Иска фантазиите но не и в реалността ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Иска фантазиите но не и в реалността !
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 3338 пъти
Ние сме млада двойка, след първите години на влюбването и страстта и хормоните, желанието и всичко останало се намали с времето и тогава си търсиш нови неща за да ги върнеш обратно, и така стана с жена ми чудих се как да я накарам да се запали отново по мен и по секса както едно време преди да се родят децата, и ми хрумна да пробваме нови неща, тя е от този тип който не дава много зор в леглото и иска да мине направо по същество, без любовна игра или други нежни докосвания или масажиране, за разлика от мен аз много обичам тези неща в секса и се раздавам до края но тя не ми дава това да се случи. хрумна ми да и пиша едни сексуални фантазии и гледах да включа и една нейна близка приятелка и така се учудих самият аз от творението ми беше уникален нежно и диво едновременно и много еротичен и възбуждащ по думите и, даже направихме тел. секс защото не можа да изчака докато се прибере :) много се радвах че има ефект и почнах от време на време да и пиша още такива фантазии и този път с измислени чужди личности, примерно двамата с една една чужденка на Малдивите, или с една стюардеса в тоалетната на самолета, или в Дубай в 7 звездният хотел с една секси рускиня, ама такива неща и писах и такива фантазии измислих че аз самият се изненадах от тази моя дарба, радвах се за успеха с нея в реалността и така докато един ден реших да добавя и Gif порно снимки в написаните e-mail и стана още по възбудена и като я питах защо така ми призна че много я възбудило снимките и това как че една жена си търка гърдите в нейните или как я лиже и разни такива неща!!!! бях направо шокиран, все до тогава съм мислил че ние сме основното, ние сме оригинала и всички измислени други са страничен фактор, и това направо ми съсипа самочувствието ми като мъж но никога не и го показах, попитах я искаш ли да го правим реално с някоя, уж тя отказа ама като ги пускам моите написани фантазии с уникалните порно гифове тя така се подмокря както никога не е била с мен :( и после правим хубав як секс, казах и че съм намерил една масажистка и съм и платил за това изживяване, само тя да каже ок, но хем и се иска хем не и се стиска! възбуждала се понеже е нещо ново и непознато! но отказва под предлог че НИКОГА не би дала една жена да я докосва на живо, можело да го фантазираме но никога няма да стане на живо!
Много съм объркан, тя не иска да го прави ама яко се възбужда от идеята жена да и лиже и да бъде изчукана от нея! не разбирам как да постъпя и как да осъществим тези фантазии и къде може да се намери читави и точни такива момичета за тези наши фантазии а не проститутки от или разни болни лесбийки лелки, а това дето го правя нормално е ли е за да оставя нашата любов жива? вие как подхождате към половинките си ако сте били някога или сте в момента в сходно положение на изстиване на сексуалното желание?
Ще съм много благодарен на модераторите да ми публикуват проблема ми и искрено ще се радвам на отговорите ви и съветите и разкази на случки или опита ви на подобни неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 330a83d155
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предложи и фантазия с непознат сексапилен мачо, надарен повече от теб, усмихнат и винаги готов за приятни емоции.
Или пък група младежи, неопитни и надъхани, които ще се раздадат до капка за нейното удоволствие. Или пък с друга семейна двойка след приятно прекарана вечер на някоя отдалечена хижа. Добре е първо да разбереш за нейните перверзни фантазии преди да започнеш да пишеш сценария. Представи си че тя фантазира да гледа как те оправя някой едър мъжкар докато тя му приготвя вкусна вечеря. Сигурен съм че ще намерите начин да се разнообразите, но някои неща трябва да си останат само фантазия.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 247c850cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам те доста добре, аз съм в подобна ситуация. Съветът ми е да си малко по-търпелив. Пре мен нещата са много добре, съпругата ми е страстна, любовната игра е на ниво. Просто от моя страна изчезна тръпката, по други причини. Говорили сме по въпроса, и работим по него. Предложих й и варианта с вкарването на още една дама в секса и тя е съгласна, но йптрябва време да го възприеме и направи. Така че й дай време и подготвяй почвата. Жените са често консервативни и нерешителни. И разбира се важно е каква е другата жена. С платените е лесно но аз не съм убеден че това е варианта. Със сигурност има жени за това, нормални и интелигентни. Който търси намира. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7f5f718683
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе човек, ти не работиш ли? Нямаш ли задължения, че седиш и измисляш какво ли не? По-добре я остави само с фантазиите. Не правите тройка в реалността. Представи си, че й хареса и те остави.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 170d0f4b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Фантазиите са за това - да си останат фантазии. Не ги разваляй с реалност.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5e7653159a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен, за да се получи истински добър секс в реалността, жената трябва малко или много да е емоционално обвързана, влюбена... При нас с мъжа ми нещата са идентични-той обича тройки, но не с две жени, а аз да съм с него и още някой. Обичам го много, затова съм му подарявала тройки за рожден ден и още няколко пъти, но не е същото, когато ми ги пише или разказва. И желанието му 'да се изфука с ферарито, което има 'както той твърди не се случва, защото с чуждите съм трабанче, максимум москвич. Ако искаш пробвайте реална тройка, но не подхождай с големи отчаквания, за да не се разочароваш, от своето ферари

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e3bb8d6d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Купи си разтворими хапченца за раздрзване от секс шопа. Вечерта и пусни едно в питието и тя след това цяла вечер ще ти се катери като катеричка по тоягата и ще се дави като куче с нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker