Всичко е перфектно,но няма секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всичко е перфектно,но няма секс
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3687 пъти
Щастливо семейство сме от повече от 20 години. Вече около четиридесетте. Обичаме се истински. Имали сме естествено проблеми, но смея да твърдя, че в момента живеем хармонично и спокойно, без жилищни, финансови, личностни, в кариерата или каквито и да е други
Проблема за мен е, че няма секс. По точно има, веднъж на месец, че и по рядко.
И това не е от сега, а въобще никога не е имало
Просто жената няма желание.
Преди си мислех, че е от работата, стрес, деца, пари. Разбирам я, уважавам я и никога не съм настоявал насила. Всичко останало е перфектно. Не сме някое задръстено семейство, решаваме заедно, каквото съм поискал, каквото е поискала го има. И материално и духовно. Разрешавам й всичко, дори има един приятели, с който излиза и се чува по телефона от време навреме. Кой друг мъж би позволил това? Но нямам нищо против, е естествено малко ревнувам, но не го показвам. Доволен съм когато тя е щастлива. И държа да подчертая, че в този случай става въпрос само за приятелство между мъж и жена, колкото и абсурдно да звучи, но във връзката им съм 99, 9% сигурен, че няма секс.
А даже и ако иска да опита секс с друг мъж бих се съгласил. Единствено искам да знам и да няма чувства.
Предлагам съм й след спа процедурите масажът да е еротичен от мъж, а не стандартния от жена, но категорично е отказвала.
Казва, че не изпитва никаква нужда и това. Което има, тоест аз и е напълно достатъчно.
Ами остава да кажа и за самия секс между нас когато го има.
Нежен и внимателен съм, много ласки и любовна игра, френска от моя страна. Гледам да изпита един клиторен оргазъм преди същинския акт, експериментирам, опитвам всичко каквото се сетя, еротични играчки само и само да й е добре. От нея искам единствено да лежи и да ми казва какво й харесва.
Не я карам насила да прави нищо например да ми прави френска любов и т. н.
За толкова години заедно рекорда ни за брой пъти секс на ден е два и това едва няколко пъти. Лично аз помня два случая, сигурно има и други, но едва ли са много.
Изчерпах се от идеи и точно тук търся съвет от вас какво друго мога да направя?
Пак да подчертая-доволен съм от живота с жена ми, грижи се за семейството, за мен, за дома, обичаме се и живеем щастливо, което е най важно. Пък секса-колкото толкова
Между другото имах две мечти
Нищо особено според мен
Първата-един ден в живота си да правя секс колкото пъти поискам.
Втората-да заведа детето си в магазина за играчки и да мога да купя каквото си хареса.
Детето отдавна порасна, аз остарях, тъй че с тези мечти е свършено.
Остана ми още една. Да пия марково уиски с две истински цигари ротманс плочка. Засега без успех, никъде няма истински ротманс.
Толкова ли много искам от живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: ed2c55f2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоят проблем психиатър може да го реши, не форума. Какво е това "Разрешавам й всичко, дори има един приятели, с който излиза и се чува по телефона от време навреме. " За какъв секс си мечтаеш, когато тя си получана всичко извън дома ви. Когато другият е зает, тогава ти пуска, за да не си съвсем на сухо. Щом си толкова "либерте", покани приятелят й, да ти идва на гости, ще го черпиш, а после ще излизаш на разходка, а те ще си свършат работата. За такова чудо, за първи път чувам.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1c6ab14b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, при ме е нещо подобно, секс когато той се сети. А аз умирам за секс и тръгнах да търся, намерих, но сърце не ми дава да разбия ''фалшивият '' си брак, жал ми е за детето и за него, как ще се оправя без мен, и стоя тъпча на едно място, сън не ме лови от този проблем, защото с другият мъж се обичаме, но заради моят инат и 3-мата страдаме. Секса е много важен да не кажа на първо място, айде на 3-то

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9660003c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Нямате си друга работа и само глупости са ви в главата. Както се казва надвили сте си на масрафа. Ние със съпруга ми имаме малък семеен бизнес и работим заедно по 15 часа на ден, за да оцелеем и да си изгледаме децата. Вечер сме трупове, лягаме си, гушкаме се и моментално заспиваме. Сексът го правим между другото и то набързо. Вчера беше в колата, в една отбивка от пътя. Преди седмица в един склад на клиент, никой не ни видя. И така.... Ако една връзка се крепи само на секс "пиши я бегала".
Жена 41 г.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fe2f2b7c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Aми зa мен връзкa, силнa обич и т. н. без секс си е приятелство... нищо повече. Тоест вие сте приятели. Щaстливи от съжителството си приятели и до тaм.
Не се предоверявaй нa приятеля все пaк. Щом си е aсексуaлнa по принцип не вярвaм дa имa нещо повече с него, но все пaк "проверкaтa е висшa формa нa. доверието".

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a110aeb515
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако знаеш английски, провери в интернет какво значи cuck. Ти за съжаление си точно това и жените не правят секс с такива мъже.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3427de7f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли човече мислех си до скоро, че секса не е най -важното. Оказа се обаче, че с правилния човек е много важен и невероятно прекрасен. Всякакви пози, всякакви нежности, няма по - сладко от пениса му. Опитах и друго. С друг не съм опитвала вкуса а този ме пристрасти към соковете си. Няма такова чуство на пълнота и щастие като това да се любиш с любимия си. Ако твоята жена не те желае имаш голям проблем. Щом живеете като братче и сестриче... тя е доволна и добре гледана а ти и тичаш по гъза за една милувка. Много изпускаш, нямаш време. Огледай се за правилен човек.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 472974b43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Оооох завалията, колко си наивен - също като мен на твоята възраст. И аз бях решил да жертвам секса в името на децата и семейството. Уви! Впоследствие се оказа, че причината да стоя на сухо не е толкова благородна и незаслужаваща саможертва. Когато си много добър ти се качват на главата. Но иначе евала на жената ти - хитро съумяла е да не разбереш толкова време или пък ти си прекалено наивен, а може би и двете. Карайте го така, щом сте щастливи, не рови! Но на секс не се надявай! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4ebf02a5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Време е да обърнеш малко внимание на себе си. Наблегни на облекло, усмивка и безупречна хигиена - както физическа, така и душевна. Излизай, общувай с най-различни дами, създавай контакти и положителни емоции. Ако някоя на вън те пожелае и ти допадне, подари си това удоволствие но бъди изключително дискретен. С времето жена ти ще разбере кого губи и повярвай ми - ще се бори за теб с всички средства. Тогава сам ще измислиш правилата

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5d069521cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   "Разрешавам й всичко, дори има един приятели, с който излиза и се чува по телефона от време навреме. Кой друг мъж би позволил това? "
МОЛЯ?
Ами всеки НОРМАЛЕН мъж би го "позволил" това! Ти за кого се мислиш? За неин баща ли, че да и "позволяваш" неща!? На възрастен човек!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3917166400
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И при мен последните години е така. Женени сме от 18 години. Вече все по - трудно я навивам да правим секс. На някакви периоди е все едно. Една вечер ми дава всичко - взаимна френска, анален, абе всичко е перфектно. И после месец суша. За мен месец е много, но не искам да и изневерявам. Започнахме да се караме на тази тема, но няма оправия. Ще мина на ръчна като някой ученик.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0aa178b4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Без секс няма връзка, няма брак. Преди всичко ние сме жени и мъже и след това всичко останало.
Тя очевидно си получава секса извън вашето легло. Според мен рогата ти отдавна опират в тавана. Събуди се! Или да отваря краката или ще ги отвори някоя друга - така й кажи, да се стресне малко тая твоята лигла. Ей, ама много си задръстен. Купуваш, даваш, вярност, всичко, а тя сякаш й е златна - в касата я държи. За тебе, де!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker