Не стигнахме до привилегиите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не стигнахме до привилегиите
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3533 пъти
Момиче на 22:

Имам връзка с много по-възрастен женен мъж, който живее далеч и когото виждам, когато той има работа в града ми. Той ме кара да се чувствам желана и ценена и в много отношения ми е съветник и приятел, на когото изключително държа. Опитахме да се разделим няколко пъти, но засега не можем, макар да не планираме никакво бъдеще заедно.

В по-бурния период на няколко раздели на седмица се запознах онлайн с мъж с десет години по-голям, който ми заяви ясно, че иска да се запознаем с цел приятелство с привилегии, когато той е в града (веднъж месечно). Не съм сигурна колко ще съм доволна от такава връзка, но имам интерес към мъжа - привлекателен, забавен, спокоен, съдейки по съобщенията ни.

С този мъж започнахме да си пишем през юни и почти се срещнахме, но той трябваше да отпътува по-рано от планираното. Оставихме за юли, но през юли по същото време беше женения мъж, който е приоритет. "Приятелят с привилегии" нямаше проблем с това, каза, че ще се видим през август. Но през август женения мъж отново беше в града по същото време, само че този път "приятелят" каза, че явно не съм сериозна и ми пожела успех във всичко. Тогава не ми пукаше, но минава повече време и оставам с раздразнение, че може би няма да се запозная с него. Опитах да се свържа с него, но не получих отговор. Какво да правя? Как да се свържа с него? Защо чувствам толкова силно раздразнение от това, че не се запознах с човек, който макар и приятен, иска само секс? Защо се обсебвам от това, което нямам, вместо да ценя повече това, което имам? Защо мисля за този мъж най-много сега, когато се опитвам да се свържа с него, а не когато той се интересуваше от мен?

Благодаря за коментарите и да, знам, че звуча като леко момиче, но ако преследвам този мъж, то е защото рядко имам истински интерес към някого. И предпочитам хора, които не живеят в моя град.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: fce4092988
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами наистина звучиш като леко момиче и затова мъжете спряха да ни уважават. Защо ти е този човек който те иска само за СЕКС? Намери си човек който ще те иска, в живота си... и във мечтите си.

-КТ

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7da4457f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен трябва много добре да преосмислиш начина по който избираш хора, с които имаш връзки. В момента ми се струва, че търсиш хора само за секс вместо да се опитваш да откриеш някой, с когото да прекараш живота си и въпреки, че си млада, не забравяй, че времето лети. :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3891599b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имала си късмет, че този с приятелството и привилегиите е спрял да те търси. Защо ти е несериозен и вероятно обвързан мъж, на когото от време на време да си любовница? Само ще си загубиш времето и чувствата с такъв мъж. Защото, да, при жените когато правим секс се появяват чувства. Само за мъжете е приятелството с привилегии. Радвай се, че този се е махнал от живота ти и не ти губи вренмето. За по-възрастния мъж вероятно в семейството ти не е имало баща ти или е бил далеч. Затова имаш нужда от възрастен мъж около себе си, който да ти дава съвети, освен за леглото. Най-добре е за теб да си търсиш мъж, който иска сериозна връзка с теб, а не да си временна любовница на 2-3 ма мъже.
Търси си сериозен приятел, който да те обича и уважава и с когото да имаш общо бъдеще. Всичко друго си е загуба на време и чувства. И няма значение от кой град е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c670e34402
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Тази тема, колко пъти още ще я пускаш?
Историята ти намирисва на фалшива, щом за пореден път пускаш една и съща, поне да беше измислил друга.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1641833b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   То едно, че си леко момиче, ама и си падаш по големи чичковци май. Айде 10 години не е баш чичко, но пък женен мъж... Не си ли се замисляла, че ако жена му разбере, ти ще си причината за проблеми в семейството му или за раздяла.
Относно другия, значи ти си съгласна да се виждаш с някой, да правите секс и който откъдето е. Идо кога така? Докато станеш на 40 и се усетиш, че нищо не си направила. На 22 си, хвани се с нещо сериозно. Лягаш с този, с онзи и накрая...
Аз лично не бих се хванал сериозно с момиче, което знам, че е лягало с мъже без ангажименти, просто ей така. УЖАС!!!

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: eefbb981d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Почти съм убедена, че си израстнала без баща. Затова ли търсиш по-възрастни? Държиш се сякаш нямаш нужда от любов, само от секс. Замисляла ли си се защо?
Не знам каква ти е средата, приятелки, компании, но вървиш по мръсен път, за което ще си плащаш някой ден. Този начин на живот не носи щастие.
Един ден ще се омъжеш, но ще рониш сълзи, ако не престанеш да излизаш с женени. Всичко се връща. Запомни го.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0a91a43f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Няма да те съдя. Защото поведението ти е нормално и логично. Ще кажа, че те разбирам и.... искам да ти помогна, но не мисля, че мога. Момиче... само ти можеш да си помогнеш в тази ситуация. И нищо не можеш да направиш освен да я изживееш. Не мисля, че ще съжаляваш, защото тя ще те промени и ще те накара да знаеш каква е твоята стойност. Не знам дали времето ще е загубено, но ако изхождаме от логиката, че то ти е необходимо да израстнеш като жена и личост, значи не е напразно, нали? :)

Можеш ли да си представиш, че любовта не е само назаем?
Смяташ ли, че точно ти заслужаваш споделена любов?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f849233d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря на номер 8 за коментара, написан с разбиране, макар че дори тези, които ме осъждате, имате поне добър тон. Аз търся любов, която в момента споделям с възрастен женен мъж, който ми е първи в много отношения, но търся и други вълнуващи изживявания. Не се опитвам да наваксвам, по-скоро сега се чувствам достатъчно уверена да опознавам себе си и другите. Номер 8 е права, че само като изживея този период (и всеки друг), ще позная себе си и предпочитанията си.

Да казвате на 22-годишно момиче да си хване приятел и да се задоми е прекалено ограничаващо мислене. Прибързан е и извода за лоши отношения с баща ми. Имам чудесни отношения със семейството си, академичен успех и обещаваща кариера. Приятелките ми правят по-"нормални" неща от мен в личен план. Аз просто искам да се отърва от раздразнението, че не намирам или пропускам мъже, които наистина ме привличат.

Номер 8, ще се радвам да ми напишете повече за себе си и защо ми зададохте тези два въпроса.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f849233d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм правила "грешки", заради които ако хората знаеха, щяха да ме наричат с имена... В момента откриваш какво желаеш и от какво се нуждаеш. Хубаво е, че си избрала човек, на когото държиш, дори да е женен. Това ти казва много за теб.
Успех, момиче.

Ж36

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eff0d07d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хубаво се самоуспокояваш с мнението на номер 11.
Аз, обаче, ще добавя нещо важно, изхождайки от житейския опит.
За мъжете не е проблем след като са сменяли момичата си безчет, да се обвържат с една и да се кротнат. Е, незнайно защо, биология ли, психология на жените ли, свикнат ли на разнообразие на партньорите, свикват и с тръпката и винаги я търсят и очакват. Затова при такива жени обвързването с един мъж е проблемно. Изневеряват, крият, лъжат - така се върти живота им.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9200150406
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Жената сама усеща към кой мъж има тръпка,ако се влюбва повърхностно смисъл без да го е опознала то тогава по трудно би устоила но пак зависи сигурно от нейните принципи.Някой жени като мен например са се научили да разграничават подобни неща-след като ме оставиха за първи път,аз бях още малка на 20-21..няма вече такава любов от пръв поглед, не мога да се влюбя в човек който не познавам и към който няма как от някъде си да осетя тръпка,това не е истинска любов,не е истинско влюбване.Няма такова първично привличане-то се появява след интимността например целувка.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f849233d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами прецакала си се да се влюбиш в женен мъж. Иначе женените мъже са добри приятели с привилегии, понеже имат ангажимент вкъщи, но някой горе беше писал, че жените се влюбваме. И колкото по-млада си, толкова по-лесно е да се влюбиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f849233d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Съгласна съм с номер 14. Жените много се вълнуват от първия им път с нов мъж и затова някои имат нужда постоянно да сменят партньора си, за да изпитат нова тръпка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker