Въпрос към мъжете ползвали такива услуги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете ползвали такива услуги
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 6521 пъти
Когато сте ходили при компаньонка, не сте ли чувствали, че някак всичко е изкуствено? Секса не е ли по-хубав, когато се случи спонтанно?

Питам, защото от една страна искам да пробвам такива услуги, а от друга си мисля, че ще се разочаровам, защото някак няма да мога да се предразположа и ще трябва да го правя, просто защото съм си платил да го направя примерно точно в 22:00, защото за тогава съм си запазил час. Някак си мисля, че няма да е истинско. В смисъл няма да има кой знае каква емоция, а ще е по-скоро механично и колкото да свърша.

Прав ли съм или не? Или зависи от жената дали ще успее да ме предразположи или просто ще гледа да си вземе парите и да приключи набързо? Може би трябва да пробвам само с масаж или лесбошоу/стриптийз първите няколко пъти, не знам. Но каквото и да пробвам, предполагам като емоция няма да е както го правиш с жена, която те желае и с която имате тръпка.

Ще се радвам да прочета как е било при вас - как сте се отпуснали, има ли удоволствие/емоция реално? И също някакви съвети - какво и къде да търся, за какво да внимавам и изобщо всичко, което смятате, че е важно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4e58b39176
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Дали си с проститутка,или с гаджето вкъщи няма разлика,тоест има с проститутката излиза по евтино,аз само по проститутки ходя ,чиста работа,живея си,харча си парите,вместо някой жена да ми ги харчи,да ми мрънка по цял ден,да ми изневерява,да си късам нервите,и накрая да ти бие шута като на куче защото видиш ли вече нямала чуства дрислата,бил съм и безразличен хахха,затова си живейте докато има време :))като няма истински жени а само меркантилни кокошки,с малък грамаж мозъче,така ще е.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a1f6aec796
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Гадост, ще повърна, ако ползвам такива услуги.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 52db71f4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Съвети за места в БГ не мога да ти дам. Единственият ми опит с проститутки е от Германия.
Танм е пълно с проститутки от цяла Европа и има всякакви - високи над 180 см, с големи цици, млади, каквото искаш. Може да ги видиш и предварително в нета. Най-евтините са 100 евро на час,
средната цена е 150, а има и някви дето се мислят за голяма работа и искат от 200 нагоре.

Животът ми се стече така, че младостта ми отлетя неусетно в депресии и живот на единак. На твърде сериозна възраст реших да видя и аз що е това секс, щото вече иначе ставаше смешно да стоя така. Първият път не се получи нищо от вълнение. Избрах една супер яка руса мацка, но така се бях сковал от притеснение, че само съвсем за малко тя успя да ме поязди и след това съвсем ми спадна.
Мацката нещо го взе навътре. За пръв път и се случвало подобно нещо, та се наложи да я успокоявам, че съм я избрал защото
е най-красивата, на което тя видимо се зарадва. Жените са страшно суетни. Аз трябваше да си умра от срам пред нея, а тя тръгна да се притеснява. Останалото време лежахме и после си тръгнах. На излизане съдържателката ме попита дали съм останал доволен, ама с една такава ехидна усмивка. Подозирам, че проститутката и беше разказала какво се е случило. Аз казах, че съм много доволен и си заминах.
Вторият път беше година по-късно с една полякиня. И тя беше хубава, ама много излезе много тунингована. Не ми даде да и пипам косите, понеже били екстеншъни. С нея се получи физически, само че психически не усещах никакво удовлетворение.
По-едно време забелязах, че я боли. През цялото време си мислех, абе това ли е приказният секс. Ето клатя младо и хубаво
момиче, а пак се чувствам мъртъв като преди. И тя явно го е забелязала, защото ме изхвърли по-рано без да съм свършил.
Каза ми, че не е доктор и не може да ми помогне и предпочита да го прави с някой на когото му прави удоволствие. Даже и не протестирах въпреки, че си бях платил. И без това не знаеш какви типове може да извика по телефона. За разлика от първата, която беше в легален бордей, тази беше нелегална проститутка дошла като студентка.
Третият път беше с една българка, висока и хубава с големи цици. Май за пръв път имаше клиент българин и беше много учудена.
В началото го вдигнах, но след слагането на гумата неизменно омекваше. Сменихме няколко презерватива и все същото.
И там ми отидоха парите само за лежане. Четвъртият и последен път беше с една унгарка. И там същата история.
От общо четири платени сеанса, три пъти не ми стана, а един път правих секс без да свърша. Така и сам не знаех дали още съм девстен или не. След това се отказах да ходя повече. По-късно си хванах приятелка и понатрупах малко опит. Не кой знае какъв, но не се притеснявам толкова както преди. Преди нещата между нас да станат сериозни, почнаха да
ме гризат дяволски мисли дали да не се пробвам пак с проститутка. Един вид времето ми на свободен човек изтича пък аз още нищо не съм видял. Един ден се престраших и отидох без предварителна уговорка. Бях си избрал момиче от уеб-сайта и се надявах да е свободна. Оказа се че не е, но и на живо не изглеждаше толкова лъскава като на снимките.
Предложиха ми други, които не ми харесаха въобще. Истината обаче е, че още като влязох в бордея сърцето ми така силно затупа и така се притесних, че бях сигурен че нищо няма да се получи. Трябваше някак да се измъкна, затова казах че искам момичето което си бях избрал и ще дойда на следващия ден. Даже си уговорих и час, но не отидох повече.
Сигурно са ме псували че съм я вързал напразно. Вече и не смея да отида там за да не ме познаят.
Това е моята история.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9c93b35c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Почти със всяка ще е механично, по тия ширини. Давай смело.
Пари ще даваш при всички случаи.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ed7daf6d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Автора пита за ситуацията с КОМПАНЬОНКА, а отговорите дотук са за такава с ПРОСТИТУТКА. Мисля, че има разлика между двете... Съгласен съм до голяма степен с номер 4, но шансовете на автора при компаньонка са по-големи.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a5f108c5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога, да не се намеся по темата, макар че съм жена! Задаваш си въпроси, които и сам можеш, да си отговориш. Какво очакваш от една проститутка? Да ти каже "любов моя" ли? Да ти каже, колко си прекрасен и мил ли? Да ти каже, докато я оправяш "Ти си върха искам, да ме сцепиш от... "? За мен, да си проститутка, не е работа и всеки да се гаври в преносен смисъл с тялото ти определено, не е работа! Проститутката, не е вариант, защото няма да ти даде от това което имаш нужда. Изчетох коментар №3 и е послушал "аверите" му, които са му казали, че е необходимо, да се оттърве от бремето, а и за да не стане, за смях. Това са пълни глупости, които само комплексар, може да го каже. Първият път на мъжа, трябва да е с жена към която има чувства. С много разговори, споделяне и нежност. След това секса си идва от самосебе си. С моят приятел си бяхме и двамата девствени, както на номер №3 от прекаленото вълнение, че вижда за първи път на живо голо женско тяло, така и от притеснение дали ще стане, като сложи презерватива и му спадна. Естествено, аз не се поколебах и го успокоявах и му предложих, да опитаме без презерватив, така и стана без презерватив няма такива оплаквания. Кожата иска, да усеща кожа, иска да усеща всяко потреперване, а не да нахлузиш гумата и да дъниш, без никакво чувство, без да усещаш допира на другата кожа. Никак не се притеснявайте, това че нямаш опит, не те прави по-малко човек, дори напротив. Колкото до коментар №1 не бълвай глупости, ако обичаш и не обърквай автора! Това че ти си попадал на все боклуци в живота ти, не значи че всички са такива. С човека до теб има желание и чувство, а с проститутката, само "желание", за секс. Двете нямат нищо общо заедно. Не говорете, за всички под общ знаменател, колко черногледи сте.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4e58b39176
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От 1до 7 Не съм черноглед а просто казвам истината, първия път ми беше с проститутка, момичето беше направо уплашено, сигурно и бях първия :D беше в нейния апартамент, посрещна ме като цар, беше към 20годишна, с руса коса много красива, даже беше много възбудена и свърши, ако бях отишъл втори път при нея, сигурно щях да се влюбя :D

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 28ed53d7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора до номер 7 (жената)

Мисля, че бях достатъчно ясен, като споменах, че искам САМО мъжки мнения и то само на мъже, ползвали такива услуги.

Много добре знам какво биха написали повечето жени и не случайно не им искам мнението, за да не се разводнява темата и да тръгне в нежелана от мен посока. Примерно дали е морално и всякакви глупости и да се избяга от замисъла на темата. Давам го просто като пример. Не искам да обидя никого, но ви моля да уважите молбата ми.

Нито има как да имате опит с проститутка, нито пък имате нашата сексуалност. За жените такива услуги са просто табу, аморални, неетични, мръсни и какво ли не. Мъжете разсъждаваме по-скоро практично, отколкото емоционално и морално.

Това си е работа като всяка друга и като с всяка услуга можеш да попаднеш на добър търговец, от който ще останеш доволен, както и на такъв, който ще гледа да изкопчи някой лев от теб, а в замяна само да отбие номера.

При вас сексуалността се случва повече на емоционално ниво, а при нас на физическо, така че говорим на различни езици. Това си е научно доказано и неслучайно няма виагра за жени въпреки милионите долари инвестирани от фармацевтите. Няма как жена да даде съвет на мъж на тази тема, просто защото сме твърде различни.

А това, че съм искал тя да ме обича, искрено ме разсмя. Изобщо нямах това предвид, но ти като жена с риск да се повторя ще кажа, че съвсем естествено си разбрала съвсем друго и няма как да е иначе, защото пак казвам ние сме твърде различни и интерпретираме секса по твърде различен начин и е нормално да ме разбереш по начин, пречупен през твоята си призма.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 36b2d7a247
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До номер 5 - Ти тъп ли си или се правиш на такъв? Компаньонка и проститутка са едни и същи неща! В другите държави има компаньонки, които са повече заплатени от проститутките, но специално за България проститутка и компаньонка значи едно и също нещо. А и не знаеш, какво е думата компаньонка! Компаньонката се използва, само и единствено, за компания, без да имаш сексуален контакт, като например: Да я водиш в ресторант, да си бъбрите цялата вече, да пиете по едно, да се опознавате, но не и сексуално. Аман от разбирачи и техните съвети.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 32c2d37e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами повечето проститутки вече са по-красиви, поддържани и имат цели в живота, докато обикновените момичета са дрипави мърли мислещи как да се оженят и родят на 16.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 54d2698701
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Номер 3 не слушай номер 7. Ако ти се ходи на проститутка ходи , никога не се оставяй жена да те разубеди. Разбираш ли всичко е за власт , винаги е било и винаги ще бъде. Жените просто обичат да имат власт над мъжете , в кръвта им е. Жена ми го е казвала , че това което те наричат любов всъщност е средство за манипулация. В крайна сметка ти сам избираш - дали жена да има власт над теб или ти да имаш власт над себе си

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 32c2d37e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   10 Кой пък ти каза, че не може жена да е ползвала такива услуги и как ще е табу като има проститутки, къде ти е логиката? !
ж20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6bceaa7e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Противно на очакванията на "големите мъже", аз съм за коментар № 7 евала правя на момичето! Ако бяхте прочели добре коментара й нямаше да я нападате. Това че автора иска, само съвети от мъже, не значи че и жени, не могат да се включат. Това е анонимен сайт и не може, да забраниш на някой, да изказва мнение, ти да не си създадел на сайта, че имаш право да определяш, кой да коментира и кой не? ! Като си поредния задръстеняк и иска да го прави с проститутка, да си го правиш, толкова ли си малоумен, че не можеш да се разровиш по форуми, да питаш някой приятел и да "изследваш" почвата? ! Това е като момче на 10 години, да напише следното-"Кога ще имам сперма"? Има много стари теми тук, ама къде да се позаинтересуваш, за проститутките историите нямат край. Отиди в Германия, та ги е.. и всичките наред, да станеш "експерт", ама поне ще останеш повече доволен отколкото тук в България.



М 30

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d0f2e1b512
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   с проститутка излиза доста по-евтино, от доста време нямам приятелка и не се занимавам да си търся, защото си ходя на проститутки, всички над 100 лв на час са доста добри и изглеждат перфектно. Ебеш ги и чао, чиста работа.
Като пътувам някъде също не пропускам да отида.
Изобщо не си струва да се хабиш и да харчиш пари за някакви жени за да ги вкарваш в леглото, излиза по-скъпо и само си хабиш нервите. Докато си млад и не търсиш жена за която да се ожениш - или им казваш още в началото че искаш да я ебеш за да не си губиш времето и парите или си ходиш на платени.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 44452bcc44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторе, прощавай, жена съм, ама не се стърпях! Номер 12, ме засегна! Извинете господине, ама на вас май само глупави и дрипави ви кълват! Колкото по-неуспял и глупав е един мъж, толкова по-големи са претенциите му към жените!
Така, авторе, бившият ми, преди да имаме връзка си е ходил от време на време. Любопитено ми е било и съм го разпитвала. Първият път при такава му било много странно, но първата му проститутка била разбрана и си говорили малко и се успокоил. Понякога си говорил с тях, освен секса. Той каза, че това, което първата му обяснила е да ги приема като хора, защото все пак са точно такива. Е някога поиздивявал, когато видел, че нея я кефи. Пък и за мъжкото му его било чест да докара оргазъм на жена спала с толкова много и различни мъже. Давало му увереност, че в спалнята умее нещо, което малко мъже могат. Понякога ходил само за това. Да ги свърши, за да си погали егото колко го бива. Което не знам защо му беше, и сам знаеше, че наистина си го бива! Но предполагам е нещо мъжко, което няма да разбера.
Това е всичко, което знам и го знам от мъж, дано помага.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4c145c8e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Отиваш и пробваш, както и при жените, така и при компаньонките има разлика, едни се стараят, други гледат кинтите. Аз лично съм бил при над 100 компаньонки, живеех сам в чужбина и всяка седмица ходих да отпусна напрежението, Защо не съм си хванал гадже ли, защото работех на две работи за по 16 часа докато си легна ми оставаха 6 часа за сън. Горе - долу една трета се държат с теб, все едно сте гаджета, така че пробвай и сам ще разбереш.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c8689cfcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Автора до 21

Благодаря за съвета, наистина помогна.

до 16

Никой не ми е казал, че жени не ходят на проститутки, но и да ходят, все пак не им искам мнението. И обясних защо. Номер 21 е изключение, защото тя преразказа мъжко мнение. А под "табу" имах друго предвид, така че логиката си ми е наред, просто говорим на различни езици.

до 17

Ако наистина си мъж, в което много, ама много силно се съмнявам, имайки предвид разсъжденията ти, ще те помоля без обиди. Не знам как изобщо са публикували коментара ти, след като е в пълен разрез с правилата.

Само който няма аргументи, обижда. Аз форумите съм ги прегледал, както и старите теми. Щом съм писал допълнително, значи има нещо, което ме интересува, но не съм намерил инфо.

А колкото до това, че съм бил задръстеняк, само ограничен мъж (и то от женски тип или направо жена) го смята това. Има си хиляди причини човек да посещава проститутка и това да си задръстен е само една възможна от тях. Но понеже широкоскроен и съвременен човек това не може да го разбере, реагира първосигнално с обиди, предразсъдъци и осъждане. Ако не си съгласен с мен, поне приеми, че хората сме различни и е нормално от 7 млрд души да има хора с различно от твоето мнение, което не ги прави по-тъпи от теб.

Все пак ти благодаря за мнението, но ако нямаш какво по същество да кажеш, ще те помоля да не коментираш, за да не разводняваш излишно темата. Да, не съм модератор, но имам право да те помоля, пък ти ако си достатъчно възпитан, ще удовлетвориш молбата ми.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2e233f76b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Трудно ще хванеш някоя и ще правите нестандартни неща. Не ги слушай тия дето разправят за разни екстремни преживявания с гаджетата им. Нито френска, нито анален прави всяка двойка, не и колкото се описва от разказите. Сигурно на всеки десет двойки една експериментира така. Не е случайно, че толкова женени мъже ходят точно поради тази еднообразност при компаньонки. И да, опрделено ще ти е механично от всяка гледна точка, тъй като жените използват секса като начин, а не като нужда. Жена го е споделяла това, но аз си го знам и без да ми го е казвала, то си личи. На жените не им трябват мъже за да си доставят удоволствие. Симулират оргазми и се преструват. Огромен процент от тях не желаят половинките си, само гледат дали са уредени в обществото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1a983545ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   А нима ресторантите и подаръците с обикновените момичета не е плащане за секс и купуване на любов? До 12 годишна възраст беше достатъчно само да сме заедно и някое малко подаръче, да ги изслушвам и да си държим ръцете. Големите жени обаче очакват скъпи подаръци и срещи в тузарски ресторанти.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3cbd2ed6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   26 - Не, не са.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d911886a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   преживяването е страхотно

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a7b2489db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Подкрепям 7 и 17...

Няма смисъл,да му вдигате темата.В сайта,ще има винаги едни и същи теми,но никой от читателите на сайта,не обръща внимание,дали някой е написал вече подобна или идентична тема.Темата е написана от някакво деградирало тийн момченце,което още го е страх,да иде при проститутка.Абе да си купя ли торта или да не си купя? Много належащ въпрос ми се вижда,моля съвети по въпроса ми...:D
Автора,много сложни въпроси задава хм,как ли да отговоря...:D
За пари жените правят,какво ли не.Проститутка,чак не може да те предраположи,както искаш ти...освен ако не е елитна и елитна,не е тази за 100-250 лв.Ако очакваш,че ще ти предложи питие и ще те обгрижва с комплименти в грешна насока си.Мъжете не ходят при проститутки,защото искат нежност,грижовност и любов,а искат да изпуснат напрежението.Аз имам възможността,да имам най-прекрасната жена,която се грижи във всеки един аспект,за мен и проститутки никога не съм посещавал,но имам познати,които са се възползвали от тях.Разликата между женения и свободния мъж е огромна.Женения иска само да задоволи нагона си и да отиде при семейството си без шум,а свободния иска проститутката,да му е гадже,да го предразполага.Като искаш гадже за секс,която да те предраполага си хвани,а проститутките са само за употреба на секс,без други екстри.





Boombastic

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c8689cfcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   27, сам казваш, че нямаш какво да коментираш, а продължаваш да пишеш и то само за да обиждаш. Това говори достатъчно за теб. Щом си решил, че съм задръстен, нека съм такъв. Няма да споря с идиоти. Ето и аз ти го казах директно. Сега сигурно си по-доволен.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c8689cfcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Пак съм автора. Допуснах грешка в предния коментар. "Няма да споря с идиоти", нека се чете "няма да споря с идиотКи". Защото аз все още съм твърдо убеден, че жена. Дори и да имаш пенис, между ушите твърдо си жена. даже подозирам, че си номер 7, понеже ѝ казах, че не искам женски мнения. Явно се е обидила и решила, че и под достойнството да пише отново, та е решила да се представи за мъж. Това е само предположение, но едно е сигурно - ти си жена (поне между ушите). За между краката само ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c8689cfcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   А това че мечтаеш за мъжки проститутки отново потвърждава предположението ми за междуушието.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: fdddd7eab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Номер 17/27 с такова поведение скоро ще се радваш на циганска любов в Централният софийски затвор ха ха ха

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bf4e69a4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Мн е забавна тази тема :р Чела съм и други подобни, подобни от гледна точка на това, че предразполагат към някакви такива сблъсъци между хмм половете. И наистина ги намирам за изключително смешни. Първоначално авторът си е задал въпроса без някакви излишни отклонения, без да навлиза в детайли какво защо и кой какъв е, мъжете, жените, ала бала... И в следващия момент още с първия коментар нещата се задълбочават и изопачават в поне според мен като страничен наблюдател, който слабо го интересуват половете на коментиращите или на когото и да било, в някаква доста по-различна насока. Почва се с някакви епитети, сравнения.. кой колко мозък има, кой какъв бил.. И оттам нататък става мазало.. Няма един коментар, нито на коментиралите, нито на автора, който да не е пълен с ненужни обиди, двусмислени и недвусмислени намеци и пасивна агресия, породена от.. какво.. е това всеки сам си знае.. :р
А пък с това, което се споменава на няколко места, колко различни били мъжете и жените, всичкото това наддумване отива наникъде, което се предопределя още от самото начало така или иначе. Преди време, поради определени обстоятелства, не особено зависещи от тях самите, може и да са били различни, но сега аз лично разлики не виждам никакви. Има жени, които искат някой да има плаща сметките и глезотиите и гледат да си хванат богат батко/чичко/дядко. И в същото време има мъже, които с удоволствие и без капка срам лежат на гърба на съпругите/приятелките си, чакат на тях да им купуват храна, цигари, алкохол.. Разлики.. къде са.. не ги виждам.. Ако погледнем от емоционална страна - има мъже, които търсят само секс, получават го, а после озлобени жени пишат сълзливи статуси тук и там колко ужасни са мъжете, как са ги излъгали и са се подиграли с тях. А има и жени, които търсят само секс, и след себе си оставят озлобени мъже, които наляво и надясно се обясняват колко ужасни са жените - меркантилни, алчни, неверни. Разлики..? А също и от двата пола има някои, които търсят някакви други неща - семейство, брак, деца.. И има по-емоционални мъже и по-хладнокръвни и обрани откъм чувства жени.. и обратното.. И пак разлики аз поне не виждам.
Пък иначе по реалната тема (не че съм мъж, и не че използвам услугите на жени проститутки, мъже проститутки или каквито и да било други такива неща, но пък днес имам много свободно време и все пак да си кажа мнението :Д) според мен тези жени и мъже, които се занимават с това, по-голямата част от тях най-вероятно им се повръща от клиентите им и въобще кой знае какво им минава през ума, докато някой/някоя е под тях/върху тях/зад тях/пред тях и т. н. и го правят с единствената идея да изкарат пари - така че нормално е да е изкуствено.
Мъже, жени - всички сме еднакви - лицемерни, арогантни, а в главите ни са само власт, пари и секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: eead980570
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Здравей и аз съм жена, но ще споделя какво ми е казвал един приятел за компаньонките. Колко красива ще си избереш зависи от теб, правят каквото ги помолиш, мили са и не биха те обидили. Знаят за какво са там и си вършат работата. Относно предразполагането, моят приятел казва, че даже му е по-лесно с тези жени, защото те знаят за какво са там и гледат да те предразположат. Докато с обикновените жени е точно обратното - той трябвало да ги предразполага. Относно самото усещане или емоция според него с компаньонка е по-хубаво, защото тя е там само и единствено да му достави удоволствие, старае се момичето и не се оплаква. Даже се майтапи, че не е попадал на компаньонка, която да я боли главата. Според това, което ми е описвал изживяването с такъв тип жени е прекрасно и е мечта за един мъж - неангажиращ секс, жената действа само в негова полза и само неговото удоволствие е важно.

Сега с риск да ме оплюеш ще изкривя нещата през женската призма. За да не ме разбереш погрешно ще кажа, че разбирам мъжките нужди и не бих упрекнала никого, че е ползвал такива услуги. Но бъди внимателен. Когато си с жена, на която не си плащаш за секс, тя ще има очаквания от теб да не си егоист в леглото и почти сигурно е, че няма да бъде разкрепостена и да действа само за теб. Този мой приятел сравнява секса с жените, които излиза и с жените, на които си е плащал. Казва, че разликата е огромна и обикновените момичета са му скучни. Не знам дали е единичен случай, но компаньонките водят до пристрастяване.

В заключение ще те посъветвам да не го мислиш толкова. Мъж си, имаш нужди, само бъди разумен.
ПП: после можеш да споделиш опита си тук за мъжете в бъдеще, които се чудят какво да правят. Весело изкарване.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 50852b907a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Номера 7, 17, 27 и 33 е една и съща жена. Всеки пост е обида и накрая уж нещо по темата, колкото да се каже, че не е хейт. Винаги покрепя сама себе си от името на други хора. Винаги обвинява темата, че е глупава и изтъркана. Първо твърдеше, че няма интерес към темата, после като видя, че има, призова към бойкот сама себе си. И от долу винаги има никнейм, който естествено все е различен, все мъжки и все такъв, какъвто никога преди не го е имало в сайта.

На някои жени не им харесва факта, че мъжете винаги имат избор в лицето на проститутките и не са принудени да търпят женски капризи на всяка цена. Минаха времената, когато мъжете трябваше да ви търпят магариите. Сега всичко е просто. Плащаш, е*еш и си заминаваш и нямаш повече ангажименти и усложнения. Ама на жените това не им се нрави, защото оръжието им става все по-безполезно и все повече жени си стоят като кукувици сами.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4e1ce865d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Номер 3 и номер 7 най-добре са написали коментарите.


Колкото до автора, като гледам половината коментари са от него, които са със злобен контекст, но това сме ние Българите злобни същества, които искат да чуват и гледат, само лъжи, а истината не я признават, но са с претенции, за да им се казва истината в очите.


Хората, които са ти се вързали, да ти пишат "мемоари" по темата са също, толкова т.. пи, колкото теб!



Нямаш друга работа, освен да кибичиш в сайта и да се правиш "умен", само че пич един умен човек няма да пише в сайта и да "търси съвети" днес интернета е погълнат от каква ли не информация, но ти си решил, да се правиш на "интересен", щом на живо, не ти се получава комплексарите, като теб си го избиват в интернет пространството.



Умните, не питат, а го правят!


Ако не кибичеше в сайта, толкова сега щеше да си го направил с някоя въпросна проститутка и да си го забравил.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1be338faa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   аз не съм мъж, но съм била проститука, и ще ти кажа моето мнение. моя бос, така наречения сводник, не ме харесваше, защото аз не можех да се държа като проститутка. не мога да се преструвам и т. н., при мен идваха мъжете заради мен, затова, че не бях фалшива, и затова, че съм красива. дори в секса не съм кой знае колко добра, услугите, които предлагах, бяха стандартен и орална с презерватив само. идвали са мъже, които бяха редвони клиенти, оставали са по цяла нощ и сме си говорили само, дори не са искали секс, и пак са ми плащали. работих около 5-6 месеца и спрях, защото това от друга страна, е супер гадна работа за мен поне. да съм с толкова различни мъже само аз си знам как съм го търпяла. малко са проститутките, които не се преструват. недей да ходиш при професионалистки или такива, които са били дълго в бранша, защото те може да са по- добри в секса, но са супер фалшиви, а новачките (повечето), още не са се научили да се преструват.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 1be338faa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   до номер 5- в българия няма разлика между компанъонка и проститутка. а и вече отдавна по другите държави няма също.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f52d830e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Номер 44 разбира се е продукт на нихилизма който умишлено се вменява, българите са нещо уникално, аз самия знам че за да се нарека българин трябва още доста да уча, но когато си имал такива предци вдигнали летвата толкова на високо няма как.
Бъдете живи и здрави и никога не позволявайте да ви казват какви сте.
А иначе 44 ние българите обикновено перфектно премисляме нещата, победите които сме печелили срещу многократно по голям противник говорят именно за това, макар да е наистина много вероятно да се гордееш повече с победите над България, особено ако са те учили едни от появили те се напоследък лектори с да кажем не толкова български имена, джасим, али ага които безцеремонно се подиграват с наши светини.
Надявам се в обозримо бъдеще голямата част от българите да започнат да учат истинската си история и тази глупост с 681 година вече да отпадне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker