Психически тормоз във Facebook със снимки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Психически тормоз във Facebook със снимки
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 7574 пъти
Момиче съм на 17 преди няколко седмици започнах да си пиша с едно момче колкото мен . Бях много глупава и от приятели се стигна до пращане на снимки .. Първо мекараше ме да му пращам мой полу голи снимки в замяна на негови.Аз съм си скрила гърдите с ръка и се вижда и лицето ми, но после му изпратих и без ръката пращах ги въпреки че не ми харесваше и накрая спрях да му отговарям.:( Но той започна да ме заплашва че ако не продължа да му пращам снимки ще качи всичките до сега пратени снимки във Facebook. Аз го помолих да не ги качва но той в замяна на това каза че иска 1 час да правя снимки и клипове на това което ми каже и след това ще спре аз го направих само за да ме остави на мира,но той на следващия ден той пак искаше мой снимки и клипове или ще качи снимките и предишните клипове във Facebook и известната страница на Мотикаря ако не го направя казах му че ако не ме остави на мира ще кача и аз неговите снимки и той каза че не са негови а от сайта Омегле. Затова се принудих да го заплаша че ако не спре ще отида в полицията а той каза че ако направя ще си изтрие профила и ще прати на някои приятел той да ги качи :/ Не смея да го блокирам, просто съм се скрила от линия във Фейсбук от него. . Страх ме е, постоянно си проверявам стената да не е качил някоя снимка и да ме е отбелязал или нещо от сорта. Не искам да казвам на майка ми за всичко това нито да се стига до съд :( Просто умирам от страхове, защото съм задръстена и всички ме знаят като едно много добро момиче и никой няма да очаква това от мен, просто няма да го преживея ако стане. Не знам какво да правя, моля ви съветвайте ме..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 76f2457550
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе, да коментирам, ама няма да ми публикуват коментара, ако ти кажа какво мисля, бе. Ех тия правила. Да те наречем просто "неразумна" (много я захаросвам тая дума) и дано поне да ти дойде малко акъл в главата. Като гледам вече, бая матриал си му пратила. Дали ще му пращаш повече или не все тая. Като му омръзне и ще лъснеш из фейса, бъди сигруна. Следя Мотикаря и ще те видя, ще ти кажа поне дали си яка.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c5737c8544
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зaслужaвa дa бъде добре нaбит и мaлко понaе*aн.
Aко имaш тaкивa приятели прaщaй му ги без кaпкa съвест. A ти не знaеш ли aдрес негов и т. н.
С рaзпечaтки нa рaзговорите ви в полициятa веднaгa ще го нaмерят и подведaт под отговорност
Глупaви децa сте, но по- виновни сa родителите и обществото.
Кaквото стaнaло- стaнaло вече. В крaйнa сметкa дaже и дa кaчи снимките ще нaвреди нaй- много нa себе си (не вярвaм, много е вероятно дa е някой стрaхлив, дърт педофил).
Все пaк те съветвaм дa говориш с мaйкa си и дa идете в полициятa тихо мълком с рaзпечaтки. Със сигурност ще спaсиш освен себе си и други момичетa от този. нещaстник.
A в зaтворa повярвaй ми, тaм зaтворниците ще му рaзкaжaт игрaтa.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b2c6f8f6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Кажи на родителите си и подай жалба в полицията. Представи като доказателство и разпечатки с исканията му. Той може да продава снимките ти и в порно сайтове. Постъпила си като голяма глупачка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f1ed6f7b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, ТЪРСИ СИ ПРАВАТА! Можеш да го ОСЪДИШ като нищо! Повдигни обвинение срещу него. Много го е закъсал след като злоупотребява с толкова лични неща, да не говорим, че те е и заплашвал. Има ли 18 този смешник?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c55fd8f8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си нито първата, нито последната! Много момичета са станали жертва на такъв тормоз той е видял, че си страхлива и затова прави така кой знае колко момичета са изгоряли като теб от него! Хващай майка си под ръка, и отивай в полицията и покажи ВСИЧКИ чатове дето те изнудва ти си жертва, онзи трябва да се срамува не ти! Мъжете по природа са, си насилници 2- мои приятелки като тебе изгоряха така, но с разликата е, че не и се виждаха лицата! Стига си се страхувала, че от лошо по-лошо може да стане.. Отърви се от тоя срам и го изкажи на полицията и много важно покажи им чатовете, и да видим дали няма бъде наказан. Не очаквай да изтрие снимките ти, ще ги изтрие АКО бъде принуден. Може да го приниди полицията, просто няма кой друг да ти помогне. Не запазвай всичко за себе си, кажи на майка си и отивайте в полицията.
Но само не разбирам едно, защо толкова момичета пращате лични снимки? И после ревете как може да му пращаш голи снимки как си, си го позволила... ама 90% от човечеството оглупява като го ударят хормоните...
Мъжете последно време са станали животни и насилници, тука на скоро една приятелка ми каза, как един нейн познат е направил клип как ебе съпругата си от която има дете!!! И жената дори не знае за този запис и собствения и съпруг и, го разнася.. разбираш ли за какво иде реч?? Спасявай се докато е време, после е късно.

- Бунт

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 826e09f6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

8.   Глупава постъпка от твоя страна... Единственото, което можеш да направиш е да си деактивираш профила и.. Да поумнееш, вземайки си поука...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9df180af71
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как така?
Нищо не може да прави, само те заплашва.
Ако приятелят му качва снимките, полицията ще хване него и ще го накажат. Не се бой.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e1935b6ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Послушай 3-ти и 7-ми коментар и отивай в полицията да подадеш жалба и да им покажеш всички чатове, това е единственото решение. Най-добре с родител, може и с приятелка, в краен случай отиди сама, но задължително го направи. В противен случай тормозът няма да спре, ще те кара да му изпращаш нови и нови клипове и снимки. Най-вероятно не си единствената му жертва.

Не се притеснявай, този го е закъсал много повече от теб, като го хванат, много вероятно, го чака ефективна присъда.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: aa072c21f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е как ще го хване полицията, като живее в чужбина, а не в България? Ще му издадат европейска заповед за задържане? Пръста няма да си мръднат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c1e1d547cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Н 12, ще му прaтят призовкa дa се яви и кaто не могaт дa си го осъдят зaдочно. Дaже aко не се яви, още по- добре. При първото появявaне в Бг ще бъде зaдържaн и ще си понесе нaкaзaнието с "лихвите".

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d8bebbf240
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   аз имам един въпрос- как така не си харесвала ама си му пращала снимки?? човек не се снима гол ако не иска нещо да ги прави тея снимки. май си се нацапала жестоко и сега се чудиш какво да правиш. ама вие в фейса вече с какво ли не прекалихте. нека сега да ти дойде акъла малко.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4fa019115b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Глупаво си постъпила ама станалото станало. Правиш скрийншотове на всички разговори и заплахи и веднага в полицията! Тоя задник снимките няма да ги изтрие, напълно вероятно е и наистина да ги качи из разни сайтове. Не си първото момиче нито последното, но не бива да се оставяш да те изнудва! Силно се надявам кретенът да е пълнолетен и да получи адекватно наказание и всички други като него. А да, зключи си стената! Тоз мотикар не го знам какъв е но и там админите явно са ако не за съд то поне за здраво е.. е щом публикуват голи снимки на непълнолетни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 205c88a1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Много голяма грешка, нито го познаваш добре предполагам, нито сте имали връзка, не е трябвало да му пращаш снимки, съчувствам ти като жена но си в много затруднено положение. Това което можеш да направиш е първо колкото и да не ти се иска да споделиш със близките си хора и от там дори да публикува снимките ще ти е по леко.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 880d3934aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Този си е баш за полицията. Действай и подай жалба, приложи чатовете и всичко, което сте говорили, където те е изнудвал, и т. н., и т. н. Ако не го направиш, и други млади наивни момичета като теб ще пострадат. И кажи и на родителите си. Вярно е че ще ти прочетат конско, но друг път ще знаеш какво да правиш в такива случаи. Аз ако бях баща и някой направи това на дъщеря ми, щяхме да викаме линейка за него, а не полиция.

А ако някой качи такива снимки във Фейсбук, те ще бъдат изтрити, заедно с профила му. А мотикарят приема само снимки, качени в социални мрежи, именно защото някой може да тормози бившата си чрез тях.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fd89d29f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Относно изнудвачите. Това са групата на Мотикаря. Единия се казва Еалентин Палииски, другия е Павел и Алекс, но сега немога да Ви кажа фамилии. От Пловдив и Плевен са. ГДБОБ ги разследва. Аз ги разкрих. Всеки да си подаде жалба във връзка с дело 65 от 2016 г. На Специализираната прокуратура. Чакат сре официални документи от фейсбук и гугъл, тъй-като в България свидетелски снимки и чатове не са доказателство в съда и след това показно ще ги задържат.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: adc7ccd0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това ми напомня на мен като бях малка, страхувах се от въпросното момче след това, избягвах го, но сега вече си минавам покрай него без страх, а съм имала и друг случай, беше ме заплашвал, но аз не омекнах и той сам спря :) всеки прави грешки, важното е да се научиш НИКОГА да не пращаш голи снимки, дори и на гадже :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3d46754c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравейте,
Има специален отдел към ГДБОП-МВР - Борба с киберпрестъпността
Посетете им страницата cybercrime. bg. Пуснете им мейл или се обадете, за да получите адекватна помощ. Тези хора знаят с какво си имат работа и как се процедира, така че смело. Дишайте и се успокойте. Не сте единствена и няма да сте и последната за съжаление. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker