Всеки ли изневерява вече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Всеки ли изневерява вече?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 4040 пъти
Здравейте,
забелязвам, че почти всички мой познати имат някакви интимни отношения било то платени или не с други хора а са във връзка. В последната ми връзка приятелката ми ми изневери, преди това са ми изневерявали още 1 път. Аз ли съм нещо назад с материала? Щастливо женени хора пак си го позволяват въпреки че брака им е все още в началото а са напълно доволни от партньора си. Имам чувството, че живея в друг век, мисля си че като съм верен всичко ще е наред. Да ама не. В крайна сметка заслужава ли си да рискуваш всичко за едно чукане? Толкова ли са изгубили ценности хората или вече нямат. Повечето ползват платени услуги за по сигурно май май са на принципа един път се живее. Аз ли нещо изпускам не мога да разбера, толкова пъти нараняван и пак не мога да го направя, ама май не са много такива оглеждам се около мен говора и за мъже и жени всички го правят. Вие какво мислите? До такава степен се учудвам, че се замислям дали да не го правя и аз. Аз също няма да откажа да си легна с някой е така за кефа, пък то в крайна сметка всичко е преходно в този живот и както явно стоят нещата един път се живее пък на другия майната му той не там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2a08e51f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е вярно, че всеки изневерявал, но изневяри е имало и ще има.
Аз никога не съм изневерявала и съм моногамна. Не ме привличат други мъже, а когато искам нещо си го търся у дома. Има моменти на охлаждане на връзката, разбира се, но съм открила за себе си, че после идват пък горещите страсти. Интересното е, че действително има хора, които изневеряват кажи-речи по навик и винаги са били така. Мъжът ми е такъв човек. Той в началото на връзката ми каза дори, че не е бил никога верен и не иска да ме лъже и да ми дава напразни надежди, че ще успее да ми е верен. Не става дума дори за морал или ценности, а мисля, че за такива хора изневярата е навик и като начин на живот. Аз обичам този мъж и реших, че искам да остана с него въпреки това. И познай какво стана - действително в началото по навик ми изневеряваше, но скоро загуби интерес. Мисля, че част от тръпката му е била да го преследва партньорката, да е забранено едва ли не. Аз съм прагматик човек и реших да не преследвам голям мъж къде е и с кого е. Днес мъжът ми е домашен котарак. Не съм променила нищо в правилата - не го следя, не му правя сцени, но от 10 години най-малкото е само с мен и не е бил с друга, макар че не съм му забранявала нищо. Ако един мъж е с мен аз искам да е с мен, защото го желае - не по принуда. Не мога да взема тялото и свободата на друг човек. За себе си съм решила, че искам да съм само с него, а той е отделна личност и има право да си реши сам. Не бих простила лъжата. Казвал ми е преди къде, дори с кого е бил и мога да разчитам поне за разлика от другите жени, че е само с мен или ще ми каже. Не бих простила обаче да си има любовница, чувства към друга, дори платонична приятелка, с която да прекарва много време за сметка на семейството. Това би ме наранило и би било края на брака ми - не физическата изневяра, а да знам, че не ме обича повече, че е влюбен в друга и е щастлив с нея. Тогава бих се оттеглила. Втора цигулка не мога да бъда и заслужавам повече, но за сега не ми се е случвала такава драма и моят домашен котарак си е у дома, но не съм затворила вратата... самата свобода да решава сам мисля, че беше достатачна да спре с изневерите и да се излекува от този начин на живот.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c105c35fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди години и аз бях със същото мислене като теб. Блъсках си главата и се чудех как всеки може да изневерява на половинката си, дори и да е щастлив с нея. С течение на времето осъзнах, че всеки обвързан, когото познавам, изневерява. Аз лично съм хващала всичките ми приятели до един в изневяра. Няма да си кривя душата- и аз съм изневерявала. Но именно защото ми изневериха много пъти и вече бях убедена, че колкото и вярна да съм, накрая излизам аз глупачката и тази, която се е ограничавала, докато партньорът ми си е правил каквото си пожелае. Много обвързани мъже ме търсят и ме свалят, на въпроса защо го правят при положение, че са щастливи с жената до тях и всичко им е както трябва, те ми отговарят "просто ми трябва разнообразие". Изневярата вече се приема, едва ли не, като разговор. Преди, когато бях в твоето положение и не можех да проумея защо така се случва, търсех съвет от по- възрастни обвързани жени и всичките ми казваха, че за тях изневярата е нормално нещо и знаят, че мъжете им го правят. От тогава вдигнах ръце и осъзнах в кой век живея, какви са моралите и принципите.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c62d6fcb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Мисля, че с тази тема си търсиш "разрешение" и оправдание пред самия себе си да го направиш и ти. Щом е така, действай, както го чувстваш.
Други неща бих ти написала, но мисля, че не за тях си тук.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: da86925ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абеее, не всички изневеряват!!!
Нито аз, нито приятелят ми!!! Точка.
Какво се влияете от другите, бъдете самостоятелни.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fa83968264
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Полигамията била в човешката природа, казват. Само дето това е от личните избори на човек, които засягат и нараняват много хора. Дали си струва за еднократен секс да развалиш години връзка, да загубиш доверие- не, не си струва, поне аз така го виждам. Обаче, ако не ти пука за тази връзка, нищо не губиш. В изневярата ме дразни самата лъжа, ще понеса, ако човекът застане до мен и ми каже, че не му стигам, ще понеса, ако поиска отворена връзка, не, че няма да ми бъде криво, но ще го преглътна и сама ще си взема решението дали да остана с него, или да продължа напред.

Познавам двойки, които взаимно си изневеряват и се правят, че не е така, а са наясно с всичко. Инат на квадрат. Не съм способна да изневеря, никога до сега не съм го правила, защото съм израснала в семейство, в което това е табу. Родителите ми винаги са излизали заедно, често се посрещат от работа, никой не закъснява, когато са се оженили са се разбрали, ако почнат да имат странични влечения да си споделят и да се разберат помежду си. Те са на по 40 години, женени са от 20 и все още се закачат като тинейджъри, когато са в настроение. Лично аз не бих изневерила, защото не искам да наранявам приятеля си, не мога да си представя моментът, в който съм с друг... самата мисъл ме отвращава. Но всеки сам си решава, лъжата е по-грозна от изневярата. Авторе, съвсем си си наред, но живеем във време, в което на никой не му пука за моралните ценности, но всеки говори като моралист, защото това е модерно.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b21475b5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cd46fd1456
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Защо трябва да ставаме като другите?
Нито ще си по-щастлив, нито ще си го върнеш на онези които са ти изневерявали!
Не мога да съм като другите, просто съвестта и принципите не ми го позволяват.
Никога не бих изневерила на половинката ми, ако има някакъв проблем се разрешава с говорене, ако не се разрешава по този начин следва раздяла, но такива двойни игрички... тц!
Защо е необходимо да се задомяват, като ще изневеряват?
В 21 век сме, като не ти се обвързва сериозно или не може да си моногамен по-добре сам.
Оправдания от сорта: "Вече си омръзнахне", "Търпя заради децата", "Секса куца", не важат в нашия свят, който е обграден от много алтернативи.
- Деца се правят в епруветка.
- Секс под път и над път
- Краткотрайни връзки, които не биха ти омръзнали.

*Това е решението на изневеряващите!

Не са ми изневерявали, дано никога и не става, но ако стане така, просто ще поема пътя на живота си сама, без да се впускам във връзки било то и неангажиращи.

Сам да си е по-добре, отколкото да знаеш че имаш човек, но този човек го делиш с още една жена или купища такива, то тогава не го прави твоя половинка а обща.

А № 2, не бих казала че всички двойки знаят че един от двамата изневерява.
Те подсъзнателно знаят, но реално погледнато половинките им се крият от тях, само и само да не си разрушат "хубавата връзка".
Никой няма да си признае изневяра, дори и като ги хванат на калъп отричат.
Не познавам такива "разкрепостени", които делят половинката си и нямат против.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 06a3824cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора без ценности
, не го разбирам...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 61f9b9be4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Изневярата за мен е липсата на уважение и не към отсрещния, а към себе си!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: df6991b874
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всеки човек и всяка двойка има различно отношение към изневярата!!! Познавам двойки, които продължават да са сексуално активни след дълги години брак, и все още са така щастливо женени (поне за пред хората). Познавам и такива, които нямат против всеки от тях да ходи, щом го сърби. За едни не е проблем физическата изневяра/секса/, за други е много голям проблем.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3ab92f9506
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Това се получава, защото любовта между хората я няма. Ако човек обича истински своя партньор, то той никога не би изневерил, никога не би почувствал удоволствие с друг човек. Дори не би си го и помислил. Никога не би измамил партньора си!
За мен в семейства в които има изневери, любов няма. Няма как да си обясня иначе факта, че някой от двойката би поставил своя интерес и своето желание на пиедестал и би измамил своя партньор. Просто няма любов. За съжаление, това се среща в страшно много семейства в днешно време. Виждаме и какво се случва - разводи постоянно, караници в различните семейства, дела, агресия при децата. Да не забравяме, че децата най-много страдат от тези ситуации, от егоизма на дадения партньор. Децата търсят любов и искат любов (като всяко човешко същество между другото), и те трябва да я открият в семейството. Любов между родителите, любов и към децата. Тогава съм сигурен, че и агресията в училищата ще е много по-малка.
Аз съм на 22 и винаги съм бил щастлив, че имам такова семейство. Родителите ми винаги са били честни и откровени по между си, както и към мен. Те бяха пример за идеалната двойка (Бог да прости майка ми! ). Да, имаха караници, нормално е, но винаги са се сдобрявали и прощавали. Въпреки, че бяха малко по-възрастни и бяха доста години заедно, любовта между тях никога не истина. Личеше си по лицата им и държанието им. Не случайно казват - че влюбените хора, хората които се обичат истински, са като малките дечица - чисти, невинни, щастливи и весели!
Дано един ден и аз да открия любовта и да имам семейство като това, което имаха моите родители. Надявам се и все повече семейства да са така. Да си пазят любовта, да се грижат за нея, за да може да бъде здрава, силна и неразрушима. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3f4f5af03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз не съм изневерявала. Щом съм с един човек, значи съм го избрала от всички други и за мен е специален. Сигурна съм, че има хора, които не изневеряват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f29e20428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Абе да изневеряваш е най-глупавото нещо на света! И най-голямото предателство! Просто като искаш да си с различни, не се обвързвай. Никой не е длъжен нито да се жени, нито да да се обвързва. 21-ви век е. Да мамиш човека до теб е много грозно. И в такива връзки наистина няма любов. Да не говорим колко гнусно е, особено ако имате и дечица, които изживяват тези драми 100 пъти по-тежко. Не гледай другите, авторе. То много хора се и самоубиват, ще ги последваш ли? Аз съм пример за 100% моногамна жена.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3d389794c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Хората в 21-ви век са много заблудени и ограничени, относно собствената си сексуалност.

Макар обществото и църквата да твърди друго, ние сме полигамен, хипер-сексуален вид ;) Затова и "инзевярата" ни идва с лекота.. създадени сме да живеем на групи и да се сексаме с всеки. На който му се струва извратено да прочете "Sex at dawn"

Иначе аз съм като мъжа на жената от 1-ви коментар.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 97e4300cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз съм ходил на проститутки и не смятам това за изневяра защото няма чувства.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3439129d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Да, има хора които не изневеряват и не биха - аз съм такава. Може да се каже, че съм имала много познати, които са изневерявали и честно казано това ме отвращава. Предпочитам да бъда сама, отколкото да бъда втора цигулка. Аз пък от своя страна не бих причинила такава болка на някой, който ме обича. Хората казват никога да не казваме "никога", но все пак така като се познавам, шансът да изневеря е много, много малък. А и не умея да лъжа, веднага би се разбрало...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bde8b4d07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Защо винаги търсите вината в този, който изневерява? Защо според вас го прави? Много ясно - защото нещо в тази точно връзка му липсва и иска да си го набави по друг начин! Естествено че ще ти изневеряват ако по цял ден им пилиш нервите на хората до теб или ако не им даваш това, от което имат нужда, мисля че се сещате всички. Търсете причината във вас, не в него или нея! Не може всичко да е нормално в една връзка и да стават подобни неща. Ако партньорът ви каже че абсолютно всичко е напълно ОК, а в същото време ходи по други - лъже ви, не е всичко ОК. Или има някакъв проблем в секса, или в липсата на внимание и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a802e239ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Зависи от човека, някои изневеряват, защото има се иска повече от това, което получават в брака си. Други вече са си омръзнали или поне единия партньор на другия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f3875a62fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз не изневерявам на приятелката ми, въпреки че съм девствен.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e03aa91f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 19. Това е най - баналното и шаблоно обяснение. Ако не се чувствам щастлива в брака си просто ще се разведа и нищо не може да ме спре, нито страх, че ще остана сама да си гледам децата, нито роднини, никой. За мене брак с изневяра не е пълноценен. Изневеряващият както лъже себе си, така лъже и брачния си партньор. Никога няма да се унижа да се крия, да ходя по разни хотели за един - два часа да се лашкам като животно и да си мисля, че съм си откраднала парче щастие и после да се прибирам в къщи и да си лягам до нежелан от мен човек. Това е перверзия и мазохизъм. Достатъчно уважавам себе си, за да не стигна до такава низост.
Ж47 с 20 години щастлив брак, майка на три деца (момче и две момичета близначки)

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e03aa91f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До 19. Това е най - баналното и шаблоно обяснение. Ако не се чувствам щастлива в брака си просто ще се разведа и нищо не може да ме спре, нито страх, че ще остана сама да си гледам децата, нито роднини, никой. За мене брак с изневяра не е пълноценен. Изневеряващият както лъже себе си, така лъже и брачния си партньор. Никога няма да се унижа да се крия, да ходя по разни хотели за един - два часа да се лашкам като животно и да си мисля, че съм си откраднала парче щастие и после да се прибирам в къщи и да си лягам до нежелан от мен човек. Това е перверзия и мазохизъм. Достатъчно уважавам себе си, за да не стигна до такава низост.
Ж47 с 20 години щастлив брак, майка на три деца (момче и две момичета близначки)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1446c4abb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ха-ха, номер 21 изби рибата!
На другите, какво да ви кажа - едно време е било много важно девствеността да я има, след това е било важно изневярата да я няма, а сега нещата са се променили още повече. Хубаво или не - светът и отношенията между хората вървят в някаква посока. Всеки средно-интелигентен човек ако се замисли и проследи горните ми примери ще разбере накъде отиват нещата. Същото и с гей-движението, и с това, че все повече млади хора не желаят да имат деца... Няма значение дали на някой му харесва, и дали не иска да се закотви в "добрите стари времена" - тенденциите са неумолими и количествено и качествено предсказуеми. Има си статистики по въпроса, който иска може да ги прочете и така.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1446c4abb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   22, 23, разбрахме, разбрахме! :)
Така разправяш, защото не ти се е случвало, но ти пожелавам да те удари съчмата на стари години - тогава да видиш коя си, каква си и като какво и къде ще се лашкаш.
И после се разведи, да видим на 50 и с 3 деца кой ще те вземе.
Пък ние останалите нека се лъжем. На кой му пука?
Те тия, дето цял живот се стискат, накрая най-силно гърмят!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9fdd1c0205
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До 25. защо толкова злоба? Кой щял да я вземе, да не сме на пазара, ало? Да си сам е по-добре, отколкото да живееш в лъжа и всеки път да си мислиш дали пак ти е изневерил/а, това е психологическо бреме, което е непосилно за повечето нормални хора. Па прочетете малко книжки бе, хора. За това си има цяла наука. И художествена литература и филми... Хората за изневяра са убивали и убиват...
А това че повечето търпят заради децата, жилището, парите и колата - това се нарича робска психика.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9fdd1c0205
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 25. защо толкова злоба? Кой щял да я вземе, да не сме на пазара, ало? Да си сам е по-добре, отколкото да живееш в лъжа и всеки път да си мислиш дали пак ти е изневерил/а, това е психологическо бреме, което е непосилно за повечето нормални хора. Па прочетете малко книжки бе, хора. За това си има цяла наука. И художествена литература и филми...Хората за изневяра са убивали и убиват...
А това че повечето търпят заради децата, жилището, парите и колата - това се нарича робска психика.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker