Направих го с друга жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Направих го с друга жена
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 5810 пъти
На 46 години съм, преживях същото нещо.
Родих рано синът ни, на 17 почти. Отношенията между мен и съпругът ми са идеални. Когато родих второто дете- дъщеря ми, се наложи да почна работа на 5-я месец. Синът ми беше вече на 13 год. Трябваше някой да гледа малката. Не можех да остана в къщи. Това ме убиваше. На обявата се представиха доста кандидатки. Със съпругът ми се спряхме на жена много интелигентна, току що омъжена. Беше ужасно хубава. Пое бебето и беше перфектната гледачка.
Един ден седяхме със съпругът ми и си говорехме. Петра- детегледачката беше в почивка. Искахме да излезем, но нямаше на кого дставим малката, със синът беше по- лесно.
Споделих на мъжът ми, че Петра ми липсва. Той се съгласи, но забеляза, че тя също има семейство и нужда от почивка. Решихме да и предложим договор на 24 часа, ако приеме. С уговорката съпругът и да идва когато иска да остава с нея.
Когато се завърна и съобщих решението ни, ако е съгласна. Неочаквано бързо прие. И така се настани в една стая в домът ни. Всичко бе перфектно, нещата за нас бяха супер. Един ден съпругът ми се обади, помоли да му приготвя пътната чанта, трябваше да замине за няколко дни.
Първата вечер бях изненадана. Петра ме посрещна и каза, че е приготвила вечеря. Обикновено се хранеше с нас, но с храната се занимаваше съпругът ми.
Почуствах приятно усещане, нещо ново, неопределено.
Беше домашно приготвена храна, пържоли от пиле на скара, имаше и много салата. Незнам защо и предложих нещо за пиене, но тя отказа. Благодари ми и каза, че алкохола не я влнува. Други неща предпочитала. Не проявих любопитство. Хапнах ме и понечих да прибера масата, но тя ме спря с думите:
- Оставете на мен, Вие си починете.
Наблюдавах я как разтребва, хубавото и тяло се носеше като на въздушна възглавница. Не си падам по жени, но тя ме привличаше. Помислих си: ако сега мама беше тук, щеше да поиска да я прегърне. Тя харесваше жени и това несмущаваше баща ми. Гледах прекрасните и крака и си помислих, какво ли представлява по- нагоре? Усетих се и си казах: - Нещо не съм в ред. Да не би да ми се проявяват някакви наследствени белези, генетика?
През това време Петра свърши домакинската работа и отиде да види малката. Синът ми беше на лагер школа и практически бяхме сами. Отпуснах се на канапето в салона и се унесох. В един момент Петра ме върна към действителноста, държеше телефон в ръката си, беше съпругът ми.
Както винаги закачлив, ме попита как съм, вече гола ли съм и разни от този род. Посъвзех се, влезнах му в стила и издрънках едно:
- Тека, а няма кой да ми подсуши сливката. Ти хвана ли нещо там, да ти го подържа?
Не се съобразих, че не съм сама и издрънках доста неща свързани със секса. Когато свършихме разговора, подадох телефона на Петра, която стоеше в очакване. Тогава се усетих и почнах да се извинявам. За първи път преминах на "ти", стана ми малко неудобно, но всъщност не се почувствах засрамена. Тогава чух да казва:
- О, нищо! Разбираемо е. Вие ако ни чуете със съпругът ми как си говорим... Дори съм стигала и до оргазъм.
Не се изненадах, много хора го могат. Но аз никога не и пробвала, а мислех, че не бих могла да стигна. Споделих го с Петра. И тогава тя си позволи да ме попита:
- Трудно стигате до оргазъм?
Съвсем изтрещях! Забавих отговорът си. Тя почна да се извинява, но аз я спрях с думите:
- Не, няма нищо мила, жени сме. - и продължих:
- Напротив, много лесно стигам. Понякога дори докато си говорим с него и свършвам. Усетих, че се навлажнявам. Разговорът взе да ми действа. Това ме накара да я наблюдавам по- внимателно. Беше седнала на един фотьоил, блузката и беше с доста голямо деколкте, не носеше сутиен и зърната и се очертаваха ясно. Беше отметнала леко глава назад и в страни. Беше като икона, излъчваше нещо много привлекателно. Позволих си да и кажа:
- Като те гледам от тук, ако бях мъж, незнам какво щях да направя. Много си привлекателна и в погледът ти има нещо перверзно.
Изненадах се от думите си. Никога не бях говорила така и на мъж ми. Вероятно съм се изчервила, предполагам. Но чух Петра да ме пита:
- Ще ми разрешите ли да Ви целуна? Ужасно ми се иска.
Явно не осъзнавах какво правя и отговорих:
- Разбира се, щом ти харесва.
Стана и дойде при мен, беше като газела. Попита ме:
- Може ли?
Седна до мен. Леко сложи ръка на отдалеченото ми рамо, притегли ме и... О! Чудо! Усетих устните и върху мойте, езика и влезна в устата ми. Не се съпротивлявах. Оставих я. Другата и ръка заигра по бедрата ми и влезе помежду им. Наистина течах като фонтан. Разтворих и блузката и почнах да галя гърдите и. Млади, стегнати, възбудени. Прищя ми се да ги целуна, което и направих. Докато се осъзнаем, вече бяхме в спалнята ми. Забравих задръжки и свян. Целувах я лудо, осъзнах, че смуча клиторът и. Бяхме на 69. Оргазмите ми нестихваха.
На сутринта се събудих с много мисли в главата. Петра беше станала и се занимаваше с детето. Както обикновено станах и отидох на работа. Мисълта за станалото не ми излизаше от главата. Обадих се на мъж ми и споделих станалото. Похвали ме за моя изненада. След около 2 месеца го направихме пак и така в паралел със съпругът ми го правех и с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 44e3b5c11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хaххa, мъж си и не, нямa дa ти кaжa кaкво те издaвa. Нaли знaеш, ше не е сaйт зa чекии? ! Aко не, ето, уведомявaм те!
Тaкa или инaче, не можеш дa влезеш в ролятa нa женa, бегaй сегa дa си пуснеш мaлко порно и охлaбиш жилaтa... aко още можеш, де.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6a62704943
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази история трябва да е в категория "измислени"

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 26f9a2bb90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това е чиста ЛЪЖА! Иначе беше много интересно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 13bdb90801
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом мъжът ти няма против, пробвайте тройка, може да ви хареса и на тримата.
Аз лично не бих реагирал положително ако жена ми направи такова нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 81c156bfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре измислена история.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 02635e2866
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Как се казва този филм?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d5fb05fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към всички до n 6 включително.
Благодаря Ви за експертното мнение и коментарии...
Непрекъснато се убеждавам, че там в България, затъпяването е в прогресия!
Нали разбирате, всезнайковци, че не искам да обидя никого. Просто искам да знаете, че не вие, а аз знам коя е истината! И каквото и да пишете, не е нищо повече от простотии на незрели, недорасли...
Можете да хейтвате всекиго, но не можете наистина да почуствате, това което съм почуствала аз! С вашето виждане в/у живота на хората, а вашият, няма да пораснете скоро!
Чакам да видя, новите Ви излияния и експертизи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d5fb05fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Здравейте!
Хубава изповед! Не виждам нищо фалшиво! Впечатляваме обаче факта, че цели шест коментара са враждебно настроени. Имам усещането, че са писани от един човек. Аз съм явно по- дърт от вас- коментаторите и личният ми опит и наблюдения са просто нищо в сравнение с вашият професионализъм, психологическата ви оценка и сексуалният ви опит.
Ре- коментарът на авторката ми харесва и се присъединявам към нея и мнението и за вас. Трябва много да се учиш още(обръщам се в единствено число, защото съм убеден, че един човек е писал тъпотиите) и то много! Сайтът е за такава тематика, споделяне, "изповядване", фантазии и подобни. Така че всеки има право да поства, но е просташко да бъде обиждан!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 02635e2866
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Авторке, и ти ли не си разбрала, че коментарите имат хаш? Визирам коментари 7 и 8. Ей, пак се изложи, значи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ac1f568218
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Последно авторе мъж или жена си? :D
Ясно е, че е фалшива историята, но има и раздвоение на личноста.
(Г. В)

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fe29484ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И аз съм жена, и аз съм на 46 години. Само, че наистина.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b1db0aa105
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това 15 години ли продължава? Родила си на 17, малката си я родила 13 години по-късно, горе-долу значи си била на 30. Пишел, пе сега си на 46?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 44e3b5c11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Aвторе (7 и 8) много си зле, бе, чичо или дядо си?! Предполaгaм си сaм и скучaещ, фaнтaзирaш си, ок, нямa лошо. Но ти кaзвaме, че не можеш дa влезеш в женскa роля, супер тъпо е което си нaписaл и не ме учудвa, че нямa женa до теб aко тaкa си си птедстaвял, че си сексуaлен aтлет...ми не, не сгaвaш зa секс.
Извън товa и хaшовете нa коментaри 7 и 8 потвърдихa, не, че имaше нуждa де, то си беше ясно.
Зaсмукaл си дедовият ти, не друго.
Хaйде със здрaве!
От н 1 :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 02635e2866
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   "Имам усещането, че са писани от един човек"

Аз пък имам усещането, че 7, 8 и самата тема са писани от един човек. :) Благодаря, че ми оправи деня :)

Не се заяждам, просто смятам, че е некоректно спрямо потребителите да си губят времето да четат измислици и да се пънат евентуално да коментират.

Но пък иначе си беше забавно и на мен лично ми се отрази добре на настроението.

От номер 9

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 20292da01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако историята е истинска, значи 99% съпругът на авторката също е пробвал гледачката и най-вероятно дори я е уговорил да преспи със съпругата му. По реакцията му личи всичко - ситуацията е направо прозрачна.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d5fb05fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Hash-ът е верен!
Един и същи источник на Интернет. Но ако видите MAC ще се уверите, че са различни машини. Всъщност това не е важно! Седем наистина е от мен. Но що се однася до 8, може да е от синът ми, може да е съпругът ми, може и някой от офиса да е.
Все пак не разбрах 11 какво е искала да напише и 12 на къде клони? Много ясно съм се изразила! Родих синът си на 17, а дъщерята на 30 и малко. Случката не е от вчера. Дъщеря ми днес е на 16 години.
Не ви разбирам вас българите! Вие сте наистина бамбашка народ...
Не се броя за българка, макар че владея не лошо езика. Дори съм родена в България, за мое щастие или нещастие съм живяла само 2-3 години там.
Опитвам се да влезна по някакъв начин в средите на българи, но винаги и навсякъде срещам просташка мнителност. Демонстрирате наистина милиционерски манталитет! Държите се като комлексари.
Не виждам и какво значение има дали е истински случай или фантазия, дори дали е писано от мъж или жена. Съжалявам, но с този манталитет, ще си останете това, което сте!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 44e3b5c11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   С този мaнтaлитет aвторе (16) ще си се рaзвивaме именно кaквито сме-по-умни и по-млaди, живеем в реaлносттa и "хвaщaме" нa мигa стaри комуняги кaто теб- ето, че пaк се издaде с "милиционерски" мaнтaлитет.
Сбъркaният си ти, не ние. Щом нямa знaчение дaли си мъж или женa, дaли историятa е реaлнa или не, зaщо злобееш, че те рaзконспирирaхме по "милиционерски", a?!
Не знaм от когa си пенсионирaн, но едно е ясно-никогa не си успял женa дa зaдоволиш...нямaш идея кaкво се прaви с женa и точно товa те издaде. A твоят мaнтaлитет и нaчин нa изрaзявaне докaзвa и възрaсттa, освен полът ти.
Другa темa е aко си мечтaеш дa си женa, пък си се родил мъж.
И още нещо, aз живея почти целият си съзнaтелен живот извън Бългaрия (предполaгaм копaеш нечий бостaн някъде и си се помислил зa успял емигрaнт) но с подобни обиди към нaциятa и то зaщото сме по-умни от теб...женa съм и бих ти сменилa фейсa.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4ad187570d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   И как очакваш да ти повярваме, че колегата ти е писал точно 20 мин сед теб и точно от същия комп? Да не говорим, че двата коментара бяха публикувани едновременно и не знам как знаеше, че "авторката" вече е писала коментар.

Не стига, че си измисляш, ами си и нагла или нагъл. Значи, няма проблем, че пишеш измислици и че се представяш за други в коемнтарите, обаче ние сме злобари, че отказваме да ти четем измислиците.

Трябва да си много зле, за да си помислиш, че някой ще ти повярва на историята и на коментарите, че не си била българка и тем подобни. Като сме ти злобни, прав ти път, от такива нямаме нужда.

Върха на наглостта е да са те хванали, че лъжеш и си пишеш коментари и да твърдиш, че детето/колегата или някой друг ти е акал в гащите, след като има черно на бяло доказателства. Нямам думи.

Подозирам, че си онази, дето написа "парадокс-защо сега". Същата безочлива наглост. Тогава ти се изредиха 1000 души да ти кажат, че не си толкова привлекателна за колкото се мислиш, но ти се караше с всеки по отделно с подобни нагли и абсурдно измислени доводи.

Хората не пасат трева, престани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a2bca777b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Тук стана трибуна на самотни дъртаци с извратено въобръжение!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 86ea05556e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Няма смисъл да се самозащитаваш в коментари, то е ясно че си мъж.
Никоя няма да остави чужда жена или семейство да си се разкарват, все едно са си у дома.
Къде е било "детето ти", което си "родила" на 17 години?
Да не би да "живеете" в голяма къща, че да не можете да се засечете?
Никоя нормална майка няма да си говори на воля мръсотии, също така ще се крие от децата, ако иска да прави нещо мръсно и то с "детегледачката".
Не си измислил добре историята пич.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 461c73348d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Много сте гадни, и старчетата имат право да се изповядват... :(

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 71a1cdf9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторът е мега жалък тип. И как си коментира сам и се защитава хахаха падам просто. Аман от фалшиви истории и коментари в този сайт. А уж всяка тема се проверява преди да се публикува...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eab73268b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   По-скоро си го направиЛ с друга(та си) ръка!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fe29484ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   от 11
Кое не е ясно, каквото исках го написах. Жена на 46 години съм, за разлика от Вас, може би не си спомняте, но в началото на "историята" си, твърдите точно това. Разбира се, че може да пишете, каквото си искате, но си има раздел за подобни фантазии. Гафът с писането на коментари от въображаеми личности беше плитък, та Вие даже не сте измислили откъде пишете, от къщи ли, от офиса ли, много слабо изпълнение! И каква сте всъщност, е аз съм убедена, че сте българин, или българка, но хайде кажете си, все пак, задоволете любопитството ни, моля Ви! За разлика от останалите, на които им е било интересно, аз пък намирам "историята" за много посредствено написана, пълна с правописни грешки, но за сметка на това пък, ми е забавно да чета, как с всеки следващ коментар се оплитате и затъвате все повече. Особено ми е смешно как храните българите, със страст, давайте още, ще четем!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: edf0dd18e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Пък аз си мисля, че семейството е еднополово и автора всъщност е мъж. Така нещата се нареждат съвсем логично. Ще кажете ами децата! и Ами децата са им оставени от разочарованите партньорки, които не са се усетили и са родили от бисексуални мъже.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 22fc5a81ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Четете и лъскайте, сега ви се е паднало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker