Не изпитвам никакво удоволствие. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не изпитвам никакво удоволствие.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2113 пъти
Здравейте, имам сериозна връзка и проблем в секса.
От известно време насам приятелят ми отписа от картинката моето удоволствие и го интересува само неговото.
Няма вече любовна игра, спря да ми прави орална и в редките случаи когато реши да ме докосва с пръсти е много грубо и изпитвам болка. Опитах се да поговоря с него, но нямаше ефект.
Преди да се променят нещата ми правеше орална много често, дори понякога по няколко пъти на ден и казваше, че му доставя голямо удоволствие. Не съм променила по никакъв начин хигиената си, поддържам я както винаги, не съм имала никакви генитални проблеми. Общо взето съм същата каквато съм била преди, когато му е харесвало да го прави. Мисля си, че съм му омръзнала или че просто не му се занимава вече. Наскоро отвори темата за семейство и деца, но как да създам семейство с него като щом от сега имаме проблеми какво ще е след като се появи детето? Ще спрем напълно да правим секс ли?
Просто не знам какво да си мисля, знам че е най-редно да говорим помежду си за проблемите, но как да стане това, като той избягва темата? Да го накарам насила да ме задоволява?
Аз не съм спирала да му правя орална, ако му откажа някой път се цупи като малко дете.
Не искам да си мислите, че поставям секса на първо място, но той е неизменна част от една връзка. И когато има любов е неземно изживяване. Но означава ли, че щом сексът се промени любовта си отива?
Моля ви посъветвайте ме какво да правя, защото ми е много неспокойно и не спирам да мисля над тази тема. Благодаря предварително на тези, които ще отделят от времето си, за да ме посъветват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: fa821fb893
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, мъжът ти си пада по грубия секс и това се подразбира от подхода му към теб (пипа те по грубо). Ако разговаряте откровено с него за порно сайтовете и какво го възбужда в тях, ако е откровен, няма да се учудя ако сподели, грубия. Просто леко тактично го поведи към по грубовато правене на секс и ще се увериш, ако сам не сподели. Просто му е омръзнало да се започва по един и същ начин, а подсъзнателно му се иска по грубичко, но не му стиска да ти предложи, може би и ти самата да не го предразполагаш. Мъж съм и ти гарантирам, че еднообразието убива желанието на един мъж. Не си мисли, че оралната ласка е върха на разнообразието. Предложи му заедно да гледате порно клипове и плавно премини към по груби клипове и наблюдавай реакцията му, дори и с анални изпълнения. Знам ли, може и да се окажа прав

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 37a2b34ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, според мен, приятелят ти те е приел за даденост. Щом не се старае и не ти прави орална, това какво ти говори? Още от днес спри да му правиш орална и да се стараеш за неговото удоволствие. След като му откажеш първи, втори път - той ще иска обяснение. А той даде ли ти обяснение, когато ти му поиска? Отговаряй с неговите отговори. Ако настоява за свирка - бъди груба с ръката, без да пускаш език. Абе с една дума - дръж се като него.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b1c1a1befb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мене е гледал на тебе като на човек за цял живот и си му дала признаци, че не искаш това да се случи и е започнал да гледа на тебе като за нещо временно. Съдя по себе си.

М 25

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker