Кога точно се превръщаме в даденост? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кога точно се превръщаме в даденост?
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 4498 пъти
Здравейте, ще споделя моята история и с нея искам да повдигна и една, стара колкото света, тема за това, как и кога спираме да бъдем желани и ценени и се превръщаме в просто даденост. Ще се радвам да чуя и съвети как тягостното чувство и усещането за липса на взаимност да бъдат преодоляни.
Аз съм жена на 32 години, семейна с 3 малки деца. С мъжа ми сме заедно от 9 години. Нормално семейство с добри доходи, можем да си позволим да живеем спокойно. Мъжа ми е много умен и красив мъж с кариера, аз съм жена, която контролира 3 бизнеса, спортувам и се поддържам много, никой не вярва, че изобщо съм раждала, камо ли 3 пъти за 5 години. Но въпреки, че и двамата сме хора, след които противоположният пол се обръща, сме започнали да не се желаем и да се чудим за какво да се скараме, за да избегнем интимността между нас. Аз съм жена, която винаги е била обожавана, всеки мъж в живота ми ми е предлагал брак, винаги са боготворяли тялото ми, целувана съм навсякъде, дълги години не познавах какво е това чувство да не съм желана, винаги около мен е имало мъже, които не могат да откъснат очи. И все още ги има...всеки ден ми се случва непознат мъж да ме спре да ми целуне ръката, да получа комплимент или друго. Не мога да напазарувам без мъжете на опашката да не ме огледат от глава до пети. Няколко пъти през последните години се е случвало да ме зграбчи някой, с който бизнеса ни е събрал по някой проект и да започне да ми говори колко много ме желае, как не може да спре да мисли за мен и тн., аз се отдръпвам, припомням, че съм омъжена и не изневерявам и си тръгвам.
Но да се върнем, на този, който има душата, сърцето и тялото ми всяка нощ - мъжа ми. Вече няма никаква страст към мен, без начение какво правя, секса се е превърнал в нещо отегчително. И двамата предпочитаме да се осамоти, той пред порното в хола, аз с фантазиите си в спалнята. Ужасно е! Казах му, че е глупаво и двамата знаем какво прави другия. Винаги съм гладка, чиста и ухаеща приятно, винаги със секси нощничка, отивам при него, казвам му, че го желая и или ме изчаква да заспя и тогава си ляга или правим секс, който е меко казано странен. Вече не свършвам, той не трепва от това. Изобщо не се старае за мен. Секса е станал, повдига ношничката ми, плюе си на ръката, за да ме навлажни, а аз нямам проблем с влажността, просто трябва да ме възбуди, но не му се занимава, влиза в мен и малко след като тялото ми вече е много възбудено и се наслаждава на всички усещания...той свършва и аз оставам така. Чакам го да заспи и отивам в банята, за да се довърша, защото ми омръзна постоянно да съм незадоволена. Но не е същото. Не помня кога за последно ми е правил кунилингус, аз съм правя за него всичко. Ужна странно е, когато с цялото си желание и страст към него му правя фелацио, той се гърчи и стене от кеф, свършва с крясък, след което ме поглежда и казва " Благодаря, беше страхотна, както винаги!" Обръща се и е готов да заспи. Като му кажа, "ами аз?Аз съм възбудена сега, искам и аз?", той се подсмихва и казва, че е уморен и мобе друг път, или слага два пръста в мен, аз започвам да стена и да се гърча от удоволствие и малко преди да свърша, той спира ми казва, че ми било стигало толкова, и без друго не свършвам, да не съм лакома. Доревава ми и се обръщам, ужасно огорчена от безразличието му. Вече спрях да искам секс с него, защото след това не се чувствам добре. Сега ако се присети за мен и ме предпочете пред порното да заповяда, аз вече сама не казвам нищо. Ужасно ми е болно. Незнам защо се получава така... интересна съм за непознатите, а за моя вече не. А няма от какво да се оплаче, аз съм страстна жена, правим всичко, нямам никакви задръжки, каквото му е хрумнало сме го направили. Като стена докато се любим, ми казва с равен тон, да съм по-тиха, да не събудя децата... сякаш иска да убие всяко удоволствие в мен. Аз не полуавам подаръци и цветя, не ме водят на ресторанти, на рождения ми ден се обажда на майка ми да каже да не идват, защото няма да празнувам. Само аз готвя, аз чистя, само аз се занимвам с децата, само аз ги извеждам, той не излиза с нас, аз нося повечето пари в къщи.
Казах му, че искам да си тръгне от нас, с ясното съзнание, че с три деца може да съм сама завинаги, мъжете надали ще искат да се занимават с тях, искат ме за секс, но надали някой би приел с охота грижите за три деца. А аз не искам чудеса, искам топло отношение, взаимност и нормален партньор в живота си.
Та на въпроса, кога спираме да си даваме сметка, че до нас имаме нещо, което много други желаят и да си дадем сметка, че трябва да го пазим и да му се радваме?
Благодаря, че прочетохте, моята история, макар и накъсана, исках да кажа 100 неща. Желая на всички много споделена любов!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: a87c1158f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересно. На 32 си - 9 е 23 от когато сте с мъжът ти. Колко пък преди мъжът ти си имала други мъже, та чак и всеки предлагал брак. Всеки ден някой ти целувал ръка. Хайде, да е веднъж в месеца. Та то толкова смелчаци няма, та все някой да те засече от тях точно теб. Някои от нещата ми се струват силно преувеличени. Ири има друга или не зтам каквж, но този е тотален темерут. Махни секса, виж за другите неща. Сигурно нещо ти връща. Питай го що така.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8cf53cca1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тогава, когато всичко ни е наред, получаваме нещата наготово и сме презадоволени. Много хора приемат половинките си за даденост и не оценявят човека до себе си, защото са сигурни, че ще получават от него всичко без да се стараят. Така се получава, когато в една връзка чувствата на единия са по-силни от тези на другия. И разбира се този, който обича повече е прецакан. Вярно е, че с годините във всяка връзка настъпва еднообразие, най-вече в секса, но най-малкото, което си дължим един на друг е уважение. Много хора не си дават сметка за това и искат само на тях да им се угажда. Превърнали са се в егоисти, задоволяващи единствено собствените си потребности. Не проумявам това, че един нормален мъж, в разцвета на силите си предпочита порното, отколкото да прави секс с жена си. А съм чувала за доста такива случаи. Естествено и жени има, които вечно ги болят главите и прочие.
Авторке - така си го научила-децата обгрижени, покупките налице, яденето вкусно, пари внасяш в семейството-да вярно напълно нормални неща, но ти нищо не получаваш. Съвет не мога да ти дам, но съм сигурна, че ще вземеш най-правилното решение за теб и семейството ти. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 494896d180
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И колкото й да сеи красива и желана какво се хвалиш, нека ти е ясно, че й най-красивата жена на света, омръзва на някойн мъж....*утката ти е не е зллатна мила...осъзнай го !!!!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4e86fe1279
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много отрано сте се награбили, още от 23 нормално е да си омръзнете. А и мъжът ти явно си е калъф и няма очи за хубавите неща, ти това трябваше да го усетиш още преди да забременяваш, не да му гледаш само външността и кариерата.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f567c3396a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Къде са тези жени къде? :)))) Просто не сте един за друг. Понякога хората в едно семейство поемат по различни пътища, и когато прекалено дълго се движат по тях, изведнъж се оказват на различни планети. Разделяйте се. Малките деца страдат по-малко от поотрастналите. Вместо да стигнете след няколко години до крайности като семейни скандали, изневери и т. н. - просто довиждане. Опитайте се да си останете приятели и толкова. Половинката ти да те лишава в леглото от нещо, от което имаш нужда - е едно от най-ужасните неща, които може да ти се случи. (М39)

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5cd553e3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако сте говорили открито по тези проблеми и той не се опитва да промени нещо - то си в правото си да потърсиш на вън цялото внимание което ти липсва в къщи. Кажи му го, покажи му го и го направи така, че да разбере какво е изгубил. Ако и тогава няма промяна от негова страна си потърси щастието другаде. Живота е един и никой няма да ти върне пропуснатите мигове. Да си обичан и желан е една от малкото наслади в тоя живот. Не се лишавай, не си заслужава

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a3010760e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не разбрах защо се редувате с френската любов. След като го играе тарикат, т. е. ти го изпразваш, а той после не полага усилия, правете 69 - така ще се стимулирате взаимно и всеки ще се раздава. Като мъж, донякъде го разбирам защо губи интерес след като си го задоволила. Просто изведнъж силите ни намаляват и ни се доспива. Желанието рязко намалява, затова не е добра идея да даваш всичко от себе си докато той бездейства. Сексът трябва да бъде взаимен. Дразни го, ако трябва. Сама казваш, че нямаш задръжки. Тогава си играй с неговите фетиши. Например, моят е семеизпразване по лицето и в устата на партньорката ми. Моята не позволява, но ако го правеше, много би ме "раздразнило" ако ми прави дълго френска любов и точно, когато вече не издържам да каже "Стоп! " и да продължим с нещо друго, като краят бъде същия, но е отложен за по-късно.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3d25edec80
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 23-годишна си с него, а говориш "за всеки мъж в животата ти" и предложение? :) Какъв опит с мъжете може да има 23-годишно момиче - освен ако не ги е сменяла бързо? Но ти претендираш за обожание, а това говори за сериозни отношения.
Да ти целуват ръка непознати? Тук темата ти издиша! Знаеш ли? В съседна Румъния мъжете целуват ръка на жените изобщо - култура! Но тук? И непознат от нищото да го направи?
Или си самовлюбен нарцис, който преувеличава качествата си, или пълен комплексар! :)
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3d25edec80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И контролираш 3 бизнеса, носиш по-голямата част от парите вкъщи, гледаш и извеждащ сама 3 деца, готвиш, переш, чистиш и т. н. САМО ти? Без помощ ли? Извинявай, но ми звучи фантасмагорично! Кажи поне, че имаш домашна помощница или детегледачка. :) Казвам го като майка на две деца, която е работила нормална работа и не е била шеф, а помага и на децата вкъщи.
И ако си толкова добре финансово, мъжете няма да имат проблем с децата ти що се отнася до сериозна връзка с теб. Особено ако родиш и на тях или те вече си имат. Пък твоичкият и без това също не се грижи за тях. ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6882e12dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката
Благодаря на всички за коментарите и отделеното време! Виждам, че някои детайли будят интерес и се очаква отговор.
Относно мъжете в живота ми преди съпруга ми - от 18 до 20 имах връзка с мъж 11 години по-голям, той искаше да се женим, тормозеше ме, че на него му е време вече, аз се страхувах да ставам майка толкова млада и предпочетох да се разделим и той да си намери жена, която да му роди в сроковете, които го вълнуваха. След него имах връзка 1 година, той ми предложи, но аз бях вътрешно убедена, че не е човека и отново се отдръпнах. След това връзка година и половина, той пук реши, че ще ме убеждава да съм с него като се опита да ми направи дете, загубих доверието си към него и си тръгнах. С мъжа ми сключихме брак след 4 години връзка, той се съобрази изцяло с моето усещане за тези неща.
Относно това как се справям с всички ангажименти - като дете съм диагностицирана като хиперактивна. Спя по 4 часа. Ставам в 4 през ноща, йога и медитация до 5, после работя в кабинета си в къщи до 8, концентрирано. След това съм на разположение на децата. Гледачка идва за 4 часа, стои при децата по време на следобедния сън и малко след това, тогава правя бизнесрещите си, като гледам децата да не разбират, че ме е нямало. Поне веднъж на ден съм навън с тях, лятото по два пъти. Имам джаджи, които улесняват готвенето и чистенето. Нямам чистачка по мое желание. Организиран човек съм и върша по няколко неща наведнъж. Готвя по няколко неща едновременно, имам две фурни. Така успявам да поддържам прехраната. Децата ми не са записани на детска кухня. Два пъти седмично, открадвам време да ходя на езда. Нямам целодневна гледачка, защото искам децата да контактуват с мен и се старая това да е така. Всичко ми е под стриктен график. Поне докато не поотраснат малко. Децата лягат в 8 и стават в 8. Следобед са си в леглата от 13 до 16 часа. Аз се връщам от срещи в 17 часа. Това е моето ежедневие.
Относно целуването на ръка - поясних, че ежедневно съм обект на жестове на внимание от различно естество. Разбира се, че конкретният жест не ми се случва всеки ден. Макара, че когато съм на бизнес среща, което е поне 3 пъти седмично и винаги с мъже, това е част от тяхното "Здравей". До номер 9 - благодаря, ще се опитам да разбера, дали има още нещо, което би желал да направи. Пожелавам ти жена ти да се навие, ще й хареса, само да реши да опита.
Още веднъж благодаря на всички!

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f7c2f60fc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, някакво развитие?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 809c2dcd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не бих те посъветвала да гониш мъжа си или нещо такова. 3 деца не са шега работа! Поговорете, намерете начин. Вие я карате като пенсионери... Може би нямате какво да си кажете и от това идва липсата на интерес? !
Във всяка връзка има рутина, има даденост, но ако хората си допадат духовно, имат еднакви интереси - тогава нищо не може да омръзне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3b645134bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Обичайно проблемите в спалнята идват от проблеми извън нея. И комуникацията е в основата. Ако искаш да промениш отношението на мъжа ти спрямо теб трябва да промениш и ти отношението си към него. Не очаквай различен резултат като правиш нещата по един и същи начин. Надявам се ме разбираш.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c7896d4486
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Точно такива жени като теб са мечти за такива мъже като мен, възбужда ме тази самоувереност, това самочувствие, тази борбеност, този сексапил, това старание, тази страст, това и всичко друго положително в теб ме кара да си мечтая и да фантазирам за теб, ако си искрена в това дето описа за себе си ти си самата дълго очакваната мечта за мен, ако имах трона на Спарта и Троя едновременно бих ги жертвал за теб както Марк Антони пожертва всичко заради Клеопатра.
Жалко за мен че, друг мъж ти притежава и сърцето и душата, а жалко за него че не осъзнава какво има до него , и какво е значението на щастието, дадеността не е калъп дето може по навик да побере щастието или любовта, тези две неща са създадени за да се увеличават повече и повече с времето и то с течението на времето и след раждането на децата и след всеки радостен или тъжен момент в живота, за това сме създадени .
За бизнеса ти не искам да говоря ,това си е твой свят дето си изградила сама и с много труд, пази го за децата ти и не забравяй моралното възпитание на твоите деца да е в излишък както гледаш разврата дето го има в училищата ни .
Сега за секса ви никой не може да гадае какво става му вас повече от теб, ако беше обяснила малко по подробно можех и да дам някой съвет , но....как така като умна и интелигентна жена като теб до сега не си разбрала фетишите и фантазиите на мъжа ти !! предразполагай го ,масажирай го, питай го дали иска нещо по различно и да си фантазирате за тройка с жена, питай го дали я иска руса или блондинка , или знам ли може да има по разкрепостени фантазии ,тройка с теб и мъж , ако сте правили такива неща преди или с разни играчки, просто разбери мъжете ни растат фантазиите и се променят с времето, опипвай тези неща в него , виж къде и как ще реагира на тези предложения, може и да иска да бъде груб с теб, или го възбужда да те нарича с други вулгарни думи, или да иска да е чиста романтика , вана..листа от рози...свещи...масажиране...супер музика...нежни целувки...аз така бих правил с теб, всичко за да усещам всеки ден нещо ново с теб и никога няма да те оставям да скучаеш, не 3 деца да имаме а цял футболен отбор :)
Аз ти възхищавам на всичко в теб, на страстта ти и на сексуалността ти, и на всички твоите положителни качества , умирам да съм до такава жена като теб, направи така да разбереш какво гледа в порното, или играй с него нещо секс игри, облечи му нещо ученическа престилка или поличка , направи си плитки, сигурен съм че фантазиите ти не спират никъде , дано да успееш заради теб и децата ти, ако не... живота продължава.
пиши дали си правила от това дето съм ти споменал и дали греша някъде, все пък наистина познавам те само от думите ти тук, на което ти благодаря че написа тези прекрасни откровени думи и сподели с нас това което те мъчи, и ме накара да почувствам толкова мечтателно че да съм с теб макари и за толкова малко време. целувам те нежно и дано да бъдете щастливи всички ви.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6882e12dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От авторката
Благодаря още веднъж на всички. Напълно осъзнавам, че трябва да има промяна и, че промяната е дълъг процес, не става от веднъж и резултатите са постепенни. Работя в посока да се променя аз, да повлияя на него. За сега имаме известно подобрение, говорим много за нашите отношения и въведохме малко повече разнообразие в ежедневието си. Предложих му да си вземе неплатен отпуск 2 месеца, да започне курс и нов спорт, за да се оживи малко и да излезе от летаргията, която го е обзела. Много добре му подейства, от две седмици е в отпуска и не се е спрял да измисля нещо за мен и децата. Ходи да плува, подарих му колело и кара в парка. Връща се много освежен. Сутрин става да прави закуска на всички и сега е заел да напрви къщичка на децата. Започнахме да излизаме на клуб всеки петък. Не бяхме излизали от години. Първата вечер само ме гледаше и накрая каза, че бил забравил колко хубаво танцувам, колко съм сияела и колко съм била красива.
В посока подобрение на интимните ни отношения му подарих няколко книги и му казах да ми ги разкаже без думи. Книгите вървяха и с ваучер за секс магазин и пълен картбланш да купи каквото иска от там. Остана много доволен... аз също.
Това е за сега като отговор на въпроса дали има развитие.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6882e12dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От авторката до номер 17
Благодаря, поласкана съм! Вярвам, че ако искренно визуализираш мечтаната от теб партньорка, тя ще се появи. Аз не съм изключение, имам цял куп приятелки, които са борбени и напористи, красиви, поддържани, много сексуални и всички са сами. Повечето мъже се плашат от финансово независимите и оправни жени, които през деня, са мениджъри и директори на компании. Независимо, от това, че вечер са мили и любвеобилни любовници, банковите им сметки смачкват мъжкото в повечето мъже и те се спасяват. Всички, които не си добутаха гаджето от 23-4 години до съпруг, сега на по 32-3 години са сами и все повече се усещат, че ще останат сами. Съдбата може даже да ти предостави повече от един вариант.
На въпроса за секса с мъжа ми, аз съм разучила неговите фетиши и постоянно си обновявам информацията относно промените, които настъпват в желанията му. Реализирам фантазиите му с голямо желание, доразвивам ги и всичко се получава чудесно. Проблема при нас е неговият мързел. В замяна на всичко, което правя не получавам нищо. Не беше така, просто напоследък гледа все да ме претупа и да го отметне като някакъв досаден ангажимент. Описаните от теб предложения съм ги правила, без тройките - той не иска. Обличала съм се като ученичка, цяла сценка му разиграх, моята партия го влуди, но ответната реакция беше да отмести бельото ми и да действа. Даже не сметна за необходимо гърдите ми да се покажат от потничето. Идеи как да го разгорещя, колкото искаш. Но аз съм жена, чувствена и нежна и искам аз да съм тази, за която да се мисли как да бъде разгорещена. Той си обича да не се труди много, много, ако може аз да съм отгоре. Трябва да го подсещам да ме докоснр някъде, да ме целуне, да поеме той контрола над акта. Пак, казвам, не беше така. Ако беше така преди, щях да приема, че сама съм си го избрала, но той просто се промени и стана един апатичен и незаинтересован от нищо. Опитвам се да го провокирам той да мисли, защото направо е абдикирал от всякакви задължения, не говоря само за секса. В един момент се оказва, че аз правя всичко, а вече и секса сама си го правя. Това не ме устройва, цял ден съм силна и се оправям със сто задачи, искам вечер да съм слаба и да ме владее силният ми мъж. Знам, че може да бъде такъв и се дразня, че се е пуснал по течението и не си дава сметка, че всичко ще му се изплъзне между пръстите.
Сега се борим с апатията и го убеждавам, че имам нужда от него, неговата подкрепа, опора и присъствие в живота ми. Да видим за колко време ще му се задържи еуфорията от почивката.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 02b9ff71fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Мой партньор ме описа като робот!!!
Добрата новина е, че съществуват и други роботи! Много по-големи от мен.
Лошата новина е, че аз лично не желая да живея с такъв тип хора. Свръхорганизирани и контролиращи.
Ами купи си веднъж баничка или просто стани в 6 сутринта. Позволи на децата си да не са по леглата следобед.
Живота не се случва по график или поне веднъж си позволи нарушение.
Всичко казано от теб звучи като план, дори и чувствата ти трябва да се случват по план.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fa70319ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Определено мъжът ти е станал мързелив. Нормално сексът тава рутина, след толкова години, въпреки че вашите не са толкова много. А какво да кажем хората с по 20 год. брак.
Жена ми изобщо не ми е омръзнала, желая си я както едно време, въпреки че по-рядко се ебем, 1-2 пъти седмично, снимам я гола, с еротично бельо и винаги гледам да свърша след нейния оргазъм. Само като я слушам как стене от удоволствие и как и се стяга пищното тяло е достатъчно за мен, а изпразването и мъжкия оргазъм си е стандартен. Природата е надарила жените с много по-силен и продължителен оргазъм, от мъжа, ние просто се изцъкваме и толкова.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a6a1e0fc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторке при мен се случва нещо подобно. Даже е малко по-зле защото приятелката ми е 20годишна със страхотно тяло Ако някой не иска да спи с нея, трябва да е голям будала. И ето и аз се превръщам в будала.
Гледам порно, мастурбирам (даже вече и то не ми е интересно), но секса с нея се превръща бавно в рутина. Особено сега през зимата. Тя свършва всеки път, не я оставям, но това на мене ми коства много енергия. После съм като парцал. На 36 съм. Но вече чувствам, че годините и килограмите си оказват влияние. Започнах да напълнявам откакто съм с нея и сега съм 7-8 кг над нормалното, което съм бил винаги. Нито тя ме харесва, нито аз се харесвам вече. А самочувствието играе голяма роля.
Изморявам се повече. Водя и застоял живот. Не спортувам, защото апартамента в който живея е в една индустриална зона и няма условия наоколо. Фитнес имам на 40мин от мен. Цялата тази умора се трупа трайно. Либидото ми пада обратнопропорционално на депресията.
Когато правим секс вече почнах да се потя като прасе. Особено, миналото лято не исках да правя секс, именно заради това. Живея в друга страна и тук лятото е ненормлано горещо и задушно. Понякога трябва да вземам душ по 7-8 пъти на ден. Всичко това е супер неприятно за мен и ми убива желнанието.
Друго... в работата се изморявам изключетелно много. Делничен ден да правя секс, това би бил абсурд.

Та, като вземем всичките тези неща накуп... те ти отговора на въпроса.
Затова Но20 е прав. Рутината убива всичко. И желание, и отношения. Да, дава ни комфортна зона и по-малко стрес, но ти си тази която трябва да вземе решение - в кой момент, кое е по-важно.
Аз лично с нетърпение чакам тази зима да си направим едно море до Тайланд с моята. Освен това другата пролет трябва да се прибирам вече в България и ще я доведа. Най -вероятно за постоянно. Надявам се нещата да се поменят тогава.

Като заключение ще ти кажа една леко неприятна история. Преди няколко години и аз си направих малък бизнес в България. Ходих и на работа вечер(до 2:00 през ноща) в една американска аутсорсинг компания, а сутрин ходих и на лекции. В болшинството от които спях на чина, разбира се. Така издържах месец. После влязох в неврологичното.
Там в болничната стая имаше един млад мъж(на 33)с 2-3 инсулта. Беше полу-парализиран. Жена му веднага го зарязала още на първия. Вземала и двете деца, сладурчета. Дотогава имал успешен бизнес с реклама, ситопечат, билбордове... Спуквал се от работа. Живеше като последния бездомник в къщата на баба си, на село. Само на помощите от държавата, от които нямал пари даже за циганите да му нацепят дърва за зимата. Никой не искал да го погледне вече.... Абе въобще човека бавно си умираше.... сам....
От него запомних това "сега давате здраве за пари, после ще давате пари за здраве"
Припомних си, че лошите неща не се случват само на ДРУГИТЕ, а понякога и на нас. Так, че внимавай с таз твоята хиперактивност.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f56469998e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До 23.

Сам си си виновен пич.. Имаш нулева култура относно биологията на собственото си тяло ;)
- "Остаряването" при хората е процес на физика, а не на биология.. това значи че тялото остарява по подобен начин на кола, самолет или друга машина, която има движещи се части. Разликата е че тялото има механизми, които служат за автоматично поправяне на щетите, иначе човешкият живот щеше да е с продължителност на куче.

- От начина по който ползваме тялото ни зависи каква ще ни е "биологическата възраст". При внимателно ползване, ако се храниш добре, движеш се, спортуваш - биологическата възраст ти е по-малка от годините.. Затова има хора които на 50 са с плочки, добра физика и пълни с живот. Няма как да НЕ се чувстваш стар, ако пъхаш в тялото си боклуци и не спортуваш.

Имай в предвид че в момента се разработват терапии за биологическо подмладяване.. примерно да си на 60, но да изглеждаш и се чувстваш на 30. На много хора им се струва научна фантастика, но ако се поитнересуваш ще видиш какви пари се изсипват. Вероятноста тези терапии да са налице до 20г е поне 50%. Обаче ако на 56 си развалина, ще е трудно да те върнат до по-ранна версия. Ако положиш огромни усилия в/х физическото си състояние фастинг, определено ще се чувстваш по-добре и подмладен.

За сексуалното желание при всеки е различно.. но като цяло мозъците са ни устроени партньорите ни да ни омръзват. Еволюцията е искала генетическо разнообразие, а не да сме като пингвини.. така че не се вини. Всички двойки във дълга връчка удрят тази точка... въпроса да останат в тази връзка или не е индивиуално пак за всеки.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2951379428
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Лоша работа. Моите съболезнования към мъжа ти. От това твоето Аз,Аз,Аз,Аз,Аз и пак Аз, той горкия отдавна е останал без топки и с едно чехълче отгоре.Как да му се иска на човека.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 93a467f411
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От 9: Здрасти авторке,
Как са нещата при теб? Ние най-сетне осъществихме този фетиш, но само веднъж. Наистина, тогава й хареса много. Същата вечер само за това говореше, на другата сутрин искаше да го направим отново, но трябваше да бързам за работа и не можахме. И от тогава отказва да го правим отново, вече няколко месеца. Вече съм тотално объркан :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: bc47d42e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Авторке, извинявай, че ти го казвам, но ти си скопила този човек със своята властност.

Alpha, ж. 27 г.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6882e12dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От авторката
До номер 25 и 27 - не ми се иска да сте прави, но за съжаление споделям вашето мнение. Работя по въпроса това да се промени. Никак не е лесно, но се налага.
До номер 9 - радвам се, че сте го направили! Повдигни въпроса пак. Купичка ягоди, манго или ананас след вечеря, ще те направят много "вкусен" и ще й се отвори апетит за теб и твоето желание. Успех!
Благодаря за коментарите! Всички сте изключително точни и добронамерени към един непознат човек! Благодаря!
Приятно лято!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ce6d85face
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   От 9: Благодаря ти за окуражителните думи! Всъщност, не смятам да повдигам вече въпроса. Последният път ми сподели, че сама си поставя бариера, ако я попитам. Може би, във възбудено състояние, понякога съм по-настойчив от нормалното, така че ще се опитам да се контролирам и да не засягам темата. Неприятният момент е, че това понижава либидото ми осезаемо и оттам страда сексуалният ни живот като цяло. Знам, че това е само 1 фетиш и останалата част от секса е супер, но вътрешно оставам неудовлетворен и ставам по-апатичен. Започнах да гледам порно и да си представям, че го изпълнявам с актрисите там, когато не сме заедно, по една или друга причина, и се самозадоволявам... Досега винаги си го представях с приятелката ми, но знаейки, че и следващия път няма да го направим, вече престанах. Уморих се от празни надежди. Но нека не изместваме темата ти към мен.

Казваш нещо странно, а именно, че 25 и 27 са прави. Според мен пък не са. Какво те кара да смяташ, че си права? Той споделил ли е, намекнал ли е нещо такова? Описваш мъжа си като умен, красив и успял. Такъв човек не би трябвало да се комплексира от една също толкова силна жена, дори напротив, би трябвало това да е един плюс в отношенията ви. Излъчваш много спокойствие, целеустременост, уравновесеност и в същото време демонстрираш много женственост и себераздаване в леглото. Обикновено, ако една жена е успешна в кариерата, това я изтощава физически и психически, докато ти сякаш правиш всичко с магическа пръчица - винаги лесно и практично, така че да остане време и за теб, без да наранява женсвеността ти, дори непрестанно я подсилваш.
Според мен причината се корени другаде, но къде - вече нямам идеи, след всичко, което беше изписано в темата. Едно е сигурно, премълчаването на проблема и/или неправилните начини за решаването му могат да го задълбочат. Съветът ми е да се обърнете към семеен терапевт, може бък заекът да изскочи от неочаквано място.
Желая ти успех, вярвам, че го заслужаваш!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6882e12dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Здравей номер 9,
Съжалявам, че при теб събитията не се развиват по желаният от теб начин!
Благодаря ти за хубавите думи, принципно мислех като теб. Искренно вярвах, че би трябвало да му е приятно и да се гордее с мен. Да му давам сили и подкрепа да върви напред и да се развива. Поела съм всичко в къщи и около децата, за да може той да гради кариера, да се чувства силен и със самочувствие. Дала съм пълната власт в къщи, издигнала съм го на пиедестал в очите на децата. И въпреки това той не е добре. Бяхме на психолог и той каза, че той води борба със себе си. Хем иска силна жена, хем той да е по. Ако преди 7 години сме били равни и всичко е било чудесно, сега чувствал, че съм много далече. И това го карало да се опитва да ме ограничава като подсъзнателна форма на контрол. Да не се виждам с приятели, да нямам много емоции, да съм натоварена с децата, за да нямам време за друг мъж (което било най-големият му страх). Все в този дух. На моменти нещата са добре, в други сякаш не е моят мъж. Страхувам се, че ножицата ще продължи да се отваря с годините. Говорим непрестанно! След разговор няколко дни сме добре и после пак изперква и ми прави скандал от нищо. Това е положението. Ще видим до кога. Незнам дали ще успее да поеме ръката, която му подавам сега и искам да спася положението или ще се уморя да правя компромиси със себе си и децата си, които често са свидетели на неговото невъздържано поведение.
В общи линии е това.
Благодаря, че отделяш толкова от личното си време, за да коментираш!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1e3c322ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

33.   От 9:

Здрасти,

Няма за какво да ми благодариш! Общуването с интелигентен човек насреща е винаги интересно и ползотворно дори за мен самия.
Изненадан съм от тези разкрития, до които сте стигнали. И се радвам, че сами сте направили правилната крачка, а именно да се обърнете към специализирана помощ. Не разбрах дали сте потърсили единични консултации или продължавате да ги правите регулярно? Съветът ми е да продължите. Тези проблеми не са породени само от теб и твоите амбициозност и успехи. Те са продукт на неговия собствен живот, неговия светоглед, среда, работа, комплекси и т. н. Тези мисли са го разяждали малко по малко доста дълго време, 7 години... няма как изведнъж всичко да се оправи. Трябва системна работа и с двама ви.

Ще се радвам ако след време споделиш, че нещата се подобряват! Още сте (сме) млади, не позволявайте подобни мисли да ви изяждат отвътре. Разнообразете малко. Вземете си почивка, попътувайте цялото семейство, заедно, поне за седмица. Без телефони и Интернет, или поне ги ограничете, доколкото е възможно. Без стриктен план и график. Отидете някъде и изследвайте мястото, срещнете се с нови и цветни хора. На мен това ми се отразява добре. Ако вашите представи са по-различни, правете нещо друго, стига да се чувствате ОК.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker