабайт супер порно във висока резолюция за което не съм платил и 1 стотинка. Смятай какви са ти изгледите за печалба.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: aad70bb4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прави това, което ти харесва пич. :D
Ако си наистина добър ще получаваш много пари за нищо време.
Познавам човек от женската аудитория и ми е разказвала как стоят нещата.
Успех! :)

Стоев, 20 г

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 899a652f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Хи-хи-хи... абе то е хубаво човек да има мечти, ама в твоя случай малко е смешно. Изгледал си няколко филма и вече си решил, че си новия Рон Джереми. Е, да ама не. Колкото и да ти е странно дори и за там си трябва талант, защото доста от нещата са нагласени, а ти трябва да ги изиграеш правдоподобно. Освен това ще те питам как ще вдигнеш самолета ако по сценарии трябва да го направиш с една или даже две 100 килограмови застаряващи лелки. Ако не си забелязал и такива филми има. И не само. Станеш ли един път професионалист никой не те пита дали ти харесва сценария, партньорката, дали си в настроение или не си. Така, че колкото и да ти изглежда забавно, това си е работа. И в един момент сигурно ти писва. Да не говорим, че най-вероятно за да си "винаги готов" ще те тъпчат с разни стимуланти и накрая сериозни ще си прецакаш здравето. Ако не знаеш, някои от най-известните мъже в тая професия в последствие дори не могат да го вдигнат заради химията с която са се зобили преди. Така, че ти решаваш, ама да знаеш не е толкова забавно колкото ти изглежда отстрани.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4a5849bd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не виждам нищо лошо, освен това в различни видове порно се изискват различни характеристики, например за доминация, не е задължително да си с огромен пенис, както и за по-артистичното порно тип "girlfriend/boyfriend experience". Наскоро гледах едно много яко реалити за начинаещи порно актьори казва се "the sex factor", ето ти и линк, можеш безплатно да гледаш всички епизоди http://sexfactor. com/ В него обсъждат обичайни практики, техники, пози, за какво трябва да се внимава, какви трудности възникват по време на процеса, как е справят с тях. "Меката" на порното е L. A., във Флорида също много се снима. Европейско порно лично аз не гледам, но съм останала с впечатление, че в Италия имат някакво ниво, примерно компанията на Rocco Siffredi прави интересни неща, също така съм гледала boot camp, който Роко организира, което е нещо като кастинг за бъдещи звезди, няколко от момчетата съм ги виждала и после, което значи, че е имало развитие.

Ако наистина вярваш, че това ти е призванието и ако изглеждаш добре на камера, защо пък не. НА по-високите нива в тази индустрия хората са изключителни професионалисти и за тях това наистина е работа, както се вижда и от това реалити. Хубаво е да се консултираш с някой в индустрията преди да започнеш, да кажеш какви са ти амбициите, за да те насочат как е добре да "изгрееш", трябва да имап стратегия за кариерата си. Бих те посъветвала също да се свързваш с по-големи и известни компании, защото в порното ниските нива са много, много долни и не се знае дали ще ти дадат добър съвет. Бих те посъветвала да погледнеш сайтовете на мъже порноактьори, много от тях са си основали собствени компани, например James Deen, Rocco Siffredi(той със сигурност снима и в Европа, защото е италианец), Mick Blue, Keiran Lee(той също е и съдия в порно реалитито, което ти препоръчах и се държи много добре с новите, много им помага и споделя, че и той самият е минал през много, много гадни неща, преди да пробие), Manuel Ferrara, за компании забелязвам, че Evil Angels е голям хит в момента, честно казано не ми се търси в момента, но са наистина страшно много новите.
Внимавай и не действай прибързано, проучи добре нещата. После може да се похвалиш хахах Лично на мен би ми било интересно да чуя такъв тип история.
Един съвет от мен, научи добре РАЗГОВОРЕН английски, без език, даже и гений да си не знам как би могъл да се оправиш, нито да си направиш качествено проучване къде да кандидатстваш, как да си направиш стратегия, как да се свържеш с компаниите или да поискаш някакъв съвет. Ще мислят, че си поредния отчаян малоумник от Балканите, който да чука 60-годишни баби или гнусни отчаяни германки, за които пазарът е само по балканите и сигурно се плаща малко. Трябва да изглеждаш модерен, разчупен, самоуверен, поддържан. Също, ако не изглеждаш добре, освен да не знаеш езика, а имаш големи амбиции и претенции, има голям шанс да се провалиш. Гледай и интервюта casting couch се казват по порно сайтовете, виж тези на известните порно актьори, как са се държали, какво са казали и т. н. Трябва ти сериозна подготовка.


Поздрави,
Ава

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c295c7a154
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Можеш... извън България, и можеш да направиш над 10 филмчета и ще те вземат на всяка работа, когато спреш и всяка жена би те взела... и духовни последици няма да има :Д Стига да успееш да се бутнеш в добра компания. Аз бях уеб еротичен модел в Унгарска компания, която има обекти в цяла Европа, може да се каже, че е на някакво средно ниво. И интересното е, че нито за уеб моделите, нито за порно актьорите е задължително да си манекен. Мой приятел преди време ми говори за еротични филми с хонорар от 3000 лева, ако е само еротика, но нямам спомен за къде е ставало въпрос. Разучи компаниите в щатите. :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cc506f76ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не само трябва да ти е голям. На първо място трябва да е обрязан. За големината има таблетки и мазала, дори и специален спрот- челика. Виж в интернет. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 94155c6964
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

19.   от 2 до 10

Напротив ще има.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8ce91b9404
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Най-важното е да изглеждаш добре на камерата, да не се притесняваш, да се чувстваш уверен и да не свършваш бързо. Ако ти е голям и имаш хубаво тяло е бонус. Но изключително трудно се пробива, конкуренцията е огромна. Много зависи за коя компания ще кандидатстваш първо. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8ce91b9404
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 15, откъде този интерес към порното? Може ли да попитам на колко години си?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 90ba4df241
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Първо си представи какъв сексуален гений ще си в присъствието на 3-4 камери, осветители, режисьор, гримьори, суфльори. После колко стимулатори ще трябва да гълташ, а когато мацката при анален секс пусне кафявичко да чакаш да я позабършат та да продължиш, да си повдигаш крака или ташаците, та камерата да се помести до задника ти, редовно да те боцкат при изследвания за венерически заболявания. А и отвреме навреме ще ти бъркат отзад за да ти стимулират простатата ако ти е паднал. Предполагам, че имаш прадставата колко дълго продължават снимките на един филм? Не не е само едно ебане, а пона една седмица с дубъли, меки истории, прекъсвания да ти го намажад с лубрикат, съвети как да ú я олижеш... и т. н. и т. н. Желая ти успех в една от най-тежките професии... ама преди 18 г. няма да те вземат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4a5849bd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До номер 21: По принцип винаги са ли били интересни забранени неща, а порното е едно ОГРОМНО табу. Започнах да гледам порно, когато се опитвах да науча малко повече за секса, защото НЯМАШЕ откъде другаде, както в повечето български семейства, така и в моето родителите ми се правеха, че дъщеря им никога няма да прави секс, че секс не съществува или не е важен, но дори по филмите, ако имаше го превключваща с отвращение, а пък на мен ми беше интересно, вълнувах се, когато виждах голи тела, когато виждах, че участниците изпитват някакво неконтролируемо удоволствие. Започнах първо да гледам всякакви тийн комедии, в които много се говореше за секс и то по естествен начин, после започнах да гледам и порно, защото трябваше да видя и самият процес как се случва. Вече исках да пробвам, но исках да съм подготвена добре, защото жените още от малки ги ЗАЛИВАТ с предупреждения тип "мъжете ще те използват само за секс", "можете изневеряват, защото искат още секс", "бракът се разпада заради секс" и т. н. и почти на всяко момиче, което е чело и се е интересувало от връзките, му се навива в главата как СЕКСЪТ е това, което едва ли не ще им провали живота и трябва да са внимателни, да не се доверяват, даже да манипулират и какво ли не, СЛЕДОВАТЕЛНо не исках да се въвличан в секс без да съм запозната с темата и как да не се "изложа". Сега няма да отегчавам всички с личната си история с порното и как се задържа интересът ми и в последствие, и досега, но ще обобщя, че после ми стана интересен процеса, забелязах, че една от първите порно актриси, която гледах, Саша Грей, започна да дава интервюта, да се снима в списания, филми, даже е написала истински вторичен роман, за който, въпреки, че знам доста добър английски ми се наложи да ползвам речник, беше цитирала много известни имена в киното и се вижда по начинът, по който е написана, че е интелигентна и се е постарала, не е пльоснала нещо само за пари. Освен, че през годините, в които съм гледала порно, забелязах, че се развива, че има забавни филми, айо гледате пародията на "Карибски пирати" например, ще се спукате и от смях, освен, че ще ви надърви, а другата причина беше, че все не съм попадала на сексуален партньор с по-високи критерии към секса и в крайна сметка вместо мъжете да ме оставят заради секс, аз ги оставях заради секса. Усещах, че явно съм по-различна, че сексът е много важна част от живота ми, която искам или не искам ме контролира и тъй като ЕДИН АДЕКВАТЕН, СЪВРЕМЕНЕН сексолог няма в България, освен чичо Бустанджиев, още няколко чички с перверзен вид и откачената Кобилкина, ми се наложи сама да си правя проучванията какъв ми е проблема и Кан мога да си го реша.

Колкото до съветите, които дадох, просто съм наблюдателна към детайлите и се и те редувам от процеса на правене на филми по принцип, гледам много кино, харесвам нови интересни лица, които обикновено се намират в нискобюджетни Инди филми, харесвам актьорската игра, да наблюдавам всяка емоция, която минава по лицата, обичам да се поставям на мястото на актьорите, да си представям какво бих направила аз, изобщо всякакви визуални изкуства, както и всичко, което се занимава с "тайните" или "неприличните" кътчета на човешката душа, ми е интересно.

Ава, 27

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c01e0498ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Хора, не се хабете. Това е чичото, който гледа много порно, и се е вдъхновил от мъжете там с големите патки, ама не знае, че за тая цел си инжектират цяла смес от стероиди, химикали и боклуци в пишката, и то много боли.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4d150c0d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Пак е авторът. Аз съм уверен изцяло в размера и възможностите си, въпреки че не ми е голям. А и вие да не мислите, че на порно актьорите са им истински? Истински са колкото са истински циците на актрисите - всичко е гума, силикон или каквото слагат там. Не мисля да се гавря със себе си по този начин, предпочитам да съм естествен. Ако се бях родил с 20 сантиметров - супер, това е бонус, но предпочитам да си остана с нормален отколкото да си слагам някакви изкуствени неща. Аз правя пълни и мощни тласъци, целият влиза и излиза, ако бях с конски чеп колко момичета щяха да издържат на такъв секс?
Благодаря на 15, 16 и 20, много готини мнения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4a5849bd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   А и все пак колко ти е голям? Има мъже, които с 19 скромничат, а други с 13 вярват, че им е голям... Според мен 17 би бил НПЪЛНО достатъчен, освен това зависи под какъв ъгъл се снима, те си имат трикове да излеждат по-големи, така че споко.
Ава

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 67cc3349b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (81 гласа)

30.   Поредния лигльо тук и в живота. Понеже не искаш да учиш, а и да работиш, си търсиш друго поприще. Ако ти е 12 см, пич, колкото и големи тласъци да правиш, не ставаш. Поне при нас. В Азия може да опиташ. ;)
За тази работа трябва здраво дупе и голяяяяямо... самочувствие. Режисьора казва, ти изпълняваш. Освен да си надарен, трябва и да си орелефен, така че седянето в залата е задължително. И то орелефен без химии, 'щото ако не знаеш, зайо, химиите скапват пишката.
Освен всичко казано до тук, не си мисли, че са много високо заплатени порно актьорите. Взимат 2 или 3 пъти по-малко от жените. Да не говорим, че ако си стресиран от нещо, може да не ти стане и със синьо хапче и тогава може да изберат друг, а ти да го духаш образно казано.
Така, че, мойто момче, напрегни си малко мускула в главата да понаучиш това-онова и да си намериш работа. Не се мисли за сексуален Бог, защото чисто математически не си (на Земята има около 3 милиарда мъже. Сексуалния бог е само един. Шансът ти за това никак не е добър. ) И спри да търсиш на работата лекото, 'щото такива като теб са повсевместно мразени.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 921879e3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ще станеш, генийче, ще станеш. Ей ся ще изчегъртам една в личицето ти и договора ти е готов. Само не бръсни девствения си мустак, че да задържаш повече переч.

Но само да те светна:

Никой в порно индустрията не го е*е за теб - да бях продуцент, нямаше да ми пука колко си пасивен; да бях актриса, не ще ме грее колко издържаш - има си таймер. А и на клиентелата не им пука - гледат се жените, не недоразвитото ти п*шленце.
Впрочем (поне толко си загрял) малката ти дръжка ще е ГОЛЯМА пречка - особено след като една немалка част от индустрията е да фанеш неква кинта и двайсе и да вкараш най-тлъстия салам, който можеш да намериш.

А и това в началото не беше еб*вка - ако искаш успех в порното се научи да го поемаш изотзад. Това е едното нещо, което принципно се търси - няма достатъчно меки китки. Що да не пробиш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6ff1d5b496
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   В България - една замираща държава * плащат 450 евро на час
сам помисли дали си заслужава! Ако в България е 450, навън ще тройно повече.
Не искам да те разочаровам, но ти няма да станеш порно актьор. Бедна ти е фантазията колко е трудно и какви изисквания се искат

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6a37acb5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Съветвам те за да пробиеш да пробваш с гей-порно, тъкмо няма нужда да ти е голям патлака и да ти става винаги. Малко ще ти се поразшири дупката ама така се преследват мечти, трябват и жертви!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b1e78ca2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ава, шапка ти свалям за подхода... Възхитих ти се и съжалих, че си толкова млада и, вероятно, висока летва в секса...
Аз също всеки ден гледам порно, най-вече в xvideos, тъй като там изписват имената на моделите, често търся повече инфо, биографии, имам любимки и любимци. Съжалявам, че форматът на сайта не допуска личен контакт, би ми било интересно да побъбрим по темата. А ако си си избрала ника заради Ava Devine, а пък ако умееш и нейните неща.... respect, както казах :)
Kypamop

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 434e313133
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Няма да вземе да се хване на нормална работа или да учи ами тръгнал с глупости да се занимава! Но за да искаш да се занимаваш с най -стария занаят то явно в горната глава няма достатъчно сиво вещество! Един ден ако имаш деца как ще ги гледаш в очите знаейки, че си се въргалял с какви ли не?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker