Май сбърках в решението, че съм гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Май сбърках в решението, че съм гей
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 5141 пъти
Здравейте,

До този момент съм правил секс с няколко мъже с които и до ден днешен поддържаме чисто приятелски отношения. Готини и точни хора. За секса няма да коментирам, облекчение и така до следващия път -период от няколко месеца (останалото време -самозадоволяване)... Бях решил, че съм гей, но от около 1 година много често сънувам секс с жена. Много се притеснявам да не се изложа, да не се възбудя, да ми се присмеят и подобни въпроси изникват постоянно и не мога да се реша. Като по-малък никога не съм имал афинитет към мъже просто така се случи. Споделете какво мислите относно сексуалната ми ориентация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 34c7f66a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как да се изложиш като се възбудиш? Конкретна жена ли сънуваш? Има ли друго освен нагона, например чувства и прочие към някоя жена. Ако имаш чувства или предположения за такива към жена (е дори и сексуално привличане да имаш), то действай. Но с жените отчасти е по-трудно отколкото с мъже, ще трябват компромиси, опити за разбиране, не е само плътско задоволяване. За това с жена е по-възпитателно за личността — учиш се да пренебрегваш егоизма и мъжкия егоцентризъм. Ако имаш шанс да избягаш от гей попрището, хващай се за него.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e0c370f564
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да си би и да имаш различни периоди - в един момент ти се иска секс с жена, в друг с мъж. Ти по принцип каква роля имаш при секса с мъже - пасивна или активна, а може би и двете ти харесват? Пробвал ли тройка с мъж и жена? Така ще можеш да направиш сравнение на емоциите и желанията, които ти носят двамата. Малко повърхностно може би звучи, защото е крайно индивидуално как би ти подействал конкретен човек.
G.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d37d661d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мислим, че нищо няма да ти стане, ако пробваш и с жена. От там нататък, то ще си покаже =))

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7b0db09eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от какво те е срам - да бъдеш нормален ли!?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 801d4649d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   факта че си правил секс с мъж... не го казвай на жена защото няма да те погледне....

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b608997585
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Най-вероятно си бисексуален. Опитай с жена и тогава прецени какво предпочиташ. Или давай и с мъже и с жени. Което не е лесно, защото, ако започнеш трайна връзка с жена или създадеш семейство ще е доста сложно. Но единствен ти можеш да прецениш сексуалната си ориентация.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f5b7fefb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   мисля като 10. В човешката сексуалност няма нищо срамно - единствено педофилството е голямо престъпление, защото децата са деца и не бива да бъдат използвани и повреждани така.
Иначе - човешката сексуалност е красиво нещо - това е най-голямата близост между две човешки същества, като изключим връзката м-у ембриона и майката. След като вече си се отделил от майка си за теб като мъж това остава най-близкият контакт с други хора, които е възможен.
Ето, познал си мъжете, но тялото и душата ти търсят жена... послушай инстинктите си, няма да сгрешиш!!!
Според мен дори имаш късмет, защото много гей искат да не са, за да могат да имат семейство, деца. Не изпускай случая!
Има още нещо - ти сам го пишеш - в гей сцената рядко се стига до сериозни връзки. Мъжете са си сексуалната, фрашкана с тестостерон половина от човечеството и като се съберат двама, става лошо! Романс като на Джон Ленон е рядкост. Жените сме по-моногамни същества и с нас няма да си толкова самотен. Не само ще има секс, но и връзка - ще имаш до себе си човек, щом се събудиш сутрин, ще те обгрижват, ще предприемате почивки и излети заедно... ще станеш баща.
Има доста двойки, които са би и изживяват сексуалността си заедно. Според мен трябва да кажеш на жената, ако продължаваш да имаш влечение и към мъже и заедно да търсите решение - ще имате много по-разнообразен сексуален живот от другите двойки. Защо се питаш и или, защо не си кажеш И с мъже И с жени... НО БЪДИ ЧЕСТЕН към жената, за да може да си намериш истинската половинка в живота и да няма драми!
Успех

Ф.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9e373356a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Възможно е да си бисексуален. Според мен това е най-трудната за установяване сексуална ориентация. Но... лично на мен ми изглежда от това, което пишеш, че не си нито би, нито гей, а просто си объркан. Казваш, че с мъжете, с които си правил секс, поддържате само приятелски отношения, не споменваш за връзка или влюбване. "Като по-малък никога не съм имал афинитет към мъже просто така се случи. " Това изречение също не ми звучи като на гей. Понякога хетеросексуални хора могат да правят секс с хора от своя пол поради най-различни прични, както разбира се и обратното. http://straightguise. com/ На този сайт се описани голяма част от причините. Мисля, че ще ти помогне да си отговориш дали твоята е сред тях. :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6e7dcade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Съгласна съм с 11, а на 9 мога да кажа, да размени думите мъж и жена и да види какво ще се получи и дали пак същата песен ще пее, а това е невероятно лицемерно. Мен няма да ме отврати.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f3b23c3ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Благодаря ви за коментарите!
Явно трябва да го направя възможно най-скоро и въпроси от сорта : Ако не ми стане? и това, че не съм правил секс с момиче вече 25 години и цялото притеснение трябва да го зачеркна. Мисля да го направя с проститутка като за начало.
Иначе някой по горе беше попитал за ролята ми в секса с мъж -активната страна винаги, опитвал съм и другото но не ми доставя никакво удоволствие..

Усещам огромна липса в себе си, все по ясно осезаема... Но не зная дали ще мога да зачеркна контакта с мъже, а нямам никакво намерение да живея в една лъжа! Отново Благодаря

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f3b23c3ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   отново от автора :
Като дете имах голяма "любов" с едно момиче и беше взаимно. Тя замина и всичко приключи и сега като се сетя се усмихвам и ме облива топла вълна. Като първокурсник обикнах една колежка -разочарование.
И от този момент до сега съм имал сексуални преживявания с мъже. Не съм го правил на сила, напротив но нещо ми убягва

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6e7dcade14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Възбудата не се състои само в това да ти стане. Ти сам ще си го усетиш, дори и нещо да не стане както трябва. Масово на "нормалните" мъже не им става, няма от какво да се притесняваш. Има и девствени на твоята възраст, че и по-големи. Няма какво да се колебаеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f38611d507
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Човек докато е млад винаги експериментира и в това да пробваш всичко от живота няма нищо лошо. Добре е да си наясно със себе си за да си по уверен за напред сам виж кое ти харесва повече с мъж или с жена и давай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker