Поредният лъжец, измамник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредният лъжец, измамник
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2763 пъти
Здравейте!

На 21 години съм... не е като да кажете че съм малка. Запознахме се преди около седмица. Бях да видя една приятелка на работното и място. Той беше там и от дума на дума се заговорихме. След което ми предложи да ме изпрати до вкъщи.

Почти веднага след това ме намери по фейсбук, и се започна едно говорене с часове. Още от първия ни разговор, той ми каза колко по различно мислене съм имала, как не знам си какво си. За 2 дена ме оплете в мрежите си. И аз не знам как се влюбих в него... по цял ден само за него мислех. След 2-3 пъти през които излизахме само на кафе ми предложи да пийнем нещо в тях. Естествено се стигна до секс.

Аз бях на седмото небе от щастие... обаче след секса той постепенно започна да охладнява. Бях объркана, чудех се какво става. И ето че днес му званях, даже не си вдига и телефона, в скайп не ми отговаря изобщо пълен игнор ми дава.

Само да подчертая, че в началото ми говореше как преди бил с лоша слава на женкар, и как си търсел сериозна приятелка. Хора толкова ми е гадно, и обидено все едно някой с лопата ми рови в душата.

Не знам как да постъпя, и какво да правя а наистина ми писна да унижавам себе си като само му званя.

Моля някой да помогне!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 72b810bc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Казал ти е, че е женкар само да си измие ръцете. Т. е. ти да се успокоиш, че търси нещо сериозно и да скочиш в леглото му колкото може по-скоро. Както и е станало. За една седмица как разбра той, че ти си с различно мислене и т. н.? Аз това не мога да разбера защо се ловите на такива примки?
Спри да му звъниш, повече от ясно е какво е положението. Лесно ще го забравиш, защото не сте имали истинска връзка и следващия път като някой ти ги дрънка такива просто си спомни, че иска да те използва.
И аз съм на 21, жена, ама пък да съм толкова наивна... едва ли...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 07c88f364c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно не иска да имате връзка, поне не сериозна. Не е изключено пак да те потърси, но си имай вече едно наум. Междувременно поразпитай - слуховете не винаги са лъжа. Може просто да е женкар -както сам ти е казал.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 63a0b79f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо той да е виновен?
Нормално е като му пуснеш на третата среща да му станеш безинтересна.
Аз съм жена и ако някой мъж ми се предложи на тепсия и не ме остави да си го спечеля, да се поухажваме и да го опозная ще реагирам по същият начин. Ако той ми се 'даде' преди да съм го пожелала истински се обезсмисля всичко.
Можеше да го оставиш да те омагьосва и да те ухажва още много време преди да стигнете до леглото, но ти си решила да избързаш.
Дори и човекът да си е търсил сериозна приятелка не би избрал такава, която прави секс на трета среща - несериозно е.
Много е парадоксално, че ти си постъпила несериозно, но очакваш той да подходи към теб сериозно.
Човекът търси връзка, ти му даваш секс и после той бил виновен.
Така и не можахте да се научите, че не може само другите да са ви виновни. Над раменете имаш един израстък в яйцевидна форма наречен глава - използвай я някой път.
Научи се да подхождаш правилно, да се държиш на ниво и да не се разкриваш (физически и емоционално) на трета среща и ще видиш как ще ти провърви с мъжете. (Това важи с пълна сила и за силният пол. )

Gia

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: caa6969167
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Gia, говориш глупости! Ако човека е сериозен какво значение има на коя среща е пуснала??? Той я е излъгал, че си търси сериозна приятелка, съответно авторката когато излиза и спи с него означава, че иска тя да е тази сериозна приятелка, тя си дава съгласието.. нали преди това са флиртували определено време. Разбираш ли, ако той наистина е искал сериозна връзка това на коя среща му е пуснала няма никакво значение. Просто този келеш е използвал тоя трик, за да я вкара в леглото. Тъй като ако й беше казал "айде да правиме само секс" авторката съм сигурна, нямало е да се съгласи, поне от това, което е написала ми изглежда като сериозен човек.

Това, което мога да посъветвам авторката е следващия път, когато някой ти каже, че иска сериозна връзка и те натисне още веднага за секс, значи не иска сериозна връзка, иска само секс. Ако е наистина сериозен, той ще бъде деликатен и търпелив :) Просто няма да си поиска.. И за да не изпуснеш момента, можеш примерно след няколко дни, седмици, след като си се уверила, че наистина е сериозен и ти самата да го натиснеш :)
Много ме е яд на такива мъже!!! Не ги понасям, защото злоупотребяват с добрината на момичетата!
Успех на авторката! :)
Ив!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 49fb250ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката:Ив много, много благодаря за подкрепата! Той наистина имаше тази дарба, да омагьосва само с говор. Аз от много време бях сама, от толкова не бях правила и секс. Обаче той ме излъга. Gia ако обичаш, уважавам коментара ти, но не и начина по които се изразяваш. Той ако най-малко искаше връзка нямаше да е от особено значение, на третата, или на петата среща правим секс. По болезнено щеше да е след 2 месеца заигравки, да правим секс, да хлътна още повече, И ПАК да не ме потърси. Той явно си е такъв.... лъжец и измамник. Оставам си с надеждата, че един ден ще му се върне, тъй като той много се гордее за многото разбити сърца които притежава... включително и моето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker